Най-добрите колани за отслабване

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите колани за отслабване и топене на коремните мазнини. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели.


Колан за отслабване VIBRA TONE

2-13 - Най-добрите колани за отслабване - Техника

Колан за отслабване Vibra Tone е иновативен вибриращ колан, с който за кратко ще постигнете нова и перфектна фигура. Коланът произвежда механични високоскоростни вибрации, които стимулират мускулите да се съкращават от 30 до 50 пъти в секунда, разграждат целулитните възелчета и изглаждат кожата. Можете да използвате Вибра тон по всяко време, лесно и без усилия. Така наречената “мързелива тренировка” тонизира мускулатурата ви докато релаксирате, изгаря мазнините от проблемните зони на тялото и премахва целулита, масажира тялото, освобождава от стреса и напрежението, облекчава болките в мускулите. Колан за отслабване Vibra Tone премахва мазнините и целулита от най-проблемните зони на тялото – коремната област, талията, седалищните части, бедрата

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Комплект колан Smart fitness, С 3 елемента за електросимулация на тялото

Res 348d8e279a556b7362781c158dacf864 - Най-добрите колани за отслабване - Техника

Комплектът Smartpad Fitness Sixpad с електростимулация ви помага да работите най -важните групи мускули, корем, крака, ръце, предмишници, коси мускули и т.н. Използвайте Smart Sixpad у дома, на разходка, във фитнес залата, в парка или където искате, този комплект работи на батерии и има мобилност, лесен за използване и транспортиране.

Sixpad Smart Fitness има 6 специални режима за упражнения и 10 нива на интензивност, за да пасне идеално на програмата на всеки човек, използвайки мини контролери с ергономичен дизайн и лесен за използване от всеки, навсякъде и по всяко време.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Колан за отслабване Vibro Shape

Res 8d35c4637e8dfe4f2b62568cf5cce758 - Най-добрите колани за отслабване - Техника

Основни функции:

  • Вибрира по посока на часовниковата стрелка и обратно
  • Функция за авто-задържане до 10 минути
  • Автоматичен или ръчен режим на масаж
  • Входяща мощност: 100V-240V 50HZ
  • Изходна мощност: DC 24V
  • Консумация на енергия: 55W
  • Вибриращ колан за отслабване и масажКоланът за отслабване VIBRO SHAPE напълно оформя талията, корема, седалището и бедрата. Ритмичните вибрации помагат за елиминиране на натрупаните подкожни мазнини, постепенно се бори с целулита и предлага възможност за релаксация.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Колан с оформящо и отслабващо действие с турмалин MASS&SLIM BELT Lanaform

Res 74c2be592e518f9f7d0a9a8ed931ac3b - Най-добрите колани за отслабване - Техника

Оформящ силуета и отслабващ колан с бамбук и турмалин.

„Mass & Slim Belt” от Lanaform помага за премахването на целулита зоната на корема и кръста.

Коланът е изработен от иновативна тъкан, която съдържа в себе си бамбукови нишки и стотици турмалинови перли, които  ви помагат да отслабнете използвайки го.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Вибриращ колан Verk Group, за отслабване и масаж 6 в 1

Res B53ac003bd62beb569d477bbd101d192 - Най-добрите колани за отслабване - Техника
Вибриращ колан за отслабване и масаж 6 в 1 – кой не иска да свали ненужните натрупани мазнини в коремната област? Кой не иска да има плосък и стегнат корем, за който всички да му завиждат и да привлича погледите щом е на плажа? Стига вече сме се срамували от натежалите ни и големи кореми! Време е да отслабнем, да стегнем коремните мускули и да изглеждаме красиви! Сега това е много по-лесно от когато и да било с този чудесен колан за отслабване и масаж. Той е подходящ за мъже и за жени и резултатите с него са бързи, лесни и гарантирани!

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Вибриращ колан InnovaGoods Sport Electrogym, сауна ефект, адаптер за кола, 24W, Червен

Res 96ff50a706a4b652ba9f56bc4682641e - Най-добрите колани за отслабване - Техника

Вибриращ колан InnovaGoods, за отслабване

Res 9bec21ab120d4fba8c5d76572c6fd93b - Най-добрите колани за отслабване - Техника

Мускулен електростимулатор за стягане Fitness EMS 3в1, Безжичен за отслабване

Res 5c35bf0989dd8f8f443450a794d87ee3 - Най-добрите колани за отслабване - Техника

Вижте още предложения за колани и аксесоари за отслабване ТУКОбща характеристика на коланите за отслабване

Коланите за отслабване са един от най-добрите продукти, предназначени да подкрепят хората в усилията им да отслабнат. Факт е, че допълнителните мазнини по корема ни се забелязват, но сега използването на колани за отслабване може да помогне да бъде едно от решенията за справянето с упоритите мазнини, натрупани в областта на корема.

