- Advertisement -

Най-добрите дамски парфюми Версаче (Versace)

- Advertisement -

Дамски парфюми Версаче

Изборът на подходящ парфюм е дълбоко личен избор. Различните хора са привлечени и се радват на много различни аромати. Дамски парфюми Versace са италиански аромати, първоначално проектирани в началото на 80-те години от дизайнера Джани Версаче. Ароматите варират от прости и чисти до сладки и цитрусови. Парфюмът трябва да се прилага пестеливо. Носенето на прекалено много е категоричен провал. Намирането на вашия аромат е едновременно и лесно, и трудно, поради голямото разнообразие на пазара. Изберете нещо, което нямате нищо против да подсмърквате през цялата седмица.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите и най-популярни дамски парфюми Версаче. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.


Versace EROS Pour Femme

1-39 - Най-добрите дамски парфюми Версаче (versace) - Мода

Eros Pour Femme дамски парфюм от Versace е лансиран през 2014 година и е класифициран като флорално-мускусно ухание. Във връхните нотки витае ароматът на бергамия, лимон, нар. Сърцевината очарова с аромата на жасмин, цвят от цитрус, божур. Композицията е завършена от уханието на мускус, сандалово дърво, дървесни елементи, амброксан. Ароматната композиция е дело на парфюмерите от Firmenich, заедно с Алберто Морилас /Alberto Morillas/, Оливие Кресп /Olivier Cresp/ и Натали Лорсън /Nathalie Lorson/. Лице на рекламната кампания е Лара Стоун.Флаконът на Eros Pour Femme дамски парфюм от Versace е декориран с металикови златни детайли по стъклото, с образа на Медуза в центъра на бутилката, както и върху запушалката, с типичните гръцки меандри. Eros Pour Femme дамски парфюм от Versace се предлага във флакони от 30 ml, 50 ml и 100 ml Връхни нотки: бергамия, лимон, нарСърдечни нотки: жасмин, цвят от цитрус, божурБазови нотки: мускус, сандалово дърво, дървесни елементи, амброксан

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.
<<Провери цена>>


Versace Crystal Noir
2-43 - Най-добрите дамски парфюми Версаче (versace) - Мода
Парфюмна вода за жени Versace Crystal Noir, 90 мл

Crystal Noir е ориенталски-флорален аромат за жени.

Crystal Noir е лансиран през 2004 годин, а негов създател е Antoine Lie.

Ароматът на Версаче предлага магично изживяване както за човека, който го носи, така и за тези около него. Сред най-ярките му нотки са свеж портокал, следван от гардения и божур, които създават една хармония от съблазън с лек привкус на дървесни нотки за елегантен завършек.

Versace Crystal Noir оставя впечатлението на уникален, великолепен момент, който ще искате да повторите.

Връхни нотки: Джинджифил, кардамон, пипер

Средни нотки: Африкански цвят от портокал, гардения, божур, кокос

Базови нотки: Мускус, сандалово дърво, амбър

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.
<<Провери цена>>


Versace RED JEANS

3-42 - Най-добрите дамски парфюми Версаче (versace) - Мода

Versace RED JEANS е необикновено цветен аромат, освежаващ, младежки и ярък. Лансиран от дизайнерската къща на Versace през1994 година. Връхни нотки: Кайсия, фрезия, праскова. Сърдечни нотки: Теменужки, водна лилия, иланг-иланг, момина сълза, роза. Базови нотки: Сандалово дърво, мускус, ванилия. Подходящ за: Всеки ден. Лансиран през 1994 година.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.
<<Провери цена>>


Versace VERSENSE

4-41 - Най-добрите дамски парфюми Версаче (versace) - Мода

Versace VERSENSE е синтез от свежест и енергия, създаден да стимулира сетивата и да балансира вътрешната енергия, белязан с усещането за свобода. Връхни нотки: Бергамот, зелена мандарина, смокиня. Сърдечни нотки: Лилия, жасмин, кардамон. Базови нотки: Мускус, кедрово дърво, сандалово дърво, маслиново дърво. Лансиран през 2009 година.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.
<<Провери цена>>


Versace Bright Crystal

5-34 - Най-добрите дамски парфюми Версаче (versace) - Мода

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.
<<Провери цена>>


Парфюмна вода за жени Versace, New Dylan Blue Pour Femme, 50 мл

Versace - Мода

Тоалетна вода Versace, Dylan Turquoise for Women, Жени, 50 мл

Versace - Мода


Подобно ревю: Най-добрите козметични продукти с коноп


You might also like
UA-143862804-2