Най-добрите детски електрически тротинетки

0

Независимо дали децата ви отиват на училище в хубавите дни или обикалят из квартала ви по време на лятната ваканция, те ще се забавляват много повече, докато го правят на електрическа тротинетка за деца. Тези специално създадени джаджи бързо се превърнаха в любими на хора от всички възрасти, тъй като правят бързо и лесно пътуването из града със скорости до 20 км в час.

Най-добрите електрически тротинетки за деца балансират ефективността и безопасността, като гарантират, че детето ви винаги контролира превозното средство, докато пътува. Преди да купите, уверете се, че получавате електрическа тротинетка с подходящ размер за вашите деца и че те носят правилната защитна екипировка, докато го правят.

За да направим пазаруването малко по-лесно, събрахме най-добрите електрически тротинетки за деца, включително опции за всички възрасти и бюджети:


Детска електрическа тротинетка Ninebot by Segway eKickScooter ZING A6, 6-10 години

1200x Ekickscooter Zing A6 1 450x450 - Най-добрите детски електрически тротинетки - Подаръци

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Електрическа тротинетка, M2 Kids, Pink Candy, 150 W мотор, деца 6-12 години

Res D65ba6892b2e2974d8ccdc62139feaf2 - Най-добрите детски електрически тротинетки - Подаръци

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Детска електрическа тротинетка Segway-Ninebot KickScooter C2, 16км/ч / до 10км

Kickscooter C2 Product Picture 360 Side View 450x450 - Най-добрите детски електрически тротинетки - Подаръци

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Електрическа тротинетка RYDE 150 Super Kid, 150W/24V/2Ah, Максимална скорост 8 км/ч

Res C4f26259efc7043b71af3d2b3d80e39a - Най-добрите детски електрически тротинетки - Подаръци

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Детска електрическа тротинетка Segway-Ninebot KickScooter C2 Pro, 16км/ч / до 17км

Kickscooter C2 Pro Product Picture 360 Side View2 450x450 - Най-добрите детски електрически тротинетки - Подаръци

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Детска сгъваема електрическа тротинетка Zoco Body Fit, TRE M2, 150W, 2.5Ah 15км/ч

Res A9fda56452badb171618992a6f1b816e - Най-добрите детски електрически тротинетки - Подаръци

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Електрическа тротинетка за деца Ninebot eKickScooter ZING C10 (8-14 години)

Res 6ba2f97690350f772b9b0c4a0a85aef2 - Най-добрите детски електрически тротинетки - Подаръци

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Електрическа тротинетка, За деца 8+ Razor Power

Res 72fb18dae8031623fa69fc08fdd2fe38 - Най-добрите детски електрически тротинетки - Подаръци

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Детска електрическа тротинетка с 3 гуми Cariboo 2 скорости 3.6 кг

Детска електрическа тротинетка Cariboo 2 скорости 3.6 кг, Черен\Син

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Електрическа тротинетка GentleKids, Максимална скорост 8 км/ч, Автономия 10 км, Колела 3.5″

Res 9614bc2804025e01a9e71be97d4ed1e3 - Най-добрите детски електрически тротинетки - Подаръци

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Вижте още предложения за детски електрически тротинетки ТУК


Съображения при избора на детска електрическа тротинетка

Ако купувате нещо с колела, на което детето ви ще прекарва време, разбира се, че безопасността е от първостепенно значение. Имайки това предвид, обърнете голямо внимание на обхвата и скоростта на тротинетката, размера и теглото на вашето дете и как тротинетката тръгва и спира.

Стил

Има няколко вида детски електрически тротинетки, които може да обмислите за вашето дете. Хибридните модели могат да се управляват ръчно или електрически – удобно, ако батерията на тротинетката се изтощи по време на каране.

Има и детски електрически тротинетки в евростил, които имат седящ дизайн, просто се уверете, че детето ви може безопасно да кара велосипед, преди да го качите на този тип тротинетка, тъй като те обикновено не идват с помощни колела и изискват баланс, за да работят безопасно.

За малките деца триколесна електрическа тротинетка често е най-добрият начин за представяне на играчката. Тези модели обикновено имат по-ниска максимална скорост, а допълнителното им колело осигурява по-стабилно каране, докато научават основите на тротинетката.

Скорост

Повечето детски електрически тротинетки достигат максимална скорост от около 15-20 км в час, което може да не звучи много бързо – освен ако детето ви не удари неподвижен обект, като бордюр или паркирана кола. В допълнение към оборудването на детето си с каска и други предпазни средства като налакътници и наколенки, също си струва да го наблюдавате, докато не се уверите, че се справя с това.

