Най-добрите лодки с дистанционно управление

0

Ако обичате лодки, но нямате бюджет, рампа или езеро за плавателен съд в пълен размер, лодката с дистанционно управление може да бъде точното нещо, което да ви осигури часове забавление.

Въпреки това ще намерите огромна гама от марки и модели на пазара, така че изборът на най-добрата лодка с дистанционно управление за вашето забавление по вода може да представлява предизвикателство. Гориво или батерия? Еднокорпусен или хидроплан? Изборът може да изглежда огромен, особено за тези, които са нови в хобито. За щастие, ако вземете под внимание няколко ключови фактора, ще можете да изберете точната лодка с дистанционно управление за вас.

Ако сте готови да изберете вашата лодка с дистанционно управление, прегледайте нашите предложения.

Ако искате да научите повече за лодките с дистанционно управление, прочетете нашето ръководство за избор по-долу в статията.


Лодка за дистанционно iUni RC Racing Boat Водоустойчив, 2.4Ghz Честота

Res 667db72457b073402a1e2868102ba5a6 - Най-добрите лодки с дистанционно управление - Подаръци

Основни функции:

Това е мощна моторна лодка, която поддържа скорост на движение до 15 км в час на разстояние от около 30 m.
С капацитет на батерията 1200mAh можете да се наслаждавате на играта с лодка непрекъснато в продължение на 20 минути.
Дизайнът 2 в 1 на предавателя предлага допълнително време за възпроизвеждане за вас.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Скоростна лодка, с дистанционно управление, Hydro Blaster

Res Bc5a2b9332ae78ecdd445530ae047669 - Най-добрите лодки с дистанционно управление - Подаръци

Xapaĸтepиcтиĸи:
• Peaлиcтичнa paдиoyпpaвляeмa лoдĸa.
• Πepфeĸтнa зa игpa в бaня или в бaceйн.
• 2.4 GНz чecтoтa нa paдиoĸoнтpoлepa.
• Oбxвaт: 18 м.
• Paзмep: oĸoлo 30 cм.

Бaтepии: 4 x АА (зa лoдĸaтa) и 2 x AA (зa ĸoнтpoлepa)

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Лодка с дистанционно управление Okserta, Високоскоростна 25km/h, 2.4G, 2 x Li-Ion батерия 7.4V 600 mAh, Aвтономност ~ 2 x 7мин, Синьо/Бяло

Res 53c8f60ff92915c178a5a19710fb050a - Най-добрите лодки с дистанционно управление - Подаръци

Speed Boat 25km/h – Супер бърза лодка с дистанционно управление Okserta, 2.4G, 2 x Li-Ion батерия 7.4V 600 mAh, автономност ~ 2 x 7мин, Синьо/Бяло

✅ Супер бърза 25km/h;
✅ 2 модулни батерии включени в комплекта – лесна смяна;
✅ Функция за връщане към движение при обръщане;
✅ Дистанционно с LCD дисплей;
✅ Аларма при ниско ниво на батерията или при излизане на лодката от обхват;
✅ Система за водно охлаждане на двигателя;
✅ LED светлини;
✅ Двойно подсигурен капак за безупречна водоустойчивост;
✅ Голям обхват – до 150м;

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Джет, с дистанционно управление, зелен, RC

Res B049bdbf252be39e6165d49e6cb39e1f - Най-добрите лодки с дистанционно управление - Подаръци

Описание

•Радиоуправляем джет, на батерии
•Към комплекта са включени презареждащи батерии за джета.

•Необходими батерии за дистанционното управление 2х1,5V “AA”
•Време за пълното зареждане: 2 часа;
•Време за използване: 20 минути;

Играчката разполага със защита от губене на мощност и по този начин да загубите джета докато е във водата. Защитата открива и ни подсказва, когато батерията е с намалено ниво индикатора ще мига, за да ни сигнализира да извадим от водата. Друга защита, която има е след стартиране на защитния превключвател за безопасна работа можем да вземем спокойно в ръка играчката без тя да наранява нашите пръсти, защото докато я държим тя е в режим изключена. Интересна функция е превключването на ниска и висока скорост, така всеки играч сам ще определя нивото си на забавление с джета. Дистанционното управление 4.2.4G задоволява всички наши нужди. Имате възможност да регулирате и механично, като коригирате кормилото ръчно, когато има отклонение може да коригираме и играчката ще продължи да се движи в правилната посока.


Скоростна лодка, с дистанционно управление

Res 3589a8ddab28780b18c915edce30b8f9 - Най-добрите лодки с дистанционно управление - Подаръци

Радиоуправляема скоростна лодка, на батерии
Поне веднъж всеки си е мечтал да има своя собствена лодка. Ако и вашето дете се увлича по плавателните превозни средства, то играчката ще му хареса. Лодката може да плава по повърхността на водата.

