Най-добрите детски дървени кухни

Детската кухня като средство за игра

Детската кухня е чудесна играчка за децата. Тези мини кухни не само осигуряват часове на игра, но и дават възможност на децата да имитират социалното поведение, което виждат около тях. Децата могат да практикуват „готвене“, да се научат да развиват фини двигателни умения, докато се забавляват.

Подобно на детските играчки, детските кухни стават все по-сложни. Преодоляването на опциите и функциите може да бъде объркващо и да отнеме повече време, отколкото много родители имат.В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите детски дървени кухни. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели.


Кухня за деца Kidkraft Vintage White

Res 0f6c6c8603c8c03d6d1b06dffa25dd2b - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Детска дървена кухня с аксесоари, Woodyland, Еднорог

Res D6e3889d9332b5474a0b27e69616b6b4 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе
Детска дървена кухня с атрактивен дизайн – модерни и красиви цветове, отварящи се врати на фурната и шкафа и въртящи се копчета на котлоните.
Комплектът включва всичко, което можете да намерите в една истинска кухня – 2 котлона, мивка, прибори за готвене, тенджерка и тиган.Лесна за сглобяване, в комплекта са включени всички необходими елементи и инструкции. Освeн чe e с изчистeн и стилeн дизaйн, куxнятa e изpaбoтeнa oт кaчeствeн дъpвeн мaтepиaл, при спазване на всички изисквания за безопасност на артикулите за деца.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.


Детска дървена кухня със светлини и звуци Kruzzel, Включени аксесоар

Res 5f00db592bd740cd91b4842000519263 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Детска кухня Bard, Дървена, Реалистичен звук, Прибори и аксесоари, 2 Органайзера

Res C3f003fa796a862a6386b4db892b9d9f - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

 

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Детска Кухня Играчка vidaXL, МДФ

Res 2bcd7bf0cf2c3b24a0c05ba2ecc64f04 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

 • Материал: МДФ
 • Размери: 80 x 30 x 85 см (Д x Ш x В)
 • Цвят: Шарено
 • С хладилник
 • С реалистични кухненски съдове и уреди, като микровълнова печка, печка, мивка, кранове и т.н.
 • Голямо пространство за съхранение

<<Провери цена>>


Детска дървена кухня KIK, LED Осветление, Прибори и аксесоари, 103 х 98.5 х 33.5 см, Бял

Res C4c578bf6644ba647e5b3c812ffad623 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

Res F43ed4c4cbbe503cacf82dd709314471 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

<<Провери цена>>


Кухня Tender Leaf Toys – Kitchen Range, Дървена, 15 части

Res C76a99105e65b921761975e41c65034a - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

С класическа фурна, микровълнова печка и държач за чинии, тази кухня е особено специална с множество оригинални аксесоари. 2 плетени кошници осигуряват достатъчно място за съхранение на ястия от Mini Chef, 2 дървени бурканчета, 3 стойки за подправки, 3 красиви чинии, щампа с карирана щампа, кърпа за чай Mini Chef и 3 прибора.

“Приготвената” храна е риба от 2 части с гарнитура, в овална тава за риба. Не на последно място, не забравяйте да си измиете ръцете си на мивката, която има под ръка дозатор за сапун!

<<Провери цена>>


Вижте още предложения за детски дървени кухни ТУК


Как да намерите подходящата детска кухня за вашето дете?

В Bestix ние правим изследването вместо вас. Нашата цел? Това е просто: да ви даде информация, която ви е необходима, за да вземете най-добрите решения за пазаруване. Ако сте готови да купите детска кухня, разгледайте списъка с продукти по-долу за нашите любими детски дървени кухни. Ако искате да знаете повече за това какво да търсите, преди да купите, прочетете нататък.

КАКВО ДА ГЛЕДАМЕ, КОГАТО КУПУВАМЕ ДЕТСКА КУХНЯ

Размер

Детската кухня може да заеме голямо пространство. Много кухни достигат до 1.40 м височина и дължина и 30 до 40 см в дълбочина. Помислете къде ще поставите кухнята.

Освен това, помислете дали искате или не кухнята да е достъпна по всяко време. Ако смятате да я съхранявате, измерете размерите на наличното пространство.

Материал

Пластмаса

Пластмасата е най-разпространеният материал за детските кухни. Ако ще премествате кухнята около къщата, пластмасовите модели тежи по-малко. Децата могат да бъдат груби с играчките си, а пластмасата се изправя добре на хвърляне и удари. Пластмасовите детски кухни са по-сложни, тъй като техните функции и аксесоари са направени във форми. Те обикновено струват и по-малко. Все пак ние в тази статия ще се спрем на детските кухни от дърво, тъй като са по-натурални, по-устойчиви и по-нетоксични за децата.

Дърво

Детските кухни от дърво са все по-популярни, тъй като много родители се обръщат към естествени материали за детските играчки. (Имайте предвид, че много кухни от дърво са изработени от плочи от дървесни частици.) ​​Дизайнът на кухни от дърво обикновено е по-прост. Кухните от дърво тежат повече за размера си, което ги прави по-трудни за придвижване и преместване. Те обикновено идват с по-малко включени аксесоари и струват повече от пластмасовите кухни.

Съчетание

Някои детски кухни съчетават дърво и пластмаса. Те притежават устойчивост и естествен вид на дърво и гъвкавост на дизайна на пластмасата. В зависимост от размера и включените аксесоари комбинираните модели обикновено са сравними по цена с кухни от дърво, въпреки че някои са по-скъпи.

Аксесоари

Детските кухни могат да се предлагат с всякакви аксесоари – от имитации на храна до чинии, сребърни съдове и съдове за готвене. Ако кухнята не включва аксесоари, ще трябва да ги закупите отделно, което може да ви струва скъпо.

Функции с батерия

Микровълните с цифрови дисплеи, нагревателните елементи на печката, които светят, или телефон, който звъни, са всички функции, захранвани от батерия. Батериите обаче могат да струват скъпо и децата могат да преминат през тях бързо, ако играят с кухнята много. Решете дали това е допълнителен разход, който искате да поемете.

СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ЗА ДЕЦАТА, КОИТО ИГРАЯТ С КУХНЯТА

 • Почиствайте често детската кухня и аксесоарите. Много деца дъвчат пластмасовите части точно като истинска храна. Направете добро почистване, за да елиминирате микробите.
 • Използваните кухни може да са евтини, но по-старите модели могат да имат боя или други материали, които съдържат вредни вещества. Най-безопасно е да си купите нова кухня, за която знаете, че е преминала всички действащи правила за безопасност.
 • Ако закупите голяма детска кухня, може да искате да я прикрепите към стена, за да предотвратите преобръщане. Това е особено важно за семейства с деца, които обичат да се катерят.
 • Не забравяйте да проверите препоръката за възраст за кухнята. Много кухни, които се предлагат с аксесоари, не са предназначени за деца, по-малки от три години.
 • Чаши, чинии и други аксесоари трябва редовно да се мият. За по-лесно почистване потърсете аксесоари, които са безопасни за миене на съдове.


Подобно ревю: Най-добрите епилатори

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2