Най-добрите аспиратори за нос

За аспираторите за нос

Няма нищо по-нещастно за родителите от бебе с настинка. Докато бебето ви може да не харесва назалния аспиратор (аспиратора за нос), той ви дава начин да изчистите носните канали, така че бебето ви да може да диша по-лесно. Обикновено си струва тези няколко секунди дискомфорт, за да осигурите на бебето си няколко часа облекчение.

Но има няколко вида аспиратори за нос, от които да избирате. Ако не сте сигурни от какъв тип имате нужда, попаднали сте на правилното място. Нашето ръководство за пазаруване ще ви преведе през различните видове и функции, с които ще се сблъскате, докато търсите аспиратор за нос.В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите аспиратори за нос. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели.

Назален аспиратор Beaba Tomydoo, Електрически, Минерален

Res 56a7f0f1f4d999fdbc7177a82e267893 - Най-добрите аспиратори за нос - Майка и бебе

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Електрически аспиратор за нос SDLOGAL, За бебета и деца, Преносим, Type-C, Акумулаторна батерия 500mAh, 3 регулируеми нива, 2 силиконови глави

Res 2ea4dbda11dfbd2218b5838964daf26d - Най-добрите аспиратори за нос - Майка и бебе

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Електрически Аспиратор за бебета IMA Baby, 6 степенно засмукване, Преносим, USB зареждане

Res 5398048d84b2fefc91897abe48ccf909 - Най-добрите аспиратори за нос - Майка и бебе

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Електрически аспиратор за нос Cangaroo Purity – NC001

Res 0f177cdf446722508d98f184e6d5bc08 - Най-добрите аспиратори за нос - Майка и бебе

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Назален аспиратор Vancocon 162 Електрически

Res 23269e9393e0d96fc1437542ec781e7f - Най-добрите аспиратори за нос - Майка и бебе

Аспиратор за нос U-Grow U001-NV, Музикален

Res 8265d65a610ea9908b4d20881a8d351b - Най-добрите аспиратори за нос - Майка и бебе

Назален аспиратор Bebumi, FY-B201 , зелен , eлектрически

Res 11ebdd0e7cbb48c56379b00c1d6b01ed - Най-добрите аспиратори за нос - Майка и бебе

<<Провери цена>>


Назален вакуумен аспиратор за нос за бебета и деца, електрически, USB зареждане, зелен / бял

Res D3e0048f7e096369fc593b22ac4ccb64 - Най-добрите аспиратори за нос - Майка и бебе

Аспиратор за нос, Katarek, Ръчен, Бял/Син, Термометър

Res 70c30061c10bea76e7cdc50cf76d6133 - Най-добрите аспиратори за нос - Майка и бебе

<<Провери цена>>


За още предложения за аспиратори за нос и термометри, посетете този линк


ОСНОВНИ СЪОБРАЖЕНИЯ ПРИ ИЗБОРА НА АСПИРАТОР ЗА НОС

Видове аспиратори за нос

Аспиратори за нос с круша

Аспираторите с круша са най-основните модели и може да сте били изпратени у дома с такъв, когато сте напуснали болницата с бебето си. Те разполагат с еднократна изстискваща се круша с удължено парче, което завършва в горната част на носа. Макар и лесни за използване, тези модели не са най-ефективните и може да се наложи да направите няколко опита за отстраняване на адекватно количество секрет, за ​​да помогне на бебето да диша. Те трябва да бъдат внимателно хигиенизирани след всяка употреба, тъй като създават идеалната атмосфера за развиване на бактерии. Някои производители обаче заобиколиха този проблем, като създадоха круша, която може да се отвори за по-лесно почистване.

Аспиратори за нос с устно засмукване

Аспираторите за орално засмукване имат връх на носа, който е свързан с маркуч към филтър и мундщук. Върхът влиза в носа на бебето, докато възрастен осигурява засмукване през мундщука. Макар че този ръчен метод може да ви накара да се срамувате в началото, той е невероятно ефективен и ви позволява да регулирате нивото на засмукване ръчно. Бихме искали да подчертаем, че има филтър между върха на носа и мундщука, за да се предотврати пренасянето на бактерии.

Аспиратори за нос на батерии

Аспираторите за нос, захранвани от батерии, приличат на цифров термометър. Те често се предлагат с няколко размера на върха на наносника и множество настройки за засмукване, така че могат да се използват за деца на различни възрасти. Тези модели не са толкова практически, колкото аспираторите с круша или аспираторът за всмукване през устата, но обикновено по-добре задържат отстранените сополи. Въпреки това, в зависимост от модела, те не винаги осигуряват адекватно изсмукване за гъстите секрети.

