Най-добрите видеофони (бебефони с камера)

Основни съображения при избора на видеофон

Може да се твърди, че някои от следните характеристики na видеофона не са абсолютно необходими – и определено можете да намерите качествен видеофон за бебе, който не е напълно оборудван с всички функции – но ако имате всички, това няма да се счита за прекалено много. Безопасността на вашето дете не е мястото, където искате да спестявате от функции и удобства.

Сигурност на връзката

Видеофонът излъчва жива картина и звук на вашето дете. Каквато и технология да използва, за да изпрати този сигнал, уверете се, че връзката е сигурна. Не искате никой друг да се включи в тази емисия, за да гледа детето ви как спи. Също така не искате хакерите да разговарят с детето ви през нощта. Сигурността трябва да бъде вашият основен приоритет.

Звуков сигнал

Тези дни е почти невъзможно да се намери бебефон без звук, но тъй като покриваме всички бази, се уверете, че видеофона, което разглеждате, има аудио възможности. Трябва да можете да виждате и чувате какво се случва в стаята.

Аудиосъобщение

Когато най-сетне приспите бебето, обикновено се захващате с пренебрегваната си до момента домакинска работа, като забравите да изпълнявате други важни задачи или просто да се сринете от изтощение. Поради това някои видеофони имат настройка за звукова аларма, която ви позволява да програмирате сигнали, така че да не забравите да правите (или да спите) всичко, което трябва да се направи.

Индикатор за батерията

Тъй като никога не искате видеофонът да се изключва поради липса на батерия, най-добрите модели имат индикаторна лампа, която ви дава възможност да знаете кога захранването е ниско.

Дълготрайна батерия

Ако трябва да зареждате видеофона си три или четири пъти на ден, има голям шанс да го използвате все по-малко и по-малко, което не е добре. Някои от по-добрите батерии могат да издържат до 8 часа, преди да се нуждаят от презареждане, но устройството, което има еко режим, може да е ефективно до 12 часа.

Дълъг обхват

Без значение как вашият видеофон излъчва сигнал, ще трябва да бъде достатъчно силен, за да достигне до стаята на бебето, където и да сте. Ако сигналът на даден модел може да пътува само няколко метра през къщата ви, няма смисъл да инвестирате в видеофон.

Нощен режим

Тъй като бебето ви ще спи през по-голямата част от времето, стаята ще бъде тъмна, така че ще ви трябва камера, която предлага някакъв инфрачервен или нощен режим.Видео функции на бебешкия видеофон

Визуално известяване

Ако по някаква причина трябва да заглушите звука на видеомонитора, можете да го направите без притеснение, ако вашият модел има визуални уведомления. Когато бебето вика, докато звукът е заглушен, ще започне да мига с поредица от LED светлини, за да ви предупреди, че бебето ви е будно.

Еко режим

Постоянното пускане на видео картината е най-големият консуматор на енергия на вашия видеофон. Еко режимът обикновено изключва екрана, докато не се регистрира звук, като по този начин удължава живота на батерията.

Размер на екрана

Винаги проверявайте спецификациите, за да разберете действителния размер на екрана. Някои видеофони може да изглеждат адекватни, но когато отворите кутията, можете да откриете, че екранът всъщност е много по-малък от кредитна карта.

Обратна комуникация

Някои видеофони имат двупосочна комуникация. С други думи, ще имате възможност да утешите бебето с гласа си без да влизате в стаята, а като говорите във видеофона и по този начин бебето ще чува гласа ви.

Монитор за температура

Проучванията показват, че идеалната температура за стаята на бебето е между 23°С и 26°С. Повечето видеофони са оборудвани със система за следене на температурата, за да се уверите, че бебето ви спи удобно и безопасно. Някои модели от по-висок клас също имат предупреждение, за да ви уведомят, когато температурата не е в рамките на безопасния диапазон.

