Най-добрите видеофони

Основни съображения при избора на видеофон

Може да се твърди, че някои от следните характеристики na видеофона не са абсолютно необходими – и определено можете да намерите качествен видеофон за бебе, който не е напълно оборудван с всички функции – но ако имате всички, това няма да се счита за прекалено много. Безопасността на вашето дете не е мястото, където искате да спестявате от функции и удобства.

Сигурност на връзката

Видеофонът излъчва жива картина и звук на вашето дете. Каквато и технология да използва, за да изпрати този сигнал, уверете се, че връзката е сигурна. Не искате никой друг да се включи в тази емисия, за да гледа детето ви как спи. Също така не искате хакерите да разговарят с детето ви през нощта. Сигурността трябва да бъде вашият основен приоритет.

Звуков сигнал

Тези дни е почти невъзможно да се намери бебефон без звук, но тъй като покриваме всички бази, се уверете, че видеофона, което разглеждате, има аудио възможности. Трябва да можете да виждате и чувате какво се случва в стаята.

Аудиосъобщение

Когато най-сетне приспите бебето, обикновено се захващате с пренебрегваната си до момента домакинска работа, като забравите да изпълнявате други важни задачи или просто да се сринете от изтощение. Поради това някои видеофони имат настройка за звукова аларма, която ви позволява да програмирате сигнали, така че да не забравите да правите (или да спите) всичко, което трябва да се направи.

Индикатор за батерията

Тъй като никога не искате видеофонът да се изключва поради липса на батерия, най-добрите модели имат индикаторна лампа, която ви дава възможност да знаете кога захранването е ниско.

Дълготрайна батерия

Ако трябва да зареждате видеофона си три или четири пъти на ден, има голям шанс да го използвате все по-малко и по-малко, което не е добре. Някои от по-добрите батерии могат да издържат до 8 часа, преди да се нуждаят от презареждане, но устройството, което има еко режим, може да е ефективно до 12 часа.

Дълъг обхват

Без значение как вашият видеофон излъчва сигнал, ще трябва да бъде достатъчно силен, за да достигне до стаята на бебето, където и да сте. Ако сигналът на даден модел може да пътува само няколко метра през къщата ви, няма смисъл да инвестирате в видеофон.

Нощен режим

Тъй като бебето ви ще спи през по-голямата част от времето, стаята ще бъде тъмна, така че ще ви трябва камера, която предлага някакъв инфрачервен или нощен режим.

Видео функции на бебешкия видеофон

Визуално известяване

Ако по някаква причина трябва да заглушите звука на видеомонитора, можете да го направите без притеснение, ако вашият модел има визуални уведомления. Когато бебето вика, докато звукът е заглушен, ще започне да мига с поредица от LED светлини, за да ви предупреди, че бебето ви е будно.

Еко режим

Постоянното пускане на видео картината е най-големият консуматор на енергия на вашия видеофон. Еко режимът обикновено изключва екрана, докато не се регистрира звук, като по този начин удължава живота на батерията.

Размер на екрана

Винаги проверявайте спецификациите, за да разберете действителния размер на екрана. Някои видеофони може да изглеждат адекватни, но когато отворите кутията, можете да откриете, че екранът всъщност е много по-малък от кредитна карта.

Обратна комуникация

Някои видеофони имат двупосочна комуникация. С други думи, ще имате възможност да утешите бебето с гласа си без да влизате в стаята, а като говорите във видеофона и по този начин бебето ще чува гласа ви.

Монитор за температура

Проучванията показват, че идеалната температура за стаята на бебето е между 23°С и 26°С. Повечето видеофони са оборудвани със система за следене на температурата, за да се уверите, че бебето ви спи удобно и безопасно. Някои модели от по-висок клас също имат предупреждение, за да ви уведомят, когато температурата не е в рамките на безопасния диапазон.

