Най-добрите електрически четки за зъби

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите електрически четки за зъби. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.


Philips Sonicare HealthyWhite

2-8 - Най-добрите електрически четки за зъби - Здраве

Четка за зъби перфектен за по-бели зъби

  • 2 режима
  • 2 глави
  • 2 дръжки

Избелва зъбите повече от 2 пъти по-добре от ръчната четка за зъби

Тази четка за зъби Philips Sonicare избелва зъбите повече от 2 пъти по-добре от механична четка за зъби само за 1 седмица. Премахва до 100% повече петна за по-бели зъби само за 1 седмица.

Главите за четки за зъби DiamondClean, най-добрите избелващи глави на Philips Sonicare, имат косъмчета с формата на диамант за ефективно и същевременно нежно премахване на повърхностни петна и плака. Премахва петна, напластени от кафе, чай, червено вино, цигари и тютюн само за 1 седмица.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Dr Mayer GTS2080BK

3-8 - Най-добрите електрически четки за зъби - Здраве

Технология за бързо почистване

Технологията със звукова вибрация е винаги една крачка напред. От 31 000 до 48 000 мощни звукови вибрации осигуряват пълна грижа за зъбите и значително намаляват времето за грижа за зъбите.

Ниска консумация на енергия ErP

Ниска консумация на енергия, която стриктно отговаря на най-новите европейски стандарти. Консумация на енергия ≈1,4 W, консумация в режим на готовност <0,5 W.

IPX7 водоустойчив дизайн

Цялото устройство е водоустойчиво за пълна безопасност и удобство при работа.

Главата на четката има циклично самонастройване

Дизайнът Tooth-Zero на главата помага за ефективно почистване на зъбната плака между зъбите. В предната част има по-здрави косми за ефективно почистване на трудни зони, а в задната има разположени в кръг косми за ефективно почистване на петна по зъбите.

 За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Oral-B PRO 500 CrossAction

4-7 - Най-добрите електрически четки за зъби - Здраве

Ел. четка за зъби Oral-B PRO 500 CrossAction, Презареждаща, 1 Програма, 1 накрайник, Бяла/Синя

Мийте зъбите си като зъболекар! Благодарение на 28 800 колебателно-въртящи-импулсни движения, Oral-B PRO 500 премахва повече бактериална плака от стандартните четки. Моделът разполага с вграден таймер в дръжката, за да се придържате към времето, препоръчано от зъболекарите.

С професионален дизайн, вдъхновен от зъболекарите края на четката обгръща всеки зъб и благодарение на 3D движенията осицлира, върти се и пулсира, за да осигури отлични резултати.

 За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Philips Sonicare DiamondClean

5-6 - Най-добрите електрически четки за зъби - Здраве

Най-доброто избелване на Sonicare с най-елегантна електрическа четка за зъби Philips Sonicare.

Четката за зъби Philips Sonicare премахва до 100% повече петна и прави зъбите ви по-бели само след 1 седмица ползване.

По-бяла усмивка само за 1 седмица с нашата глава за четка DiamondClean

Главата за четка с щракване DiamondClean служи за нежно, но ефективно премахване на повърхностни петна. Гъсто разположените централни косъмчетата за отстраняване на петна работят ефективно, за да направят вашата усмивка 2 пъти по-бяла само за 7 дни.

До 7 пъти повече премахване на плаката в сравнение с ръчна четка за зъби

 За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Комплект 2 Ел. четки за зъби с ултразвук Philips Sonicare

Res 8a60e2aef6b28861142faecb9d2c2810 - Най-добрите електрически четки за зъби - Здраве

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Електрическа четка за зъби Oral-B Genius X 20000N, 1 резервна глава, USB калъф за пътуване, 6 режима на почистване, Розово злато

Res 5b1bcbc52c8f8aabb49b7615911e48ce - Най-добрите електрически четки за зъби - Здраве

Oral-b genius x 20000n е оборудвана със сензори за движение и се захранва от изкуствен интелект, за да разпознае стила ви на четкане и да ви насочва към по-добри резултати всеки ден. Тази елегантна четка за зъби защитава деликатните ви венци и спомага за предотвратяване на бъдещи проблеми. Комбинацията от революционната технология Gum Guard, 360 SmartRing и контрол на налягането ще ви гарантира здрави венци, тъй като ще ви предупреждава да намалите скоростта, когато четкате прекалено силно и ще ви помогне да не пропускате участъци. Не на последно място, тази смарт четка има литиево-йонна батерия, която издържа повече от 2 седмици с едно пълно зареждане. Избирайки Oral-B Genius X 20000N няма как да сбъркате!


Ел. четка за зъби с ултразвук Philips Prestige 9900 HX9992/12, 62000 движения/мин, Технология SenseIQ, Приложение Sonicare с изкуствен интелект, Wireless Bluetooth, Интегрирани сензори, 5 персонализирани режима, 1 глава за четка, Син

Res F80e818aa902d3b17ccb0a651faee151 - Най-добрите електрически четки за зъби - Здраве

Sonicare 9900 Prestige с технология SenseIQ е най-усъвършенстваната електрическа четка за зъби. Тя подобрява доказаната звукова технология с интелигентност, долавяйки и адаптирайки се за цялостна грижа за отлични резултати всеки път.

Технология SenseIQ, която долавя, адаптира се и се грижи

Докато си миете зъбите, технологията SenseIQ регистрира натиска, движението, покритието и други до 100 пъти в секунда. След това адаптира интензивността, ако натискате твърде силно. Интелигентността на SenseIQ извежда предположенията от режимите на четкане за грижа и по-добро миене на зъбите с течение на времето.