Към комплекта са включени презареждащи батерии за лодката.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Двойно Моторна Лодка 7004 1:12 Rtr

Res B5af36a3db81cb224da5651741541d03 - Най-добрите лодки с дистанционно управление - Подаръци

Моделът е пъргав и бърз благодарение на инсталирани двигатели от клас 380, които позволяват на модела да се ускори до високи скорости.

Техническата иновация, въведена от Double Horse, и голямото предимство на техните модели, в същото време, е системата за безопасност, предпазваща от „сухо“ стартиране на двигателя. Ако моделът не е във водата, двигателите няма да стартират! Моделът има вградена защита, която изключва двигателите, след като ги извади от водата.

Скоростта и маневреността могат да бъдат напълно използвани в откритата, водна зона. Лодката изглежда страхотно и се контролира лесно. Моделът се управлява чрез двуканален напълно пропорционален дистанционен контролер с обхват, достигащ до 200 м!

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Лодка С Двоен Кон, Моторна Лодка Ft009 2.4Ghz Rtr, 30 Км / Ч, С Дистанционно Управление

Res 5b394ab99c9fe2652f832df2a3250cfd - Най-добрите лодки с дистанционно управление - Подаръци

FT009 е бърза, лесна и лесна за използване моторна лодка с дистанционно управление. Лодката след правилно запечатване на седалката и заключване на капака е практически нечуплива. В случай на улов, всичко, което трябва да направите, е да натиснете газта и моторната лодка ще се върне в правилното положение. Ето защо той е идеален за първия плаващ модел с дистанционно управление.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Двойна Кон, Водна Лодка С Крило Скорост С Дистанционно Управление

Res C49745076d67c01f835f5f980bd55b1e - Най-добрите лодки с дистанционно управление - Подаръци

Valley Speed е много мощна и пъргава лодка, дистанционно контролирана. Най-големите му предимства са два ефективни двигателя и напълно пропорционално управление (ускорение, завиване). Лодката е изработена от устойчиви материали. Погрижени бяха дори и най-малките детайли, което го прави да изглежда още по-великолепно.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Лодка С Двоен Кон, Моторна Лодка 7012 2.4Ghz Rtr С Дистанционно Управление

Res A1b95055b1a0e170e12fa3c56774fa70 - Най-добрите лодки с дистанционно управление - Подаръци

Моделът е изработен от висококачествени материали и трансмисионни елементи на металния блок. Грижата беше внимателна и по отношение на детайлите, заради които лодката изглежда много естетично. Особено забележим е много прецизният и естетичен дизайн на обтекателя. Уникалният му дизайн придава на модела реалистичен вид.

Моторната лодка е маневрена и бърза, благодарение на инсталирания двигател, който позволява на лодката да се ускорява до скоростта от 30 км / ч! Скоростта и маневреността могат да бъдат напълно използвани в откритата водна зона. Double Horse 7012 се контролира много лесно и изглежда страхотно.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Вижте още предложения за лодки с дистанционно управление ТУК


ВИДОВЕ ЛОДКИ С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ

Платноходки с дистанционно управление

Платноходките с дистанционно управление имат платна и кормила, точно като истинските платноходки. Не се захранват с батерии или гориво. Вместо това те имат прост приемник, който ви позволява да завъртите платната и руля с помощта на вашето дистанционно управление. Така че по същество тези лодки се задвижват от вятъра. Страхотното нещо при платноходките е, че не изискват много поддръжка, тъй като нямат двигател, батерии или гориво, за които да се притеснявате. Те са доста различни за шофиране в сравнение с други видове лодки с дистанционно управление и може да ви се стори трудно в началото, но много хора обичат да карат платноходки, особено тези с опит в плаването с пълноразмерни лодки.

Моторни лодки с дистанционно управление

Моторните лодки с дистанционно управление са малко като скоростни лодки. Те са рационализирани, бързи и едни от най-популярните видове лодки с дистанционно управление. Ще намерите два подтипа моторни лодки: състезателни лодки и спортни лодки. Състезателните лодки с дистанционно управление са изключително бързи и могат да бъдат трудни за маневриране, особено в началото. Спортните лодки с дистанционно управлениеса са малко по-бавни, така че са по-добри за начинаещи или за любители, които се интересуват от нещо повече от скоростта. Повечето моторни лодки с дистанционно управление се захранват от батерии, но някои работят с гориво.

