Най-добрите мъжки кожени ръкавици

Кожените ръкавици са вечно шикозни и полезни, благодарение на своя комфорт, защита и класически стил. Качествен чифт кожени ръкавици може да ви издържи с години, но е важно да помислите какво търсите, преди да ги купите, за да можете да се наслаждавате на ръкавиците си десетилетия.

Няма един „най -добър“ вид кожа, тъй като всеки сорт предлага различна текстура, мекота и издръжливост. Работните ръкавици са изработени от по-евтини, но издръжливи кожи като телешка кожа, докато при ръкавиците за шофиране и тези, които служат като аксесоар, се използват по-елегантни кожи, които обикновено са по -скъпи.

Трябва да знаете размера на ръката си и колко гъвкавост ще ви е необходима в ръкавиците. Независимо дали търсите ръкавици за работа, шофиране или обличане, важно е да знаете какъв стил и размер имате нужда.

Ако сте готови да изберете чифт ръкавици, разгледайте нашия избор за най-добрите мъжки кожени ръкавици.

За да научите повече за сортовете кожени ръкавици и техните характеристики, продължете да четете по-надолу.


Мъжки зимни ръкавици Hungant, Еленска кожа/Кашмир, Тъмно кафяв

Res 9ae40ba7a455f69abb66f41af9e51ff3 - Най-добрите мъжки кожени ръкавици - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Кожени ръкавици с подплата с вълна CALVIN KLEIN

Res 40d00153394234d04592f9f9623f58d1 - Най-добрите мъжки кожени ръкавици - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Подплатени зимни ръкавици за мъже OEM Andrew, Кожа напа

Res 34024f1008c6b38ffe9ad312a1a7775c - Най-добрите мъжки кожени ръкавици - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Кожени ръкавици ARMANI EXCHANGE

Res 9deb0b72d1786261ff919359254a2228 - Най-добрите мъжки кожени ръкавици - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Мъжки ръкавици OEM Александър, За шофиране, Напа кожа

Res F9bfb1dbcca542cfe7b31f6bd781d530 - Най-добрите мъжки кожени ръкавици - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Мъжки зимни ръкавици Hungant, Еленска кожа/Кашмир

Res E834e93a2b92a96cd4db80a425e4b01f - Най-добрите мъжки кожени ръкавици - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Подплатени зимни ръкавици за мъже OEM Marcell, Кожа напа

Res 1965cbffcfce0cae1524ec7c96b4eed0 - Най-добрите мъжки кожени ръкавици - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Мъжки ръкавици OEM Andrew, За шофиране, Естествена кожа, Кафяв

Res 1f9af9210f1afe1fd2dbfd3898b59cd7 - Най-добрите мъжки кожени ръкавици - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Мъжки ръкавици Silver Flame, SFG02BL2, Черен

Res 5352be3bf9cbf405eefe1038b13d9a41 - Най-добрите мъжки кожени ръкавици - Аксесоари

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


МЪЖКИ КОЖЕНИ РЪКАВИЦИ – наръчник за избор

Колко често ще носите ръкавиците си, колко защита от студа имате нужда и какъв размер са ръцете ви? Това са всички въпроси, на които трябва да отговорите, когато започнете търсенето на идеалния чифт кожени ръкавици.

Предназначение

Няма да искате да носите същия чифт ръкавици за тежко повдигане, както бихте искали да поддържате ръцете си топли при ежедневното пътуване. Кожените ръкавици са предназначени за конкретна задача или повод.

Работните ръкавици обикновено са изработени от телешка или свинска кожа, като и двете са издръжливи и удобни за часове работа. Разделената кожа, издръжливият долен слой кожа, обикновено се използва за работни ръкавици. Работните ръкавици обикновено имат умерена подплата за предотвратяване на наранявания и могат да издържат на абразия и дори на високи температури или химикали. Трябва да изберете работни ръкавици, които допълват типичните ви задачи, за да сте сигурни, че ръцете ви са удобни и подходящо защитени.

Ръкавиците за костюм са елегантни, предназначени повече за външен вид и комфорт, отколкото за гъвкавост или издръжливост. Те обикновено са черни на цвят и най-често са направени от овча, агнешка или телешка кожа. Peccary е една от най -луксозните опции, която придава на ръкавиците различен вид с по-светлия си кафяв или жълт тон. Всяка кожа има малко по-различно усещане и вид, а кожата ще бъде голям определящ фактор за цената.

Ежедневните кожени ръкавици често са функционални, докато изглеждат доста привлекателни. Те са склонни да варират в своя цвят, като са налични много по-светли опции. Ръкавиците за шофиране са популярен вид, който може да се носи зад волана или на зимна разходка. Липсва им подплата, което ги прави малко по-студени, но ви позволява да имате по-добро сцепление с волана, докато шофирате.

Подплата

Хастарът добавя изолация, за да поддържа ръцете ви топли в студени условия. Не всички ръкавици имат подплати, но ако живеете в по-топъл климат, това може да не ви притеснява.

Ако търсите нещо, което да предпазва ръцете ви от студа, подплатата е задължителна. Ръкавиците за костюм са склонни да имат по-тънки подплати, за да поддържат ръкавиците елегантни и подходящи за формата. Кашмирените и синтетичните подплати са популярен избор, като кашмирът е по-скъпият вариант.

