Най-добрите детски дървени кухни

Детската кухня като средство за игра

Детската кухня е чудесна играчка за децата. Тези мини кухни не само осигуряват часове на игра, но и дават възможност на децата да имитират социалното поведение, което виждат около тях. Децата могат да практикуват „готвене“, да се научат да развиват фини двигателни умения, докато се забавляват.

Подобно на детските играчки, детските кухни стават все по-сложни. Преодоляването на опциите и функциите може да бъде объркващо и да отнеме повече време, отколкото много родители имат.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите детски дървени кухни. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.


Кухня за деца Kidkraft Let’s Cook Kitchen, 3 +години

6-2 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

Нека Cook Wood Wood е оборудван с интерактивни функции.

Чрез натискане, завъртане на бутоните на фурната, отваряне на вратите на фурната, използване на мивка и печка за осветление и звук децата могат да се забавляват с часове забавно забавление на готвача.

Рафтовете предлагат много място за съхранение на прибори за хранене, прибори за хранене или всякакви принадлежности, които малките кухни могат да използват за създаване на фантазии за семейството си. Отстрани на шкафа мига плейър за свободни ръце.

– Печка със светлини и звуци

– Вратата на фурната в пещта и микровълновата врата се отварят и затварят

– Удобно съхранение под микровълновата фурна

– Бутоните на фурната се завъртат и кликнат

– Сваляща се кювета за лесно почистване

– Интелигентна и здрава дървена конструкция

– Инструкции, включени в стъпка по стъпка

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Детска дървена кухня с аксесоари, Woodyland, Джулия

7-2 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе
Детска дървена кухня с атрактивен дизайн – модерни и красиви цветове, отварящи се врати на фурната и шкафа и въртящи се копчета на котлоните.
Комплектът включва всичко, което можете да намерите в една истинска кухня – 2 котлона, мивка, прибори за готвене, тенджерка и тиган.Лесна за сглобяване, в комплекта са включени всички необходими елементи и инструкции. Освeн чe e с изчистeн и стилeн дизaйн, куxнятa e изpaбoтeнa oт кaчeствeн дъpвeн мaтepиaл, при спазване на всички изисквания за безопасност на артикулите за деца.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.


Кухня за деца Kidkraft Uptown Elite Play Kitchen

8-2 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

характеристики:

Светлини и звуци на печката и микровълновата печка;
Машина за лед, разпространяваща пластмасови кубчета лед;
Рафтове за функционални хартиени кърпи;
3 режима на игра – децата могат да готвят, почистват и организират;
Бутони, които натискат и усукват;
Модерен дизайн с вдъхновен мраморен плот;
Стилен хладилник с отделен фризер.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Кухня за деца Kidkraft Ultimate Corner Espresso Kitchen, 3 +години

9-2 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

Ultimate Corner Кухня Kidkraft Играй със светлини и звуци включва забавни интерактивни функции, за да се запази малките заети готвачи и да поддържа любопитството си да подготви вкусно ястие. Горелките за фурна и машината за производство на лед имат светлини и звуци, бутоните на фурната се завъртат и се отварят, а вратата на уреда се затваря и се отваря. Рафтовете и шкафовете за врати предлагат много удобно място за съхранение на всички кухненски принадлежности KidKraft. С толкова много, за да проучи, децата ще се чувстват като те са готови да готвят като майка и татко!

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Детска кухня MT MALATEC, дървена 80×80.5см, посуда, LED лампа, печка, фурна, телефон, мивка

Res 5f00db592bd740cd91b4842000519263 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

Детска Кухня Играчка vidaXL, МДФ

Res 2bcd7bf0cf2c3b24a0c05ba2ecc64f04 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

 • Материал: МДФ
 • Размери: 80 x 30 x 85 см (Д x Ш x В)
 • Цвят: Шарено
 • С хладилник
 • С реалистични кухненски съдове и уреди, като микровълнова печка, печка, мивка, кранове и т.н.
 • Голямо пространство за съхранение

<<Провери цена>>


Детска дървена кухня KIK, LED Осветление, Прибори и аксесоари, 103 х 98.5 х 33.5 см, Бял

Res C4c578bf6644ba647e5b3c812ffad623 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

Детска кухня EmonaMall W3557, Пара, Течаща вода, Продукти сменящи цвета си, Розов

Res 504d21a0a3a2b8a1e58b1f2b775d824f - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

Комплектът съдържа сглобяема кухня, съдове и прибори за готвене и макети на хранителни продукти.

Функции:

 • светещи котлони със звуци на приготвяне на храна.
 • котлон с пара (налейте 10 ml вода в левия котлон, сложете тигана, включете котлона, изчакайте няколко секунди и от тигана ще започне да излиза пара, парата е студена и безопасна за деца.)
 • три хранителни продукта, които променят цвета си като ги “сготвите” в тендерата (налейте студена вода в тенджерата, когато водата е под 22° C, продуктите имат един цвят, когато водата е над 22° C, продуктите сменят цвята си.)
 • аспиратор с мултифункционален панел-светлинни ефекти, кухненски звуци, звуци на работещ аспиратор, музика, бутони за контрол силата на звука.
 • мивка с течаща вода (налейте вода в коритото и натиснете бутона на мивката, вградената помпичка ще накара водата да потече).

