Най-добрите електрически тротинетки

Какво е електрическа тротинетка?

Електрическата тротинетка има платформа, където се намира каращият го. Тя има и дълга дръжка, която управлява предното колело. Двигателят се захранва от акумулаторна батерия.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите електрически тротинетки. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели.


Електрическа тротинетка XIAOMI essential

Elektricheska Trotinetka Essential - Най-добрите електрически тротинетки - Транспорт

<<Провери цена>>


Електрическа тротинетка KUGOO Kirin S1 Pro, Максимална скорост 30 км / ч, Автономия 30 км, Мотор 350W, Батерия 36V 7.5Ah, Гуми 8″

Res 59f9a381a56db08a18e8321531fdebc3 - Най-добрите електрически тротинетки - Транспорт

Електрическата тротинетка KUGOOKirin S1 Pro ви предлага свободата да се движите лесно и бързо, където пожелаете, дори ако живеете или работите в претъпкан град, с адски трафик. С помощта на такова превозно средство вече няма да бъдете затруднени от графика на градския транспорт, отивайки до бара с личния си автомобил или такси. И ще се отървете от притесненията да пътувате до и от офиса в тълпи от автобуси, тролейбуси или метро.

KUGOOKirin S1 Pro е електрическа тротинетка, която ви позволява да пътувате бързо и безопасно по всяко време, без никакви проблеми. Нищо не може да ви спре да се наслаждавате на усещането за свобода, което изпитвате всеки път, когато използвате KUGOOKirin S1 Pro.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Електрическа тротинетка OXELO r900е

Elektricheska Trotinetka R900e - Най-добрите електрически тротинетки - Транспорт

<<Провери цена>>


Електрически скутер, Xiaomi, модел 3 Lite

Res 6283a190521f9863c6499ec0f1334a57 - Най-добрите електрически тротинетки - Транспорт

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Електрическа тротинетка SEGWAY e25e + външна батерия

Elektricheska Trotinetka E25e Vanshna Bateriya - Най-добрите електрически тротинетки - Транспорт

<<Провери цена>>


Електрически скутер/Тротинетка Electric Move SM4/m365 pro

Res 46d2d3a4fd67d656d6a111675c649d5d - Най-добрите електрически тротинетки - Транспорт

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Електрическа тротинетка KUGOO KIRIN G2 Pro Electric Scooter, Пълна скорост 45 км/ч, Автономност 55 км, Мотор 600W, Акумулатор 48V 15Ah

Res 1f553dc492d5647140b8e967af079d9c - Най-добрите електрически тротинетки - Транспорт

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Електрическа тротинетка Xiaomi Mi Electric Scooter 3, Мощност на мотора 300 W, Автономия 30 км, Максимална скорост 25 км/ч, Black

Res 8b31400fcf245cbac81d825f4a9d0b24 - Най-добрите електрически тротинетки - Транспорт

Eлектрически скутер, Zoco Body Fit TRE PRO, гъвкав, 350W, 7.5Ah, 30km/h, 120kg, черен

Res 379f2fd3ae64e09ca71ded590a9b10c1 - Най-добрите електрически тротинетки - Транспорт

Електрическа тротинетка KUGOO Kirin S4, Максимална скорост 35 км/ч, Максимална автономия 40 км, Мотор 350W, Акумулатор 36V 10Ah, Гуми 10″, Черен

Res 87cf9e97fb7874c9882ec786fff4c22a - Най-добрите електрически тротинетки - Транспорт

Сгъваемa Електрическa тротинеткa Motus Scooty, 10″ 2022 г., 35км/ч, 60км, 350W, 36V, 15Ah

Res F48444c1d2358a2264439e45dc02679b - Най-добрите електрически тротинетки - Транспорт

Електрическа тротинетка RYDE 200 Super Teen, 200W/24V/4Ah, Максимална скорост 20 км/ч

Res 2bacfc54bf8c57dc204037908a91160d - Най-добрите електрически тротинетки - Транспорт

Електрическа тротинетка RYDE 600 – серия 10″, 600W/52V/18.2Ah, Максимална скорост 55 км/ч, Автономия 60-65 км

Res 8b0d48294ec68b41df9ed4e12d57add5 - Най-добрите електрически тротинетки - Транспорт

Вижте още предложения за електрически тротинетки ТУК и ТУКЕлектрически скутери  – за и против

Ако не сте сигурни дали електрическият скутер е точно за вас, следващият списък с плюсове и минуси може да ви помогне да решите.

