Най-добрите електрически четки за зъби

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите електрически четки за зъби. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели.


Ел. четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean HX6803/04, 62000 пулсации/мин, 1 режим на почистване, 2 нива на интензитет, Сензор за натиск, Функция BrushSync

Res 4556676240ef87cac3024fffc8ddbddf - Най-добрите електрически четки за зъби - Здраве

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Ел. четка за зъби Dr. Mayer Sonic GTS2065, 40.000 об/мин, 4 програми

Res A565c381ceec0917a5daff8228f6b96a - Най-добрите електрически четки за зъби - Здраве

 За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Ел. четка за зъби Oral-B Pro 3 3500, 3D почистване, 3 програми, 1 зарядно устройство, 1 накрайник, Комплект за пътуване

Res 72125cfffc22e1e6f5151bc9cdf0429b - Най-добрите електрически четки за зъби - Здраве

3 РЕЖИМА НА ЧЕТКАНЕ ЗА 100% ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВАНЕ

Премахва до 100% повече бактериална плака от обикновената ръчна четка за по-здрави венци и усмивката ви започва да бъде по-бяла от първия ден на миенето, като премахва повърхностните петна.

Четката за зъби Oral-B Pro 3 има 3 режима на четкане: ежедневно почистване, чувствителен и избелващ.

 За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Ел. четка за зъби Philips Sonicare DiamondClean HX9911/09, 62000 осцилации/мин, 4 режима на почистване, 3 нива на интензитет, Свързване към приложение, Сензор за натиск, Функция BrushSync

Res 8efc2fe8909088c7525eb1fb387c03df - Най-добрите електрически четки за зъби - Здраве

 За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Комплект от 2 Ел. четки за зъби Philips Sonicare Seria 3100 HX3675/15, Звукова технология, 31000 движения / минута, 1 режим на почистване, Сензор за налягане, Функция BrushSync

Res 7f36c2715f5358dd1607e05f6d9bd98c - Най-добрите електрически четки за зъби - Здраве

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Електрическа четка за зъби Philips HX6851/34

Elektriceska Cetka Za Zabi Philips Hx685134 6295de90e2533 800x800 - Най-добрите електрически четки за зъби - Здраве

<<Провери цена>>


Електрическа четка за зъби Oral-B Genius X, 20000 N, 6 режима на почистване

Res 4f950f14975d54bc17a7dfc3ef7c7e2a - Най-добрите електрически четки за зъби - Здраве

Ел. четка за зъби с ултразвук Philips Prestige 9900 HX9992/12, 62000 движения/мин, Технология SenseIQ, Приложение Sonicare с изкуствен интелект, Wireless Bluetooth, Интегрирани сензори

Res F80e818aa902d3b17ccb0a651faee151 - Най-добрите електрически четки за зъби - Здраве

Sonicare 9900 Prestige с технология SenseIQ е най-усъвършенстваната електрическа четка за зъби. Тя подобрява доказаната звукова технология с интелигентност, долавяйки и адаптирайки се за цялостна грижа за отлични резултати всеки път.

Технология SenseIQ, която долавя, адаптира се и се грижи

Докато си миете зъбите, технологията SenseIQ регистрира натиска, движението, покритието и други до 100 пъти в секунда. След това адаптира интензивността, ако натискате твърде силно. Интелигентността на SenseIQ извежда предположенията от режимите на четкане за грижа и по-добро миене на зъбите с течение на времето.

Глава за четка “всичко в едно” за цялостна грижа

Почиствайте без компромиси с главата за четка “всичко в едно” A3 Premium. Най-добрата до момента глава за четка е с косъмчета под ъгъл, които помагат да се премахне до 20 пъти повече плака дори в труднодостъпни зони*. Триъгълните върхове на влакната работят за премахване на до 100% повече петна за по-малко от два дни***. И по-дългите косъмчета почистват дълбоко за до 15 пъти по-здрави венци само за две седмици**. Всичко това, без да сменяте глави за четка. Знаехте ли че: главите за четките стават по-малко ефективни след 3 месеца употреба? Функцията BrushSync™ може да ви напомня, когато е почти време за подмяна.

<<Провери цена>>


Вижте още предожения за електрически четки за зъби ТУК и ТУКОбща информация

Здравето на зъбите идва не само от правилните практики и техники, но и от правилните инструменти. Електрическата четка за зъби може да подобри ефективността и чувството на всеки.

