Най-добрите автобиографии на известни личности

Обща информация

В този списък са включени книги, написани от известни хора от България и от целия свят. И така, какво прави една автобиография на знаменитост задължителна за прочитане? Колкото по-разкриващо и откровено пише авторът, толкова по-добре. Сочни подробности за живота на богатите и известните прави автобиографиите на знаменитостите някои от най-продаваните книги на всички времена. Този списък с най-добри мемоари и автобиографии на суперзвездите съдържа най-скандалните подробности и интимни истини за филмовите и телевизионните икони, легендарните рок звезди и музиканти, популярните стендъп комици, както и личностите от новините, спорта и медиите.

Но коя е най-добрата автобиография за знаменитости?

Най-големите автобиографии на знаменитостите и известните личности варират от вдъхновяващи до трагични и елегантни до кошмарни, но единственото нещо, което свързва тези най-продавани мемоари и автобиографии е, че всички те са много забавни за четене. Всяка глава за обръщане на страници от тези истински дневници и изповеди, които са написани най-вече от или съ-написани от знаменитостта, отвеждат читателите зад затворените врати и зад кулисите. Някои автобиографии, написани от известни хора, са смешни, непочтени и откровени, докато други излагат тъмната страна на славата и богатството. Това са само част от причините, поради които милиони читатели нямат търпение да се докоснат до книга, написана от известен автор, след като тя излезе.

Обичате ли да четете за сочни клюки, изненадващи скандали и холивудски спорове направо от устата на звездите?В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите автобиографични книги на известни личности и знаменитости. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели.

Пийт Сампрас – луксозно издание с твърди корици

Res E245c5f138d10af5aca2798a9a7db3da - Най-добрите автобиографии на известни личности - Книги

Пийт Сампрас е централна фигура в историята на тениса, доминираща сила в играта през деветдесетте години на миналия век, най-великият американски тенисист за всички времена. След фантастичния край на кариерата му, когато през 2002-ра триумфира на Откритото първенство на САЩ, Сампрас постепенно бива забравен от феновете, които се впечатляват от подвизите на Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович. В настоящата кариерна биография на вдъхващия страх в противниците си Сампрас авторът и спортен историк Стив Флинк от Залата на славата пресъздава магията на един мъж, който е бил доминираща сила в своята епоха, и връща спомените за този изключително надарен спортист. Флинк описва Сампрас като забележителен шампион, който в много отношения надхвърля границите на тениса.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Уил (Уил Смит)

Uil Uil Smit 627d71de7f20a 1920x1920 - Най-добрите автобиографии на известни личности - Книги

Трансформацията на Уил Смит от хлапе от Филаделфия до една от най-известните рап звезди на своето време, а след това и една от най-големите филмови звезди в историята на Холивуд е изключителна сама по себе си. Това обаче е само половината от историята.

Уил Смит се счита за победител в живота – и то напълно основателно: не само че неговият успех е без аналог, но и цялото му семейство се намира на върха на славата. Оказва се обаче, че осем последователни филма, оглавили класациите, 30 млн. продадени албума, десетки награди и стотици милиони долари не са гаранция за щастие. Уил Смит осъзнава, че има да извърви дълъг път.

Тази автобиография е плод на проникновено пътуване към себепознание и равносметка на всичко, което волята може да донесе на човек, както и онова, което му отнема. Написана с помощта на автора на световния бестселър „Тънкото изкуство да не ти пука“ Марк Менсън, „Уил“ е историята на една суперзвезда. Но и на един човек, който съумява да опознае истинската си същност. Малцина могат да си представят напрежението от това да се изявяваш на най-големите световни сцени, но идеята, че често трябва да преживеем голяма промяна, за да израснем като личности, е общовалидна. Съчетанието от дълбока мъдрост и удивителна житейска история поставя книгата, подобно на своя автор, в своя собствена категория.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Stiv Dzobs Ubilejno Izdanie Image 6206d92a9b977 1280x1280 - Най-добрите автобиографии на известни личности - Книги

ЕКСКЛУЗИВНАТА БИОГРАФИЯ НА СТИВ ДЖОБС, НАПИСАНА С ПЪЛНОТО МУ СЪДЕЙСТВИЕ

Над 140 интервюта със самия него, с негови приятели, противници, колеги, конкуренти и членове на семейството!

Тази книга описва върховете и падовете на един креативен предприемач, чиито мания за перфекционизъм и яростна амбиция водят до революционни промени в шест индустрии: компютри, анимационни филми, музика, мобилни телефони, таблети и електронни книги.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Georgi Parcalev Hamlet Ot Grad Levski Vtoro Dopalneno Izdanie 624f42ed2f3a8 800x800 - Най-добрите автобиографии на известни личности - Книги

Второ издание на биографичната книга за любимия на поколения актьор Георги Парцалев

Книгата „Георги Парцалев. Хамлет от град Левски“ от журналиста Георги Тошев е възможно най-пълното откъм детайли издание, което е излизало някога в памет на талантливия артист.

Луксозната биография е с твърди корици, включва над 300 фотографии, като някои се публикуват за първи път. В това издание се представя хронологично и без субективизъм животът и професионалното израстване на най-емблематичния български актьор.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Христо Стоичков. Историята – Владимир Памуков

11-2 - Най-добрите автобиографии на известни личности - Книги
Някои истории са прекалено истински, за да се разказват. Но аз реших да опитам. Имах щастието животът да ме изстреля нагоре и да сбъдна голямата си детска мечта. Колко високо стигнах? Вие ще кажете, защото всеки си има своя Еверест. Знам само, че днес, когато погледна надолу, за да видя откъде съм тръгнал, все още ми се завива свят. Напоследък всички пишат. А като застраховка, за да не кажете, че футболистите пишат с краката си, аз избрах да направим тази книга със спортния журналист Владимир Памуков. Някои истории са прекалено истински, за да се разказват. Но аз реших да опитам.Имах щастието животът да ме изстреля нагоре и да сбъдна голямата си детска мечта. Колко високо стигнах? Вие ще кажете, защото всеки си има своя Еверест. Знам само, че днес, когато погледна надолу, за да видя откъде съм тръгнал, все още ми се завива свят. Напоследък всички пишат. А за да не кажете, че футболистите пишат с краката си, аз избрах да направим тази книга със спортния журналист Владимир Памуков. Реално, ако има нещо, което той не знае за мен или за Четвъртите в света, то явно не си е струвало да го знае или просто… не е искал да го знае. Така че от мен разказа, а от Владо – писането. По някои теми за първи и най-вероятно за последен път отварям дума в „Историята“. Вярвам, че ще го оцените. Не спестих и не скрих нищо. Не се правех и на такъв, какъвто не съм. Това да не е книга за най-добрия човек, когото познаваме – такова бе и единственото изискване на Владо Памуков, преди да започна да разказвам, а той да пише. И смятам, че го спазих. Нещо повече – не се скарахме нито веднъж, докато работехме. Ако не сме се справили, се надявам поне да оцените факта, че имахме смелостта да опитаме. Ако пък сме успели… пак ще се намерят и такива, които ще ни оплюят. При мен е така – няма полутонове. Свиквайте и се забавлявайте! Това е моята истина, моята история. Ваш: Христо Стоичков

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Пийт Сампрас – луксозно издание с твърди корици

Res E245c5f138d10af5aca2798a9a7db3da - Най-добрите автобиографии на известни личности - Книги

<<Провери цена>>


Юрген КЛОП

Res Ad82c5a25378a48fc2a294e1be3fc4a7 - Най-добрите автобиографии на известни личности - Книги

<<Провери цена>>Подобно ревю: Най-добрите епилатори

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2