Най-добрите дървени ръчни часовници

0

Дървените часовници придобиха популярност през последните години поради отличителния си вид и усещане. Тези необичайни часовници може да не са проектирани да бъдат много издръжливи, но са направени с цел да направят впечатление и да допълнят вашия стил.

Дървеният часовник рядко се прави изцяло от дърво. В повечето случаи корпусът може да използва допълнителни материали като пластмаса или метал, а циферблатът може да бъде направен от различни материали. Кварцовият механизъм е най-често срещаният в дървените часовници, въпреки че се предлагат и някои механични модели. Както при всеки ръчен часовник, дървените часовници се различават по своите характеристики, визия и размер. Всеки дървен часовник ще привлече вниманието, но стилът на часовника може да бъде ежедневен или стилен.

Дървените часовници се различават значително по цена и качество, а някои от по-скъпите модели могат да бъдат внимателно изработени ръчно.Ако сте готови да изберете вашия дървен ръчен часовник, прегледайте нашите предложения за най-добрите ръчни дървени часовници. Ако искате да прочетете повече за характеристиките на дървените ръчни часовници, прочетете нашия наръчник за избор на дървен часовник.

Вижте всички оферти за дървени ръчни часовници или изберете от нашата селекция по-долу


ДАМСКИ ЧАСОВНИК WEWOOD AURORA FLOWER NUT

70235-742-1200x1200 - Най-добрите дървени ръчни часовници - Аксесоари

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


МЪЖКИ ЧАСОВНИК WEWOOD HORIZON GOLD EBONY

70347-705-1200x1200 - Най-добрите дървени ръчни часовници - Аксесоари

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Часовник Bobo Bird, С дървена каишка, H05, Черен

Res 46f8ea7137ea4068bb2cef12b0522611 - Най-добрите дървени ръчни часовници - Аксесоари

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Часовник Shifenmei, изработен от дърво, дървена каишка, Smartwatch с блутут, цифров, хронограф, крачкомер, кварц

Res 63b6353c83aca6f81cb2945e3f3f54a9 - Най-добрите дървени ръчни часовници - Аксесоари

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Дървен часовник Bobo Bird с кожена каишка

Res 53d202f6972b4b1707349e7c86445e26 - Най-добрите дървени ръчни часовници - Аксесоари

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Мъжки часовник Master Time

Res 650523529b5d1c38020f1398c23950d5 - Най-добрите дървени ръчни часовници - Аксесоари

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Часовник Shifenmei, изработен от дърво, дървена каишка, Smartwatch с блутут, цифров, хронограф, крачкомер, кварц

Res 63b6353c83aca6f81cb2945e3f3f54a9 - Най-добрите дървени ръчни часовници - Аксесоари

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Часовник Bobo Bird, B07, Бамбук/Бял

Res 2b7c2278a3b57a26dceb766b9d610f03 - Най-добрите дървени ръчни часовници - Аксесоари

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Вижте още предложения за дървени ръчни часовници тук


СЪОБРАЖЕНИЯ ПРИ ИЗБОР НА ДЪРВЕН ЧАСОВНИК

Има толкова много вариации и стилове на дървени ръчни часовници, колкото и с всеки друг тип часовници. Вашите нужди ще бъдат уникални за вас, а най-важният фактор е външният вид на часовника. Броят на разновидностите на дървото в дървените часовници означава, че има широка палитра, от която да избирате, независимо дали предпочитате по-тъмно дърво или по-светло дърво с видими шарки. Дървените часовници за костюм или рокля са отличителни и елегантни, идеални за работа или официални поводи. Ежедневните часовници могат да се носят ежедневно, с дизайн, който варира от приключенски до спортен. Така или иначе, вашият дървен часовник ще обърне внимание и ще се открои като една от определящите характеристики на вашия стил, така че намирането на правилния дървен часовник е важно.

Стил

Точно както избирате тоалета си, който да съответства на вида събитие, часовникът ви трябва да бъде избран въз основа на повода и впечатлението, което искате да направите.

Ежедневни дървени часовници

Ежедневният дървен часовник може да има много неща. Може да има богато, привличащо вниманието дърво с видими шарки и наситен цвят, или може да използва по-просто дърво, но сложно лице с множество циферблати. По-големите лица с по-дебели дизайни обикновено са по-небрежни. Ако търсите часовник със стил, който може да бъде проектиран да издържа на елементите, имате голямо разнообразие от дървени часовници, от които да избирате.

Дървени часовници за рокля или костюм

Изборът на дървен часовник за официални поводи може да бъде по-труден. Повечето дървени официални часовници използват просто дърво с плътен цвят и фино зърно. Вашият дървен часовник вече ще се откроява – няма нужда да привличате допълнително внимание към него и да отвличате вниманието от останалата част от вашето облекло. По-простите лица работят най-добре, а тъмните дървета са най-лесни за съчетаване с повечето тоалети. Тези часовници трябва да имат рационализиран дизайн, за да се поберат лесно под ръкава.

Дървен материал

Това може да бъде най-предизвикателната част от стесняването на търсенето – или, ако просто изберете дърво, което смятате, че изглежда добре, може да бъде най-лесно. Ако искате да разбиете опциите си, трябва внимателно да разгледате характеристиките на всеки вид дърво.

Някои често срещани дървета включват бамбук и клен. Дървесината се различава по своята текстура, зърно, цвят, блясък и издръжливост.

Трябва също да прецените каква част от часовника искате да бъде изработен от дърво. Някои модели имат просто дървено лице с метален корпус и каишка, докато други са изцяло изработени от дърво. Като цяло, от колкото повече дърво е изработен часовникът, толкова по-малко издръжлив ще бъде. Ако искате часовник за впечатляване, това може да не е проблем, но за ежедневно носене може да помислите за часовници с метален корпус и каишка.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Почти всички дървени часовници имат аналогов дизайн, но техните функции за отчитане на времето може да не свършват дотук. Ето няколко функции, които да търсите:

Календар: Този дисплей показва деня и месеца, с циферблати или с цифров дисплей.

Хронограф: Този инструмент ви позволява лесно да следите времето, като работи подобно на хронометъра.

Цифров дисплей: За бърза проверка на часа с един поглед, това е полезна функция в допълнение към аналоговия дисплей.


Може би ще ви хареса
UA-143862804-2