Най-добрите ваучери за преживявания

0

Има толкова много подаръци за даване през целия живот, заедно с очакването да направите тези подаръци запомнящи се. Искате да вземете нещо готино на баща си, но той наистина няма нужда от ново радио. Искате да купите на брат си най-добрия подарък за този голям рожден ден, но той е неразбираемо специфичен. Разбира се, можете да им вземете нещо произволно от някой магазин на път за вечерята за рождения им ден – или можете да им вземете нещо, което бие дори страхотен чифт маратонки или нова джаджа. Плюс това, много от тези подаръци правят и наистина обмислени опции в последния момент.

Увеличете силата на уменията си за подаряване с нещо, което изисква от вас да мислите по-мащабно. Говорим за нематериалното: приключенски подаръци с опит, които ще добавят изцяло ново измерение към живота им или просто казано – ваучер за преживявания. Сега, тази идея за „приключение“ не се ограничава до буквално приключение, въпреки че ако вашият дарител си пада по такива неща, давайте. Може би това означава скачане с бънджи или скачане от самолет, но може да означава и местен клас по изкуство или вечер за дегустация на вино у дома. Всички форми на опит са добре дошли тук.

Физическите подаръци останаха в миналото. Днес хората могат да си купят всичко, от което имат нужда, но не винаги са склонни да си подарят преживяване. Това е вашият момент да оставите незабравим спомен, като подарите някакво изживяване на своите близки. Това може да е екстремно, романтично или каквото и да е друго преживяване, което да остави незабравим спомен, а може би дори да сбъдне мечта. Предлагаме ви 2 варианта – да изберете директно преживяването, което искате да подарите (естествено, ако познавате добре обектът на изненадата и знаете какво обича или за какво мечтае) или да му подарите ваучер, с който той/тя сам да избере преживяването си.

Събрахме най-добрите изживявания, които можете да подарите на всеки, който отговаря на изискванията, независимо дали това е партньорът ви, родителите ви или най-добрият ви приятел. Понякога това приключение може да се открие в центъра, понякога в хола, а понякога в друго полукълбо. Но независимо дали мислите за нещо екстремно или за нещо романтично, определено ще намерите правилния подарък за преживявания тук.Вижте нашата селекция за най-добрите подаръци-изживявания:


ДРИФТ ШОФИРАНЕ

Drifting Makaroon Bg01 550x550h - Най-добрите ваучери за преживявания - Общи

Незабравимо преживяване за любителите на високите скорости и адреналина – сами управлявате автомобила!

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


ШОФИРАНЕ НА TESLA ЗА ЕДИН ЧАС

Makaroon Bg Tesla Model3 01 550 550x550 Jpg - Най-добрите ваучери за преживявания - Общи

Подарете (си) възможност за един час да се докоснете, да усетите и да покарате атомобила на бъдещето – Tesla Model 3.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


ПАНОРАМНО ИЗДИГАНЕ С БАЛОН + ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ С 4К ACTION КАМЕРА

Hot Air Balloon Makaroon Bg1 550x550h - Най-добрите ваучери за преживявания - Общи

Вече имате възможността да осъществите и най-смелите си мечти чрез  панорамно издигане с балон с продължителност около петнадесет минути. Прекарайте един незабравим ден в компанията на свои близки приятели или на Вашето семейство и си подарете запомнящ се миг.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


НА ГОСТИ НА ШЕФ МАНЧЕВ – ЧЕТИРИСТЕПЕННО МЕНЮ ЗА ДВАМА

Vkusove I Aromati Unikalen Podarak Chetiristepenno Menu Za Dvama Pri Chef Mantchev 06 550x550h - Най-добрите ваучери за преживявания - Общи

Заповядайте на незабравимо гурме приключение в центъра на София, ресторант Кактус.

Тук компромисът с качеството на храната е невъзможен. Насладете се на първокачествени продукти и висок клас обслужване в приятна и топла обстановка.

Най-известният шеф в България е приготвил за вас специално меню за двама.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


ПРЕДИЗВИКАЙ СЕТИВАТА СИ: ВЕЧЕРЯ НА ТЪМНО ЗА ДВАМА

Makaroon Bg Vecherq Na Tymno 05 550x550w Png - Най-добрите ваучери за преживявания - Общи

Вечеря на тъмно за двама – кулинарен пъзел за небцето ти! Готов ли си да го решиш?

Познавате ли храната и смятате ли се за вещи в кухнята? Всъщност, не е задължително нито да умеете да сте професионален готвач, нито да прекарвате всяка вечер до печката в кухнята. Ако все пак се определяте като одухотворен гастроном, който познава света на кулинарията като петте си пръста, бихме искали да тестваме уменията Ви, а за награда ще се спечелите невероятно преживяване, каквото не можете да намерите никъде другаде на Балканите!

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


СКОК С БЪНДЖИ ОТ БАЛОН И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ

Bunji 20ot 20balon 2 550x550h Jpg - Най-добрите ваучери за преживявания - Общи

Търсите вълнуваща емоция, която да споделите с някой близък? Нуждаете се от презареждане на батериите и нови приключения? Пригответе се за екстремно преживяване, което включва бънджи скок от топловъздушен балон. Отпуснете се и се рейте из небесната шир и длъж, като Вашият скок ще бъде заснет с 4k action camera. Изживейте нещо различно и екстремно, нека адреналинът Ви скочи до краен предел.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


ВЕЧЕРЯ ЗА ДВАМА ПРИ ШЕФ ЛЕО БИАНКИ

Makaroon Bg Vecherq Za Dvama Pri Leo 011 550x550h Jpg - Най-добрите ваучери за преживявания - Общи

Ил Рустико на Лео Бианки с изискана италианска кухня е място за хора, които ценят хармонията на вкуса и безупречната красота на ястията. В менюто ще откриете класическа италианска кухня и авторски ястия на шеф Бианки, които могат да впечатлят дори най-взискателния човек.

