Най-добрите колички с дистанционно управление

Когато бяхте дете, да хванете дистанционното на количка с дистанционно управление и да се състезавате из дома и двора си беше голяма тръпка. Като възрастен, дейността стана още по -забавна. Единственото ограничение за вашето вълнение е качеството на вашата количка с дистанционно управление. Ето защо искате най -доброто.

Важно е да закупите количка с дистанционно управление, която да може да се справи с терена, който възнамерявате да проучите, в противен случай автомобилът ви може да не издържи. Наличието на запечатана електроника, добър живот на батерията и силен и надежден радио сигнал също са основни съображения. Дали ще закупите джойстик или двоен контролер е въпрос на предпочитание, но най -добре е да получите това, което е най -естествено за вас.Ако нямате търпение да започнете приключенията си с вашата количка с дистанционно управление, можете да бъдете уверени в избора на една от селекциите, които предлагаме в тази статия. Ако искате да научите малко повече за количките с дистанционно управление, преди да направите покупка, прочетете нашето ръководство по-надолу в статията.


Кола с дистанционно iUni A949, Rally Car, 40 км/ч, Червен

Res 02f0495d0dffc71660ae4171f0d7a78c - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Кола с дистанционно iUni A2169, 20 км/ч, Hyper Active Stunt, 1:16 Скала, 2.4Ghz

Res Aafdeb5610ada5075ab1375960f4d6d1 - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Кола с дистанционно управление HS18321 Monster Truck Off-Road Racing 4X4, 36 км/ч

Res Ccc87cc3c736e1650ad76bf0089420df - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Количка Rastar RC – BMW I8, Оранжев, 1:12

Res Fcd55054d7de83162547f9b143cd1d9a - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

Военен автомобил джип с дистанционно управление Armi

Res 8ef89d9f60680261dbd3907d9c5273b7 - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

Кола с дистанционно управление IUni A2169 Hyper Active Stunt, 20 км / ч , 1:16, 2.4 Ghz

Res Ed1f12b59060512edbaa5e2b24cd1369 - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

Кола с дистанционно управление JJRC HS18311, 4×4, мащаб 1:18, максимална скорост 36 км / ч, батерия 7.4V 1200mAh, време на използване ~ 20 минути, Син

Res 658e62a442309f7bdd910eeac21af78a - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

Кола с дистанционно iUni A949, Rally Car, 40 км/ч

Res A12cb4bd2e2df3edecaa21c26aa6712e - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

Кола амфибия с дистанционно управление Okserta, 2.4G, Движи се във вода, Li-Ion батерия 3.7V 500 mAh, Автономност ~ 20мин, Синьо

Res C04fcd6b47b5ca43ac2b5a0ef4862370 - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

Кола с дистанционно управление WLtoys A969, мащаб 1:18, камион за къси разстояния

Res 891252f551bdbcbb9149bfe292b05b63 - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

Количка Rastar RC – Ferrari Fxx K Evo, Червен, 1:24

Res 682dc6813f4292d4a728aede11dea151 - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

Кола с дистанционно Overmax X-Blast

Res 308632bab7cc546ead5a9d1e6a1e3ac3 - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

<<Провери цена>>


Вижте още предложения за колички с дистанционно управление ТУК


КЪДЕ ЩЕ КАРАТЕ ВАШАТА КОЛИЧКА С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ?

Не всака количка с дистанционно управление може да се справи с всякакъв терен. Всъщност средата, в която възнамерявате да шофирате, оказва значително влияние върху типа автомобил, който трябва да купите.

Задайте си следните въпроси, преди да направите покупка.

Ще карате ли вашата количка с дистанционно управление ли по бетон или асфалт?
Ако ще шофирате предимно по бетон и асфалт, има вероятност гумите и ходовата част да не понасят много щети.

Това, което ще видите в дългосрочен план, обаче е бавното износване на протектора на гумата. По същия начин, по който автомобилните гуми се изглаждат и губят сцепление след години пътна употреба, гумите на количките с дистанционно управление също се износват.

Ако ще шофирате по този тип настилка, автомобилът с гладка повърхност би бил най-добрият ви залог.

Ще карате ли количката с дистанционно управление по пресечен терен (трева, дървени стърготини, скали и т.н.)?
Ако живеете в крайградски дом с преден и заден двор, има вероятност колата ви в крайна сметка да намери пътя си към тревата. Всяка дървесна кора, трева, скали или клонки на тревата ви може потенциално да повреди гумите и рамката на вашата количка с дистанционно управление. Вероятно ще искате количка, която може да поеме по малко по -плътен терен без много проблеми. Имайте предвид обаче, че когато започнете да карате по по-дебела трева, може да загубите сцепление. Най-добре е да ограничите пътя си до тревни площи, които редовно се окосяват.

