Най-добрите надуваеми джакузита

0

Ако искате да създадете релаксиращ оазис в дворa си, помислете за добавяне на надуваемо джакузи към вашето външно пространство. Въпреки че струва много по-малко от традиционното джакузи, надуваемата опция обикновено е по-лесна за настройка, съхранение или дори преместване, когато е необходимо. Все пак можете да се насладите на някои от същите предимства, включително релаксиращи джетове, околни LED светлини и места за до 6 възрастни.

И при двата стила джакузита ще трябва да държите на първо място санитарните условия и безопасността. Наред с общата безопасност на водата, други фактори могат да допринесат за благосъстоянието на вашето надуваемо джакузи и неговите потребители, включително предпочитания от вас метод за дезинфекция, климата във вашия регион, колко често използвате джакузито си и дори къде сте го поставили.

Проучихме най-добрите надуваеми джакузита, като ги оценихме по стойност, комфорт, издръжливост и специални характеристики като дюзи и светлини. Ако искате да научите повече за надуваемите джакузита, прочетете нашето ръководство за избор на надуваемо джакузи в статията по-долу. Ако сте готови да направите своя избор, прегледайте нашите предложения:Джакузи Mspa Naval, Надуваемо, Кръгло, 6 места, 173 х 65 см

Res 7947b57218553c66b3fb4539a6d2dc1e - Най-добрите надуваеми джакузита - Градина

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Надуваемо джакузи Lay-Z-Spa Tahiti AirJet 180 x 66 cm

Res Ba1d9c8fcf2a3eb96ac78a42cd5d5094 - Най-добрите надуваеми джакузита - Градина

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Джакузи MSPA COMFORT Tekapo, Квадратно, 6-местно

Res 96920be99a3c07545b4ae503a568933a - Най-добрите надуваеми джакузита - Градина

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Джакузи MSPA COMFORT Bergen, Кръгло, 6-местно

Res 22798c9c01a45f4cc24a8628b3a08a49 - Най-добрите надуваеми джакузита - Градина

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Джакузи Mspa Premium Exotic, Надуваемо, кръгло, 6 места, 204 х 70 см

Res 164727622d028b6943779b37b6671927 - Най-добрите надуваеми джакузита - Градина

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Джакузи Mspa Ottoman, Надуваемо, 6 места, 204 х 70 см

Res B79a855d8428adf23178b85e404b9279 - Най-добрите надуваеми джакузита - Градина

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Джакузи Mspa Aurora, Надуваемо, Кръгло, 6 места, 204 х 70 см

Res Ba9f7a2bfd360b25c32094b807c630ea - Най-добрите надуваеми джакузита - Градина

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Мини хидромасажен басейн Lay-Z-Spa Miami, Bestway, 180 x 65 см, надуваем, преносим, с отопление

Res 7c192058bc5bc234688a8f5b9ad6be18 - Най-добрите надуваеми джакузита - Градина

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Джакузи Lay-Z-Spa Palm Spring, 4 – 6 души

Res Ce6d65645b825d071605878aafb6aa0a - Най-добрите надуваеми джакузита - Градина

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Характеристики на надуваемото джакузи

Размер

Един от критичните фактори, които трябва да вземете предвид при закупуването на надуваемо джакузи, е за колко хора е подходяща ваната. Някои джакузита побират само двама души, докато други удобно побират четирима или повече. Въпреки че по-голямото надуваемо джакузи означава увеличен капацитет, имайте предвид, че то също така изисква повече вода за пълнене, повече електричество за отопление и по-голямо пространство във вашия двор. Освен това не забравяйте, че колкото по-голямо е вашето джакузи и колкото повече вода побира, толкова по-тежко става. От решаващо значение да се гарантира, точно както бихте направили с обикновена вана, че повърхността ви е структурно здрава за теглото на вашето надуваемо джакузи и водата, която съдържа.