Разходи: Ефективно по отношение на разходите: Дори и моделите от по-висок клас се изплащат бързо.

Преносими: Електрическите скутери са напълно преносими. Много от тях се сгъват наполовина, така че можете да ги носите през рамото си и да ги скриете, когато стигнете до местоназначението си (въпреки че някои от тях са по-лесни за сгъване, отколкото други).

Екологично чисти: без гориво – няма емисии.

Тихи: Моторът е почти безшумен.

Лесен за каране: Не е трудно да се научиш. По-лесно е да се научиш да караш скутер или тротинетка, отколкото велосипед.

Минимално физическо натоварване: Можете да пътувате без да се потите, което прави скутера чудесен избор за пътуващите.

По-кратко време за пътуване: Излезте от автобуса или метрото, разгънете скутера си и отидете на работа за част от времето, което е необходимо, за да стигнете до последния етап от пътуването си.

Няма проблеми с паркирането: Не е нужно да се притеснявате за намиране на място за паркиране. Можете да пътувате директно до вашата дестинация.

Недостатъци:

Може да е неудобно: Въпреки, че скутерите са сравнително леки, носенето на 20 или повече килограма, след като стигнете до вашата дестинация, може да бъде тежест.

Изисква презареждане: Освен ако няма място за зареждане на скутера на вашата дестинация, трябва да имате достатъчно време за зареждане на батерията.

Без защита срещу метеорологичните условия: Изцяло сте изложени на атмосферните условия, докато карате скутера.

Ограничена товароподемност: Имате нужда от две ръце, за да карате скутера. Ако нещо не се побира в раницата или кошницата, няма да можете да го вземете със себе си.

Как работят електрическите скутери

Електрическият скутер трябва само да направи две неща: да ускори и да спре. Завиването използва различен баланс на накланяне и леко завъртане на предното колело.

Ускоряване

Електрическият скутер може да се ускори по три различни начина: използване на крака, използване на китката или използване на палеца. Преди да използвате скутера си, прочетете ръководството на производителя. Въпреки че много скутери се нуждаят от първоначално натискане, преди моторът да се включи, това действие може да повреди други скутери.

С крак: Използвайки един крак, стъпете на земята и изтласкайте скутера напред.

С китката: На много електрически скутери, завъртането на дясната ръка по посока обратна на часовниковата стрелка (към вас) кара тротинетката да се ускори. Колкото повече въртите, толкова по-бързо ще се движите. Когато отпуснете се забавя.

С палец: Някои електрически скутери имат дръжка за палец (или бутон), разположена от дясната страна на кормилото, лесно достъпна с палеца. Когато натиснете надолу, скутерът върви по-бързо. Когато отпуснете се забавя.

Има две други функции, които вашият скутер може да има или да няма, които могат да повлияят на ускорението: круиз контрол и енергоспестяващ режим.

Круиз контрол: Тази функция задава и заключва скоростта, така че можете да оставите ръката си и палеца си свободни. В зависимост от модела, скоростта може да бъде зададена чрез дисплея на кормилото или през телефона (на интелигентен скутер).

Режим на пестене на енергия: Той е проектиран да удължи живота на батерията, като ограничи максималната ви скорост.

Спиране

Триенето кара вашия скутер да се забави и да спре. Двата начина за прилагане на триене към колелата на вашия скутер са ръчно и / или с крак. Третият начин за забавяне е регенеративното спиране.