Ще се справя ли с различни видове терени количката с дистанционно управление?
Ако сте по-скоро изследовател и всъщност не ви интересува какво ви предстои, помислете за количка с дистанционно управление за всички терени, която може да издържи на всичко, в което решите да я карате. Тези автомобили са проектирани да поемат каквото и да срещнат, с изключение на всичко, което би било като забиване на истинска кола в стена! Това включва пясък, сняг, локви, гъсти храсти, купчини листа и т.н.

Разбира се, всички количка с дистанционно управление не са непроницаеми за всичко. Не можеш да караш през река или нагоре по дървен стълб. „All-terrain“ не означава „неразрушим“.

Rc Cars2 - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

КОНТРОЛИРАНЕ НА КОЛИЧКАТА С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ

Съвременните видео игри са такива, че едно петгодишно дете може да управлява герой с два джойстика и да изпълнява каквато и да е мисия на играта. Но пускането на видеоигра и контролирането на количка с дистанционно управление за две много различни схеми за управление. Ако купите на някого количка с дистанционно управление, която той не може да схване веднага, той вероятно ще се разочарова и ще загуби интерес към колата.

Джойстик

Повечето съвременни колички с дистанционно управление разполагат с джойстик, управляван от спусък. Държите дистанционното с една ръка и натискате спусъка, за да задвижвате задните гуми. Използвате другата си ръка, за да контролирате циферблата на върха на пръчката, който завърта предните гуми.

Тази проста конфигурация позволява на по-малките деца (които може да не са свикнали с подобна на геймърите система) да управляват колата с лекота и да се наслаждават на опита си.

Двойно управление

Двойният джойстик донякъде прилича на системата за управление, която играчът може да използва, но е малко по -сложна и работи на 2D равнина, за разлика от 3D равнина. Като такава, има изостанала крива на обучение, която може да осуети някои деца и възрастни.

Един джойстик контролира движението напред и назад. (Това е предимство пред един джойстик, който се движи само напред.) Другият контролира гумите. Степента, до която натискате първия контрол, определя скоростта ви в двете посоки.

ДИАПАЗОН НА ОБХВАТА

През годините очаквахме да можем да контролираме всичко чрез дистанционно от едно място. Но с количките с дистанционно управление, трябва да продължите да се движите с колата, ако решите да я изтласкате през определен диапазон. Малко автомобили съдържат дистанционна технология, която би се простирала над 100 метра. Това може да не изглежда много, но имайте предвид, че винаги трябва да следите количката с дистанционно управление по време на шофиране.

ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

Съвременните колички с дистанционно управление, които работят само със стандартни батерии, закупени в магазина, са малко. Или ще имате зарядна станция както за колата, така и за дистанционното, или ще имате дистанционно, което работи на батерии тип АА и вградена батерия за кола, която се зарежда в контакта.

Стандартната NiMH батерия може да ви издържи дълго, но ако се използва или се остави на слънце твърде дълго, батерията може да изсъхне. (Не забравяйте, че те основно седят в черна пластмасова кутия, която привлича топлината.)

Тези батерии също са податливи на повреди от вода. Те могат да издържат на малко вода, но не са водоустойчиви. Съветваме потребителите да запомнят това, преди да карат количка с дистанционно управление през гигантска локва след буря, макар и да е изкушаваща.

За да се възползвате максимално от живота на батерията, заредете колата с дистанционно управление, докато се напълни. По време на дълги периоди на бездействие колата трябва да се зарежда веднъж седмично.

КЛАКСОН И ДРУГИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФУНКЦИИ

В зависимост от количката с дистанционно управление, която купувате, дистанционното може да добави възможност за извършване на допълнителни неща като подаване на клаксон, запалване или дори разговор с вас. Това може да звучи привлекателно, но не се заблуждавайте от прости „допълнения“, които биха могли да изтощават батерията по-бързо, защото са постоянно в режим на готовност. В много случаи те са маркетингови допълнения и нищо повече.

ТРАЙНОСТ

Винаги, когато изваждате вашата количка с дистанционно управление за кръгче, рискувате да се стигне до опустошителна катастрофа. Няма как да се избегне: играчките понякога се счупват. Повечето хора искат да си купят възможно най -издръжливия автомобил с дистанционно управление, за да минимизират този шанс.

Ключът към закупуването на количка с дистанционно управление е намирането на такава със здраво шаси и издръжлив корпус.

Следвайте тези съвети:

  • Избягвайте колички с дистанционно управление с ненужни пластмасови добавки, които не допринасят за нищо. Наличието на спойлер може да изглежда готино, но всъщност помага ли на колата по някакъв начин?
  • Най-добрите каросерии на колички с дистанционно управление обикновено са самостоятелни и се поставят към рамката. Те все още могат да страдат от остъргана боя и може би вдлъбнатина или две, но няма да изглеждат „съсипани“ от износване.


Подобно ревю: Най-добрите часовници с диаманти

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2