Най-добрите детски комплекти за фокуси

0

Изкуството на магията забавлява деца и възрастни от векове, от ранните дни на страничните шоута и майсторството на Хари Худини да избяга, до умопомрачителните, пълни с илюзии телевизионни представления. Гледането на магьосници винаги е вдъхновявало феновете да разгадаят тайните зад изпълненията и ги е карало да опитат собствените си умения да забавляват семейството и приятелите с трикове, илюзии и ловкост. Предлагайки повече от просто тесте карти, пръчка или няколко носни кърпички, комплектите за фокуси предоставят цял ​​набор от предмети, които позволяват на деца и възрастни да овладеят трикове, за да зарадват собствената си публика.

Комплектите за фокуси съдържат различни предмети за множество трикове, изчезващи действия и илюзии. Има много налични комплекти; можете да намерите комплекти за фокуси, подходящи за всеки – от младежи до възрастни, и от начинаещи до тези, които са готови да се справят с ново ниво на трикове. Съпоставянето на подходящия комплект с възрастта, интересите и нивото на умения на начинаещ магьосник ще доведе до часове забавление.

Bestix може да ви помогне да намерите перфектния комплект за фокуси, от начинаещи до напреднали, тъй като сме оценили съдържанието и качеството на някои от най-добрите налични възможности за избор — така че не е нужно да го правите.Ако сте готови да изберете вашия комплект за фокуси, прегледайте нашите предложения.

Ако искате да разберете повече за комплектите за фокуси за деца, прочетете нашето ръководство за избор на комплект за фокуси по-долу в статията.


Наука и Фокуси, 4М, Млад изследовател, Детска лаборатория, Възраст 8+ години

Res 84b16b2ce794d6b886cb5d439eab6e30 - Най-добрите детски комплекти за фокуси - Хоби
Съдържание: специална капачка на винт, 2 сламки, 3 метални шайби, пластмасова чаша, тубичка за изсмукване, малък магнит с форма на U, 3 малки пластмасови лодки, 2 светещи топчета за игра, 4 кламера, 2 дълги хартиени ленти, отпечатана хартиена листовка, отпечатан картон, лепенка, найлонова торба, ластик. Съдържа инструкции на български език!

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Върховна магия Marvin’s Magic, Изумителни фокуси и каскади, 30 фокуса

Res 6297ea2e51c483a9bd4a2ababdbba300 - Най-добрите детски комплекти за фокуси - Хоби
 • 30 невероятни трикове и каскади, които са проектирани да създадат максимално въздействие!
 • Сега, с изключителен достъп до видео инструкции, този комплект включва прекрасни реквизити за създаване на най-добрите каскади.
 • Възраст: 8+

Математика и Фокуси, 4М, Млад изследовател, Детска лаборатория, Възраст 8+ години

Res Bda3a9acccdd32ab6d13e1b15625f2f2 - Най-добрите детски комплекти за фокуси - Хоби

Фокуси или математика? Ще откриеш, че фокусите са изключително свързани с математиката. Забавлявай се със своето семейство и приятели. Направи илюзионистко представление с предмети от ежедневието. От магнетизъм през математика до четене на мисли…

Съдържа повече от 15 математически фокуса, игри и пъзели. Научи се да четеш мисли. Изненадай приятелите си с изключително бързи изчисления и различни математически трикове.

Съдържание: калкулатор; 2 зарчета; комплект магически карти за четене на мисли, магически квадрати от картон с числа, супер магически квадрат,  комплект карти Красотата на математиката в числа, 40 математически мемо карти, шаблони за квадратен пъзел, шаблони за магически разгъваем пъзел, лист за спасение с редове.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Върховна магия Marvin’s Magic, 250 фокуса

