Най-добрите къщи за кукли

0

Ако вашето мъниче обича да си играе с кукли, къщата за кукли е чудесно допълнение към времето за игра.

Много повече от просто още една играчка, добрата къща за кукли не само ще осигури години на забавление, но и ще помогне за развитието на социални умения, ще разпали въображаема игра и ще усъвършенства фините двигателни умения. Може дори да помогне за подобряване на речниковия запас.

От прости, едноетажни конструкции до имения с размерите на кукли, има огромен набор от къщи за кукли, от които да избирате. Преди да донесете такава вкъщи, помислете за пространството, което имате за съхранение на куклената къща, възрастта на детето, което ще играе с нея, и какви характеристики искате.


Прегледайте нашата класация за най-добрите къщи за кукли. А ако искате на научите повече за тези играчки, прочетете ръководството ни за избор на къща за кукли в статията по-надолу.Дървена Вила за кукли, 70 см, LED, 3 етажа

Res 5f2a16fc866f6e0ae2723190676f5c10 - Най-добрите къщи за кукли - Майка и бебе

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Комплект за игра Barbie Dreamhouse – The supreme dream home

Res Cd735ad1e9ee8515ee7111a23084dbe4 - Най-добрите къщи за кукли - Майка и бебе

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Дървена Вила за кукли, 70 см, LED, 3 етажа

Res Ca8b200a875f1957eac35f31ee9fd6c3 - Най-добрите къщи за кукли - Майка и бебе

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Къща за кукли, 128 части, 2 етажа, 6 стаи, Мебели

Res 316242391070635b7cabf45d683ace7b - Най-добрите къщи за кукли - Майка и бебе

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Приказна къща 4110 ecotoys

Res 31a8230371a357384cf33d7d0750b588 - Най-добрите къщи за кукли - Майка и бебе

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Дървена къща за кукли с LED лента “ISP LikeSmart 484”, 3 етажа, 5 стаи, 9 мебели, 70 см височина

Res 5f2a16fc866f6e0ae2723190676f5c10 - Най-добрите къщи за кукли - Майка и бебе

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Дървена къща за кукли Tooky Toy, Двуетажна, с обзавеждане и кукли

Res Ba99dfaf0d9995f7532bbf756c65eb68 - Най-добрите къщи за кукли - Майка и бебе

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Къща за кукли Mappy, Дървена, 3 етажа с мебели, Височина 70 см

Res 5577e0b873ea544a448241fefb488388 - Най-добрите къщи за кукли - Майка и бебе

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Къща за кукли TimeTrade, Мебели, LED осветление, Дърво

Res 11732267aeee5a5f3be57fc563d4f57e - Най-добрите къщи за кукли - Майка и бебе

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Дървена къща за кукли с обзавеждане Moni Toys, Anna

Res 9ed5683c6ab7ab77ed48fb130524cec1 - Най-добрите къщи за кукли - Майка и бебе

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Къща за кукли Woodyland, Моли

Res 4315b25dd66e5df631cf7dff3c56cb1e - Най-добрите къщи за кукли - Майка и бебе

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Дървена къща Bambino Emily, За кукли, С обзавеждане

Res 59c647113d4e5c2ab7c264b39f05dd3e - Най-добрите къщи за кукли - Майка и бебе

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Луксозна къща за кукли Little World на Olivia с подходящи аксесоари, 3 етажа

Res Fa867f1fef357e3a876bb8cb98513e8e - Най-добрите къщи за кукли - Майка и бебе

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Вижте и други предложения за детски къщи за кукли ТУК


СЪОБРАЖЕНИЯ ПРИ ИЗБОРА НА КЪЩА ЗА КУКЛИ

Когато избирате къща за кукли, трябва да имате предвид редица фактори. Идентифицирането на качествата, които са най-важни за вас и вашето дете, ще ви помогне да стесните възможностите си, като ви доближи една стъпка по-близо до намирането на вашия „дом на мечтите“.

Размер

Къщите за кукли се предлагат в голямо разнообразие от размери. Въпреки че всяко дете би се съгласило, че по-голямото е по-добро, играта в тесни помещения може бързо да загуби своята привлекателност. След като установите къде ще се съхранява куклената къща, измерете определената площ и имайте предвид тези числа, когато преглеждате опциите си.

Размери на куклите

Освен ако няма да купувате кукли, проектирани от производителя, за да отговарят идеално на размерите на избраната от вас къща за кукли, не забравяйте да вземете предвид размера на любимите кукли на вашето дете. Въпреки че вероятно бихте могли да се измъкнете с малко по-голяма къща за кукли, такава, която е твърде малка, за да побере удобно куклите на вашето малко дете, само би довела до разочарование и разочарование.

