- Advertisement -

Най-добрите колички с дистанционно управление

- Advertisement -

Когато бяхте дете, да хванете дистанционното на количка с дистанционно управление и да се състезавате из дома и двора си беше голяма тръпка. Като възрастен, дейността стана още по -забавна. Единственото ограничение за вашето вълнение е качеството на вашата количка с дистанционно управление. Ето защо искате най -доброто.

Важно е да закупите количка с дистанционно управление, която да може да се справи с терена, който възнамерявате да проучите, в противен случай автомобилът ви може да не издържи. Наличието на запечатана електроника, добър живот на батерията и силен и надежден радио сигнал също са основни съображения. Дали ще закупите джойстик или двоен контролер е въпрос на предпочитание, но най -добре е да получите това, което е най -естествено за вас.

Ако нямате търпение да започнете приключенията си с вашата количка с дистанционно управление, можете да бъдете уверени в избора на една от селекциите, които предлагаме в тази статия. Ако искате да научите малко повече за количките с дистанционно управление, преди да направите покупка, прочетете нашето ръководство по-надолу в статията.

Himoto Exb-16 Bugushless Buggy 1:16 2.4Ghz

Res 32c4eb4e861a41d528cd49b0f7a9e9c2 - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

Кола с дистанционно управление JJRC QYD-X03, 4WD, 1:10, 2.4G, Максимална скорост 60km / h, Li-Ion батерия 7.4V 1600 mAh

Res 362d172a9c1bd6ad53d7c20fc3881ec1 - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

Количка с дистанционно управление Mattel Ice Charger Fast and Furious 8, RC, Сив /Черен

Res D77ba2ea4856b268373227a5979d4d7e - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

Кола с дистанционно iUni A949, Rally Car, 40 км/ч, Червен

Res 02f0495d0dffc71660ae4171f0d7a78c - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

Кола с дистанционно iUni A736, Off Road Buggy 4×4, 50 км/ч, Син

Res D54e344bb24fcbbd06b73b0b2bff4515 - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

Количка Rastar RC – Ferrari 458 Speciale A, 1:14

Res 5fd5b36826eb067242fa068be5aa75ab - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

КЪДЕ ЩЕ КАРАТЕ ВАШАТА КОЛИЧКА С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ?

Не всака количка с дистанционно управление може да се справи с всякакъв терен. Всъщност средата, в която възнамерявате да шофирате, оказва значително влияние върху типа автомобил, който трябва да купите.

Задайте си следните въпроси, преди да направите покупка.

Ще карате ли вашата количка с дистанционно управление ли по бетон или асфалт?
Ако ще шофирате предимно по бетон и асфалт, има вероятност гумите и ходовата част да не понасят много щети.

Това, което ще видите в дългосрочен план, обаче е бавното износване на протектора на гумата. По същия начин, по който автомобилните гуми се изглаждат и губят сцепление след години пътна употреба, гумите на количките с дистанционно управление също се износват.

Ако ще шофирате по този тип настилка, автомобилът с гладка повърхност би бил най-добрият ви залог.

Ще карате ли количката с дистанционно управление по пресечен терен (трева, дървени стърготини, скали и т.н.)?
Ако живеете в крайградски дом с преден и заден двор, има вероятност колата ви в крайна сметка да намери пътя си към тревата. Всяка дървесна кора, трева, скали или клонки на тревата ви може потенциално да повреди гумите и рамката на вашата количка с дистанционно управление. Вероятно ще искате количка, която може да поеме по малко по -плътен терен без много проблеми. Имайте предвид обаче, че когато започнете да карате по по-дебела трева, може да загубите сцепление. Най-добре е да ограничите пътя си до тревни площи, които редовно се окосяват.

Ще се справя ли с различни видове терени количката с дистанционно управление?
Ако сте по-скоро изследовател и всъщност не ви интересува какво ви предстои, помислете за количка с дистанционно управление за всички терени, която може да издържи на всичко, в което решите да я карате. Тези автомобили са проектирани да поемат каквото и да срещнат, с изключение на всичко, което би било като забиване на истинска кола в стена! Това включва пясък, сняг, локви, гъсти храсти, купчини листа и т.н.

Разбира се, всички количка с дистанционно управление не са непроницаеми за всичко. Не можеш да караш през река или нагоре по дървен стълб. „All-terrain“ не означава „неразрушим“.

