Най-добрите клавиатури за таблети

НАРЪЧНИК ЗА ИЗБОР НА КЛАВИАТУРА ЗА ТАБЛЕТ

В епоха, когато всеки екран е сензорен и мобилните приложения са също толкова мощни, колкото техните еквиваленти за десктоп компютър, линиите между устройствата се размиват. При лаптопите това означава да включвате сензорни екрани, за да направите това, което индустрията е нарекла „две в едно лаптопи“. Със смартфони и таблети това означава, че има повече клавиатури и калъфи за клавиатура, които да ви осигурят подобно на лаптоп изживяване. Всъщност с правилната клавиатура можете да превърнете таблета си в работно устройство, което е достатъчно бързо, за ​​да бъде в крак с вас на работа или в училище и достатъчно преносим, ​​за да отидете навсякъде.

Намирането на перфектната клавиатура на таблета обаче може да бъде малко сложно. Въпреки че всички те покриват едни и същи основи – те се свързват чрез Bluetooth и ви позволяват да пишете по-удобно, отколкото можете с екранната клавиатура – има широк спектър от функции, модели и цени, които трябва да имате предвид. Някои са по-малки, за да съответстват на таблети с умалени екрани; други имат вградена стойка, така че можете да държите екрана си изправен, докато пишете. Има много за обмисляне!

За това сме ние. Ето нашите най-добри съвети за намирането на перфектната клавиатура за таблет, независимо дали пишете “Война и мир” или просто се нуждаете от по-удобен начин за въвеждане. Вижте и нашите любими предложения за най-добрите клавиатури за таблет.В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите клавиатури за таблет. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели.

Калъф с клавиатура SMART TabbyBoo, С Touchpad, За 8 до 10,1-инча, Bluetooth

Res 3aad079eac5921771a9c73ee9f0bb417 - Най-добрите клавиатури за таблети - Техника

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Калъф Logitech Combo Touch, Със сваляща се клавиатура и тракпад за iPad Pro 11″ gen 1-4, US

Res 4d570f3368ee8fb53939d1e740301ed2 - Най-добрите клавиатури за таблети - Техника

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Калъф HOPE R с Bluetooth клавиатура за iPad Air, iPad Air 2, Ipad Pro 9.7, iPad 9.7 2017, 2018, ABS, 180 градуса

Res Bf2b3eb49be483bc1417633e85443b69 - Най-добрите клавиатури за таблети - Техника

Комплект Универсална безжична клавиатура с тъчпад ZENKABEAT и кожен калъф за iPad 7th Generation 2019, 8th Generation 2020, 9th Generation 2021,10.2”, 500mAh акумулаторна батерия

Res 3251db8e4a15771eed9c1d98d8892c69 - Най-добрите клавиатури за таблети - Техника

Клавиатура и папка в едно ZAGG Keyboard Messenger Folio 2 за Apple-iPad 10.2 до 10.5 инча

Res E8866d5dfefdc69c93366ecc550c0806 - Най-добрите клавиатури за таблети - Техника

Клавиатура ZAGG Messenger Folio 2 за iPad 10.2/10.5

Klaviatura Zagg Messenger Folio 2 Za Ipad 10 210 5 103007169 Image 62190c935ddcd 800x800 - Най-добрите клавиатури за таблети - Техника

<<Провери цена>>


Универсален калъф с подвижна Bluetooth клавиатура и тъчпад за таблети 9 – 10.5 инчов Android, Windows

Res 07c118238748c562902ce3ae9da79181 - Най-добрите клавиатури за таблети - Техника

Калъф HOPE R с Bluetooth клавиатура за iPad Air, iPad Air 2, Ipad Pro 9.7, iPad 9.7 2017, 2018, ABS, 180 градуса, розово злато

Res Bf2b3eb49be483bc1417633e85443b69 - Най-добрите клавиатури за таблети - Техника

Baseus Brilliance Keyboard Apple iPad Air 10.9 2020/2022 (4, 5 gen)/iPad Pro 11 2018/2020/2021 (1, 2 и 3 gen)

Res 230ebcb8f7594b70f3301267c58d557b - Най-добрите клавиатури за таблети - Техника

Вижте още предложения за клавиатури за таблети ТУК и ТУК


ОСНОВНИ СЪОБРАЖЕНИЯ

Преди да започнете да пазарувате, помислете как ще използвате клавиатурата на таблета си, за да получите представа какви функции търсите. Започнете с отговора на тези въпроси.