Res 892a1e26b0c5fa798dc4f062778d5fb7 - Най-добрите детски комплекти за фокуси - Хоби
 • Превъзходна колекция от 250 невероятни магически трика, които гарантирано ще озадачат и впечетлят публиката.
 • Hяĸoгa чyдите ли се  ĸaĸ мaгьocницитe пpaвят cвoитe тpиĸoвe.
 • C тяx щe нayчитe тaйнaтa нa вeлиĸитe мaгьocници и щe впeчaтлитe пpиятeлитe cи.
 • C лecнитe инcтpyĸции зa yпoтpeбa, нa бългapcĸи eзиĸ щe ce нayчитe нa вcичĸo, ĸoeтo тpябвa дa знaeтe зa дa бъдeтe eдин иcтинcĸи мaгьocниĸ.
 • Maгиитe oбиĸнoвeнo ce ocнoвaвaт нa cpъчнocт, yмeния и мнoгoгoдишнa пpaĸтиĸa, нo c мaгиятa нa Mapвин, пoдpacтвaщитe мaгьocници мoгaт дa извъpшвaт cxoдни мoгъщи eфeĸти във вceĸи eдин мoмeнт.
 • Възраст: 6+

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Върховна магия Marvin’s Magic, Изумителни фокуси и каскади, 30 фокуса

Res 6297ea2e51c483a9bd4a2ababdbba300 - Най-добрите детски комплекти за фокуси - Хоби
 • 30 невероятни трикове и каскади, които са проектирани да създадат максимално въздействие!
 • Сега, с изключителен достъп до видео инструкции, този комплект включва прекрасни реквизити за създаване на най-добрите каскади.
 • Възраст: 8+

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Интерактивната кутия Marvin’s Magic с фокуси на Марвин

Res 1c10723799b1878298e631a059cc98db - Най-добрите детски комплекти за фокуси - Хоби
 • Включва подробни инструкции как да изпълнявате много различни трикове
 • Приложението е налице както за iOS, така и за Android
 • Интерактивна колекция от магическа кутия с уникални фокуси, които се комбинират с iMagic App на Марвин.
 • Този комплект е проектиран така, че да създава максимално въздействие.
 • Магичният принцип се основава на сръчност, умение и многогодишна практика, но с магията на Марвин вълшебните магьосници могат да извършат сходни ефекти .
 • Професионалната магия е лесна.рактивна колекция от магическа кутия с уникални фокуси, които се комбинират с iMagic App на Марвин.
 • Препоръчителна възраст: от 9 до 12 г.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Светлини отвсякъде Marvin’s Magic Джуниър

Res Bf6fac05c55d744ce8bd11b2e9ecfba2 - Най-добрите детски комплекти за фокуси - Хоби
 • Тайнствената светлина се появява отвсякъде.
 • Магьосникът може очевидно да контролира светлината и да я накара да скача от ръка на ръка и да се появява и изчезва по негово желание! – Джуниър размер
 • Накарайте го да скача от ръка на ръка и да изчезне по желание.
 • Светлините отвсякъде са връхната точка на невероятната колекция от магии.
 • Препоръчителна възрастова група от 8 години и нагоре.

Невероятните фокуси Marvin’s Magic на Марвин сет 2

Res F244bbb5af4de22e82884f93df61bea8 - Най-добрите детски комплекти за фокуси - Хоби
 • Очарователна и цветна колекция от трикове.
 • Комплекта включва 25 различни, вълнуващи и забавни магически трикове.
 • От 6 до 9 години.
 • Очарователна и цветна колекция от трикове включваща 25 магически трикове, включително магически зарове, пъзели, карти, светлинен трик, появяващи се магически пръчки плюс много повече.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Невероятните фокуси Marvin’s Magic на Марвин сет 3

Res 8b6518f01e43c0e8e6ed4bde573cff4b - Най-добрите детски комплекти за фокуси - Хоби
 • Очарователна и цветна колекция от трикове.
 • Комплекта включва 25 различни, вълнуващи и забавни магически трикове.
 • От 6 до 9 години.
 • Очарователна и цветна колекция от трикове включваща 25 магически трикове, включително магически зарове, пъзели, карти, светлинен трик, появяващи се магически пръчки плюс много повече

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА КОМПЛЕКТА ЗА ФОКУСИ

Епохата на магьосника любител

Изпълнението на магически трикове (фокуси) може да осигури часове забавление както за деца, така и за възрастни, които са млади по душа. Производителите на комплекти за фокуси вземат предвид възрастта на своите потенциални потребители, когато проектират включените артикули. Те също така са насочени към ниво на трудност за извършване на различни магически действия. Комплектите, предназначени за по-малки деца, включват по-прости предмети, като пастели, лесни за маневриране „изчезващи кутии“ и пъзели и са проектирани с анимирани герои и привличащи вниманието цветове и графики. Комплектите за фокуси, които са насочени към тийнейджъри и възрастни, имат много по-сложни предмети и дизайнът им обикновено е по-сериозен, създавайки по-мистериозна атмосфера от причудливото, безгрижно усещане на комплектите за фокуси за деца.

