Най-добрите верижни триони

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите верижни триони. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели.


Моторен трион Husqvarna 120 Mark II, 1.8 к.с., 1400 W, 38.2 CC, 9000 об/мин, 35 см дължина на острието

Res A9b991b1c5d15f60ba37dd012ac56096 - Най-добрите верижни триони - Градина

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Акумулаторна резачка Dewalt DCM565P1-QW, 18V, 30 см дължина, Батерия 5 Ah

Res 9ed71224f37578ed09ce3a5b06dd1103 - Най-добрите верижни триони - Градина

Моторна спирачка – спира веригата, когато бутонът вече не е натиснат.

Автоматично смазване на веригата.

Настройване на веригата без инструменти.

Капачка на резервоара за масло и полупрозрачен резервоар за масло.

Гумена дръжка и ергономична конструкция за изпълнение на работи с много малко усилия.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Акумулаторен верижен трион Bosch UniversalChain 18 BT, 18 V, Дължина на острието 20 см, Скорост на веригата 4.5 м/с

Res A12c0b95a5b1f023243f1d9d90fc6757 - Най-добрите верижни триони - Градина

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


 Einhell GH-EC 2040

5-3-300x200 - Най-добрите верижни триони - Градина

Електрическият верижен трион осигурява отлична производителност и е предназначен предимно за обслужване на еднофамилни къщи, домашни работилници, дворове. Използва се за кастрене на овошки, оформяне на корони, рязане на дърва за огрев, рязане на клони, дървени греди, дъски и други материали от дърво, може да се използва за напречни и надлъжни разрези. Ергономичният дизайн на дръжката и оптимизираният център за разпределение на тежестта осигуряват безпроблемна и безопасна работа. Веригата се обтяга лесно, без използване на допълнителни инструменти.

  • Голям отвор за пълнене с капачка
  • Защита с с мигновена спирачка на веригата
  • Ключ за обтягане и смяна на веригата
  • Висококачествена верига OREGON
  • Шина OREGON
  • Автоматично смазване на веригата. Удобен и достъпен резервоар за масло.
  • Скоба за фиксиране на кабела
  • Висококачествени метални зъбни колела

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Акумулаторен верижен трион Einhell PXC GE-LC 36/35 Li-Solo, 36 V, 33 см дължина на остриетео, 15 м/с скорост на веригата

Res 026836f554601e8bd8b0edc3e0280921 - Най-добрите верижни триони - Градина

Акумулаторен Верижен трион Einhell Power-X-Change GE-LC 18Li kit, 18 V, Верига 25 см, Батерия 3 Ah

Res 54529f7fdb3552f96dd114dd95953a09 - Най-добрите верижни триони - Градина

Безжичният трион GE-LC 18 Li Kit от Einhell е идеалната причина да започнете да се приспособявате към серията Power X-Change или да добавите допълнителни висококачествени компоненти и оборудване с литиево-йонна технология. Комплектът включва акумулаторен трион GE-LC 18 Li, с мощна производителност, лесен за работа и употреба. Той предлага безопасно и лесно боравене за всеки страстен градинар. Благодарение на ефективността на батерията Power X-Change, обхватът на работа е почти неограничен. Комплектът включва също батерийна система и бързо високоскоростно зарядно устройство от серията Power X-Change.


Трион DENZEL, DS-4516, Бензинов, 45 см3, 1,7 кВт, Шина 16″, Стъпка 0,325″, Паз 0,058″, 64 звена

Трион DENZEL, DS-4516, Бензинов, 45 см3, 1,7 кВт, Шина 16", Стъпка 0,325", Паз 0,058", 64 звена

<<Провери цена>>


Вижте още предложения за верижни триони


Най-добрите електрически триони предлагат определени предимства пред техните бензинови колеги. Те са леки, тихи, по-добри за околната среда и лесни за използване. Може да се твърди, че те предлагат по-голям избор на размер и мощност, отколкото бензиновите верижни триони.