Ръчни спирачки: Вашият скутер може да има една или две ръчни спирачки, прикрепени към кормилото (един за задните колела и един за предното колело). Когато стиснете ръчната спирачка, тя прилага триене към обозначеното колело, което я забавя.

Крачна спирачка: Крачната спирачка се задейства, като се спусне върху задния калник. Долната страна на калника притиска гумата, създавайки необходимото триене за забавяне и спиране.

Регенеративно спиране: Регенеративното спиране се задейства по същия начин, по който използвате дроселната клапа за ускоряване. Вашият ляв палец предизвиква промяна на посоката в двигателя и скутерът ви забавя с помощта на въртящ момент вместо триене. Докато регенеративното спиране не е практично във всяка ситуация, то предлага впечатляваща полза – енергията, освободена от забавянето, може да бъде частично възстановена и използвана за зареждане на батерията, като по този начин удължава живота й.

Функциите на електрически скутери трябва да бъдат разгледани

В електрическите скутер няма много части. Докато те достигат от точка А до точка Б безопасно и ефективно, те вършат своята работа. Въпреки това има няколко функции, които ще ви помогнат да определите кой модел е идеален за вас.

Капацитет

Колко далеч трябва да отидете? Повечето електрически скутери могат да пътуват най-малко десет километра с едно зареждане. Други могат да отидат малко по-далеч. Прочетете финия шрифт. Максималното разстояние е при оптимални условия и при определено тегло – по-тежък шофьор, който пътува по баир нагоре, няма да достигне посочения максимален диапазон.

Скорост

Скутерът за деца ще достигне до около 20 километра в час. Ако наистина имате нужда от скорост, можете да намерите модели за възрастни, които надвишават 50 км в час (при оптимални условия).

Тегло

Електрическите скутери се различават по тегло от около 15 килограма до над 25 килограма. Ако трябва да носите скутера си много, това ще бъде фактор.

Ограничение на теглото

Електрическите скутери имат горна граница на теглото. Уверете се, че скутерът, който обмисляте, може да издържи не само вас, но и всичко, което трябва да носите.

Гуми

Скутерите идват с твърди или пълни с въздух гуми. Ако изберете твърдите, ще бъдете спъвани от всяка малка каменна или тротоарна пролука, която ударите.

Амортисьори

Колкото по-добре са амортисьорите, толкова по-гладко е пътуването. Моделите от по-нисък клас нямат амортисьори.

Круиз контрол

Не всички модели имат круиз контрол.

Режим за пестене на енергия

Не всички модели имат това. Ако имате проблеми с достигането на максимални скорости, има вероятност режимът на скутера ви по подразбиране да е енергоспестяващ режим.

Време за зареждане

Времето за зареждане варира значително от марка и модел. Повечето от тях отнемат поне четири до шест часа, но някои от тях се нуждаят от повече от десет.

Регулируемо кормило

Ако двама или повече хора с различна височина използват скутера, изберете този с кормило, което можете да регулирате на различни височини.

Светлини

Дори ако планирате да карате само през деня, все още е добра идея да вземете скутер със светлини. Фаровете ще ви помогнат да видите, а задната светлина ще помогне на другите да ви видят. Особено полезни, повечето задни светлини мигат, за да уведомят хората зад вас, че спирате.

Тромба / звънец

Ако ще се движите в претъпкани градски улици и тротоари, едно звуково устройство като тромба или звънец ще предупреди пешеходците, че идвате зад тях.

Умна технология

Някои електрически скутери имат приложение, което ви позволява да правите неща като задаване на круиз контрол, включване и изключване на светлините, виждане на километри или проверка на състоянието на батерията.

Стойка

Повечето скутери имат опора за паркиране, но не всички. Ако това е важно за вас, обмислете моделите с тази функция или закупете допълнителна стойка.

Сгъване

Не всички електрически скутери се сгъват. За пътуващите, скутер, който не може да се сгъне, е недопустим.

Кошница

Шансовете са малки да намерите скутер, който включва предна кошница за багаж. Те са достъпни, но ще трябва да ги закупите отделно.


Може би ще ви хареса
UA-143862804-2