Наклон, панорамиране и мащабиране

Въпреки че може да се наложи да обмислите видео наблюдение на бебето, което струва 250 лева или повече, за да получите тези функции, накланянето, панорамирането и мащабирането са всички функции на видеофона, които могат да ви помогнат, когато искате да имате по-добра представа за това какво прави вашето бебе.

Приспивни песни

Това е една от малкото напълно опционални функции. Някои модели са снабдени с избор на приспивни песни, които да помогнат на бебето да се отпусне и заспи. Ако това ви звучи като нещо, което ви е полезно, уверете се, че мониторът, който обмисляте да закупите, има тази възможност.

Множество лещи

Това е друга опция. Някои от видео устройствата за гледане на бебета от по-висок клас предлагат разнообразие от обективи, така че можете да имате широкоъгълен, нормален или близък поглед на вашето бебе, докато то спи. Ако това е привлекателно, вероятно ще трябва да погледнете модели, които струват над 250 лева.


В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите апарати за кръвно налягане. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.


Бебефон и безжична аудио-видео камера за наблюдение на бебета, LikeSmart EyeBaby™, HD XXXL 5-инчов LCD екран, завъртане на 355°, нощен режим, двупосочен, мониторинг на температурата, приспивни песни

Res E20631dceced653fd436b31d44735e34 - Най-добрите видеофони (бебефони с камера) - Майка и бебе

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Дигитален видеофон Вектор Chipolino

Res 432b8d0982759447bd2faa79afd29513 - Най-добрите видеофони (бебефони с камера) - Майка и бебе

Честота:   ISM 2400~2483.5 MHz Обхват:   Затворено пространство: 50m,   Открита площ: 260m Модулация:   GFSK Дисплей размер:   2.4″ LCD Дисплей резолюция:   320х240 pixel Камера резолюция:   640 x 480   Функции Гласово активиране(VOX) Музика Двустранна връзка Сензор за температура Нощно виждане Аларма Меню на 8 езика   Комплекта включва: 1 родителско устройство, 1 устройство за бебето, 2 адаптора, 1 литиево-полимерна батерия за родителското устройство, инструкция за употреба

<<Провери цена>>


Бебефон с камера Esperanza EHM002, 50 метра, Батерия 20ч, Термометър, Нощно виждане

Res 8c2412bdbd2bb693cf5727af6fe843d9 - Най-добрите видеофони (бебефони с камера) - Майка и бебе

<<Провери цена>>


Бебефон Philips Avent SCD923/26, LCD 4.3 inch, Обхват 0-400 м, Нощен режим, Zoom, Стаен термометър, Функция Talk Back, Известия

Res 7696d48514fa73f88e3a1b86f6576de8 - Най-добрите видеофони (бебефони с камера) - Майка и бебе

<<Провери цена>>


Смарт Бебефон FipTec LV06W, WiFi, Full HD, Двупосочно Аудио, Алармиране При Движение и Звук, Нощно Виждане и Управление от Android, Apple или Компютър

Res 474653a02f5944609d977b5529d8dfbd - Най-добрите видеофони (бебефони с камера) - Майка и бебе

<<Провери цена>>


Смарт Бебефон FipTec LV08 Робот, WiFi, Full HD, Двупосочно Аудио, Алармиране При Движение и Звук, Нощно Виждане и Управление от Android, Apple или Компютър

Res Edca4f7c918e8564ce6f124e719b1a01 - Най-добрите видеофони (бебефони с камера) - Майка и бебе

<<Провери цена>>


Бебефон Lionelo Babyline 5.1

Res 51ba587af25f68f9c83dd5c6322da54d - Най-добрите видеофони (бебефони с камера) - Майка и бебе

<<Провери цена>>


Видео бебефон Motorola VM855 Connect

Res 61f0adbd635eb5b6d3e4c29048496545 - Най-добрите видеофони (бебефони с камера) - Майка и бебе

<<Провери цена>>


Вижте още предложения за бебефони с камера ТУК


Може би ще ви хареса
UA-143862804-2