Най-добрите електрически ротационни самобръсначки

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите въртящи се електрически самобръсначки. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели.


Електрическа самобръсначка Philips Seria1000 S1133/41, NiMH батерия, използване с кабел и без кабел, остриета PowerCut Blade, работа без кабел до 40 мин

Res 4a788991e59e3cc8c0f8f47ed74e12a7 - Най-добрите електрически ротационни самобръсначки - Техника

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Машинка за бръснене Philips S5886/38

Masinka Za Brasnene Philips S588638 65c9cec212a24 800x800 - Най-добрите електрически ротационни самобръсначки - Техника

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Самобръсначка Philips Prestige SP9860/13, Мокро и сухо

Res Fbc07b81f6023f73138e3f206c4c48a5 - Най-добрите електрически ротационни самобръсначки - Техника

Прецизните ножчета NanoTech са закалени с наночастици, за да отрязват косъма с най-висока прецизност, предоставяйки забележително гладко бръснене до повърхността на кожата.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Самобръсначка Philips Shaver Series 3000 S3343/13, Мокро и сухо бръснене, Без кабел, 5D въртящи се и гъвкави глави, Самонаточващи се ножчета, 60 минути, Антикорозионна система за бръснене, Защитен капак, Стойка за зареждане

Res Fb4441a150feb9b5bf7ce0861a43d8df - Най-добрите електрически ротационни самобръсначки - Техника

Машинка за бръснене Philips S3244/12

Masinka Za Brasnene Philips S324412 65cc8ea1917c7 800x800 - Най-добрите електрически ротационни самобръсначки - Техника

Самобръсначка Philips Shaver Seria 7000 S7783/59, Мокро и сухо бръснене, Без кабел, Технология SkinIQ, Персонализирано бръснене чрез свързване към приложението, Bluetooth, 360° гъвкави глави

Res 5d6de9dcfc6788fbac1b043c435095a5 - Най-добрите електрически ротационни самобръсначки - Техника

Самобръсначка Philips Shaver Seria 5000 S5583/38, Мокро и сухо бръснене, Без кабел, 360° Гъвкави глави, LED дисплей, Power Adapt сензор, Самонаточващи се ножчета

Res 16c940142413b1d07b4470ecfb8ec73f - Най-добрите електрически ротационни самобръсначки - Техника

Самобръсначка Remington Ultimate Series R9 XR1570, 3 въртящи се глави, Черна

Res Fb6e0a71b8bc442f09a1ffc58dd23ee9 - Най-добрите електрически ротационни самобръсначки - Техника

Вижте още предложения за електрически самобръсначки ТУК и ТУКОсновни съображения

Преди да закупите ротационна електрическа самобръсначка, помислете дали това е правилният метод за бръснене за вас.

Традиционните ръчни самобръсначки отнемат повече време, за да си свършат работата, отколкото електрическите самобръсначки. Винаги съществува риск от порязване с традиционните самобръсначки, а честата смяна на ножчето може да бъде скъпа. Но с малко търпение можете да получите гладко бръснене от традиционната самобръсначка.

Ротационните самобръсначки са добър вариант за лесно бръснене, независимо от дължината на косъма. Те могат да прерязват гъстата или къдрава брада с лекота, а главите обикновено са гъвкави за удобно бръснене. За разлика от традиционните самобръсначки, въртящите се бръсначи могат да се използват в кръгови движения.

Глави и ножчета

Ротационните самобръсначки не са толкова бързи, колкото самобръсначките с метална пластина, а скоростите на рязане обикновено не се посочват от производителя. Това може да затрудни определянето на ефективността на даден модел в сравнение с други, въпреки че някои производители могат да посочат оборотите на двигателя. Всичко, което е над 2 800 RPM, обикновено се представя добре, докато ножовете са остри.

