- Advertisement -

Най-добрите детски смарт часовници

- Advertisement -

Докато смарт часовниците могат да бъдат полезни на възрастните по толкова много причини, те са и чудесни аксесоари за деца.

Ако мислите да закупите смарт часовник за специално дете в живота си, може да помислите за такъв, който е специално проектиран за деца.

Ако се мъчите да разберете откъде да започнете търсенето си, ви каним да разгледате нашите продукти за детски смарт часовници.

Ако искате да научите повече за детските смарт часовници, моля, прочетете нашето полезно ръководство за покупка по-надолу в статията.

Ако сте готови да закупите детски смарт часовник, прегледайте нашите предложения за най-добрите детски смарт часовници.

Смарт часовник Cogito Classic, лилав

Res 7487a6d92f7e601fcafda5d84c57578a - Най-добрите детски смарт часовници - Майка и бебе

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

Детски смарт часовник Vektros Y99, 4G, GPS, 680mAh батерия, Тъмносин

Res Df750ab2d50fa3af0149837728c5ba7a - Най-добрите детски смарт часовници - Майка и бебе

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

Smartwatch TND Wear Goofy часовник, 4G, за деца, GPS, WiFi, Розов

Res 2752214bcad0f456109c595871a590db - Най-добрите детски смарт часовници - Майка и бебе

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

Детски смарт часовник HQwear HM22 IP67 водоустойчив 4G, камера GPS тракер WI-FI SOS видео повикване

Res 5c843c62d8e6393333597d4ebfbf36b8 - Най-добрите детски смарт часовници - Майка и бебе

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

Смарт детски часовник Be Smart А36E Video Call, WiFi, розов

Res Ad7c45ad7d3486fa3ef503982b11a01f - Най-добрите детски смарт часовници - Майка и бебе

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

Детски smart часовник GPS Xblitz Find Me , 1.22” Touch screen, SOS, Водоустойчив

Res 8f9dd62cda7a6e6b1fc9e3d8af1dc62e - Най-добрите детски смарт часовници - Майка и бебе

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

Плюсове и минуси на детските смарт часовници

Понякога мислим за смарт часовниците като за необходимост за възрастните, но нека си признаем: някои деца също искат да се насладят на високотехнологичното забавление.

Ето някои от плюсовете и минусите на закупуването на смарт часовник на вашето дете.

Плюсове

Ако смарт часовника има GPS, може да ви е по -лесно да намерите детето си. Това може да бъде особено полезно в случай на спешност.

Ако смарт часовникът се синхронизира с телефона ви (и много от тях го правят), можете да се свържете с детето си по телефона, ако е необходимо.

Смарт часовниците, създадени специално за деца, са проектирани с мисъл за децата. Те обикновено са доста издръжливи и са в състояние да издържат на някакво силно износване и/или злоупотреба.

Против

Смарт часовникът е още едно устройство, към което детето ви ще бъде свързано. За хората, които се опитват да сведат до минимум зависимостта си от технологиите, детският смарт часовник може да се почувства като тежест.

Детето може да не харесва факта, че го „проследяват“ чрез GPS. Освен това GPS на детските смарт часовници не винаги е надежден. Като цяло това са по-евтини часовници с функции, които са по-малко сложни.

Часовникът може да бъде откраднат в училище или в друга област, където детето е без надзор.

Best Smartwatch For Kids - Най-добрите детски смарт часовници - Майка и бебе

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДЕТСКИТЕ СМАРТ ЧАСОВНИЦИ

Функциите на детските смарт часовници могат да бъдат разделени на две категории: тези, които се намират на обикновен смарт часовник за възрастни, и тези, които са специфични за смарт часовнициТЕ за деца.

Можете да намерите следните функции на смарт часовниците за възрастни, както и някои (но не всички) смарт часовници за деца.

 • Bluetooth: Тази функция позволява на носителя на часовника да се свързва с други Bluetooth устройства.
 • Изпращане на текстови съобщения: Дете с текстов смарт часовник може да получава съобщения от мама и татко.
 • Камера: Някои смарт часовници имат обърнати напред камери, което означава, че децата ще се забавляват да правят селфита, както и видеоклипове.
 • Проследяване на фитнес/активност: Дете, носещо смарт часовник с възможности за проследяване на фитнес, може да ви каже колко стъпки е направил в училище днес.
 • Медиен плейър: Смарт часовникът с медиен плейър доставя развлекателните услуги. Музиката, телевизията и филмите са достъпни за някои смарт часовници. По-специално, това може да отвлече вниманието за дете в училище.
 • Календар: Използвайки вграден календар за смарт часовници, детето може да проследява спортните практики, сроковете за домашна работа и др. Разбира се, тя все още може да се нуждае от някои напомняния от мама и татко.
 • GPS: Ползата от наличието на GPS около китката на вашето дете е наистина добра. Но както бе споменато по -горе, тази функция не винаги е 100% надеждна.
 • Информация за спешни случаи: Можете да заредите спешна информация в детския смарт часовник. Това позволява на потребителя да бъде идентифициран в случай на спешност.

Не всички детски смарт часовници ще имат следните функции, но със сигурност са хубави.

 • Забавни, образователни игри: Някои детски смарт часовници включват игри, които помагат да се забавлява потребителят по време на престой.
 • Връзка с телефоните на родителите: Много детски смарт часовници днес могат да бъдат свързани към родителски смартфон. Родителите оценяват възможността лесно да се свързват с детето по всяко време.
 • Трайност: Това е важно за всички, които носят смарт часовници, но по-специално за децата. Най-издръжливите детски смарт часовници са устойчиви на надраскване и намокряне.
 • Забавни дизайни: Смарт часовниците за деца са направени с мисъл за деца. Много от тях могат да бъдат персонализирани по различни начини. Например, може да успеете да смените каишката или да персонализирате екрана.

 

Подобно ревю: Най-добрите часовници с диаманти

You might also like
UA-143862804-2