Най-добрите марки телевизори

0

Ако търсите нов телевизор, може би сте забелязали огромен брой марки, от които да избирате. С толкова много налични телевизори може да се почувствате обезсърчени да изберете правилния. Би било полезно, ако премислите няколко неща, които са уникални за вашата ситуация, но можете да започнете, като се съсредоточите върху първите четири марки, които постоянно правят страхотни телевизори.SAMSUNG

Телевизорите Samsung са известни със своята висококачествена изработка и зашеметяващи дисплеи. Има много модели, от които да избирате в зависимост от това дали искате Quantum LED или Organic LED TV. Те обаче са по-скъпи от тези, произведени от други марки.

<<Разгледайте телевизори SAMSUNG ТУК и ТУК>>


LG

LG произвежда много отлични телевизори, които се отличават с наситените си цветове. OLED телевизорите на LG набират скорост, защото най-популярните са по-достъпни от OLED моделите на Samsung. Телевизорите LG използват операционната система webOS, която предлага функции като споделяне на екрана и показва често използвани приложения на главния екран.

<<Разгледайте телевизори LG ТУК и ТУК>>


HISENSE

Ако не искате да изпразните банковата си сметка с покупката на нов телевизор, Hisense е отлична марка, която да разгледате. Hisense прави бюджетни интелигентни телевизори, но те все пак осигуряват впечатляващо качество на картината и поддържат много популярни функции. Някои използват интерфейс Roku TV, докато други използват Google TV. И двата интерфейса са лесни за използване и предлагат достъп до най-добрите стрийминг услуги.

<<Разгледайте телевизори HISENSE ТУК>>


SONY

Sony включва чип за когнитивна XR обработка в своите телевизори, което ги кара да работят гладко и да произвеждат висококачествена картина. Смарт телевизорите на Sony използват интерфейс на Google TV, който е сред най-удобните за потребителя. Неговите телевизори Bravia предлагат ниско забавяне на входа, подобрено качество на звука и ярки цветове.

<<Разгледайте телевизори SONY ТУК и ТУК>>


Разгледайте нашата класация за най-добрите телевизори на тези марки по -долу:


Най-добрият телевизор Samsung

Телевизор Samsung OLED 55S90C, 55″ (138 см), Smart, 4K Ultra HD, 100Hz

Res Bea8fc6cbe3b49d1b0572e32b6758d03 - Най-добрите марки телевизори - Техника

 • Какво трябва да знаете: Този телевизор е специално отличен за качество и предоставя ярки визуализации и точен контраст за поглъщащо изживяване при гледане.
 • Какво ще ви хареса: Има подобрена яснота на движението и намалено замъгляване за гладко действие и спорт и предлага 100% обем на цветовете. Отблясъците са минимални, а Ultra Viewing Angle ви позволява да виждате ясно всеки детайл от всеки ъгъл.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Най-добрият телевизор Samsung за цената си

Телевизор Samsung 55Q90T, 55″ (138 см), Smart, 4K Ultra HD, LED

Res 748987d645a885a76447c4ba67ddb447 - Най-добрите марки телевизори - Техника

 • Концентрираните зони с прецизно контролирана подсветка показват ултрадълбоки черни и чисти бели цветове;
 • Мощният процесор на Samsung оптимизира качеството на картината до отлични условия за гледане, като подобрява цялото ви съдържание.
 • Активно адаптиране към заобикалящата среда чрез автоматично настройване на яркостта
 • Насладете се на ярките нюанси във всяка сцена с помощта на аудио, което следи всяко движение. С високоговорителите, насочени нагоре и надолу, можете да изживеете ярко реалистичен 3D звук, който ви пренася по-близо до действието