Rc Cars2 - Най-добрите колички с дистанционно управление - Подаръци

КОНТРОЛИРАНЕ НА КОЛИЧКАТА С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ

Съвременните видео игри са такива, че едно петгодишно дете може да управлява герой с два джойстика и да изпълнява каквато и да е мисия на играта. Но пускането на видеоигра и контролирането на количка с дистанционно управление за две много различни схеми за управление. Ако купите на някого количка с дистанционно управление, която той не може да схване веднага, той вероятно ще се разочарова и ще загуби интерес към колата.

Джойстик

Повечето съвременни колички с дистанционно управление разполагат с джойстик, управляван от спусък. Държите дистанционното с една ръка и натискате спусъка, за да задвижвате задните гуми. Използвате другата си ръка, за да контролирате циферблата на върха на пръчката, който завърта предните гуми.

Тази проста конфигурация позволява на по-малките деца (които може да не са свикнали с подобна на геймърите система) да управляват колата с лекота и да се наслаждават на опита си.

Двойно управление

Двойният джойстик донякъде прилича на системата за управление, която играчът може да използва, но е малко по -сложна и работи на 2D равнина, за разлика от 3D равнина. Като такава, има изостанала крива на обучение, която може да осуети някои деца и възрастни.

Един джойстик контролира движението напред и назад. (Това е предимство пред един джойстик, който се движи само напред.) Другият контролира гумите. Степента, до която натискате първия контрол, определя скоростта ви в двете посоки.

ДИАПАЗОН НА ОБХВАТА

През годините очаквахме да можем да контролираме всичко чрез дистанционно от едно място. Но с количките с дистанционно управление, трябва да продължите да се движите с колата, ако решите да я изтласкате през определен диапазон. Малко автомобили съдържат дистанционна технология, която би се простирала над 100 метра. Това може да не изглежда много, но имайте предвид, че винаги трябва да следите количката с дистанционно управление по време на шофиране.

ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

Съвременните колички с дистанционно управление, които работят само със стандартни батерии, закупени в магазина, са малко. Или ще имате зарядна станция както за колата, така и за дистанционното, или ще имате дистанционно, което работи на батерии тип АА и вградена батерия за кола, която се зарежда в контакта.

Стандартната NiMH батерия може да ви издържи дълго, но ако се използва или се остави на слънце твърде дълго, батерията може да изсъхне. (Не забравяйте, че те основно седят в черна пластмасова кутия, която привлича топлината.)

Тези батерии също са податливи на повреди от вода. Те могат да издържат на малко вода, но не са водоустойчиви. Съветваме потребителите да запомнят това, преди да карат количка с дистанционно управление през гигантска локва след буря, макар и да е изкушаваща.

За да се възползвате максимално от живота на батерията, заредете колата с дистанционно управление, докато се напълни. По време на дълги периоди на бездействие колата трябва да се зарежда веднъж седмично.

КЛАКСОН И ДРУГИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФУНКЦИИ

В зависимост от количката с дистанционно управление, която купувате, дистанционното може да добави възможност за извършване на допълнителни неща като подаване на клаксон, запалване или дори разговор с вас. Това може да звучи привлекателно, но не се заблуждавайте от прости „допълнения“, които биха могли да изтощават батерията по-бързо, защото са постоянно в режим на готовност. В много случаи те са маркетингови допълнения и нищо повече.

ТРАЙНОСТ

Винаги, когато изваждате вашата количка с дистанционно управление за кръгче, рискувате да се стигне до опустошителна катастрофа. Няма как да се избегне: играчките понякога се счупват. Повечето хора искат да си купят възможно най -издръжливия автомобил с дистанционно управление, за да минимизират този шанс.

Ключът към закупуването на количка с дистанционно управление е намирането на такава със здраво шаси и издръжлив корпус.

Следвайте тези съвети:

  • Избягвайте колички с дистанционно управление с ненужни пластмасови добавки, които не допринасят за нищо. Наличието на спойлер може да изглежда готино, но всъщност помага ли на колата по някакъв начин?
  • Най-добрите каросерии на колички с дистанционно управление обикновено са самостоятелни и се поставят към рамката. Те все още могат да страдат от остъргана боя и може би вдлъбнатина или две, но няма да изглеждат „съсипани“ от износване.

 

Подобно ревю: Най-добрите часовници с диаманти

You might also like
UA-143862804-2