Най-добрите детски дървени кухни

Детската кухня като средство за игра

Детската кухня е чудесна играчка за децата. Тези мини кухни не само осигуряват часове на игра, но и дават възможност на децата да имитират социалното поведение, което виждат около тях. Децата могат да практикуват „готвене“, да се научат да развиват фини двигателни умения, докато се забавляват.

Подобно на детските играчки, детските кухни стават все по-сложни. Преодоляването на опциите и функциите може да бъде объркващо и да отнеме повече време, отколкото много родители имат.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите детски дървени кухни. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.


Кухня за деца Kidkraft Garden Gourmet Play Kitchen

Res 7540d6c973b3869749db19a4e51f1d12 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Детска дървена кухня с аксесоари, Woodyland, Джулия

7-2 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе
Детска дървена кухня с атрактивен дизайн – модерни и красиви цветове, отварящи се врати на фурната и шкафа и въртящи се копчета на котлоните.
Комплектът включва всичко, което можете да намерите в една истинска кухня – 2 котлона, мивка, прибори за готвене, тенджерка и тиган.Лесна за сглобяване, в комплекта са включени всички необходими елементи и инструкции. Освeн чe e с изчистeн и стилeн дизaйн, куxнятa e изpaбoтeнa oт кaчeствeн дъpвeн мaтepиaл, при спазване на всички изисквания за безопасност на артикулите за деца.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.


Кухня за деца Kidkraft Garden Gourmet Play Kitchen

Res 7540d6c973b3869749db19a4e51f1d12 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Кухня за деца Kidkraft Farm Kitchen

Res 33270a90b0a6200abcb2bd0f33d7a7e5 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

Децата ще садят моркови и лук в квадратчетата под прозореца на кухнята, които могат да се качват и нарязани дърва дъска за рязане с нож. Децата ще харесат забавни звуци от нарязани зеленчуци, които след това могат да бъдат приготвени на печката с датчици за движение и звук. Значението на измиване на ръцете преди и след готвене може да се научи от кухненската мивка, която осигурява светлини и звуци от течаща вода! Да се ​​научим да организирате е забавно за децата, с голям хладилник с машина за лед, който освобождава кубчета лед и две дървени кутии за съхранение. С удобни accesorille висящи куки включени: шпатула, пот и панорамно .A голяма черна дъска писане тебешир следи природните специалитети, които ще бъдат подготвени за цялото семейство

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Детска Кухня Играчка vidaXL, МДФ

Res 2bcd7bf0cf2c3b24a0c05ba2ecc64f04 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

 • Материал: МДФ
 • Размери: 80 x 30 x 85 см (Д x Ш x В)
 • Цвят: Шарено
 • С хладилник
 • С реалистични кухненски съдове и уреди, като микровълнова печка, печка, мивка, кранове и т.н.
 • Голямо пространство за съхранение

<<Провери цена>>


Детска дървена кухня KIK, LED Осветление, Прибори и аксесоари, 103 х 98.5 х 33.5 см, Бял

Res C4c578bf6644ba647e5b3c812ffad623 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

Res F43ed4c4cbbe503cacf82dd709314471 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

<<Провери цена>>


Детска дървена кухня KIK 6287, Прибори и аксесоари, 82 х 68 х 25.5 см, Многоцветна

Res 8e786e24e4b6f757000e1424ccd63de3 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

Събудете страстта на детето си към готвенето! Малчуганите най-после ще могат да играят на воля, да въртят всички копчета и да сготвят каквато храна пожелаят. С дървената кухня то ще може безопасно да тренира и с усмивка да приготвя бъдещите си ястия. Тя е подходяща както за момичета, така и за момчета, благодарение на универсалните си цветове. Кухнята разполага с фурна, шкафче, кран с мивка, два котлона, микровълнова фурна и допълнителни аксесоари. На стената е монтиран часовник със движещи се стрелки. Това ще внесе допълнително разнообразие в дейностите, стимулирайки въображението и ролевата игра. За максимална безопасност всички дървени елементи са внимателно шлифовани и покрити с нетоксична боя, което със сигурност всеки родител ще оцени.

