Най-добрите електрически бягащи пътеки

0

Ако сте загрижени за здравето си и искате да спортувате редовно, но не искате да харчите пари за членство във фитнес залата, може би обмисляте да си закупите електрическа бягаща пътека за домашна употреба.

Когато притежавате електрическа бягаща пътека, можете да тренирате, когато пожелаете. Можете да поставите вашата бягаща пътека директно пред телевизора или да я съхранявате в мазето, където тренировките ви няма да бъдат безпокоени. Днешните бягащи пътеки за домашни условия предлагат изобилие от функции и контроли, за да направят вашата тренировка забавна и пълноценна.

Разгледайте нашите предложения за най-добрите електрически бягащи пътеки или първо прочетете нашето ръководство за избор на електрическа бягаща пътека в статията по-надолу.Пътека за бягане DOMYOS t520b, 13 км/ч, 43×121 см

Pateka Za Byagane T520a - Най-добрите електрически бягащи пътеки

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Пътека за бягане DOMYOS intense run, 22 км/ч, 51×150 см

Pateka Za Byagane Intense Run - Най-добрите електрически бягащи пътеки

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПЪТЕКА ЗА ХОДЕНЕ INSPORTLINE TYRION

Bqgasta Pateka Insportline Tyrion 550x550 - Най-добрите електрически бягащи пътеки

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


БЯГАЩА ПЪТЕКА INSPORTLINE LAVISTER

Byagashta Pateka Insportline Lavister 1 550x550 - Най-добрите електрически бягащи пътеки

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


БЯГАЩА ПЪТЕКА INSPORTLINE NEBLIN

Byagashta Pateka Insportline Neblin 1 550x550 - Най-добрите електрически бягащи пътеки

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Пътека за бягане DOMYOS t540c, 16 км/ч, 45×125 см

Pateka Za Byagane T540a - Най-добрите електрически бягащи пътеки

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Бягаща пътека Zipro Pacto, iConsole, Мотор 2.5/4 к.с., Скорост 0.8-12 км/ч, Максимално поддържано тегло 130 кг

Res Daab04ae7bab4bf5b7e47dc2001bf9fe - Най-добрите електрически бягащи пътеки

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Бягаща Пътека HomAthlon Atmosphere HA-143H, LCD Дисплей, Сгъваема, Мотор 1.0/2.0 к.с, Скорост 1.0 -14 км, Автоматичен наклон

Res F48b19c53983f42523e2e97064f009ca - Най-добрите електрически бягащи пътеки

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


БЯГАЩА ПЪТЕКА INSPORTLINE AKAMAR

Treadmill Insportline Akamar1 A 550x550 - Най-добрите електрически бягащи пътеки

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


БЯГАЩА ПЪТЕКА INSPORTLINE HILL PRO

Treadmill Insportline Hill Pro 550x550 - Най-добрите електрически бягащи пътеки

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Бягаща пътека Tunturi FitRun 40i, Мотор 1.5CP, 0.8-12 км/ч, Bluetooth, Максимално тегло 100 кг

Res 3b460effa33982f948667fcaf53ac59d - Най-добрите електрически бягащи пътеки

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


БЯГАЩА ПЪТЕКА INSPORTLINE INCONDI T35I

Bqgasta Pyteka Insportline Incondi T35i 550x550 - Най-добрите електрически бягащи пътеки

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Вижте още предложения за бягащи пътеки ТУК, ТУК и ТУКОПРЕДЕЛЕТЕ ВАШИТЕ ЦЕЛИ

Ако притежавахте електрическа бягаща пътека, за какво бихте я използвали? Ако просто искате да се разхождате допълнително, може да се справите с основна, по-евтина механична бягаща пътека, която кара краката ви да се движат. Ако се интересувате от бягане на бягаща пътека, ще искате здрава електрическа бягаща пътека с качествен двигател. И ако искате бягаща пътека, която ви позволява да тренирате за маратон, добра идея е да изберете най-висококачествената електрическа бягаща пътека, която можете да си позволите.

Когато пазарувате, също е важно да вземете предвид броя на хората, които ще използват бягащата пътека. Колкото повече потребители има, толкова по-здрава и издръжлива трябва да бъде бягащата пътека. Причината: твърде голямото натоварване на двигателя на електрическата бягаща пътека ще доведе до повреда по-рано, отколкото иначе.


КЛЮЧОВИ СЪОБРАЖЕНИЯ

Ето най-важните характеристики на продукта, които трябва да оцените, когато пазарувате електрическа бягаща пътека.

Контролен панел и интерфейс

Всяка електрическа бягаща пътека има някакъв контролен панел. От вас зависи да решите кой тип контролен панел ви подхожда най-добре. Някои бягащи пътеки имат вградени цветни екрани, които ви позволяват да виждате напредъка си в реално време. Други електрически бягащи пътеки разполагат с прости дисплеи, които дават основни статистически данни като изминато разстояние и темпо.

Решете какви видове контроли ви се струват най-естествени и се уверете, че са лесни за използване. Бутоните, които не реагират, могат да създадат проблеми, когато бягате бързо и трябва да намалите скоростта.

Шум по време на използване

Всички електрически бягащи пътеки произвеждат някакъв звук. Колкото по-здрава е машината, толкова по-малко ще има тракане. Но независимо коя бягаща пътека купувате, бъдете готови да приемете известна степен на шум от вашата електрическа бягаща пътека. Ако издаването на шум е едно от основните ви притеснения, добра идея е физически да тествате бягащата пътека, за да можете сами да чуете колко е силна.

Защита на стъпалата

Тренировката на бягаща пътека натоварва по-малко тялото ви от бягането на открито. Повърхността е по-мека от настилката и е по-благоприятна за краката. Ако сте загрижени за защитата на ставите си от удар, изпробвайте бягаща пътека, преди да я купите. Повечето бягащи пътеки трябва да осигурят много абсорбция на удара, но най-добрият начин да прецените това е чрез усещане.

Мотор

За повечето потребители на електрическа бягаща пътека у дома трябва да е достатъчен двигател с непрекъсната мощност 2 конски сили. Ходещите не трябва да се тревожат твърде много за двигателя, но запалените бегачи и тези, които възнамеряват да споделят бягащата пътека с много хора, трябва да изберат най-мощния двигател, който могат да си позволят.

Също така е важно да вземете под внимание гаранцията на бягащата пътека. Уверете се, че има гаранция за двигателя и че издържа повече от няколко години. Заедно с електрониката, моторът често е един от първите компоненти, които отказват на електрическите бягащи пътеки.

Размер

Колко голяма или малка трябва да бъде вашата електрическа бягаща пътека? Предлагат се компактни бягащи пътеки, но те не са подходящи за всички хора.

Например, по-високите бегачи може да открият, че компактната бягаща пътека ограничава крачката им. Дължината на колана трябва да побира крачката на ходещ или бегач.

Ширината на колана също е важна. Може да се изкушите да купите каквато и да е бягаща пътека, която би паснала на предвиденото ви място за тренировка, но е много важно да се чувствате комфортно да ходите или да бягате на новото си оборудване.

Ако пространството е проблем, има и страхотни опции за сгъваеми бягащи пътеки. Тези видове бягащи пътеки са идеални за потребители с ограничено пространство.

Вижте предложения за сгъваеми бягащи пътеки ТУК

 

 

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2