<<Провери цена>>


Детска дървена кухня KIK84, Ретро стрил, LED Осветление, Звукови ефекти, Прибори и аксесоари

Res F43ed4c4cbbe503cacf82dd709314471 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе

<<Провери цена>>


Детска кухня Smoby – Tefal Evolutive

Res 32492171016c65ce66e4cfba7376ff05 - Най-добрите детски дървени кухни - Майка и бебе
Детската кухна Smoby Tefal Evolutive, освен уникалния френски дизайн, има и много интересни функции, които ще привлекат вниманието на малките готвачи. Кухнята расте с детето, височината на кухнята може да се регулира от 101 до 109 см чрез удължаване на краката на кухнята. Предимството на този дизайн е, че до кухнята може да се стигне от всяка страна, така че няколко деца да играят заедно. Кухнята Smoby е оборудвана с 40 интересни аксесоара.

Сред тези аксесоари са чинии и прибори за хранене, кухненски уреди, тенджера с капак, кафе машина с капсули, тиган и др. Най-атрактивната функция се нарича “магическа тенджера”: тя имитира вряща вода, така че е достатъчно да напълните тенджерата с вода и след като я поставите на печката, ще се появят мехурчета, които се издигат на повърхността. Друга важна атракция на кухненския комплект е фурната с грил, чиято врата се отваря, така че малкият готвач може да приготви вкусна вечеря за гостите.

<<Провери цена>>


Как да намерите подходящата детска кухня за вашето дете?

В Bestix ние правим изследването вместо вас. Нашата цел? Това е просто: да ви даде информация, която ви е необходима, за да вземете най-добрите решения за пазаруване. Ако сте готови да купите детска кухня, разгледайте списъка с продукти по-долу за нашите любими детски дървени кухни. Ако искате да знаете повече за това какво да търсите, преди да купите, прочетете нататък.

КАКВО ДА ГЛЕДАМЕ, КОГАТО КУПУВАМЕ ДЕТСКА КУХНЯ

Размер

Детската кухня може да заеме голямо пространство. Много кухни достигат до 1.40 м височина и дължина и 30 до 40 см в дълбочина. Помислете къде ще поставите кухнята.

Освен това, помислете дали искате или не кухнята да е достъпна по всяко време. Ако смятате да я съхранявате, измерете размерите на наличното пространство.

Материал

Пластмаса

Пластмасата е най-разпространеният материал за детските кухни. Ако ще премествате кухнята около къщата, пластмасовите модели тежи по-малко. Децата могат да бъдат груби с играчките си, а пластмасата се изправя добре на хвърляне и удари. Пластмасовите детски кухни са по-сложни, тъй като техните функции и аксесоари са направени във форми. Те обикновено струват и по-малко. Все пак ние в тази статия ще се спрем на детските кухни от дърво, тъй като са по-натурални, по-устойчиви и по-нетоксични за децата.

Дърво

Детските кухни от дърво са все по-популярни, тъй като много родители се обръщат към естествени материали за детските играчки. (Имайте предвид, че много кухни от дърво са изработени от плочи от дървесни частици.) ​​Дизайнът на кухни от дърво обикновено е по-прост. Кухните от дърво тежат повече за размера си, което ги прави по-трудни за придвижване и преместване. Те обикновено идват с по-малко включени аксесоари и струват повече от пластмасовите кухни.

Съчетание

Някои детски кухни съчетават дърво и пластмаса. Те притежават устойчивост и естествен вид на дърво и гъвкавост на дизайна на пластмасата. В зависимост от размера и включените аксесоари комбинираните модели обикновено са сравними по цена с кухни от дърво, въпреки че някои са по-скъпи.

Аксесоари

Детските кухни могат да се предлагат с всякакви аксесоари – от имитации на храна до чинии, сребърни съдове и съдове за готвене. Ако кухнята не включва аксесоари, ще трябва да ги закупите отделно, което може да ви струва скъпо.

Функции с батерия

Микровълните с цифрови дисплеи, нагревателните елементи на печката, които светят, или телефон, който звъни, са всички функции, захранвани от батерия. Батериите обаче могат да струват скъпо и децата могат да преминат през тях бързо, ако играят с кухнята много. Решете дали това е допълнителен разход, който искате да поемете.

СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ЗА ДЕЦАТА, КОИТО ИГРАЯТ С КУХНЯТА

 • Почиствайте често детската кухня и аксесоарите. Много деца дъвчат пластмасовите части точно като истинска храна. Направете добро почистване, за да елиминирате микробите.
 • Използваните кухни може да са евтини, но по-старите модели могат да имат боя или други материали, които съдържат вредни вещества. Най-безопасно е да си купите нова кухня, за която знаете, че е преминала всички действащи правила за безопасност.
 • Ако закупите голяма детска кухня, може да искате да я прикрепите към стена, за да предотвратите преобръщане. Това е особено важно за семейства с деца, които обичат да се катерят.
 • Не забравяйте да проверите препоръката за възраст за кухнята. Много кухни, които се предлагат с аксесоари, не са предназначени за деца, по-малки от три години.
 • Чаши, чинии и други аксесоари трябва редовно да се мият. За по-лесно почистване потърсете аксесоари, които са безопасни за миене на съдове.

Подобно ревю: Най-добрите епилатори

You might also like
UA-143862804-2