Най-добрите дрегери

Дрегерът може да бъде забавна форма на забавление на парти или може да предпази вас и другите гости. Като измерите нечия алкохолна наситеност, може да успеете да убедите приятел да предаде ключовете на някой друг. Дрегерите се предлагат в различни типове и се различават по своята надеждност, така че трябва внимателно да обмислите моделите, преди да направите покупка.

На моделите за еднократна употреба може да се разчита само дали някой е пил. Полупроводниковите конструкции осигуряват по-надеждно отчитане на алкохолното съдържание, въпреки че сензорите за горивни клетки са най-добрият вариант за дългосрочна надеждност и точност. Активните дрегери се издухват, докато по-малко точните пасивни алкотестери се продухват напречно. По-точните модели обикновено идват на по-висока цена и трябва да вземете предвид допълнителните разходи за нови мундщуци и батерии. Повторното калибриране също може да стане скъпо.
Може би виждането на алкохолното съдържание на екрана би убедило някой да не шофира след пиене. Имайки предвид целите на безопасността, ви каним да разгледате списъка с продукти по-долу за нашите най-добри препоръки за дрегери.Ако сте готови да изберете вашия дрегер, прегледайте нашите предложения за най-добрите дрегери. Ако обаче искате да научите повече, прочетете нашето кратко ръководство за избор на дрегер по-надолу в статията.


Тестер за алкохол PROMILER AL AF300, електрохимичен сензор

Res A7c7cb4e9c338c7b4fb1d4ddeba7b81c - Най-добрите дрегери - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Преносим цифров тестер за алкохол в кръвта PROMILER

Res 0fff18f0aa5a094510192f15e1687d1f - Най-добрите дрегери - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Дрегер за алкохол GreenWon, AT-838, цвят тъмно сив, включени 5 накрайника

Res F2b659b2cdf858d0c0af7efe0f8fbcf9 - Най-добрите дрегери - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Алкотестер Xiaomi Lydsto, професионален, HD екран

Res Ba71b26982ee84ee3117a88f82feff10 - Най-добрите дрегери - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Дигитален дрегер, кръвен тест за алкохол, без мундщуци, откриване на алкохол за 3 секунди

Res 36e384820e92a2364873cc2f4e0c8176 - Най-добрите дрегери - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Дрегер за алкохол Baseus, с LCD, Мини

Res 6bc2f3f38766f2319ec7891801830a62 - Най-добрите дрегери - Аксесоари

<<Провери цена>>


Дрегер за алкохол Autoexpress LCD AL6,5 мундщука

Res B2e3b352032bff7a8d67f08cf9d14d1c - Най-добрите дрегери - Аксесоари

<<Провери цена>>


Тестер за алкохол Mnc, Ключодържател, LCD дисплей

Res 2bcbe9b8bfef05dbf2f4619b8864c005 - Най-добрите дрегери - Аксесоари

BellFyd® Професионален дигитален алкотестер, високопрецизен тестер за алкохол, със светлинен индикатор за аларма

Res 6f82eef1975da20fcd7756e1e41fb6d1 - Най-добрите дрегери - Аксесоари

<<Провери цена>>


ВИДОВЕ ДРЕГЕРИ

Предлагат се три вида дрегери за лична употреба. Това не са същите дрегери, които използват правоприлагащите органи, но осигуряват относително точни показания през повечето време.

Трябва да извършвате правилна поддръжка на уреда с течение на времето, включително повторно калибриране.

Дрегери със сензори за горивни клетки

Сензорът за горивни клетки осигурява възможно най-точните показания за личен дрегер. Изисква от време на време прекалибриране, което увеличава общите ви разходи.

Дрегерите със сензори за горивни клетки също имат по-висока начална цена от някои други дизайни. В дрегера на горивни клетки уредът измерва концентрацията на алкохолни молекули в дъха на потребителя.

Дрегери с полупроводникови оксидни сензорни блокове

Персоналният дрегер с полупроводников оксиден сензор се счита за „основна“ единица. Тези устройства са малки и дори могат да се поберат в ключодържател. Но те не са толкова точни като дрегерите с горивни клетки и може да се нуждаят от повторно калибриране по-често от другите дизайни.

Дрегери за еднократна употреба

Може би сте виждали тези евтини дрегери в магазините за алкохол. Те са предназначени за еднократна употреба и след това трябва да бъдат изхвърлени. Тези дрегери показват дали някой е пил алкохол, но тяхната точност не е надеждна.

ДИЗАЙН И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ДРЕГЕРИТЕ

Когато става въпрос за действително използване на дрегера, съществуват два дизайна.

Активни дрегери

За да използвате активен дрегер, трябва да издишате в пластмасов мундщук. Устройството измерва концентрацията на алкохол в дъха ви. Като поставите устата си директно върху мундщука, вие гарантирате, че няма външно замърсяване на въздуха.

Дрегерите от среден или по-висок ценови диапазон често използват активна система за измерване. Дрегерите с горивни клетки също използват този дизайн.

Пасивни алкотестери

За да използвате пасивен дрегер, поставяте устата си на около 2-3 см от мундщука и духате през него. Устройството измерва концентрацията на алкохол в дъха ви.

За разлика от активните дрегери, пасивните дрегери могат потенциално да претърпят замърсяване от външния въздух.

ЗАЩО РАБОТЯТ ДРЕГЕРИТЕ

Дрегерите са в състояние да работят поради начина, по който тялото обработва алкохола.

Алкохолът се абсорбира в кръвта от стомаха, червата и устата. Молекулите на алкохола не се променят по време на този процес на усвояване. След това кръвта пренася тези молекули в тялото.

Молекулите в крайна сметка достигат до белите дробове и се изхвърлят при издишване. Ето защо често можете да разберете дали някой е пил по миризмата на дъха му. Молекулите на алкохола придават характерна миризма на дъха.

Концентрацията на алкохол в белите дробове съвпада с концентрацията му в кръвта. Така че чрез измерване на концентрацията на алкохол, когато човек издиша, дрегерът е в състояние да осигури относително точно показание на алкохолната наситеност.

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2