Електрически аспиратори за нос

Електрическите аспиратори за нос са ефективни, чисти и нежни. Върхът на наносника влиза в носа на детето, докато моторчето осигурява засмукване. Тези уреди обикновено имат няколко настройки за засмукване, за да паснат на деца на различна възраст. Те са и най-скъпата опция досега. Ако обаче имате бебе, което се бори с чести настинки или не може да изчисти собствените си носни канали поради медицинско състояние, този тип назален аспиратор може да си струва инвестицията.

Размер и преносимост

Понякога просто не можете да останете вкъщи, докато бебето ви е болно. Аспиратор за нос, който може да бъде прибран във вашата чанта за памперси, може да бъде спасител в тази ситуация. Орално засмукване, крушка и дори някои модели, захранвани с батерии, са доста лесно преносими. Електрическите модели обаче може да са твърде обемисти, за да ги носите със себе си.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Лесно почистване:

Безопасността и хигиената винаги са на върха в списъка, когато става въпрос за бебешка екипировка. Аспираторите за нос представляват няколко предизвикателства в тази област, но има няколко функции, които могат да улеснят почистването.

    • Отделна крушка: Аспираторите за нос с крушки са известни с това, че съдържат бактерии, ако не бъдат почистени и изсушени по подходящ начин. Отделяемата крушка ви позволява да влезете в аспиратора, за да изчистите слузта и да се уверите, че всичко е изсъхнало напълно, преди да го поставите обратно.
    • Подвижни филтри и съдове за събиране: Подвижните филтри и съдове за събиране могат да се мият ръчно или да се мият в съдомиялна машина. Те се срещат при модели за всмукателно, електрическо и батерийно захранване.
    • Компоненти за миене в съдомиялна машина: Филтрите и чашите за събиране не са единствените части, които ще трябва да почистите. Моделите, които имат накрайници за нос, маркучи и мундщуци, които могат да се мият в съдомиялна машина, са много по-лесни за почистване и хигиенизиране, отколкото тези, които трябва да бъдат внимателно ръчно измити.

Нива на засмукване:

Всмукването трябва да бъде нежно, за да не нарани вашето бебе. Въпреки това, засмукването също трябва да бъде достатъчно мощно, за да изчисти гъстата слуз. Моделите за орално засмукване предлагат най-добрата настройка на засмукване, докато моделите с електрическо захранване и захранване с батерии могат да имат няколко нива на засмукване за добра настройка. Всмукването на назален аспиратор с крушка е най-трудно да се контролира, тъй като зависи от това колко силно се изстисква крушката и колко бързо се освобождава.

Водоустойчиви компоненти:

Някои електрически и батерийни модели имат водоустойчиви компоненти, за да улеснят почистването и хигиенизирането на цялото устройство. Целият аспиратор не може да се мие в съдомиялна машина, но корпусът може да е водоустойчив, така че да можете да измиете всички несменяеми компоненти на ръка. Тези модели също могат да имат сменяеми филтри или чаши за събиране.

Брой и размер на накрайниците за нос:

За да получите необходимото засмукване за отстраняване на слузта, ви е необходим накрайник, който пасва на носа на детето ви. Моделите, които се предлагат с няколко размера накрайници за нос, осигуряват гъвкавост и дълготрайност при използване.

Цифров дисплей:

Някои електрически и захранвани с батерии аспиратори за нос имат цифрови дисплеи, които показват живота на батерията и нивото на засмукване.

Светлини и музика:

Аспирацията на носа не е приятно изживяване, колкото и нежен да е аспираторът. Някои модели светят или пускат музика, за да разсейват бебето ви, докато аспираторът е в употреба.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА ВАШИЯ АСПИРАТОР ЗА НОС

  1. Почиствайте аспиратора за нос след всяка употреба. Прочетете и следвайте инструкциите за почистване на производителя, за да сте сигурни, че получавате достъп до всички компоненти, които трябва да бъдат стерилизирани.
  2. Дебелата и гъста слуз може да бъде трудна за отстраняване. Много производители препоръчват да се използват няколко капки физиологичен разтвор във всяка ноздра за разреждане на секрета. След като сополите се разредят, е по-лесно да се отстрани.
  3. Не бързайте, когато се приготвяте да засмуквате носа на детето си. Може да се наложи да извършите някои размествания на позиции, докато не намерите добър ъгъл. Опитайте се да настаните бебето си възможно най-удобно и да имате наблизо всичко необходимо, преди да започнете.


Подобно ревю: Най-добрите DSLR фотоапарати

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2