Най-добрите онлайн магазини в България

Тенденции в онлайн пазаруването Всички знаем, че онлайн пазаруването заема доста голям дял от пазаруването като цяло. Наблюдава се тенденция…

Тенденции в онлайн пазаруването

Всички знаем, че онлайн пазаруването заема доста голям дял от пазаруването като цяло. Наблюдава се тенденция все повече млади хора да се насочват към пазаруването по интернет. Това до известна степен е очаквано и следва глобалните тенденции за дигитализация на живота като цяло. Забелязва се обаче и друга тенденция – хора в по-напреднала възраст също започват все по-често да заместват конвенционалното физическо пазаруване с пазаруване по интернет. Както винаги, Bestix.eu е тук, за да ви поднесе класация за най-добрите онлайн магазини в България.

Как определяме кой онлайн магазин е добър?

Има много критерии, които определят дали един онлайн магазин е добър за пазаруване и дали попада в избора на най-добрите онлайн магазини. Тук ще се спрем на най-важните:

Разнообразие на предлаганите продукти

Като цяло можем да разграничим два вида онлайн магазини. Едните са големите гиганти, които предлагат стотици хиляди продукти от почти всички категории – от дрехи до автомобили. Другата категория са по-малките онлайн магазини, които са специализирани в предлагането на определена категория продукти – например био козметика.

Не може да се каже категорично кой тип е за предпочитане. Това зависи най-вече от личните предпочитания. Но, ако все пак имате навик да пазарувате различни категории продукти, по-добрият онлайн магазин за вас ще е по-големият с по-голям асортимент.

Репутация на магазина

Репутацията на магазина е от съществено значение. Нали не искате да използвате онлайн магазин със съмнителна репутация? И още повече да оставите личните си данни в ръцете на непознати субекти.

Тук отново предимството е на страната на големите гиганти.

Сигурност на разплащанията

Сигурността на онлайн разплащанията е една от най*важните характеристики на все онлайн магазин. Големите онлайн магазини влагат изключително големи ресурси, за да поддържат здрава, сигурна и защитена връзка, като по този начин гарантират сигурността на вашите лични данни и кредитни/дебитни карти.

Опции за доставка и плащане

Всеки има различни предпочитания как да заплати за дадени стоки. Едни хора предпочитат да заплатят с карта в момента на поръчката. Други предпочитат да заплатят с наложен платеж в момента на получаване. Важно е онлайн магазинът да предоставя богат набор от платежни опции, за да задоволи всеки клиент.

Доставката също е от голямо значение. Някои хора предпочитат доставка до адрес, а други до офис на куриерска фирма. Тук отново различните опции са от голямо значение.

Срок за доставка

Бързото изпращане гарантира и бърза доставка. Обърнете специално внимание на тези срокове, преди да направите покупка. Не оставайте изнендани, ако някои магазини ви определят срок за доставка от над 1 месец. Обикновено това са сайтове, които работят на принципа на дропшипинг и стоките се доставят от Китай.

Срок за връщане

Важно е да знаете, че законодателството в България и Европейския съюз гарантира право на връщане на всички стоки, закупени онлайн, до 14 дни. Това е валидно, в случай, че стоката не е повредена от Вас в периода на владеене. Така че, ако някой магазин ви откаже обратно изкупуване, имате право да се оплачете в Комисията за защита на потребителите.

Как определяме кои онлайн магазини са най-добрите за пазаруване

При изготвяне на класацията сме съпоставили всички тези критерии. Избрали сме магазини от всички категории, които предлагат оригинални и качествени стоки, с доказан произход. Тези магазини предлагат добра сигурност на разплащанията и на личните ви данни. Също така най-добрите онлайн магазини от нашата класация предоставят богат избор от начини за заплащане и доставка. И не на последно място – ние сме проверили тези магазини и впечатленията ни са били отлични.

Най-добрите универсални онлайн магазини в България

EMAG.BG

Безспорно можем да го наречем ГИГАНТЪТ, ГОЛЕМИЯТ. Предлага продукти от почти всяка категория. Предпочитам онлайн магазин за пазаруване от стотици хиляди Българи всеки ден. Много хора поръчват всичко, от което се нуждаят от ЕМАГ – разнообразието е наистина колосално.

