Най-добрите мини/преносими фото принтери

0

В момента нашите смартфони са нашите камери по подразбиране, а мини/преносимите фото принтери са тук, за да съчетаят технологичните предимства на настоящето – като социални медии и фото филтри – със забавлението от миналото.

Мини фото принтерите са предназначени да заснемете вашите лични снимки на телефона ви и да ги отпечатате незабавно във физически снимки, които можете да споделяте и съхранявате. Те отпечатват в стандартни размери на снимки и често включват приложения за редактиране на снимки, така че всяка разпечатка излиза перфектна.Ако сте готови да се насладите на моменталните фотопринтери – или сте готови да дадете на модерните си технологии здравословна доза носталгия – вие сте на правилното място. Прегледайте нашите предложения за най-добрите мини фото принтери или прочетете нашия наръчник за избиране на мини фото принтер в статията по-долу.


Фото принтер Canon Zoemini, Мобилен, Bluetooth, Rose Gold & White

Res 1670bc313ef7408c77f12070f49c61c4 - Най-добрите мини/преносими фото принтери - Техника

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Фото принтер за моментни снимки HP Sprocket, размер 2×3 инча, сребърен/бял

Res 87c9f2113da16cda9a377e08a6aa834f - Най-добрите мини/преносими фото принтери - Техника

Фото принтер Fujifilm Instax Mini Link, Портативен, Dark Denim

Res 3e6e8f6733a053ee53e60683429d586b - Най-добрите мини/преносими фото принтери - Техника

Фото принтер Canon SELPHY QX10, Green

Res 462715cced9b9037700f57c0671cb4a6 - Най-добрите мини/преносими фото принтери - Техника

Фото принтер Xiaomi Mi Portable Photo Printer, Преносим

Res Ce8bb43a2d42ba73e925e55f33f135fe - Най-добрите мини/преносими фото принтери - Техника

Printer Polaroid Hiprint 2x3 Pocket Photo Printer White 009046 Image 5f5a1be63639a 800x800 - Най-добрите мини/преносими фото принтери - Техника

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Фото принтер CANON ZOEMINI 2 ZINK, Rose Gold

Res 585d40ce066eb0aa9d88d2f5da09d898 - Най-добрите мини/преносими фото принтери - Техника

Фото принтер Canon Zoemini 2, Мобилен, Bluetooth, Black & Slate Grey

Res Ba2efd4bab96840a2dbf242187beaee0 - Най-добрите мини/преносими фото принтери - Техника

Фото принтер HP Sprocket Black Noir, снимки с размер 2×3 инча, черен

Res 3a1891420cd5549a4385f443d06521a9 - Най-добрите мини/преносими фото принтери - Техника

Вижте още предложения за компактни фотопринтери ТУК и ТУК


КЛЮЧОВИ СЪОБРАЖЕНИЯ

Преди да започнете да пазарувате, отделете малко време, за да обмислите за какво ще използвате своя мини фото принтер и кои функции са най-важни за вас. Препоръчваме ви да започнете, като зададете тези въпроси.

  • Колко струва смяната на фотохартия? Това е най-важното съображение от всички, защото изгодният мини фотопринтер престава да бъде изгоден, ако цената на резервната фотохартия е надценена. Потърсете фотопринтер или моментална камера, които приемат резервни касети с 30 до 50 снимки всяка, и очаквайте да платите между 30 и 60 лв на касета. Ако видите модел с резервна фотохартия, който е по-скъп от този, намерете такъв, който е по-достъпен.
  • Какви приложения работят с принтера? Някои мини фотопринтери могат да работят директно с вашите приложения за социални медии, докато други изискват да използвате собствените приложения на производителя. Ако планирате да печатате много снимки от източници, различни от камерата на вашия смартфон, направете списък с приложенията, от които искате да печатате, и се уверете, че моделът, който купувате, е съвместим. (Често можете да запазвате снимки от приложения в личната си ролка на мини принтера, но това не винаги е така и е тромав процес.)
  • Какъв размер снимки прави мини фотопринтерът? Много мини фотопринтери за незабавни снимки отпечатват стандартни размери като 4 x 6 инча (9 х 13 см) и 5 x 7 инча (10 х 15 см), но някои печатат до уникални размери като 2 x 3 инча. Помислете какъв размер на снимките искате и купете мини фотопринтер, който може да печата в тези размери.
  • Ще работи ли мини фотопринтерът с моя смартфон? Всички моментални фотопринтери могат да работят с вашия смартфон, но в някои случаи това е ненужно сложно. Например, някои мини фотопринтери работят най-добре, като използват комуникация в близко поле (NFC) за прехвърляне на снимки, функция, която се намира само на телефони с Android. По същия начин някои мини фотопринтери са създадени да се прикрепят физически към конкретни смартфони като iPhone. Преди да направите окончателната си покупка, уверете се, че моделът, който искате да закупите, е напълно съвместим с вашия смартфон и проверете потребителските отзиви за обратна връзка относно това какво е изживяването.
  • Колко преносим трябва да бъде вашият незабавен мини фотопринтер? Много моментални мини фотопринтери имат вградени батерии, така че можете да вземете един със себе си и да отпечатате изображения, без да е необходимо да сте свързани към електрически контакт. Ако искате да печатате в движение, купете такъв с вградена батерия. Ако не го направите, спестете малко пари и купете принтер, който е предназначен да остане включен през цялото време.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МИНИ ФОТОПРИНТЕРИТЕ