Лодки – макети с дистанционно управление

Макетните лодки с дистанционно управление са за любителите на историята или корабните ентусиасти. По същество те са дистанционно управлявани, умалени модели на истински кораби. Те не са проектирани да бъдат най-бързите лодки с дистанционно управление по вода – вместо това те са по-скоро свързани с външния вид и колко реалистично изглеждат.


СЪОБРАЖЕНИЯ ПРИ ИЗБОРА НА ЛОДКА С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ

Опции за захранване

Освен платноходките, които се задвижват от вятъра, повечето лодки с дистанционно управление работят с батерии или гориво. Но каква е разликата и коя мощност трябва да изберете?

Плюсове на батерията:

 • Лодките с дистанционно управление, които работят на батерии, са лесни за работа и поддръжка.
 • С батериите няма нужда да съхранявате резервно гориво и да пълните отново резервоара за гориво, което може да бъде неудобно.
 • Захранваните с батерии лодки с дистанционно управление са много тихи.
 • Можете да използвате захранваните с батерии лодки с дистанционно управление както на закрито, така и на открито.

Недостатъци на батерията:

 • Захранваните с батерии лодки с дистанционно управление не могат да работят дълги периоди от време, преди да се наложи да презаредите.
 • Повечето хора, които използват лодки с дистанционно управление, захранвани с батерии, избират да носят допълнителни батерии със себе си, чието закупуване може да бъде скъпо.

Плюсове на лодките с гориво:

 • Ако харесвате лодки-макети, може да ви е интересно да знаете, че лодките с дистанционно управление, задвижвани с гориво, често се предлагат в малко по-големи мащаби от други модели.
 • Лодките с дистанционно управление, задвижвани с гориво, обикновено са по-лесни за поддръжка от лодките, задвижвани с батерия.

Недостатъци на лодките с гориво:

 • Задвижваните с гориво лодки с дистанционно управление са склонни да бъдат по-бавни от сравнимите варианти с батерии.
 • Лодките с дистанционно управление, задвижвани с гориво, могат да бъдат скъпи за покупка.
 • Можете да използвате лодки с дистанционно управление, задвижвани с гориво, само на открито.

Тип корпус

Типът корпус на вашата лодки с дистанционно управление е един от основните фактори, които влияят на нейната производителност, така че е важно да изберете правилния за вашите условия на плаване.

Еднокорпусните са лодки с единични, V-образни корпуси. Еднокорпусните лодки с дистанционно управление са бързи, маневрени и запазват стабилност в бурна вода. Това е най-популярният тип корпус.

Катамараните имат по-голям отпечатък от корпуса в сравнение с други видове лодки с дистанционно управление. Това се дължи на двата корпуса, по един от всяка страна. Това им дава повишена стабилност при средни условия, въпреки че не издържат добре на бурни води. Освен това са по-бавни от еднокорпусните, поради увеличеното съпротивление.

Хидропланите имат корпуси, които приличат на двузъба вилица. Те са предназначени за овални състезания, което означава, че не са добри при завиване наляво, така че не са добри многофункционални лодки с дистанционно управление.

Лекота на използване

Не искате да си купите лодки с дистанционно управление само за да разберете, че е почти невъзможно да се контролира. Като такъв, трябва да търсите модел с просто, интуитивно дистанционно управление, което е лесно за работа. Ако тепърва започвате, не бягайте, преди да можете да ходите – потърсете лодки с дистанционно управление, която е насочена към начинаещи. Има достатъчно време за надграждане, след като научите тънкостите.

Скорост на лодките с дистанционно управление

Помислете колко важна е скоростта за вас в една лодки с дистанционно управление. Можете да намерите лодки с максимална скорост някъде между 10 и 70 км/ч или дори по-бързи. Дори ако имате истинска нужда от скорост, ние не бихме препоръчали твърде бърза лодки с дистанционно управление, ако за първи път карате такава. Колкото по-бърза е вашата лодка, толкова по-трудно ще бъде да я контролирате. Начинаещите вероятно трябва да се придържат към лодки с максимална скорост не повече от 35-40 км/ч.


СЪВЕТИ

 1. Проверете дали избраната от вас лодки с дистанционно управление изисква сглобяване или някакви предварителни настройки. Ако видите термина „RTR“ в описанието на продукта, това означава „готов за работа“. Т.е., лодката не изисква сглобяване.
 2. Разберете дали резервните части са лесно достъпни. Може да се наложи да ремонтирате вашата лодка с дистанционно управление в даден момент, но ако не можете да намерите резервни части, ще трябва да смените цялата лодка.
 3. Вижте обхвата на избраната от вас лодка с дистанционно управление. Това е колко далеч може да стигне от дистанционното управление, докато все още получава сигнала си.
You might also like
UA-143862804-2