Наклон, панорамиране и мащабиране

Въпреки че може да се наложи да обмислите видео наблюдение на бебето, което струва 250 лева или повече, за да получите тези функции, накланянето, панорамирането и мащабирането са всички функции на видеофона, които могат да ви помогнат, когато искате да имате по-добра представа за това какво прави вашето бебе.

Приспивни песни

Това е една от малкото напълно опционални функции. Някои модели са снабдени с избор на приспивни песни, които да помогнат на бебето да се отпусне и заспи. Ако това ви звучи като нещо, което ви е полезно, уверете се, че мониторът, който обмисляте да закупите, има тази възможност.

Множество лещи

Това е друга опция. Някои от видео устройствата за гледане на бебета от по-висок клас предлагат разнообразие от обективи, така че можете да имате широкоъгълен, нормален или близък поглед на вашето бебе, докато то спи. Ако това е привлекателно, вероятно ще трябва да погледнете модели, които струват над 250 лева.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите апарати за кръвно налягане. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.


Дигитален видеофон Поларис Chipolino

Res 7e70fa53df86b7ef582c1e2572223bad - Най-добрите видеофони - Майка и бебе

Честота : 2.4 GHz Модулация: GFSK Обхват: До 260 м. открита площ Видео дисплей 3.2″ TFT LCD Резолюция 320х240@20fps Камера на бебешкото устройство: 0.3Mega plx CMOS Функции Гласово активиране(VOX) Музика Двустранна връзка Сензор за температура Нощно виждане Аларма Меню на 8 езика Комплекта включва: 1 родителско устройство, 1 устройство за бебето, 2 адаптора, 1 литиево-йонна полимерна батерия за родителското устройство, инструкция за употреба

<<Провери цена>>


Дигитален видеофон Вектор Chipolino

Res 432b8d0982759447bd2faa79afd29513 - Най-добрите видеофони - Майка и бебе

Честота:   ISM 2400~2483.5 MHz Обхват:   Затворено пространство: 50m,   Открита площ: 260m Модулация:   GFSK Дисплей размер:   2.4″ LCD Дисплей резолюция:   320х240 pixel Камера резолюция:   640 x 480   Функции Гласово активиране(VOX) Музика Двустранна връзка Сензор за температура Нощно виждане Аларма Меню на 8 езика   Комплекта включва: 1 родителско устройство, 1 устройство за бебето, 2 адаптора, 1 литиево-полимерна батерия за родителското устройство, инструкция за употреба

<<Провери цена>>


Цветен Видео бебефон Lucky baby 4.3″ LCD монитор, Нощен режим, Сензори за светлина и температура

Цветен Видео бебефон Lucky baby 4.3" LCD монитор, Нощен режим, Сензори за светлина и температура

Видео бебефон Reer BabyCam L

Res Bdffff69b0caa3f6b1de1b257d2da447 - Най-добрите видеофони - Майка и бебе

Смарт Бебефон с Камера и Дисплей FipTec LB01, Full HD 1080p, 2 Мегапиксела, Двупосочно Аудио, Нощен режим, Запаметени Приспивни Песнички, Бял

Res 6e1c59607189468277e541d70acee166 - Най-добрите видеофони - Майка и бебе

Бебефон с камера Motorola EASE35

Res D3e61df0d6f69eb006caedb21f5a8ea3 - Най-добрите видеофони - Майка и бебе

Цифров видео бебефон Philips-Avent SCD841/26

Res 285514710a1cd068ee908c71166d65f9 - Най-добрите видеофони - Майка и бебе

Бебефон Smartis Care, Цветен 3.2”LCD дисплей, Нощен режим, Сензори за светлина и температура

Res 148ec320236bf09c95268a45bb9afd54 - Най-добрите видеофони - Майка и бебе

Бебефон с камера Esperanza EHM003, 50 метра, Батерия 20ч, Термометър, Нощно виждане, LCD екран, Бял

Res 8b63ba29bc8cd50f4ef5dad7bc8f5991 - Най-добрите видеофони - Майка и бебе

You might also like
UA-143862804-2