Най-добрата работа в Германия с високи доходи

За доходите в България

През последното десетилетие икономическата обстановка в България не е отбелязала никакво подобрение. Доходите намаляват, животът става все по-скъп, а много хора остават без работа. Вече е трудно да си водиш нормален живот, а какво остава да си позволим лукс, като нова кола, жилище или маркови дрехи. Затова все повече хора прибягват към търсене на ново бъдеще в чужбина. Безспорно най-подходящата държава за работа за българи е Германия.

Кандидатствайте за работа в Германия тук


За работата в Германия

Може би всички ние знаем вече, че Германия е една от най-предпочитаните дестинации за работа на българи. От една страна, това е страната, която е гостоприемна за сънародниците ни. Тя е свикнала с многото чужденци и има традиции в предоставянето на добри трудови условия. Няма съмнение, в Германия доходите са много по-високи от която и да е друга страна в Европейския съюз. Самите германци търсят активно хора, които са трудолюбиви.

Кандидатствайте за работа в Германия тук


Rabota De - Най-добрата работа в Германия с високи доходи - Работа

Защо Германия?

На първо място – за много от професиите не се изисква владеенето на немски език. От друга страна, условията, които се предлагат, са много конкурентни – заплатата е висока, осигурени са храна и настаняване.

Кандидатствайте за работа в Германия тук

Работата на болногледачите

Една от най-популярните професии за чужденци в Германия е за болногледачи. Това може да ви звучи повърхностно, но идеята е, че много възрастни германци имат нужда от грижи, които най-често се поверяват на чужденци. Заплатите варират около 1700 евро, като обикновено са осигурени храна и настаняване. Работата с възрастни хора е сигурна и обикновено могат да се спечелят до 2500 евро на месец заедно допълнителните бонуси.

Кандидатствайте за работа в Германия тук

Най-добрата фирма за работа в Германия

Направихте подробно проучване сред повечето фирми в България, които набират активно хора за работа като болногледачи в Германия. Съпоставихме много параметри, за да определим най-добрата. Единодушно се спряхме на Promedica24, като фирмата, която предлага най-добри и сигурни условия за работа за българи в Германия. Ето какво получавате, ако се регистрирате в Promedica24:

 • Първоначално интервю в напълно безопасни и съобразени с моментната обстановка условия – по телефон или в офисите ни;
 • Осигурено езиково обучение за служителите, които не знаят немски – онлайн или присъствено;
 • Атрактивно възнаграждение, до 1700 ЕВРО за 45 дни;
 • Разнообразни бонуси:
  – Летен бонус до 500 ЕВРО
  – Бонус за прехвърляне 200 ЕВРО
  – Бонус за препоръка от 150 до 250 ЕВРО
  – Бонус за ваксинация – 50 ЕВРО
 • Сигурна работа. Всеки наш болногледач бива тестван за COVID-19 преди започване на работа;
 • Ще изкарате повече пари, отколкото в България и ще спестите от ежедневни разходи – разходите ви за път, настаняване и храна са покрити от Promedica24;
 • Ще имате социални осигуровки и допълнителна здравна застраховка в Германия;
 • Пътуването е изцяло организирано от Promedica24 при съобразяване с правилата за безопасност;
 • Всяка оферта е проверена и подбрана специално за вас;
 • Денонощно съдействие по телефон по време на престоя Ви в Германия;

Кандидатствайте за работа в Германия тук


Защо да изберете Promedica24?

Promedica24 са фирма с голяма история. Те са на пазара на труда вече цели 16 години и отзивите от всички техни клиенти са безупречни. Фирмата полага големи грижи за служителите си. Никога няма да бъдете изоставени и винаги ще имате подкрепа, ако имате трудна ситуация. Фирмата е осигурила работа до момента на над 40 000 болногледачи от България, като практиката показва, че всеки един служител препоръчва тази работа и тази фирма на свои познати. Най-хубавото е, че фирмата разполага с огромна база от данни с потенциални възрастни хора в Германия, които се нуждаят от грижи. По този начин получавате работна оферта веднага и не се налага да чакате с месеци, преди да стартирате. Всеки болногледач има чуждестранна здравна карта ERGO и Европейска Здравна Карта, даващи право на здравни услуги извън страната. Затова вие няма да имате притеснения и грижи, ако имате нужда от лечение по време на престоя си в Германия.

Promedica24 набира нови болногледачи! Пътуването се организира със самолет или автобус и фирмата предоставя грижа за клиентите си в Германия. В настоящата ситуация са въведени специални правила за транспорт и хигиена, благодарение на които се осигурява сигурна работна среда на бъдещи и настоящи болногледачи.

Кандидатствайте за работа в Германия тук


Как да кандидатстваме за работа за болногледачи в Promedica24?

Посетете сайта на Promedica24 тук и се регистрирайте чрез формуляра. Отнема не повече от 1 минута!

Кандидатствайте за работа в Германия тук


Подобно ревю: Най-добрите DSLR фотоапарати

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2