<<Провери цена>>


Вижте още предложения за детски дървени кухни ТУК


Как да намерите подходящата детска кухня за вашето дете?

В Bestix ние правим изследването вместо вас. Нашата цел? Това е просто: да ви даде информация, която ви е необходима, за да вземете най-добрите решения за пазаруване. Ако сте готови да купите детска кухня, разгледайте списъка с продукти по-долу за нашите любими детски дървени кухни. Ако искате да знаете повече за това какво да търсите, преди да купите, прочетете нататък.

КАКВО ДА ГЛЕДАМЕ, КОГАТО КУПУВАМЕ ДЕТСКА КУХНЯ

Размер

Детската кухня може да заеме голямо пространство. Много кухни достигат до 1.40 м височина и дължина и 30 до 40 см в дълбочина. Помислете къде ще поставите кухнята.

Освен това, помислете дали искате или не кухнята да е достъпна по всяко време. Ако смятате да я съхранявате, измерете размерите на наличното пространство.

Материал

Пластмаса

Пластмасата е най-разпространеният материал за детските кухни. Ако ще премествате кухнята около къщата, пластмасовите модели тежи по-малко. Децата могат да бъдат груби с играчките си, а пластмасата се изправя добре на хвърляне и удари. Пластмасовите детски кухни са по-сложни, тъй като техните функции и аксесоари са направени във форми. Те обикновено струват и по-малко. Все пак ние в тази статия ще се спрем на детските кухни от дърво, тъй като са по-натурални, по-устойчиви и по-нетоксични за децата.

Дърво

Детските кухни от дърво са все по-популярни, тъй като много родители се обръщат към естествени материали за детските играчки. (Имайте предвид, че много кухни от дърво са изработени от плочи от дървесни частици.) ​​Дизайнът на кухни от дърво обикновено е по-прост. Кухните от дърво тежат повече за размера си, което ги прави по-трудни за придвижване и преместване. Те обикновено идват с по-малко включени аксесоари и струват повече от пластмасовите кухни.

Съчетание

Някои детски кухни съчетават дърво и пластмаса. Те притежават устойчивост и естествен вид на дърво и гъвкавост на дизайна на пластмасата. В зависимост от размера и включените аксесоари комбинираните модели обикновено са сравними по цена с кухни от дърво, въпреки че някои са по-скъпи.

Аксесоари

Детските кухни могат да се предлагат с всякакви аксесоари – от имитации на храна до чинии, сребърни съдове и съдове за готвене. Ако кухнята не включва аксесоари, ще трябва да ги закупите отделно, което може да ви струва скъпо.

Функции с батерия

Микровълните с цифрови дисплеи, нагревателните елементи на печката, които светят, или телефон, който звъни, са всички функции, захранвани от батерия. Батериите обаче могат да струват скъпо и децата могат да преминат през тях бързо, ако играят с кухнята много. Решете дали това е допълнителен разход, който искате да поемете.

СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ЗА ДЕЦАТА, КОИТО ИГРАЯТ С КУХНЯТА

 • Почиствайте често детската кухня и аксесоарите. Много деца дъвчат пластмасовите части точно като истинска храна. Направете добро почистване, за да елиминирате микробите.
 • Използваните кухни може да са евтини, но по-старите модели могат да имат боя или други материали, които съдържат вредни вещества. Най-безопасно е да си купите нова кухня, за която знаете, че е преминала всички действащи правила за безопасност.
 • Ако закупите голяма детска кухня, може да искате да я прикрепите към стена, за да предотвратите преобръщане. Това е особено важно за семейства с деца, които обичат да се катерят.
 • Не забравяйте да проверите препоръката за възраст за кухнята. Много кухни, които се предлагат с аксесоари, не са предназначени за деца, по-малки от три години.
 • Чаши, чинии и други аксесоари трябва редовно да се мият. За по-лесно почистване потърсете аксесоари, които са безопасни за миене на съдове.

Подобно ревю: Най-добрите епилатори

You might also like
UA-143862804-2