Но тази широка гама от възможности може да създаде проблеми. Трудно е да знаете как да изберете най-добрата електрическа резачка за собствените си нужди.

Ако се нуждаете от помощ при избора на подходящия инструмент за вашите нужди, моля, прочетете.

Безжичен

Може би най-важното решение при избора на резачка е дали да се използва кабелен или безжичен модел.

Електрически професионални верижни триони

Леки (само пет или шест килограма)

Никакъв бензин или масло за носене

Няма вредни емисии

Може да бъде много евтино

Лесно за стартиране: включете и дръпнете спусъка

Достатъчно тих, за да се използва там, където шумът може да е проблем

Рядка поддръжка

Топ моделите се конкурират с мощността на рязане на малки / средни бензинови модели

Захранвани с електричество верижни триони

Въпреки че някои електрически модели с кабели са направени от пластмаса, други са изработени от стомана. Моделите от висококачествена стомана могат да бъдат по-здрави, но има неудобство, свързано за тежестта им.

Като говорим за кабели, трябва да отбележим и факта, че те могат да се заплетат, което е едновременно разочароващо и опасно, когато използвате верижен трион. Освен това е неудобство да се справяте с удължителен кабел и да не можете да носите електрическия си модел с кабел на повече от 50 метра от източника на ток.

Професионални акумулаторни верижни триони

Без бензин, масло, или кабел

Лесно стартиране: свържете батерията, дръпнете спусъка

Тих

Рядка поддръжка

Няма вредни емисии

Акумулаторните електрически верижни триони са склонни да тежат повече от техните кабелни модели, поради добавянето на батерията. Средният инструмент тежи от 10 до 15 килограма. Ако получите такъв, ще плащате това наказание за тежест и вероятно също ще платите повече. Безжичните електроуреди не са толкова евтини, колкото много модели с кабели.

Освен това, безжичният модел обикновено е по-малко мощен от неговия кабелен еквивалент. Дори и да изберете един от най-мощните (и най-скъпите) безжични модели, времето на работа обикновено е ограничено до 60 минути или по-малко. Времето за презареждане може да бъде дълго, въпреки че най-добрите безжични електрически триони могат да се презаредят само за 30 минути. Допълнителна батерия може да бъде полезна в тази ситуация, но батериите са скъпи.

Размери на електрическите триони

Верижният трион обикновено се оценява по техния размер на металната плоча под веригата. Въпросът е, кой размер трябва да купите? Размерът на верижния трион, от който се нуждаете, зависи от видовете задачи, които желаете да изпълните. Всяка електрическа резачка с дължина под 12 инча ще бъде подходяща само за подстригване на храсти и много малки дървесни клони. Ако търсите да отрежете клони с диаметър от няколко сантиметра или дърва за огрев, които няма да се нуждаят от нацепване след като сте ги отрязали, 14-инчов електрически трион би бил добър залог.

Ако искате верижен трион за „общи цели“, може да е подходящ 16-инчов модел. Тази дължина е практичен минимум за действителните сечи. Всичко, което е по-голямо от 18 инча, почти със сигурност е захранвано с бензин. Повечето собственици на жилища никога няма да се нуждаят от електрически трион с ширина, по-голяма от 18 инча.

Характеристики на електрическите триони

С моментален старт и без смесване на бензин или масло, електрическият трион вече е много лесен инструмент. Но производителите на висококачествени модели предлагат допълнителни функции, които могат да направят живота ви още по-лесен.

Автоматична система за смазване

Докато изискванията за поддръжка на електрически трион са малко, то все още се изисква редовно смазване. При някои модели това се постига ръчно чрез натискане на бутон. Въпреки това автоматичната система за смазване е далеч по-добра и осигурява по-дълъг живот на веригата.

Натягане на веригата без инструменти

Веригата също ще трябва да се затяга от време на време. Настройката без инструменти е по-бърза и по-удобна от това да изпълните задачата ръчно.

You might also like
UA-143862804-2