Повечето ротационни самобръсначки имат глави, които могат да се огъват навсякъде от четири до осем посоки. Колкото по-гъвкава е всяка глава, толкова по-добре ще се адаптира към контурите на лицето ви. Повечето самобръсначки имат три глави, но някои по-ефективни модели имат четири глави.

Устойчивостта на ножчетата варира от една ротационна самобръсначка до друга, а ножовете могат да бъдат скъпи за подмяна. Прочетете отзиви от потребители в интернет, за да видите колко дълго ще издържат ножовете и ще намерите цената на ножовете или главите за смяна.

Безжични или с кабел

Предпочитате ли вашата електрическа самобръсначка да бъде свързана или несвързана към електрическата мрежа? Самобръсначката с кабел е класическия избор. Няма нужда да се зарежда предварително, и докато не сте твърде далеч от контакта, можете да се обръснете, без да се притеснявате за спиране на захранването.

Акумулаторната електрическа ротационна самобръсначка предлага очевидното удобство за бръснене без кабел. Това е най-популярният дизайн. Скоростите на зареждане и продължителността варират и в повечето случаи не е препоръчително да зареждате, докато се бръснете. В резултат на това можете да се окажете без ток и по този начин без бръснене. Но докато можете да си спомните да я включите за зареждане, преди да се обръснете, безжичните електрически самобръсначки са добри и може да означава едно по-малко нещо, което да носите със себе си в едно пътуване през уикенда.

Сухо и влажно или само сухо бръснене

Много въртящи се самобръсначки предлагат мокро / сухо бръснене, което може да ви позволи да се обръснете под душа и лесно да измиете подстриганите косми. Някои въртящи се самобръсначки са съвместими с крем за бръснене. Имайте предвид, че от съображения за безопасност, някои самобръсначки обикновено се изключват автоматично, когато не се използват. Някои мокри / сухи самобръсначки работят по-добре в мокър или сух режим, така че преди да закупите, трябва да имате представа как предпочитате да се бръснете.

Сухите самобръсначки са по-често срещани и най-добре се използват преди да се изкъпете. Ако не възнамерявате да се обръснете под душа, може да спестите малко от покупката си, като изберете модел само за сухо бръснене.

Характеристики

Ротационните самобръсначки се различават не само по техните ножчета, източници на енергия и стилове за бръснене. Ето някои допълнителни функции, които трябва да имате предвид при вземането на решение.

Живот на батерията и скорост на зареждане

Литиево-йонните батерии са често срещани при безжичните въртящи се електрически самобръсначки и могат да осигуряват от 30 минути до 2 часа време за бръснене. Те обикновено издържат дълго време, когато не се използват. Ако планирате да се бръснете често, надеждна батерия може да е задължителна за вас.

Повечето батерии се зареждат в рамките на няколко часа, но някои се зареждат по-бързо от други. За да удължите живота на батерията си, изключете самобръсначката, когато свърши зареждането.

Ниво на шума

Въпреки че обикновено са тихи, въртящите се самобръсначки са по-шумни от традиционните ръчни бръсначи. Ако предпочитате бръсненето ви да бъде дискретно, потърсете въртяща се самобръсначка с относително тих мотор.

Режими за подрязване и приставки

Някои въртящи се самобръсначки имат само един режим: бръснене. Ако искате опцията да подрежете бакенбардите или космите на носа, потърсете модел с приставки или тримери.

Тримерите могат и да бъдат вградени в самобръсначката и да се активират чрез натискане на бутон. В други модели те могат да бъдат под формата на допълнителна приставка.

Някои модели имат различни скорости на бръснене, които ви позволяват да подбирате режими за по-дълга или по-къса брада. Това помага да поддържате вашата батерия да работи възможно най-ефективно.

Лед индикатор

По-модерните въртящи се устройства за бръснене могат да имат светодиоден индикатор, който ви предупреждава, когато батерията е слаба или ви информира за скоростта, която използвате. Някои модели могат дори да показват точни нива на батерията в проценти.


Може би ще ви хареса
UA-143862804-2