Как да намалим холестерола чрез лечение с масло от крил и най-доброто масло от крил на пазара

Масло от крил

Омега-3 мастните киселини могат да помогнат за понижаване на кръвното налягане и холестерола, за поддържане на оптималното здраве на мозъка и за намаляване на възпаленията в организма. Повечето хора не получават достатъчно омега-3 в диетата си, така че вместо това се обръщат към хранителните добавки. Добавките с масло от крил са един от най-добрите източници на омега-3, но трябва да се избират внимателно.

Има няколко фактора, които трябва да вземете под внимание при избора на масло от крил, включително къде и как крил е бил произведен, колко масло от крил се съдържа в една доза, и колко лесно е да се вземат хапчетата. Ето кратко ръководство, което ще ви помогне да се запознаете с тези важни опасения, така че да можете да изберете подходящото за вас масло от крил. Когато сте готови да закупите, разгледайте и нашите най-препоръчителни добавки за масло от крил

Двата най-важни фактора, на които трябва да се обърне внимание при избора на масло от крил, е количеството масло от крил в една доза и съставките.

Доза

Най-добрите добавки съдържат най-малко 1,000 милиграма (mg) масло от крил на порция. Имайте предвид, че „на порция” не е задължително да е същото като „на капсула”. Сред най-добрите марки, 1000 мг на порция е стандартно, но има няколко, които предлагат 500 мг или по-малко на порция. Това не означава, че няма да предоставят никакви ползи, но може да не получите толкова ползи, на които се надявате, ако консумирате по-малко от 1000 мг на ден.

Съставки

Добре е за всички добавки да прочетете внимателно списъка на съставките, преди да купите. Някои добавки са пълнени с пълнители, които не предлагат никакви ползи и дори могат да бъдат вредни. Това не е толкова важно за добавките с масло от крил, защото те обикновено са само масло от крил в желатинова капсула. Но все пак е добра идея да проверите списъка и да потърсите всички съставки, които не познавате. Избягвайте продукти с изкуствени багрила. Те не правят нищо за вас и някои хора вярват, че може да са вредни.

В допълнение към омега-3 като DHA и EPA, може да видите астаксантин, изброени в хранителните факти. Това е мощен антиоксидант, който предлага много от същите ползи като омега-3, включително намаляване на болките в ставите, подобрено здраве на сърцето и дори по-светла, по-млада кожа. Понастоящем няма определено количество астаксантин, което трябва да приемате всеки ден, но не би трябвало да има странични ефекти от консумацията на количеството, което обикновено се намира в добавките с масло от крил.

Особености на маслото от крил

Ето и някои други характеристики, които трябва да се вземат предвид при избора на добавка с масло от крил:

Източник на крил

Крил може да бъде доставен от много места по света, но най-добрият крил идва от Антарктика. Те са известни с най-ниските нива на токсини и тежки метали, които могат да бъдат опасни за хората.

Трябва също така да изберете добавка с масло от крил, която е сертифицирана от Морския съвет за управление (MSC), когато е възможно. Това означава, че крилът е бил осигурен устойчиво и производителите не допринасят за прекомерния риболов в океаните.

Чистота и изпитване

Най-доброто масло от крил претърпява допълнително пречистване, преди да достигне до вашите добавки, за да е сигурно, че всички токсини и тежки метали се отстраняват. Компаниите провеждат собствени тестове, за да проверят дали добавките са безопасни за консумация, но някои използват и тестери от трети страни, за да докажат, че добавката им е безопасна. Компаниите, които извършват тестване от трети страни, обикновено публикуват резултатите онлайн, за да можете да ги видите. Ако не можете да откриете никакви резултати от тестовете, можете да пробвате с друга добавка с масло от крил или да се свържете с компанията и да попитате дали има някакви данни, за да подкрепи претенциите си.

Размер и брой капсули

Ако ви е трудно да поглъщате големи хапчета, по-добре е да използвате добавка от крил, която се предлага в по-малки капсули. Бутилката трябва да ви даде индикация за размера на хапчетата, а понякога можете да намерите и снимки онлайн, които показват размера.

Трябва да обърнете внимание и на това колко капсули съставляват еднократна порция. За някои може да си струва да се вземе по-голяма капсула, отколкото две или три по-малки. Ако вашата добавка изисква от вас да вземете няколко капсули на порция, това също означава, че ще използвате по-бързо бутилката и бихте могли да харчите повече пари, отколкото бихте използвали за добавка на крил, която има размер на една капсула. ,

Привкус

Рибният послевкус – рибени уригвания – са често срещани при добавките с крил и рибено масло, но те са по-голям проблем. Ако предпочитате да избягвате рибни вкусове в устата си, трябва да приемате капсулите с храна.

Цените на маслото от крил

Повечето добавки за крил масло варират от 25 до 50 лв, но общата цена не ви казва коя добавка предлага най-добрата стойност. За да разберете това, погледнете цената и количеството. Първо, имайте предвид колко порции са в бутилката, като се има предвид, че броя на порциите и капсулите може да не са същите.В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-доброто истинско масло от крил. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели.


Хранителна добавка, MyVita Silver Pure 100% масло от крил

Res 51c0bb670a22425e125bdf417f4e8091 - Как да намалим холестерола чрез лечение с масло от крил и най-доброто масло от крил на пазара - Здраве

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Хранителна добавка Kenay, Масло от Крил

Res 986be843e433b75a7df7b6134263cf0e - Как да намалим холестерола чрез лечение с масло от крил и най-доброто масло от крил на пазара - Здраве

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Хранителна добавка масло от крил Kraterhaus Sanct Bernhard

Res 76d97f327746ac0e80460a1cffd304b5 - Как да намалим холестерола чрез лечение с масло от крил и най-доброто масло от крил на пазара - Здраве

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Масло от крил на капсули, MyVita, Омега 3, 30 капсули

Res 96e3df8a14965f6c5786a7b9543d75d7 - Как да намалим холестерола чрез лечение с масло от крил и най-доброто масло от крил на пазара - Здраве

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Може би ще ви хареса
UA-143862804-2