Възрастта на вашето дете

Не всяка къща за кукли е подходяща за всяка възраст. Въпреки че една къща за кукли със сложни детайли с реалистичен миниатюрен декор и обзавеждане може да се хареса на всички възрасти, малките аксесоари могат да представляват опасност от задавяне за по-малките деца. Ако купувате къща за кукли за малко дете, има много налични опции, които са специално насочени към тази възрастова група. Друг вариант е да купите къща за кукли за „голямо момиче“ и да премахнете по-малки части, като ги добавите, когато детето ви порасне. Това позволява на къщата за кукли да расте заедно с вашето дете и е най-осъществимият вариант за родители, които желаят да закупят една единствена къща за кукли, без да се налага надстройка по-късно в живота.

Издръжливост

Издръжливостта се определя не само от използваните материали, но и от цялостното майсторство на куклената къща. Докато традиционните модели, състоящи се от масивно дърво, обикновено са най-издръжливи – особено за родители, които се надяват да предават къщата за кукли през поколенията – има и много здрави пластмасови къщи за кукли.


ХАРАКТЕРИСТИКИ НА КЪЩИТЕ ЗА КУКЛИ

След като определите всичките си най-важни изисквания за къщата за кукли, започва истинското забавление! По-долу са изброени някои от любимите ни функции за къщи за кукли.

Работещият звънец на вратата добавя забавен елемент към играта в куклената къща и малките ще се забавляват, помагайки на „посетителите“ да звънят на вратата.

Светлините, които могат да се включват незабавно, правят всяка къща за кукли по-уютна и са чудесни за разиграване на рутинни процедури преди лягане.

Прозорците, които се отварят, може да изглеждат като основна функция, но те добавят приятно докосване, което прави времето за игра по-правдоподобно и позволява на малките пръстчета да упражняват сръчност.

Градина или външна зона разширява общата площ на къщата за кукли и ако детето ви обича да играе семейни сцени, може да се радва да има място за игра на „децата“.

Въпреки че със сигурност няма нужда да прекалявате с допълнителните функции, изборът на къща за кукли с поне няколко от забавните функции, споменати по-горе, със сигурност ще направи времето за игра по-приятно.


АКСЕСОАРИ КЪМ КЪЩАТА ЗА КУКЛИ

Мебели за къщи за кукли: Някои къщи за кукли може да се доставят с мебели, но не всички. Можете да намерите голямо разнообразие от мебели, които да добавите, за да превърнете куклената къща в къща мечта.

Разгледайте предложения за мебели за къща за кукли ТУК

 

Дрехи за кукли: Докато си играе с къщата за кукли, детето ви може да иска да смени тоалета на куклата си. Куклите се предлагат в много форми и размери, така че не забравяйте да купите дрехи, които ще паснат на куклите на вашето дете.


ЦЕНИ НА КЪЩИТЕ ЗА КУКЛИ

С огромен избор от къщи за кукли на пазара, намирането на такава, която да отговаря на вашия бюджет, не би трябвало да е твърде трудно. Цените варират от около 50 лв за основна къща за кукли до 300+ лв за изключително голяма или сложно детайлна къща за кукли. Докато размерът обикновено е най-големият определящ фактор, строителните материали, марката и включените аксесоари вероятно също играят роля в общите разходи.


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ВЪПРОС: Детето ми вече има колекция от модни кукли, подобни на Барби. Какъв мащаб на куклена къща трябва да взема?
ОТГОВОР: За да сте сигурни, че вашата модна кукла може да влезе през вратите и да стои удобно на закрито, е необходима къща за кукли в мащаб 1:6. Този размер на везна за куклена къща обикновено се намира лесно благодарение на дългогодишната популярност на модните кукли.

ВЪПРОС: Коя къща за кукли да избера за малко дете?
ОТГОВОР: Най-добрата къща за кукли за малко дете е здрава, която е лесна за почистване. Родителите на по-малки деца често предпочитат здрава пластмасова къща за кукли, която може да издържи малко грубо боравене и лесно се избърсва с влажна кърпа в края на деня. Много пластмасови къщи за кукли са специално проектирани за малки деца, с ярки цветове и масивни аксесоари, които са лесни за хващане от малките пръстчета. Въпреки това има много налични здрави дървени къщи за кукли, които се справят също толкова добре в ръцете на ентусиазирани малки деца.

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2