Коланът за отслабване е неопренова обвивка, която е предназначена за намаляване на обиколката в областта на корема чрез компресиране на мастните клетки. За отслабване се смята, че коланите имат положителен ефект, ако го използвате всеки ден.

Компресията, осигурена от колана за отслабване, помага за тонизиране на мускулите и изгаряне на калории, което помага за подобряване на външния ви вид и ще запази изправения гръб.

Коланите за отслабване са не само за намаляване на теглото, но също така помагат за осигуряването на добра поза. Това обикновено се използва от хора със затлъстяване, които са наясно с теглото си. Те се увиват около корема, тъй като това е мястото, където са повечето от мазнините.

Топлината от отслабващите колани спомага за изгарянето на калориите и повишава температурата около талията, за да засили изпотяването. Повечето от коланите за отслабване са направени от неопрен, тъй като той е синтетичен каучук, който обикновено се използва в банските костюми.

Това е високоеластичен материал, който се свива под налягане. Други използвани материали са найлон и спандекс. Те се предлагат във всички форми и размери.

Предимства на коланите за отслабване

Изпотяване – Носенето на колан за отслабване под дрехите ви по време на работа ще помогне за увеличаване на потенето, което ще помогне за загуба на тегло. Ако увиете колана, докато правите сърдечно-съдови упражнения, тогава коланът за отслабване ще повиши основната температура и по този начин ще произведе повече пот, тъй като тялото ви ще се опита да се охлади.

Компресиране на мастните клетки – Когато увиете колана за отслабване плътно около корема, той компресира мастните клетки.

По-добър подход – коланът за отслабване е евтин метод за загуба на мазнини по-бързо и може да помогне при загуба на няколко сантиметра от талията.

Подобрена стойката – Коланът за отслабване също помага за подобряване на стойката Ви, тъй като неопреновият материал, използван в коланите за отслабване, е твърд и издръжлив материал. Носенето на колана може да ви помогне да изправите гърба си, докато седите и по този начин да подобрите стойката си. Подпората на гърба и добрата поза от своя страна намаляват болките в гърба, както и болките в шията.

Подобрена самоувереност – Поясите за отслабване също могат да помогнат в натрупването на увереност, тъй като имат незабавни резултати и с подобрена увереност в себе си, вие ще успеете да работите по-усилено, за да постигнете максимални резултати от загуба на тегло.

Видове колани за отслабване

Има различни видове колани за отслабване, въпреки че целта им е една и съща, която е да изгаря мазнините. Коланите се увиват около талията и обикновено генерираната топлина и производството на пот в този район помагат за тонизиране и намаляване на теглото. Коланите за отслабване имат различна степен на вибрация и стимулация.

Вибриращи колани

Вибриращите колани за отслабване използват EMS (електрическа стимулация на мускулите), за да стимулират мускулните контракции, които са подобни на тези при извършване на коремни преси. Вибриращите колани за отслабване помагат за тонизиране на корема, отслабване на талията и намаляване на теглото.

Електрически колани

Електрическите колани за отслабване използват електронни импулси за стимулиране на областта на корема. Наблюдава се, че патентованата технология, която се използва в този вид колани за отслабване, подобрява здравето и на сърцето. Автоматичните колани за отслабване са показали, че имат положителни клинични резултати, които предлагат много високо ниво на стимулация, което е повече от повечето вибриращи колани за отслабване.

Колани за изгаряне на мазнини

Изгарящите мазнини колани са много подобни на електрическите колани за отслабване. Някои от изгарящите мазнини колани имат електрически импулси, които свиват коремните мускули и помагат в тонизирането на тази област.

Магнитен колан

Магнитните колани за отслабване имат усещане за бръмчене около него, което използва магнити, които помагат за по-добра циркулация на кръвния поток в тялото, но тези колани се считат за най-подходящи за лечение на пациенти с артрит.

Сауна колани

Сауна коланите са много подобни на общите колани за загуба на тегло. Докато обгръщате тези колани около талията, те увеличават температурата на тялото, което води до тонизиране и спомага за намаляване на теглото.

РЪКОВОДСТВО ЗА ПОКУПКА НА КОМПЛЕКТИ

Има много неща, които човек трябва да вземе под внимание, преди да закупи колан за отслабване

Материалът на колана за отслабване

Това е съществен аспект, тъй като коланът ще бъде увит около талията ви върху кожата, така че трябва да сте сигурни, че е мек и удобен за носене. Трябва да бъде високо качество, което го прави лесен за носене.

Размер

Не всички пояси за отслабване са на разположение за всички размери, така че преди да закупите, се уверете, че той отговаря на размера на талията ви и не се стяга, докато тренирате, което го прави неудобен за вас.

Трайност

Тази функция е от съществено значение, тъй като не искате да губите парите си за скъп продукт, който в крайна сметка ще се счупи скоро. Ще се изпотите много, докато носите колан за отслабване, поради което се уверете, че продуктът е много издръжлив.


Може би ще ви хареса
UA-143862804-2