Най-добрите луксозни подаръци за жени

“Трябва да изглежда без усилие и спонтанно, но също така внимателно и умишлено. Трябва да отразява колко важна е ТЯ за вас и да бъде уникална, без да е твърде нервна или рискована.”

Намирането на перфектния подарък за жената в живота ви може да бъде трудно. Ние знаем! Всеки мъж изпитва затруднения, когато трябва да избере подходящ подарък за своята дама. Дали има нужда от това, дали ще и хареса, дали ще уцеля нейния вкус, дали няма да изглежда прекалено евтин… това са все въпроси, които мъжете обмислят, когато наистина полагат усилия, за да се харесат на жената до себе си

За да ви помогнем да намерите вдъхновението, нашият редакционен екип се събра и създаде този списък с най-желаните подаръци за жени. Дори жената, която има всичко и не иска нищо. Това е непрекъснат списък с луксозни подаръци, с които да зарадвате и изненадате жена си или приятелката си и да покажете колко много ви е грижа.

Не се изисква търсене и опашка; помислете за дамата в живота си и я изненадайте само с няколко кликвания.

Тук ще се спрем на идеи за премиум подаръци от висок клас. Така наречените луксозни подаръци винаги “хващат” окото на жените. С тях няма риск подаръка да не бъде харесан или да изглежда евтин. Постарали сме се да подберем универсални луксозни подаръци за жени, с които вероятността за грешка е минимална.

Ето най-популярните луксозни подаръци за жени в момента. Те със сигурност ще бъдат хит.Подбрали сме онлайн магазините с най-добри условия и цени на българския пазар. И не забравяйте нещо много важно – ако все пак подаръкът не се хареса до голяма степен на дамата, винаги можете да го върнете на магазина, при което ще си получите заплатената сума обратно. Точно поради тази причина ви съветваме да пазарувате онлайн, особено що се отнася до скъпи и луксозни подаръци.

Часовник с диаманти

98r274-1200x1200 - Най-добрите луксозни подаръци за жени - Подаръци

Жените обичат диаманти, това е сигурно. Но вместо да и купите пръстен с диаманти, ние ви предлагаме един още по-уникален луксозен подарък, с който наистина ще изпъкнете както вие, така и дамата, на която ще го подарите.

Разгледайте нашите предложения тук


Смартфон

Res 1f02dfbd16d4efa6586a428f34a8c7fd - Най-добрите луксозни подаръци за жени - Подаръци

Модерното поколение вече е мобилно. Да, имаме предвид, че половината от живота на един млад човек е в онлайн пространството. Пазаруване, комуникация, фитнес режим, хранене, календар, мобилно банкиране и т.н. Вече всичко е в телефона ни. И едва ли ще ви изненадаме, ако ви кажем, че всяка истинска дама иска да притежава модерен, стилен и скъп смартфон, който да остава луксозен оттенък. Съвсем нормално и очаквано, смартфоните попадат сред нашите любими предложения за луксозни дамски подаръци.

Разгледайте нашите предложения тук


Смарт часовник

Res Aeac73d7689b47172ed9980e81c13603 - Най-добрите луксозни подаръци за жени - Подаръци

Продължаваме нашия списък с луксозни подаръци за жени с още едно смарт предложение – смарт часовник. Също както и смартфоните, смарт часовниците все повече навлизат в ежедневието ни и ни осигуряват удобство и стил. Вече все повече млади жени предпочитат да заменят стандартния ръчен часовник със смарт такъв. И в това няма нищо изненадващо. Като започнем от външния вид и завършим с умните ежедневни приложения, тези аксесоари са едно от най-добрите ни предложения за луксозни дамски подаръци.

Разгледайте нашите предложения тук


Фитнес уред

Res 994b8901e69b2887408d38c076593224 - Най-добрите луксозни подаръци за жени - Подаръци

Фитнес уредите са един чудесен луксозен подарък за една дама. Но тук ще сложим едно “но”. Но какво става ако вашата дама е по-пухкава? Естествено, ще си помисли, че я мислите за дебела и затова и подарявате фитнес уред. Затова правим важното уточнение, че този подарък би бил подходящ за жени, които имат афинитет към тренировките, за да не предположат, че вие ги подтиквате към започване на тренировки. Иначе, ако вашата дама, която искате да изненадате, си пада по фитнеса, на пазара има толкова много предложения за различни видове фитнес уреди – лежанки, крос тренажори, велоергометри, бягащи пътеки, гребни третажори и много други.

Разгледайте нашите предложения тук


Луксозен козметичен комплект

Res 58a5ac4cc841e247e76e5dcaa6823ddd - Най-добрите луксозни подаръци за жени - Подаръци

Добрата стара козметика – това е което подлудява всички дами и няма как да сбъркате с такъв избор за луксозен подарък за жена. Естествено, трябва да знаете поне приблизително вкусът на дамата, но в повечето случаи луксозните серии от козметични продукти са универсални и почти не се намира дама, която да не хареса парфюмите на Gucci, Tom Ford или Chanel. И за да бъде изненадата още по-голяма, можете да подарите не само парфюм, а да го окомплектовате с крем, лосион за тяло или друг вид козметичен продукт със същия аромат, както парфюма. По този начин дамата ще може да се любува на аромата дори когато се къпе.

Разгледайте нашите предложения тук


Луксозен аксесоар

Res B6ac8fe849233c65b742560008a4c44d - Най-добрите луксозни подаръци за жени - Подаръци

Чанта, колан, портмоне, шапка или шал – има много аксесоари, които жението обожават. Изборът е безброен, а вие съвсем спокойно и безпроблемно можете сами да комбинирате няколко аксесоара и да ги подарите като комплект. Но… за да не изглежда подаръкът ви като такъв за 10 лв, много внимателно подбирайте вида и марката на тези аксесоари. Препоръчваме ви те са да на някой от реномираните луксозни производители, така наречените премиум брандове за дрехи и аксесоари (Tommy Hilfiger, Michael Kors, Calvin Klein, Armani, Gucci и т.н.).

Разгледайте нашите предложения тук


Електроуред за лична грижа

86b073a1 E28e 09eb Dfdc 39f6f3f503b4 - Най-добрите луксозни подаръци за жени - Подаръци

Тук разнообразието наистина е много голямо. В тази категория луксозни подаръци за жени влизат епилатори, сешоари, уреди за маникюр и перикюр, преси за коса, маши, лазерни устройства за епилиране (IPL) и т.н. Всяка жена обича да се грижи за външния си вид и тези уреди са необходимост за всяка дама. Помислете от какво се нуждае вашата половинка. Може би тя вече си има всичко, от което има нужда, но от друга страна техниката остарява. Може би някой от нейните уреди вече е морално остарял и тя би се зарадвала на един нов и по-луксозен уред с повече екстри.

Разгледайте нашите предложения тук

 


Подобно ревю: Най-добрите часовници с диаманти

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2