Духалки за мехурчета (дюзи)

Джакузито предлага нещо повече от потапяне в топла вода – то предлага и мехурчета за масаж на мускулите ви. Ако тази функция е от съществено значение за вас, сравнете броя на дюзите, когато избирате надуваемо джакузи. Средно повечето модели имат от 80 до 140 дюзи.

Безопасност

Дезинфекцията и безопасността винаги трябва да бъдат основен приоритет за потребителите на надуваеми джакузита. Обикновено производителите предоставят насоки как да балансирате и поддържате водата във вашето джакузи и как да се грижите за самата вана. Трябва също така да сте готови поне редовно да тествате и дезинфекцирате водата си, да източвате и почиствате ваната си, ако е необходимо, и да се уверите, че е правилно покрита или съхранявана между употребите. Това е в допълнение към прилагането на общи насоки за безопасност на водата, особено ако има деца във вашето домакинство.

Други функции

Допълнителните функции могат да подобрят енергийната ефективност, удобството и атмосферата на вашето надуваемо джакузи. Например, някои джакузита се предлагат с изолиран капак и кърпа, за да се намали загубата на енергия. Ако живеете в хладен климат и планирате да използвате вашето надуваемо джакузи на открито, тези добавки могат ефективно да поддържат комфортни температури на водата.

Други опции за надуваемото джакузи включват цифров контролен панел или управление от смартфон за регулиране на температурните настройки или управление на дюзите. Към някои надуваеми джакузита се предлагат и светлини, които добавят забавна или релаксираща атмосфера – ако това е един от вашите приоритети, не забравяйте да разгледате дали избраният продукт го има.


Често задавани въпроси

 

Какво можете да поставите под вашата надуваема джакузи?

Въпреки че вашето надуваемо джакузи може да стои директно върху трева или бетон – ако приемем, че сте изчистили всички предмети, които представляват риск от пробиване, като остри камъни, клонки и счупено стъкло – помислете за допълнителен слой защита и изолация.

Най-елементарното решение е да използвате тежък брезент, сгънат или изрязан, за да пасне на дъното на вашата вана. Имайте предвид, че брезентът става хлъзгав, когато е мокър. Можете също така да закупите плочки от пяна или гума за подобряване, за да създадете гладка основа. По-солидно и дълготрайно решение, което осигурява и изолация, е подложката за джакузита и басейни. Можете да напълните тези взаимосвързани плочки с чакъл, за да ги задържите на място и да повдигнете надуваемото джакузи от земята.

Можете ли да използвате надуваемото джакузи на закрито?

Ако имате пространство и електрически източник, можете да поставите надуваемото джакузи на закрито или на открито. Ако възнамерявате да използвате вашето джакузи вътре, тогава обърнете специално внимание на предвидената подова настилка на помещението. Ако е килим или дърво, помислете за поставяне на пластмасова постелка или имайте много кърпи под ръка, за да предпазите пода от влага, когато влизате или излизате от джакузито.

Освен това пълната гореща вана е много тежка, така че се уверете, че подът ви може да издържи тежестта. Стая на приземния етаж обикновено е по-добър избор – и също така избягва риска от повреда на тавана от вода в случай на теч.

Колко дълго издържат надуваемите джакузита?

Общото правило е приблизително 5 години, въпреки че много фактори могат да повлияят на крайната продължителност на живота на вашата вана, включително метеорологични условия, честота на използване, излагане на слънце, колко често надувате и изпускате въздух и редовното износване. Ако търсите надуваемо джакузи, на което можете да разчитате повече от 5 години, може да помислите за обикновена хидромасажна вана, но ако очаквате по-лека употреба и сте съгласни да преразгледате покупката си след 5 години, тогава надуваемите все още могат да бъдат чудесен избор за вас.

Можете ли да използвате надуваемо джакузи през зимата?

Да, можете – с едно предупреждение! Просто не забравяйте да проверите отново указанията на производителя, за да сте сигурни, че вашето оборудване е направено да издържа на по-ниските температури. Например, някои марки предлагат технологии, които предпазват вашето джакузи и оборудване, когато температурите паднат под 0 градуса.

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2