Докато избирате незабавен мини фотопринтер, ще видите много нови иновации, както и някои безполезни „функции“. Ето нещата, които са най-важни, когато купувате такъв.

Безжична свързаност:

Ще трябва да прехвърлите вашите снимки от вашия смартфон към вашия незабавен мини фотопринтер и е много по-лесно да го направите безжично, отколкото с кабел. Избягвайте незабавни фотопринтери, които изискват да използвате USB кабел, за да свържете телефона си. Главоболието всъщност не си заслужава, а безжичните модели струват приблизително същото като техните жични еквиваленти.

Персонализирани приложения:

Повечето незабавни мини фотопринтери се доставят със собствени приложения за смартфон за отпечатване на вашите снимки, но тези приложения не винаги са невероятни и в някои случаи сте принудени да използвате само тези приложения за печат. От друга страна, някои включени приложения са изключителни и улесняват персонализирането на вашите снимки с инструменти за редактиране на изображения и забавни шаблони. След като стесните търсенето си до един или два модела, потърсете онлайн рецензии на самите приложения, за да можете да получите визуализация на това как функционира приложението за всеки модел.

Стикери:

Едно от любимите ни нововъведения в моменталните мини фотопринтери е възможността да правите свои собствени стикери. Много модели работят със самозалепващи се снимки, така че можете да решите да направите забавен стикер от всяка ваша снимка, когато пожелаете. Проверете потребителските отзиви, за да видите примери за стикери, които други са направили, и след това започнете да мечтаете за свой собствен!


СЪВЕТИ

  • Купете много допълнителна фотохартия предварително. Уверете се, че никога няма да ви свърши фотохартията за нови снимки и се запасете, когато купувате своя незабавен мини фотопринтер. Поддържайки допълнително, вие също се предпазвате от потенциални бъдещи проблеми (например, ако производителят го прекрати или стане трудно за намиране).
  • Проучете дали фотохартията на трети страни се предлага с отстъпка. В някои случаи можете да намерите съвместима фотохартия от друг доставчик и да спестите много пари, така че си направете домашното предварително, за да видите кои модели работят с фотохартия на трети страни. (И не забравяйте да проверите потребителските отзиви за всяка фотохартия на трети страни, защото те не винаги са страхотни.)
  • Отпечатайте оригинални снимки за по-добро качество. Снимките от социалните медии ще бъдат компресирани и няма да изглеждат толкова добре. Много незабавни фотопринтери могат да се свързват директно с вашите акаунти в социалните медии, така че можете незабавно да отпечатвате снимки. Това е невероятно удобна функция, но има една уловка: когато качите снимка в социална мрежа, тя се компресира и леко се влошава (така че размерът на файловете с изображения в социалните медии може да остане малък), така че когато отпечатвате снимки от сайтове на социални медии , понякога могат да изглеждат замъглени или пикселизирани. Когато е възможно, отпечатвайте директно от оригинални снимки за най-добро качество.
  • Помислете за закупуване на цифров фотоапарат „всичко в едно“ и мини фотопринтер. Това е нещо, за което да помислите, ако камерата на вашия смартфон не прави страхотни снимки. Комбинациите камера/принтер са малко по-скъпи от самостоятелните принтери, но за много хора удобството – и качеството на изображението – си заслужават.

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2