В ЕМАГ ще получите висока сигурност на плащанията и на личните си данни, богато разнообразие от методи за плащане и за доставка, добро и качествено гаранционно обслужване и най-важното – бърза и безплатна доставка.

<<към EMAG>>

ALLEOP.BG

Фирмата е създадена през 1990 година. Сами можете да се досетите, че онлайн магазинът е голяма традиции и е успял да достигне най-високо качество на обслужване. Предлагат продукти с високо качество на много добри цени. Техни лични марки продукти са SAPIR и ZEPHYR.

ALLEOP предлага богат набор от продукти, бърза доставка, богат набор от методи за заплащане и сигурност на личните данни.

<<към ALLEOP>>

KUPUVAI.ME

Това е най-добрият магазин, в който можете да намерите богато разнообразие от всякакви полезни и практични стоки за вашия дом или градина на много ниски цени. Предлагат доста категории продукти и начини за плащане и доставка.

<<към KUPUVAI.ME>>

SMARTLIVING.BG

Този онлайн магазин също се нарежда на челни позиции в нашата класация за най-добрите онлйан магазини в България. Предлага качествени стоки за дома и офиса, сред които богата колекция от спално бельо, оборудване и обзавеждане за спални, кухни, офиси и много други. Марката вече е много позната на българския пазар и има своите лоялни и доволни клиенти. Освен това, не трябва да се пренебрегват честите и големи промоции, които организират ежедневно.

<<към SMARTLIVING.BG>>

PAZARUVAI-LESNO.BG

На пазара е от 2008 година. Вече има своите многобройни доволни клиенти. Опира се най-вече на разнообразието от продукти за кухнята. Принчипите на магазина са да предлагат качествени продукти на добри цени, а обслужването да е коректно и бързо.

<<към PAZARUVAI-LESNO.BG>>

Най-добрите онлайн магазини за кафе в България

В тази класация сме включили само един онлайн магазин. Това е така, защото това е магазинът, който предлага наистина качествено кафе. Това е магазинът, чийти продукти се различават от всички останали.

THECOFFEEBOX.EU

Този онлайн магазин за кафе най-качественото и ароматно кафе Арабика, от селектирани сортове с най-високи вкусови качества. Подбрахме този магазин, защото продуктите им се отличават от стотиците сайтове, които предлагат кафе-капсули и най-масовите и популярни брандове кафе. Голямо предимство на магазина е, че прави доставка до 24 часа. Хиляди клиенти вече замениха масовото комерсионално кафе с качествените блендове на THECOFFEEBOX.EU.

<<към THECOFFEEBOX.EU>>

Най-добрите онлайн магазини за бебета, деца и играчки в България

ABUBU.BG

Този онлайн магазин е един от любимите магазини за много родители. Предлагат изключително качествени дрехи, като най-популярните са марките MINOTI Англия и DIRKJE Холандия. Наистина богато разнообразие от бебешки и детски дрехи. Обслужването е качествено и бързо, разплащанията ви са защитени, а продуктите са с гарантирано топ съотношение между цена и качество.

<<към ABUBU.BG>>

HIPPOLAND.NET

Един от гигантите в пазаруването за деца, бебета и майки. Стотици хиляди продукти, сортирани по категории и подкатегории. За един такъв онлайн магазин е много важно структурирането на продуктите, защото понякога лошата структура може да доведе до трудно намиране на желания продукт. Тук няма да имате такива проблеми.

HIPPOLAND.NET са доверен партньор на над 150 производителя. Всичко, от което се нуждаете за вашето бебе или дете, можете да го откриете при тях. Дори няма нужда да споменаваме многобройните опции за заплащане и доставка, бързата доставка и сигурността на личните ви данни. Посещавайте редовно този онлайн магазин, защото имат практика да правят големи разпродажби с наистина големи намаления.

<<към HIPPOLAND.NET>>

BABY.BG

Това е един от най-големите и най-добри оналйн бебешки и детски магазини в България. Предлагат изключително богат асортимент от качествени продукти. Брандът е разпознаваем и много родители вече се довериха на baby.bg.