Пробег

Гамата от детски електрически тротинетки варира значително, като някои са предназначени за дълги разходки до училище, а други са по-подходящи за приключения в квартала.

За разлика от съвременните електрически автомобили, които са конфигурирани с достатъчно допълнителни вътрешни батерии, за да осигурят стабилен пробег в продължение на години, животът на батерията за електрическите тротинетки намалява номинално с всяко презареждане. Така че, ако имате предвид ежедневно пътуване от 5 км, не вземайте тротинетка с пробег от 5 км, защото няма да ви стигне за дълго.

Размер

Общоприето е, че електрическите тротинетки за деца не са предназначени за повечето деца под осем или дори повече години. Някои тротинетки имат ограничения на теглото: след като детето ви го израсне, предайте го или го сменете за по-голям модел.

Електрическите тротинетки за възрастни са просто твърде големи, за да бъдат безопасно управлявани от деца. Като основно правило кормилото трябва да е по-високо от кръста на детето, но доста под мишниците, както при всяка друга тротинетка.

Мощност

Няма общ стандарт за това какво как тези електрически тротинетки да тръгват и спират. Някои използват въртяща се ръкохватка за подаване на газ, която неопитните ездачи трябва да избягват, тъй като е възможно неволно да ускорят тротинетката при загуба на контрол.

Други се управляват с палец, което обикновено е по-безопасно за децата, защото загубата на здрав захват на кормилото също ще доведе до забавяне на тротинетката до спиране. Много електрически тротинетки за деца имат функция за бърз старт, при която използвате силно натискане, за да я накарате да се движи, преди да подаде захранване към задното колело.

Спирачки

Спирането е дори по-важно от движението, така че се уверете, че спирачният лост е подходящ за ръката на вашето дете. Също така е от решаващо значение да се уверите, че детето ви може да хване добре спирачката и да я стисне достатъчно силно, за да спре тротинетката – част от причината децата под осем години да се затрудняват с електрическите тротинетки.


Как избрахме нашата селекция от най-добрите детски електрически тротинетки?

Ние оценихме спецификациите и се позовахме на нашите резултати от тестове за незадвижвани детски тротинетки от едни и същи производители, за да гарантираме, че препоръчваме само безопасни, надеждни марки. Четем стотици потребителски отзиви, за да научим какво работи в ръцете на собствениците и какво не. И накрая, разчитахме на нашия опит в работата с електрически тротинетки за възрастни, за да определим кои характеристики са най-важни за безопасна и приятна работа.


За безопасността на електрическите тротинетки за деца

Как теглото на детето влияе върху живота на електрическата тротинетка, ако изобщо влияе?

По-тежките ездачи ще накарат батерията и двигателя да генерират повече топлина, скъсявайки живота на тези критични компоненти. Допълнителното тегло също увеличава износването на лагерите, колелата и гумите. Но истинската причина повечето тротинетки да имат ограничение на теглото е проста: това е, което рамката или кормилото могат да поддържат. По принцип няма причина да избирате една електрическа тротинетка за деца пред друга въз основа на минималното тегло, освен ако има вероятност детето ви да надвиши това тегло по време на периода на собственост. „По-тежките“ тротинетки не е задължително да живеят повече.

Търся батерия с бързо зареждане. Какво е реалистично с днешните детски електрически тротинетки?

Някои тротинетки могат да получат до 50 процента (или повече) заряд само за час. Това е толкова добро, колкото може. И този капацитет не се подобрява с времето; то деградира. Така че електрическата тротинетка, която днес се зарежда бързо за един час, може да се нуждае от 2 часа, за да достигне същото ниво след сто зареждания.

Повечето детски електрически тротинетки нямат звънци или светлини, така че струва ли си да добавите едно или и двете от тях, за да може детето да предупреждава другите?

Силен, висококачествен звънец е полезно и просто допълнение, стига детето ви да не се разбие, опитвайки се да го управлява. (Да, това може да се случи.) Светлините, от друга страна, изискват известен опит, за да се инсталират правилно, и когато са неправилно насочени, всъщност могат да увеличат риска от катастрофа.

Какви функции за безопасност са задължителни?

В момента, в който детето ви стане достатъчно силно, за да управлява ръчната спирачка, струва си да изберете детска електрическа тротинетка с добра дискова ръчна спирачка като стандартно оборудване. Освен това повечето от „оборудването за безопасност“ на тротинетката се намира между ушите на вашето дете. Много злополуки с електрически тротинетки се случват, защото разликата в скоростта между пешеходец и скутер е твърде значителна, за да позволи избягването на предстоящ сблъсък. Забавете се около хората; това е най-безопасният начин за каране.

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2