Най-добрите дамски кожени ръкавици

Практични и лични, дамските кожени ръкавици не са само за поддържане на топлите и сухи ръце. Те са основен моден аксесоар от стотици години. Както научихме от безброй епизоди на предавания като Downton Abbey, как и кога да се носят ръкавици беше важен елемент при движението във висшето общество.

Днес кожените ръкавици имат по-утилитарен фокус. Жените ги носят, за да поддържат ръцете си топли, за да подобрят сцеплението на волана и да предпазват ръцете от студа. И все пак кожените ръкавици запазват стилен аспект в допълнение към своята практичност, позволявайки на жените да изглеждат елегантни, докато стоят на топло.

Не всеки обмисля много покупката на ръкавици, може би избирайки топлина или цвят пред други фактори. Но различните кожени ръкавици имат различни характеристики, стилове и функции. Bestix е тук с известна представа за намирането на подходящите дамски кожени ръкавици за вашите нужди.Когато сте готови да купите, разгледайте нашите топ препоръки за лесно пазаруване на дамски кожени ръкавици.
Ако искате да прочетете повече за характеристиките на дамските кожени ръкавици, прочетете нашия наръчник за избор на дамски кожени ръкавици по-долу в статията.

Ръкавици с кожа Desigual

Res 8d1d3ac87924660fd60b7140eed9817a - Най-добрите дамски кожени ръкавици - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Кожени ръкавици с лого Calvin Klein

Res F3348fdf399df21bac73a3bebc4d845f - Най-добрите дамски кожени ръкавици - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Кожени ръкавици Audrey – COCCINELLE

Res 1a180b3a7aa27bde39b9bdb94c3e1c6a - Най-добрите дамски кожени ръкавици - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Кожени ръкавици с метално лого MOSCHINO

Res F4974771ab992f8fadabc03def6ba2a2 - Най-добрите дамски кожени ръкавици - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Кожени ръкавици с лого Tommy Hilfiger

Res Bfbe24688c74ee16bba4f20247df9048 - Най-добрите дамски кожени ръкавици - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


КЛЮЧОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДАМСКИТЕ КОЖЕНИ РЪКАВИЦИ

Размер

Първото нещо, което трябва да направите, е да определите размера на вашата ръкавица. Размерите на кожени ръкавици се основават на обиколката на ръката ви (измерете около дланта си) и увеличаването на стъпки от около половин инч (1.3 см) на размер. Общите размери на ръкавиците включват следното:

Изключително малък (XS): 6 инча (15.2 см)

Малки (S): 6 1/2 инча (16.5 см)

Средна (M): 7 инча (17.8 см)

Средно големи (ML): 7 1/2 инча (19 см)

Голям (L): 8 инча (20.3 см)

Изключително голям (XL): 8 1/2 инча (21.6 см)

Дължина

Класическите термини за дамски ръкавици вече не се използват много, но съответните дължини са същите. Повечето кожени ръкавици, продавани днес, попадат в следните дължини:

  • Китка: Тези ръкавици достигат или само до костта на китката, покривайки края на дланта, или сантиметър по -дълъг.
  • Ръкавица: Основната характеристика на този тип ръкавици е по-дългият, хлабав маншет, който понякога е сгънат. Тези ръкавици могат да варират от по-дълги от дължината на китката до половината от предмишницата.
  • Палто: Тези ръкавици не са толкова дълги, колкото техните колеги преди десетилетия. Те имат по-голяма дължина от ръкавиците за китки, достигайки една четвърт до половината от предмишницата, с по-широк отвор за поемане на ръката.

Кожа

Има няколко различни вида кожа, използвани за производството на ръкавици, с различни качества на мекота, гъвкавост и издръжливост.

  • Говежда кожа: Много по -дебела от другите варианти на кожа, телешката кожа се използва в ръкавици за по-ежедневно облекло, които не е необходимо да бъдат прекалено прилепнали.
  • Еленска кожа: Силна, но гъвкава, еленската кожа има по-здрав, груб вид.
  • Козя кожа: По-груба от агнешката кожа, но издръжлива и износоустойчива, козята кожа се използва в кожени ръкавици с по-ниски цени.
  • Агнешка кожа: Мека и еластична, но тънка, това е кожата на избор за много марки дамски ръкавици. Агнешката кожа изисква много малко усилия за лесно и гладко поставяне на ръкавиците.
  • Овча кожа: В зависимост от качеството, овчата кожа е много здрава и тънка, която се начупва добре.

Women S Button Trim Leather Gloves - Най-добрите дамски кожени ръкавици - Аксесоари

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЖЕНСКИТЕ КОЖЕНИ РЪКАВИЦИ

Дамските кожени ръкавици включват няколко опции, които увеличават практичността им, като същевременно запазват тяхната мода.

Сензорен екран: Върховете на пръстите на ръкавиците със сензорен екран включват пластир от проводима тъкан, която прехвърля електрически ток от потребителя към сензорния екран на смартфон, таблет или друго устройство.

Шофиране: Тези ръкавици обикновено са изработени от плътно прилепнала кожа без подплата, която не пречи на движенията на ръцете. Те са проектирани да осигуряват добро сцепление и да позволят на водача да „усети“ пътя.

Подсилени: Някои стилове на ръкавици имат подсилваща кожа по пръстите и покриваща дланта.

Смесени текстури: Това са ръкавици, изработени с различни кожени текстури и покрития, включени в конструкцията, като гладка кожа в дланите и велурена кожа на гърба.

Смесени материали: Много дамски кожени ръкавици са подплатени с плат или вълна за комфорт. Понякога тъканта или вълната са включени във външната обвивка заедно с кожата.

Цвят: Ръкавиците варират от „естествен“ (цветът на дъбената кожа) до пълна гама от ежедневни и елегантни цветове от жълто, оранжево и алено до зелено, синьо и лилаво.

Други елементи: Основните елементи на дизайна влизат в облицовката на кожената ръкавица, включително копчета, ципове или отличителни шевове по страничните ръбове. Маншетите на ръкавиците могат да бъдат подобрени с кожа, изкуствена кожа или друга привлекателна материя.

Маншети: Маншетите за ръкавици могат да бъдат оставени отворени или да имат ластик или копчета на костта на китката или да имат каишка за регулиране на прилягането. Някои ръкавици с плетена подплата имат маншет с оребрена плетка.

СЪВЕТИ

Имайте търпение. Плътно прилепналите кожени ръкавици може да са леко неудобни първите няколко пъти, когато ги носите. Тъй като кожата приляга към ръцете ви, те стават много по-удобни.

Погрижете се за кожените си ръкавици. Проветрявайте ги след всяко носене, така че интериорът да изсъхне напълно. Избърсвайте кожената обвивка от време на време с влажна кърпа, а не с хартиена кърпа.

Никога не изсушавайте кожени ръкавици с топлина. Не ги поставяйте в сушилня за дрехи и не ги поставяйте върху радиатор или друг външен източник на топлина. Това ще доведе до изсушаване и напукване на кожата.

Дръжте кожените си ръкавици меки. Периодично третирайте ръкавиците си с неутрален балсам за кожа.

Избягвайте продължителен или повтарящ се контакт с мокри повърхности. Кожата ще се обезцвети в точката на контакт.


Подобно ревю: Най-добрите часовници с диаманти

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2