Най-добрите дрегери

Дрегерът може да бъде забавна форма на забавление на парти или може да предпази вас и другите гости. Като измерите нечия алкохолна наситеност, може да успеете да убедите приятел да предаде ключовете на някой друг. Дрегерите се предлагат в различни типове и се различават по своята надеждност, така че трябва внимателно да обмислите моделите, преди да направите покупка.

На моделите за еднократна употреба може да се разчита само дали някой е пил. Полупроводниковите конструкции осигуряват по-надеждно отчитане на алкохолното съдържание, въпреки че сензорите за горивни клетки са най-добрият вариант за дългосрочна надеждност и точност. Активните дрегери се издухват, докато по-малко точните пасивни алкотестери се продухват напречно. По-точните модели обикновено идват на по-висока цена и трябва да вземете предвид допълнителните разходи за нови мундщуци и батерии. Повторното калибриране също може да стане скъпо.
Може би виждането на алкохолното съдържание на екрана би убедило някой да не шофира след пиене. Имайки предвид целите на безопасността, ви каним да разгледате списъка с продукти по-долу за нашите най-добри препоръки за дрегери.

Ако сте готови да изберете вашия дрегер, прегледайте нашите предложения за най-добрите дрегери. Ако обаче искате да научите повече, прочетете нашето кратко ръководство за избор на дрегер по-надолу в статията.


Професионален дрегер за алкохол Phuture

Res F1d26bf3319ff4a0403f95fca1d7caca - Най-добрите дрегери - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Премиум алкохолен дигитален тестер Lampa

Res 05c7fbf5a634a1e90739014a2a376959 - Най-добрите дрегери - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Дрегер за алкохол Dingo A-022, За лична употреба, Калибриран, Без мундщук

Res Ac75634e5a0e1e54eccff09de3aee72b - Най-добрите дрегери - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Дрегер за алкохол AlcoFind AFM-5, За лична употреба, Калибриран, Смартфон приложение

Res 9b76930053f2b550880b732b2284ff11 - Най-добрите дрегери - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Портативен дрегер за алкохол – ключодържател, Vin Bouquet

Res E21ac9f34876f9ab008508c72a0162c2 - Най-добрите дрегери - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Професионален дрегер за алкохол Drivesafe II

Res 31428faa78c8c8f03e1e18e23089686c - Най-добрите дрегери - Аксесоари

<<Провери цена>>


Премиум алкохолен дигитален тестер Lampa, Точност 0,005%, Нагряване 10-15 сек

Res 05c7fbf5a634a1e90739014a2a376959 - Най-добрите дрегери - Аксесоари

<<Провери цена>>


Дрегер за алкохол ALCOGRAN AG-120, За лична употреба, Калибриран

Res 059ecd7a0c49c85615af98b2a1c80d61 - Най-добрите дрегери - Аксесоари

Дрегер за измерване на алкохола в кръвта, Цифров дисплей

Res 8cc98aa63c0d10008f1c99e74967cdb5 - Най-добрите дрегери - Аксесоари

<<Провери цена>>


ВИДОВЕ ДРЕГЕРИ

Предлагат се три вида дрегери за лична употреба. Това не са същите дрегери, които използват правоприлагащите органи, но осигуряват относително точни показания през повечето време.

Трябва да извършвате правилна поддръжка на уреда с течение на времето, включително повторно калибриране.

Дрегери със сензори за горивни клетки

Сензорът за горивни клетки осигурява възможно най-точните показания за личен дрегер. Изисква от време на време прекалибриране, което увеличава общите ви разходи.

Дрегерите със сензори за горивни клетки също имат по-висока начална цена от някои други дизайни. В дрегера на горивни клетки уредът измерва концентрацията на алкохолни молекули в дъха на потребителя.

Дрегери с полупроводникови оксидни сензорни блокове

Персоналният дрегер с полупроводников оксиден сензор се счита за „основна“ единица. Тези устройства са малки и дори могат да се поберат в ключодържател. Но те не са толкова точни като дрегерите с горивни клетки и може да се нуждаят от повторно калибриране по-често от другите дизайни.

Дрегери за еднократна употреба

Може би сте виждали тези евтини дрегери в магазините за алкохол. Те са предназначени за еднократна употреба и след това трябва да бъдат изхвърлени. Тези дрегери показват дали някой е пил алкохол, но тяхната точност не е надеждна.

ДИЗАЙН И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ДРЕГЕРИТЕ

Когато става въпрос за действително използване на дрегера, съществуват два дизайна.

Активни дрегери

За да използвате активен дрегер, трябва да издишате в пластмасов мундщук. Устройството измерва концентрацията на алкохол в дъха ви. Като поставите устата си директно върху мундщука, вие гарантирате, че няма външно замърсяване на въздуха.

Дрегерите от среден или по-висок ценови диапазон често използват активна система за измерване. Дрегерите с горивни клетки също използват този дизайн.

Пасивни алкотестери

За да използвате пасивен дрегер, поставяте устата си на около 2-3 см от мундщука и духате през него. Устройството измерва концентрацията на алкохол в дъха ви.

За разлика от активните дрегери, пасивните дрегери могат потенциално да претърпят замърсяване от външния въздух.

ЗАЩО РАБОТЯТ ДРЕГЕРИТЕ

Дрегерите са в състояние да работят поради начина, по който тялото обработва алкохола.

Алкохолът се абсорбира в кръвта от стомаха, червата и устата. Молекулите на алкохола не се променят по време на този процес на усвояване. След това кръвта пренася тези молекули в тялото.

Молекулите в крайна сметка достигат до белите дробове и се изхвърлят при издишване. Ето защо често можете да разберете дали някой е пил по миризмата на дъха му. Молекулите на алкохола придават характерна миризма на дъха.

Концентрацията на алкохол в белите дробове съвпада с концентрацията му в кръвта. Така че чрез измерване на концентрацията на алкохол, когато човек издиша, дрегерът е в състояние да осигури относително точно показание на алкохолната наситеност.

You might also like
UA-143862804-2