<<към BABY.BG>>

JORKO.BG

Този онлайн магазин за детски и бебешки стоки не попада под определението за голям мегамагазин. По-скоро можем да считаме jorko.bg за представител на по-малките онлайн магазини. Това, обаче, не трябва да ви заблуждава. Този магазин предлага всичко, за да се нареди в класацията ни за най-добри магазини – сигурност на разплащанията, бърза доставка, качествено и навременно обслужване. Магазинът е специализиран за търговия най-вече с бебешки колички, кошчета, кошари и легла, столчета за кола. Ако търсите специализиран магазин за тези стоки, jorko.bg е правилното място. Очакваме този онлайн магазин да набира все повече популярност.

<<към JORKO.BG>>

Най-добрите онлайн магазини за козметика в България

CALINACHI.BG

Този онлайн магазин предлага нови за българския пазар козметични продукти, които дават заявка за нещо революционно и обещаващо. Calinachi са специализирани козметични продукти за коса и кожа. Серията задоволява изискванията дори на хората с най-чужствителни кожа и скалп.

Магазинът предлага всичко, за да го класираме на челни позиции в нашата класация за най-добрите онлайн магазини за козметика в България – бърза доставка, революционни продукти с висок потенциал, сигурност на разплащанията и разнообразие от опции за плащане и доставка.

<<към CALINACHI.BG>>

CANNA-THERAPY.SHOP

Едни наистина революционни продукти. Този онлайн магазин предлага козметични продукти с коноп, които вече са доказали уникалното си действие и много дами вече им се довериха. Всички продукти са произведени в Чехия с изключително модерна технология. Най-добрите продукти от серията включват  крем за лице, шампоан и балсам за облекчаване на мускулни и ставни болки, които са напълно органични.

Магазинът предлага всичко, за да го класираме на челни позиции в нашата класация за най-добрите онлайн магазини за козметика в България – бърза доставка, революционни продукти с висок потенциал, сигурност на разплащанията и разнообразие от опции за плащане и доставка.

<<към CANNA-THERAPY.SHOP>>

Най-добрите онлайн магазини за персонализирани подаръци в България

GIFTY.BG

Този онлайн магазин предлага персонализирани подаръци от всякакво естество и за всякакви поводи. Можете да навигирате, за да изберете най-добрия подарък, като се възползвате от множеството филтри за мъже, жени, деца или за различните поводи – сватба, кръщене, рожден ден и много други.

Дизайните, които предлагат са уникални и дизайнерски. Със сигурност ще можете да откриете нещо уникално, с което да оставите трайно впечатление.

<<към GIFTY.BG>>

POPARTPORTRETY.EU

Продуктът е нов и уникален за България, но вече набира популярност сред по-младите хора. Този онлайн магазин предлага картини, които всеки може сам да нарисува – самостоятелно или с компания под формата на игра или забавление. Всичко, което е необходимо да направите, е да им изпратите снимки в близък план. В комплектите има всичко необходимо, за да се направи картината. Проверете и ще останете приятно изненадани.

<<към POPARTPORTRETY.EU>>

SMILEBOX.BG

Те предлагат най-иновативния начин да изберете най-добрите подаръци. Тук ще оставим малко на вашето въображение – ще научите повече, като посетите сайта на smilebox.bg. Всичко е подредено по тематични кутии.

<<към SMILEBOX.BG>>

Най-добрите онлайн магазини за мода и дрехи в България

FASHIONDAYS.BG

Безспорно можем да го наречем ГИГАНТЪТ, ГОЛЕМИЯТ. Предлага продукти от почти всяка категория на модата – дрехи, обувки, чанти и аксесоари. Предпочитан онлайн магазин за пазаруване на модни колекции от стотици хиляди Българи всеки ден. Много хора поръчват всички дрехи, от които се нуждаят от fashiondays.bg – разнообразието е наистина колосално.

В този онлайн магазин ще получите висока сигурност на плащанията и на личните си данни, богато разнообразие от методи за плащане и за доставка, добро и качествено гаранционно обслужване и най-важното – бърза доставка. Ето защо fashiondays.bg заслужено заема топ позицията за най-добър онлайн магазин за модни дрехи и аксеосри в нашата класация.

<<към FASHIONDAYS.BG>>

REE.BG

С над 30 000 уникални посещения всеки ден, този онлайн магазин за модни дрехи вече е спечелил доверието и сърцата на много българи. Тук можете да намерите всичко необходимо, за да се облечете в стила, който ви харесва.