Производителят на таблета ви произвежда ли подходяща и съвместима клавиатура?

Ако имате таблет с марка Apple iPad, Microsoft Surface или Amazon Fire, започнете с проверка на „официалните“ съвместими клавиатури на компанията. Закупуването на съвместимата с марката клавиатура за таблет обикновено означава две неща: ще получите висококачествена Bluetooth клавиатура с достъп до изключителна функционалност (като бутони за бърз достъп на клавиатурата) и ще платите много повече (понякога до три пъти повечео) от закупуване на клавиатура, направена от друг производител. Предполагаме, че клавиатурите за таблети, произведени от производителя, обикновено са изработени по по-високи стандарти в сравнение с други случаи, така че те не са лоша идея, но в зависимост от цената, понякога те са на доста по-висока стойност.

Искате ли клавиатура, която да е част от калъфа на таблета ви?

Някои от най-добрите налични клавиатури за таблети са част от калъфа на таблета, но ако планирате да използвате различен калъф с таблета си, те няма да работят. Но преди да ги отхвърлите, вижте няколко модела – калъфите за таблети с вградени клавиатури са невероятно удобни за поддържане на всичко заедно, но в много случаи преминават дълъг път към създаването на подобен на лаптоп опит.

Имате ли нужда от клавиатура в пълен размер?

Повечето клавиатури за таблети са създадени така, че да съответстват на ширината на таблета ви, така че са по-малки от стандартните клавиатури. Помислете колко ще пишете и дали ръцете ви могат удобно да се поберат на клавиатура с размер на таблета. Ако пишете на екранна клавиатура и се чувствате тесни и неудобно, може да бъдете подобно разочаровани от клавиатура с размер на таблет. В този случай най-добрият ви залог е клавиатурата на таблета да е в пълен размер.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА КЛАВИАТУРИТЕ ЗА ТАБЛЕТ

Лесно е да се затрудните от стотиците различни модели клавиатури за таблети. Ето функциите, които са най-важни.

Поддръжка на много устройства:

Много клавиатури за таблети могат да се свързват с различни устройства и след това да ви позволят лесно да прелиствате между тях. Например, ако имате таблет, смартфон и настолен компютър, можете да свържете клавиатурата си с всички тях едновременно. И след това да използвате физическо превключване, за да изберете с кое устройство искате да взаимодействате. Клавиатури като тези са идеални за незабавно прелистване между текстови съобщения, електронни таблици и документи на различни устройства.

Подсветка:

Ако използвате клавиатурата на таблета си в по-тъмни пространства, помислете за закупуване на клавиатура с подсветка. Подсветката осветява клавишите с цветни светлини, което ги прави много по-лесни да се виждат в тъмното.

Стойка:

Всяка клавиатура с Bluetooth може да бъде клавиатура за таблет, но ако купувате само за това устройство, тогава добрата идея е да вземете такава с вградена стойка. Някои клавиатури имат отворен слот в горната част, който е достатъчно голям, за да пасне на вашия таблет, докато други имат регулируема стойка, която ви позволява да виждате таблета си от различни ъгли. Считайте това за задължителна функция.

СЪВЕТИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА КЛАВИАТУРАТА ЗА ТАБЛЕТ

  • Научете клавишите за бърз достъп. Ако клавиатурата на таблета ви включва клавиши за бърз достъп, научете за тях, за да можете да ги използвате за по-бърза навигация на таблета. Много таблети включват специални клавиши за общи функции като копиране и поставяне. Това е един от онези моменти, в които наистина си струва да прочетете ръководството. Познаването на правилните клавиши за бърз достъп може да ви помогне да работите много по-ефективно.
  • Дръжте храна и напитки далеч от клавиатурата на таблета си. Независимо дали става въпрос за дребни трохи или случайни разливи, клавиатурите са доста податливи на мръсотия и това може да причини проблеми, вариращи от залепване на клавиши до някои клавиши, които изобщо не работят. Поддържайте таблета си хубав и чист и той ще издържи много по-дълго.
  • Използвайте клавиатурата на таблета си със смартфона си. Клавиатурите за таблет са клавиатури с Bluetooth, което означава, че те могат да се свързват с всяко Bluetooth устройство, включително вашия смартфон. Ако правите някакво сериозно писане на телефона си, като дълги имейли, използвайте клавиатурата на таблета си с телефона си, за да го направите много по-лесно.


Подобно ревю: Най-добрите гофретници

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2