Ниво на умение

Също така е важно да изберете комплект за фокуси, който е подходящ за нивото на умения на магьосника, който ще прави триковете и дейностите. Докато вашият магьосник натрупва опит, може да иска да опита по-предизвикателни трикове. Комплект, който е предназначен за абсолютен начинаещи, обикновено ще се нарича „първи магически комплект“, което е идеална отправна точка. Комплектите с по-напреднали илюзии трябва да бъдат етикетирани по подходящ начин и да предлагат трикове като левитация, психически предсказания, изчезващи действия и много други. Дизайнерите на тези комплекти вероятно предполагат, че купувачът вече има известен опит с магията.

Брой трикове

Някои амбициозни магьосници може да харесат идеята да имат стотици трикове в ръкава си, докато други може да искат да се съсредоточат върху усъвършенстването само на няколко конкретни илюзии. Комплектите за фокуси предлагат почти безкраен избор, що се отнася до броя на включените трикове. Някои комплекти за напреднали имат над 400 трика и илюзии, докато тези за по-малки деца са склонни да имат по-малко от 20. Възрастта, нивото на уменията и обхвата на вниманието на магьосника трябва да се вземат под внимание, когато се взема решение за подходящия брой трикове за комплекта за фокуси.


ХАРАКТЕРИСТИКИ НА КОМПЛЕКТИТЕ ЗА ФОКУСИ

Днес на пазара има много видове комплекти за фокуси, включително някои, вдъхновени от известни магьосници. Някои видове, които може да искате да разгледате, са:

 • Комплекти за фокуси с трикове с карти: От популярни трикове с карти, които са издържали изпитанието на времето, до такива, които са нови, но също толкова забавни, комплектите за фокуси, които се фокусират върху трикове с карти, са много популярни. Някои може да изискват специални тестета карти, които трябва да закупите отделно, за да се възползвате максимално от триковете.
 • Класически фокуси: Когато някои хора мислят за магия, на ум им идват цилиндри, зайци и магически пръчки. Някои деца-фокусници представят тези традиционни предмети – пълнени зайци, разбира се – и инструкции за изпълнение на класически илюзии, които вървят заедно с тях.
 • Комплекти за фокуси на професионално ниво: Магическите комплекти също се предлагат във варианти, които са насочени към фокусници, които са готови да изследват по-предизвикателни трикове. Някои от тези комплекти са вдъхновени от топ магьосници, като Criss Angel и Jim Stott.
 • Образователни фокуси: Фокусите могат да бъдат също толкова образователни, колкото и забавна, и има налични комплекти за фокуси, които имат за цел да преподават, като тези, насочени към науката. Социално взаимодействие, двигателни умения, увереност и ръчна сръчност също могат да бъдат научени чрез изпълнение на магически трикове и фокуси.

Често задавани въпроси

Въпрос: Имам малко дете, което много се интересува от магия и фокуси. Кои са най-добрите видове трикове за най-младите амбициозни магьосници?
Отговор: Въпреки че няма конкретни трикове, които са най-добри за младежи, тези с основни предмети са най-подходящи за най-малките ентусиасти на фокусите. Комплектите, предназначени за деца на прохождаща възраст, имат цветни предмети, които са лесни за използване, така че децата могат да научат прости ефекти на изчезване, например.

Въпрос: Комплектите за фокуси предоставят ли подробна информация за хора, които не са сигурни как да започнат?
Отговор: Повечето комплекти се доставят с подробна информация, която включва или писмени инструкции, достъп до уебсайт или видеоклипове с инструкции.

Въпрос: Освен просто забавление, какви са някои от ползите, които децата могат да спечелят от играта с комплекти за фокуси?
Отговор: Докато децата овладяват различни трикове и илюзии, те със сигурност ще развият чувство за постижение. Срамежливите деца вероятно ще се чувстват по-малко уплашени от говорене или взаимодействие с другите, след като са получили положителна обратна връзка от техните изпълнения. И когато две или повече деца работят върху усъвършенстването на магически трикове, те научават важността на работата в екип.

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2