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Най-добрият телевизор LG

Телевизор LG LED 55NANO963PA, 55″ (139 см), Smart, 8K Ultra HD

Res 2ddc08806424e5fc7ecb425d1d675843 - Най-добрите марки телевизори - Техника

 • Какво трябва да знаете: Този телевизор изглежда фантастично и има бърза честота на опресняване с режим за оптимизиране на игри, което го прави идеален за спорт и игри.
 • Какво ще ви хареса: Този телевизор има A9 Gen 4 AI процесор, който открива сцени и автоматично настройва настройките на картината за оптимално гледане. Автоматичният режим с ниска латентност намалява закъснението при въвеждане, а Dolby Atmos предоставя ясни аудио детайли.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Най-добрият телевизор LG за цената си

Телевизор LG OLED OLED55C21LA, 55″ (139 см), Smart, 4K Ultra HD, 100Hz

Res 3e47b0a06771c2d1e0afe92d50c2698b - Най-добрите марки телевизори - Техника

 • Какво трябва да знаете: Този телевизор предлага гладко гледане и е идеален за тези, които искат телевизор за стая със среден размер.
 • Какво ще ви хареса: Този телевизор има функция Active HRD, която подобрява качеството на картината и режим Filmmaker, който позволява на зрителите да гледат филми в техния естествен вид. Четириядреният процесор осигурява живи цветове и отличен контраст по време на тъмни и ярки сцени.
 • Какво трябва да имате предвид: Не поддържа честота на опресняване, по-висока от 60 херца, така че не е идеален за сериозни геймъри или гледане на спорт.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Най-добрият телевизор HISENSE

QLED Smart TV HISENSE 75A7GQ, Ultra HD 4K, HDR 10+, 190 см

Res 8f5e380591cefd3131da6a46dfb28768 - Най-добрите марки телевизори - Техника

Това е LED телевизор, който ви осигурява картина с ненадминато качество и ярки цветове. Този телевизор е 4K HDR сертифициран и ви осигурява реалистична картина с безупречна яснота. Той разполага с широка цветова гама, която прави всяко изображение по-реално и истинско. Технологията VIDAA U ви осигурява интуитивен персонализиран достъп до любимимите ви забавления и вградените приложения като Netflix, Prime Video, YouTube и Freeview Play. Освен това Freeview Play ви позволява да наваксате любимите си телевизионни предавания от последните 7 дни, както и да паузирате и да превъртате, когато гледате предавания на живо от BBC iPlayer, ITV Hub, All 4, My5 и други. Освен това може да контролирате телевизора си чрез гласови команди чрез вградената Alexa технология.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Най-добрият телевизор HISENSE за парите си

Телевизор Hisense A5700F, 40″ (101.60 см), Smart, Full HD LED

Res 3129ed67d1cc51d5a7c8f51fe3a6c478 - Най-добрите марки телевизори - Техника

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Най-добрият телевизор SONY

Телевизор Sony 55A90J, 55″ (138.8 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, OLED

Res 23c590a0f8fec3382e498e0192591b0d - Най-добрите марки телевизори - Техника

 • Какво трябва да знаете: С впечатляващи възможности за картина и звук, този телевизор може да предложи завладяващо изживяване като в киносалон.
 • Какво ще ви хареса: Този телевизор използва когнитивен процесор от висок клас за възпроизвеждане на дълбоко черно, естествени цветове и отлична яснота. XR Triluminos Pro предоставя милиарди точни и живи цветове, а интерфейсът на Google TV предлага достъп до хиляди стрийминг услуги.
 • Какво трябва да имате предвид: Качеството на изработка е средно в сравнение с други марки.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Най-добрият телевизор SONY за парите си

Телевизор Sony LED 43X72K, 43″ (108 см), Smart Android TV, 4K Ultra HD

Res Fd42def37fbf80666320c5137faccaf1 - Най-добрите марки телевизори - Техника

Изображенията оживяват на този Sony BRAVIA 4K телевизор, потапяйки ви в драмата и емоциите на филмите и игрите. Приемането на различни HDR формати, включително HDR10 и Hybrid Log-Gamma, носи най-доброто от 4K от дискове, излъчвания или стрийминг

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Може би ще ви хареса
UA-143862804-2