ПАРАСЕЙЛИНГ НА ЯЗ.ИСКЪР

Parasailing Makaroon Bg03 550x550h Jpg - Най-добрите ваучери за преживявания - Общи

Парасейлинг на язовир Искър, само на 30 минути от София !

Знаете ли какво е парасейлинг ?

А виждали ли сте как група хора се реят над водата с парашут, теглени от плавателен съд ?

Точно така, звучи много екстремно и забавно, парашут и вода са идеалната комбинация за лятно приключение.

Ако още не сте събрали смелост да скочите с парашут, но сте любители на адреналина, парасейлингът е подходящото приключение за вас.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


СТРЕЛБА С РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ОРЪЖИЕ

Makaroonbg Shooting Ground 01 550x550h - Най-добрите ваучери за преживявания - Общи

Завладяващото удоволствие – стрелбище!

Любител сте на приключенията? Имате нужда от нови преживявания?

Стрелбището Ви предлага уникално забавление и конкурентна среда за стрелци от всички нива, за да повишите своята опитност или да опитате нещо ново.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


УРОК ПО ПИЛОТИРАНЕ НА ДВУМЕСТЕН САМОЛЕТ ДО СОФИЯ

Makaroon Nh Urok Po Pilotirane Do Sofia 03 550x550h - Най-добрите ваучери за преживявания - Общи

Искате ли да се реете свободно в небето като птиците? Имате ли смелостта да го направите? Ако отговорът и на двата въпроса е „да“, урокът по пилотиране на самолет е подходящ именно за вас. Ако отговорът е „не“, е възможно да познавате човек, който е достатъчно безстрашен да полети и подарък ваучер за урок по пилотиране би го зарадвал.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


ФЛАЙБОРД, ХОВЪРБОРД ИЛИ ДЖЕТПАК НА Я.ИСКЪР

Flyboard Jetpack Makaroon Bg 550x550h Jpg - Най-добрите ваучери за преживявания - Общи

Изживейте истинско водно приключение !

Подарете си незабравимо изживяване и сбъднете още една мечта !

Флайборд, ховърборд и джетпак са хит сред водните забавления в последните няколко години. Всички сме виждали онези смели момчета и момичета,които се издигат над водата и правят неуписуеми салта и форми във въздуха.

Несъмнено едно от най-впечатляващите екстремни, водни приключения, съвсем близо до София. Вече можете да изпробвате себе си, без да пътувате чак до морския бряг.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


ПОЛЕТ С ТАНДЕМЕН МОТОРЕН ПАРАПЛАНЕР + ЗАСНЕМАНЕ С HD

Ekstremni Polet S Tandemen Motoren Paraplaner 03 550x550h Jpg - Най-добрите ваучери за преживявания - Общи

Моторният парапланер (по-известен като паратрайк) е комбинация от парапланер и трайк с две седалки и двигател с пропелер в задната част. Това елиминира физическите усилия и изисквания към пасажера и минимизира рисковете от контузии. По време на полета Вие ще сте под постоянното наблюдение на опитен пилот- паратрайка е двуместен – за пилот и пасажер.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


СПОРТНО ШОФИРАНЕ НА LOTUS ELISE

Sport Driving Lotus Makaroon Bg01 550x550h Jpg - Най-добрите ваучери за преживявания - Общи

Обичате ли адреналина и високите скорости ? Мечтаете ли да се научите да шофирате спортна кола безопасно ?

Курсът по спортно шофиране е подходящ за всеки, който иска да повиши уменията си за контрол над автомобила, да научи повече за владеенето на колата при спортно шофиранe.

​Контрол. Скорост. Адреналин.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


ПОЛЕТ С ЖИРОКОПТЕР В РАЙОНА НА СОФИЯ

Jirokopter Makaroon Bg07 550x550h Jpeg - Най-добрите ваучери за преживявания - Общи

Полетът, небесната шир и срещата с птиците – това са все символи на духовна свобода! А кой не е мечтал да има криле и да лети, когато е бил малък, та дори и в зряла възраст? Не можем да ти подарим криле, не можем да те превърнем в птица, но можем да ти помогнем да се извисиш до тяхна средна летателна височина поне за кратък миг. Миг, достатъчен да те откъсне от сивотата и проблемите на забързаното ежедневие, да ги погледнете от високо и да разберете колко малки са на фона на красивата гледка, на която ще се насладите!

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Вижте още предложения за преживявания по категории:

  •  Адреналин – цъкни тук
  •  Хоби и развлечения – цъкни тук
  •  Масажи и СПА пакети – цъкни тук
  •  Ваучери за почивка – цъкни тук
  •  Нестандартен подарък изненада – цъкни тук
  •  Спорт и здраве – цъкни тук
  •  Услуги (хороскоп, четене по карти, коучинг и т.н.) – цъкни тук
  •  Или просто подарете ваучер и човекът сам да си избере преживяването – цъкни тук

Също така разгледайте двата най-големи сайта за подаръци от тип преживяване:


Може би ще ви хареса
UA-143862804-2