Глава за четка “всичко в едно” за цялостна грижа

Почиствайте без компромиси с главата за четка “всичко в едно” A3 Premium. Най-добрата до момента глава за четка е с косъмчета под ъгъл, които помагат да се премахне до 20 пъти повече плака дори в труднодостъпни зони*. Триъгълните върхове на влакната работят за премахване на до 100% повече петна за по-малко от два дни***. И по-дългите косъмчета почистват дълбоко за до 15 пъти по-здрави венци само за две седмици**. Всичко това, без да сменяте глави за четка. Знаехте ли че: главите за четките стават по-малко ефективни след 3 месеца употреба? Функцията BrushSync™ може да ви напомня, когато е почти време за подмяна.

<<Провери цена>>


Обща информация

Здравето на зъбите идва не само от правилните практики и техники, но и от правилните инструменти. Електрическата четка за зъби може да подобри ефективността и чувството на всеки.

Електрическите четки за зъби се предлагат в различни стилове и могат да включват функции като акумулаторни батерии или кутии за зареждане. Двата основни вида електрически четки за зъби са звукови и осцилиращи модели, които се движат по различни начини и при различни скорости. Най-добрият тип за вас зависи от предпочитанията ви, чувствителността на венците ви и ценовия диапазон. Някои модели могат да вибрират на специфични интервали от време, за да направят  така, че всяка част от устата да получи еднакво внимание. Допълнителните функции, които трябва да се имат предвид, са размерът на четката, режимите на изчеткване и типа на батерията.

Електрическа четка за зъби може да бъде инвестиция, така че е важно да се помисли кои са най-важните фактори, преди да направите покупка. Помислете за нашите препоръчани модели, ако се чувствате готови да изберете електрическа четка за зъби или продължете да четете, за да научите повече за характеристиките и факторите, които трябва да вземете под внимание.

Всички дентални лекари са убедени, че електрическите четки за зъби са по-добрите инструменти в сравнение с обикновените, до голяма степен защото са по-малко „чувствителни към техниката, която използвате за четкане“, отколкото ръчните четки. Електрическите четки за зъби дават по-последователни резултати, защото почистват зъбите по по-цялостен начин.

Попитахме професионалистите какъв тип електрическа четка за зъби препоръчват: осцилиращ тип, който имитира действието на четката (макар и много по-бързо) или звуковия тип, който създава малки, бързи вибрации.

Повечето специалисти казват, че звуковите четки за зъби са по-добри, защото са подобни на микроскопичното оборудване, използвано в професионалните клиники. Технологията за микроскопично почистване премахва, както биофилма, така и твърдите отлагания върху зъбите.

Като се има предвид това, можем да направим заключение, че звуковите електрически четки за зъби са по-добри от техните други разновидности. С модерните режими на работа и технологията на четката, някои осцилиращи електрически четки за зъби са еднакво ефективни.

Тъй като електрическите четки за зъби не са сложни машини, има няколко функции, които трябва да се обмислят преди да закупите.

Звукови четки за зъби

Тези електрически четки за зъби вибрират удивително 30 000 пъти в минута. Високата скорост разхлабва и отстранява плаката, премахва бактериите от повърхностите на зъбите, между зъбите и дори малко под линията на венците. Скоростта също така предизвиква динамика на течност във вашата уста, която помага за отстраняването на бактериите дори малко над върха на косъма на четката за зъби. В посока надолу, някои потребители не харесват усещането за вибрации, а други намират звуковите четки за зъби дразнещи за венците.

Осцилиращи четки за зъби

Тези електрически четки за зъби се въртят, някои в пълни кръгове, други в полукръгове, които се редуват. Така или иначе, обикновено получавате най-малко 5000 изтърквания в минута, а често и много повече.

Осцилиращите четки за зъби се движат по начин, подобен на ръчното четкане, но те са далеч по-ефективни при отстраняване на плака, бактерии и късчета храна между зъбите.

В посока надолу, те могат да бъдат малко по-груби за венците, отколкото звуковите четки за зъби.

Вид батерия

Макар че ще намерите евтини четки с еднократни батерии, повечето качествени четки имат акумулаторни батерии и се доставят с база за зареждане, която също може да служи като стойка.

Други работят с обикновени батерии, което ги прави удобни за пътуване, но обикновено по-малко мощни от акумулаторните им колеги.

Живот на батерията

Доста типично за електрическите четки за зъби е батерията да се зарежда веднъж седмично, но някои издържат много по-дълго.

Таймер

Зъболекарите препоръчват да миете зъбите си два минути два пъти дневно. Вграденият таймер, който превключва четката за зъби на две минути или вибрира, за да покаже времето, улеснява постигането на тази цел.

Квадрантни интервали

Тази обща характеристика е вибрация на всеки 30 секунди по време на двуминутния период на изчеткване. Той ви подканва да преминете към следващия квадрант на вашите зъби за равномерно покритие.

Четирите квадранта са вътрешността на горните зъби, извън горните зъби, вътре в долните зъби и извън долните зъби.

Сензор за натиск

Много хора четкат твърде силно, което може да увреди венците. Четките за зъби със сензори за налягане спират, ако натискате прекалено силно, и след това започват отново, когато спрете.

Разнообразие на четките

Всички големи имена в електрическите четки за зъби продават различни глави на четките. Заедно със стандартните четки за глави ще намерите четки за глави за чувствителни зъби, ортодонтска работа, допълнително избелване, допълнително отстраняване на плаки и много други.

Режими на четкане

Докато стандартният режим е достатъчен за повечето хора, има електрически четки за зъби, които предлагат различни режими, включително за чувствителни зъби, масажи и избелване.

Други екстри

Много по-скъпи електрически четки за зъби предлагат разнообразие от екстри, като например приложения за проследяване на активността на четката, сензори за движение, разпознаване на лица.

You might also like
UA-143862804-2