За по-функционални ръкавици вълната е топъл, но обемен вариант, като предлага малко повече изолация. Подплатите от козина са друг доста топъл вариант и обикновено се срещат в ежедневни ръкавици. Работните ръкавици могат да имат подплата от трико или вълна.

Размери

Ръкавиците се измерват в един или два размера: дължина и ширина. Един добър чифт ръкавици трябва да приляга плътно към ръката ви, без да напряга или разтяга материала и да позволява гъвкавост. Възможно е също така да има вариации в размера на мъжки и женски ръкавици, така че обърнете внимание за какъв пол са предназначени, ако има такива.

Ширината обикновено е формата на измерване, използвана, ако е даден само един размер. Това е измерването около ръката ви при кокалчетата (но не и палеца).

Дължината е измерването от върха на средния пръст до мястото, където дланта ви се среща с китката ви.

Трябва да знаете размера на ръката си, преди да купите чифт ръкавици. Повечето производители на ръкавици ще включат своята таблица с размерите на своя уебсайт, така че знаете какви измервания съответстват на малките, средните и големите размери ръкавици.

След като разберете какъв вид кожа търсите, какъв е размерът на ръката ви и кой стил ръкавици търсите, трябва да помислите за допълнителни функции, които ще направят вашите ръкавици най-подходящи за вас.

Mens Leather Gloves 2 - Най-добрите мъжки кожени ръкавици - Аксесоари

Ръчно или машинно ушити

Ръчно шитите ръкавици обикновено са по-скъпи и имат видими шевове, така че можете да се възхищавате на ръчната работа на занаятчията. Въпреки по-високата цена, те като цяло са по-малко издръжливи от машинно шитите ръкавици и са по-непринудени от стилните. Ако обичате да знаете, че някой е прекарал време и се е грижил за ръчно изработването на вашите ръкавици, чифт, ушит на ръка, е за вас.

Машинно ушити ръкавици са по-евтини и по-често са ръкавици за костюм или работни ръкавици, поради невидимите си шевове и издръжливостта. Тези фактори ги правят по-популярният избор за костюм, ежедневни или работни ръкавици.

Вентилационни отвори, дупки и гъвкавост

Някои ръкавици, особено ръкавиците за шофиране, имат отвори и вентилационни отвори на определени места, за да позволят на пръстите ви да се движат свободно. Много шофьорски ръкавици имат дупки на кокалчетата, които улесняват захващането на волана, без да натоварват материала.

Вентилационните отвори са прорези в маншета, които позволяват на китката ви да се движи по-свободно. Някои ръкавици може да имат странности, които са малки триъгълници от кожа между всеки пръст за допълнителна гъвкавост. Ако търсите плътно прилепнала ръкавица, която все още позволява гъвкавост, потърсете тези дизайнерски характеристики.

Закопчаване

Кожените ръкавици сигурно прилепват към ръцете ви по различни начини или в някои случаи липсва напълно механизъм за затваряне. Закопчаването с колан и копче е популярен избор поради тяхната лекота на използване и плътно прилягане. Закопчалките са по-рядко срещани, но позволяват по-прецизни настройки, които да пасват на китката ви. Някои по-скъпи ръкавици може да имат традиционни закопчалки с копчета, които отнемат малко повече време за отваряне и затваряне, но изглеждат стилни и класически. Бюджетните ръкавици или работните ръкавици могат да имат закопчалки с велкро.

Съвместимост със сензорен екран

Някои кожени ръкавици може да имат върхове на пръстите, съвместими със сензорен екран, което може да работи добре за пътуващите, които предпочитат да не свалят ръкавиците си, докато пишат текст или извършват други задачи на сензорни екрани. Дизайнът, удобен за сензорния екран, обикновено е по-непринуден и следователно по-евтин от официалните ръкавици.

Детайли и дизайн

Допълнителните детайли могат да изпъкнат във вашите ръкавици, което може да е важно, ако изберете чифт черни ръкавици.

Точките или ивиците на гърба на ръката, които разчупват текстурата на голямото парче кожа, което съставлява гърба на ръкавицата.

Fourchettes са панели отстрани на пръстите и не винаги са включени. Те може да са с различен цвят от останалата ръкавица, за да се откроят.

Стилът на маншета също може да отдели вашите ръкавици. Някои ръкавици имат по-дълги маншети в стил ръкавица, докато други са толкова къси, колкото да завършват до китката. Маншетът също може да бъде направен от различен материал като кашмир или козина.

СЪВЕТИ

  1. Ако вашите ръкавици се намокрят, те трябва да се сушат при стайна температура, а не в близост до източник на топлина.
  2. Мръсотията и прахът трябва да се избърсват със суха кърпа.
  3. Работните ръкавици могат да се почистват със студена вода и нежен сапун.
  4. Кожените ръкавици трябва да са донякъде водоустойчиви, но се предлагат хидроизолационни продукти за по-надеждно уплътняване.
  5. Когато почиствате ръкавиците, използвайте кърпа вместо гъба.
  6. Избягвайте да оставяте вашите ръкавици да бъдат напълно потопени във вода.

Подобно ревю: Най-добрите часовници с диаманти

You might also like
UA-143862804-2