Май-добрите тенис маси

0

Една тенис маса може да бъде значителна инвестиция. Трябва да сте сигурни, че избирате качествена тенис маса, която осигурява дълги години удоволствие за вашето семейство и приятели. Най-добрите тенис маси за пинг-понг са здрави, стабилни и равни с издръжлива рамка, за да осигурят най-доброто игрово изживяване.

Има две решения, които трябва да вземете, преди да продължите напред. Дали ще бъде маса за закрито или за открито? Ще трябва ли да бъде прибирана или може да остане на мястото си за постоянно? Повечето тенис маси за пинг-понг са лесни за сглобяване, а сгъваемите модели обикновено предлагат функция за възпроизвеждане, която позволява на един човек да играе сам на модифицирана маса.Ако сте готови да изберете вашата нова тенис маса, прегледайте нашата селекция от избрани тенис маси. Ако вместо това искате на научите повече за тенис масите, прочетете нашето ръководство за избор по-долу в статията:


Тенис маса за игра на открито PONGORI ppt 930.2, с покривало

Tenis Masa Ppt 9302 Outdoor Cherna - Май-добрите тенис маси - Общи

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Маса за тенис TECHFIT 15 мм, На закрито, Сгъваема, Син, Включен комплект 2 палки

Res C920f4077097b9571143adaa96babe0e - Май-добрите тенис маси - Общи

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Тенис маса PONGORI ttt130

Tenis Masa Ttt130 - Май-добрите тенис маси - Общи

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


ТЕНИС МАСА INSPORTLINE PINTON

Tenis Ma Masa Insportline Adeliro Deluxe 1a 550x550 - Май-добрите тенис маси - Общи

Тенис маса CORNILLEAU 500 indoor

Tenis Masa 500 Indoor Siva - Май-добрите тенис маси - Общи

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Тенис маса CORNILLEAU 100 indoor

Tenis Masa 100 Indoor Sinya - Май-добрите тенис маси - Общи

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Тенис маса с мрежа vidaXL, 5 фута, 152x76x66 см, синя

Res C570fa0facddc19a0639d61af119478c - Май-добрите тенис маси - Общи

Res Dbdf2cded5017b457319bf28de0bf74f - Май-добрите тенис маси - Общи

ТЕНИС МАСА SPARTAN INDOOR 6202

Tenis Masa Spartan Indoor 6202 550x550w - Май-добрите тенис маси - Общи

Tenis Masa Spartan Indoor 6202 550x550w - Май-добрите тенис маси - Общи

Тенис маса с мрежа vidaXL, 5 фута, 152x76x66 см

Res C570fa0facddc19a0639d61af119478c - Май-добрите тенис маси - Общи

Вижте още предложения за тенис маси ТУК, ТУК и ТУК


ЗАЩО ДА СИ КУПИТЕ ТЕНИС МАСА?

Повечето от нас са играли тенис на маса по едно или друго време. Но защо трябва да си купите собствена маса за пинг-понг?

  1. Забавно е! Ако обичате да играете тенис на маса, защо да не имате собствена маса, за да можете да играете, когато решите?
  2. Тенисът на маса е отлична семейна дейност и може да бъде божи дар за родителите, които търсят нещо, което да примами децата им далеч от видеоигрите или телевизията.
  3. Тенисът на маса е по-добро упражнение, отколкото можете да си представите, особено когато играете бързи игри.
  4. Ако възнамерявате да играете тенис на маса състезателно, в идеалния случай ще ви трябва тенис маса за пинг-понг у дома, на която да тренирате.

ВИДОВЕ ТЕНИС МАСИ

Вътрешна или външна маса за пинг-понг: коя е подходяща за вас?

Тенис маси за закрито пространство

Тенис масите за закрито са проектирани да се използват вътре и не могат да издържат на природните стихии.

Докато можете да намерите стационарни маси за закрито, повечето тенис маси за пинг-понг, предназначени за начинаещи и средно напреднали играчи, се сгъват, за да спестят място, когато не се използват.

Вътрешните тенис маси обикновено ви дават по-добро и по-последователно отскачане в сравнение с тенис масите за открито на подобна цена.

Тенис маси за открито пространство

Тенис масите за открито са направени от здрави материали като алуминиев композит. В резултат на това те могат да издържат десетилетия на открито.

Въпреки че материалите, използвани за направата на външни тенис маси, са издръжливи, те водят до по-малко равномерно отскачане.

Повечето тенис маси за открито са неподвижни и не могат да се сгъват, въпреки че можете да намерите някои изключения.


СЪОБРАЖЕНИЯ ПРИ ИЗБОР НА ТЕНИС МАСА

Дебелина на игралната повърхност

Дебелината на игралната повърхност на тенис масата е важна. Можете да намерите маси с повърхности за игра с дебелина между 0.5 см и 3 см.

Най-качествените тенис маси са с дебелина от около 2-3 см. Това дава постоянен отскок по цялата игрална повърхност.

Въпреки това, ако играете просто за забавление, вероятно няма да има голямо значение за вас, ако получите по-нисък отскок в някои части на масата.

Конвертируеми маси

Можете да намерите конвертируеми тенис маси, които имат сменяеми плотове. Тези плотове могат да позволят на масата за пинг-понг да се пригоди за билярдна маса, маса за джаги или подобни. Това звучи като страхотна идея за игрална зала, но конвертируемите тенис маси са склонни да правят компромис с качеството, така че може по невнимание да се окажете с две или три маси за игри на по-ниско ниво.

Здравина на рамката

Здравата рамка ще осигури на вашата тенис маса повече стабилност. За да прецените здравината, погледнете дебелината на рамката, нейния материал и ширината на шасито.

Размер

Стандартният размер за маса за пинг-понг е около 2.80 на 1.60 метра, но някои домашни модели може да са по-малки. Ако се занимавате сериозно с тенис на маса, вероятно ще искате да тренирате у дома на маса със стандартен размер – особено ако се състезавате или възнамерявате да го правите в бъдеще.

Съхранение

Докато някои хора имат късмета да разполагат с пространството, за да държат масата си за тенис на място през цялото време, други трябва да приберат масата си, докато не се използва. Много вътрешни тенис маси се сгъват в средата, което ги прави достатъчно малки, за да ги съхранявате в ъгъла, без да заемат твърде много място. В идеалния случай потърсете маса с колелца. Това ще ви позволи да преместите масата настрани, вместо да се налага да я повдигате.


СЪВЕТИ ЗА ТЕНИС МАСИТЕ

Тези съвети ще ви помогнат да използвате безопасно и ефективно новата си тенис маса.

  • Където и да изберете да поставите тенис масата си, уверете се, че имате достатъчно място от всички страни, за да могат играчите да се движат.
  • Дори и с висококачествена външна тенис маса, препоръчваме да закупите прилично покритие за нея, за да увеличите дълготрайността.
  • Удобни са държачите за аксесоари, които побират хилките и топките. Ако имате тези екстри, е по-малко вероятно вашите хилки и топки да бъдат разпръснати из къщата и да бъдат загубени.
  • Внимавайте за деца, когато отваряте сгъваема маса; малките пръстчета могат да се заклещят в пантите и движещите се части.
  • Ако трябва да почистите повърхността на тенис масата си, внимавайте. Химикалите в някои почистващи продукти могат да повредят покритието на масата. Вместо това използвайте естествен разтвор като смес от пет части вода и една част дестилиран бял оцет.

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2