Електрическите четки за зъби се предлагат в различни стилове и могат да включват функции като акумулаторни батерии или кутии за зареждане. Двата основни вида електрически четки за зъби са звукови и осцилиращи модели, които се движат по различни начини и при различни скорости. Най-добрият тип за вас зависи от предпочитанията ви, чувствителността на венците ви и ценовия диапазон. Някои модели могат да вибрират на специфични интервали от време, за да направят  така, че всяка част от устата да получи еднакво внимание. Допълнителните функции, които трябва да се имат предвид, са размерът на четката, режимите на изчеткване и типа на батерията.

Електрическа четка за зъби може да бъде инвестиция, така че е важно да се помисли кои са най-важните фактори, преди да направите покупка. Помислете за нашите препоръчани модели, ако се чувствате готови да изберете електрическа четка за зъби или продължете да четете, за да научите повече за характеристиките и факторите, които трябва да вземете под внимание.

Всички дентални лекари са убедени, че електрическите четки за зъби са по-добрите инструменти в сравнение с обикновените, до голяма степен защото са по-малко „чувствителни към техниката, която използвате за четкане“, отколкото ръчните четки. Електрическите четки за зъби дават по-последователни резултати, защото почистват зъбите по по-цялостен начин.

Попитахме професионалистите какъв тип електрическа четка за зъби препоръчват: осцилиращ тип, който имитира действието на четката (макар и много по-бързо) или звуковия тип, който създава малки, бързи вибрации.

Повечето специалисти казват, че звуковите четки за зъби са по-добри, защото са подобни на микроскопичното оборудване, използвано в професионалните клиники. Технологията за микроскопично почистване премахва, както биофилма, така и твърдите отлагания върху зъбите.

Като се има предвид това, можем да направим заключение, че звуковите електрически четки за зъби са по-добри от техните други разновидности. С модерните режими на работа и технологията на четката, някои осцилиращи електрически четки за зъби са еднакво ефективни.

Тъй като електрическите четки за зъби не са сложни машини, има няколко функции, които трябва да се обмислят преди да закупите.

Звукови четки за зъби

Тези електрически четки за зъби вибрират удивително 30 000 пъти в минута. Високата скорост разхлабва и отстранява плаката, премахва бактериите от повърхностите на зъбите, между зъбите и дори малко под линията на венците. Скоростта също така предизвиква динамика на течност във вашата уста, която помага за отстраняването на бактериите дори малко над върха на косъма на четката за зъби. В посока надолу, някои потребители не харесват усещането за вибрации, а други намират звуковите четки за зъби дразнещи за венците.

Осцилиращи четки за зъби

Тези електрически четки за зъби се въртят, някои в пълни кръгове, други в полукръгове, които се редуват. Така или иначе, обикновено получавате най-малко 5000 изтърквания в минута, а често и много повече.

Осцилиращите четки за зъби се движат по начин, подобен на ръчното четкане, но те са далеч по-ефективни при отстраняване на плака, бактерии и късчета храна между зъбите.

В посока надолу, те могат да бъдат малко по-груби за венците, отколкото звуковите четки за зъби.

Вид батерия

Макар че ще намерите евтини четки с еднократни батерии, повечето качествени четки имат акумулаторни батерии и се доставят с база за зареждане, която също може да служи като стойка.

Други работят с обикновени батерии, което ги прави удобни за пътуване, но обикновено по-малко мощни от акумулаторните им колеги.

Живот на батерията

Доста типично за електрическите четки за зъби е батерията да се зарежда веднъж седмично, но някои издържат много по-дълго.

Таймер

Зъболекарите препоръчват да миете зъбите си два минути два пъти дневно. Вграденият таймер, който превключва четката за зъби на две минути или вибрира, за да покаже времето, улеснява постигането на тази цел.

Квадрантни интервали

Тази обща характеристика е вибрация на всеки 30 секунди по време на двуминутния период на изчеткване. Той ви подканва да преминете към следващия квадрант на вашите зъби за равномерно покритие.

Четирите квадранта са вътрешността на горните зъби, извън горните зъби, вътре в долните зъби и извън долните зъби.

Сензор за натиск

Много хора четкат твърде силно, което може да увреди венците. Четките за зъби със сензори за налягане спират, ако натискате прекалено силно, и след това започват отново, когато спрете.

Разнообразие на четките

Всички големи имена в електрическите четки за зъби продават различни глави на четките. Заедно със стандартните четки за глави ще намерите четки за глави за чувствителни зъби, ортодонтска работа, допълнително избелване, допълнително отстраняване на плаки и много други.

Режими на четкане

Докато стандартният режим е достатъчен за повечето хора, има електрически четки за зъби, които предлагат различни режими, включително за чувствителни зъби, масажи и избелване.

Други екстри

Много по-скъпи електрически четки за зъби предлагат разнообразие от екстри, като например приложения за проследяване на активността на четката, сензори за движение, разпознаване на лица.


Може би ще ви хареса
UA-143862804-2