Магазинът предлага висока сигурност на плащанията, на съхранението на лични данни, както и богат набор от мретоди за плащане и доставка.

<<към REE.BG>>

KATONOVI.COM

Един от любимите ни магазини за дрехи втора употреба. Заема водещото място в секцията за най-добри онлайн магазини за употребявани дрехи, тъй като разнообразието е голямо, обслужването е на ниво, а продуктите, които предлагат, са топ качество. Магазинът предлага висока сигурност на плащанията, на съхранението на лични данни, както и богат набор от мретоди за плащане и доставка.

<<към KATONOVI.COM>>

DEICHMANN.COM

Основният лидер в продажбата на маркови обувки. Тук можете да намерите всякакви стилове обувки на много добри цени. Вече все повече хора предпочитат да закупуват обувки онлайн, защото производителите предоставят пълни наръчници за откриване на точния размер на обувките.

<<към DEICHMANN.COM>>

TWIGGYSHOP.BG

В този онлайн магазин се стремят към индивидуалност. Специализирани са в предлагането на дрехи за дами, като моделите не са серийно производство, а се изготвят по индивидуална поръчка. Работят със стотици европейски производители. Посетете онлайн магазина и ще останете очаровани. Това е един от любимите ни магазини, който се отличава с индивидуалност.

<<към TWIGGYSHOP.BG>>

IVET.BG

Сайтът за модни онлайн покупки IVET.BG бе създаден през 2009 година и бързо се превърна в любимо място за пазаруване на хиляди хора. Целта им е да предлагат голям и постоянно обновяван асортимент от стоки. В офертата на IVET.BG са включени най-новите световни модни тенденции, изразени в над 2000 продукта. Мисия е да предлагат на техните клиенти качествени дрехи на достъпни цени.

<<към IVET.BG>>

Най-добрите онлайн магазини за здраве и лична грижа в България

VITALCONCEPT.COM

Това е една амбициозна компания, която операира не само на българския, но и на световния пазар. Предлагат 21 хранителни добавки, които се произвеждат в Германия и предлагат най-високо качество. Повечето продукти предлагат комплексно действие, като помагат за различни метаболитни процеси едновременно. Продуктите притежават всички европейски и световни сертификати за качество и безопасност.

<<към VITALCONCEPT.COM>>

VITANIA.BG

Този магазин ни спечели с богатото си разнообразие от продукти. Предлага всякакви хранителни добавки, медицински изделия, апарати, медицинска техника. Описанията на продуктите са изключително подробни, за да изберете най-доброто за вас. Доставката е много бърза, обслужването е с високо качество, а сигурността на разплащанията е висока.

<<към VITANIA.BG>>

STEPBYSTEP-BG.COM

Това не е точно стандартен онлайн магазин. Това е по-скоро уебсайт на фирма, която предлага цялостна пробрама за балансиране на метаболитните процеси в тялото. Методите, които са използвани са взети от Аюрведа и от китайската медицина. Резултатите са внушителни и много обещаващи. Този сайт попада в нашата класация, като предлагащ нещо различно и уникално за българския пазар.

<<към STEPBYSTEP-BG.COM>>

GREENHEALTHLAB.BG

Един много добър онлайн магазин за хранителни добавки. В продуктите им има добавки за облекчаване на менструални болки, за мъжка потентност, за пречистване от паразити, за отслабване, за нормалната функция на простатата или на черния дроб, за регулиране на кръвното налягане и продукти за справяне с холестерола.

<<към GREENHEALTHLAB.BG>>

THEBODYSHOP.BG

The Body Shop е световен козметичен бранд с повече от 3000 магазина в 70 държави.

Използват висококачествени натурални съставки от цял свят и създават 100% вегетариански козметични продукти с грижа за хората, животните и околната среда. Никога не са тествали върху животни и заедно с Cruelty Free International се борят за забраната на тази практика в световен мащаб.

Откриват първият си магазин в България на 16.06.2018г., а малко след това вече имат и електронен магазин. Днес имат 4 физически магазина и успешно разрастващ се уебсайт.

<<към THEBODYSHOP.BG>>

Най-добрите онлайн магазини за техника и компютри в България

MALLBG.COM

Един от най-развитите и най-доверени онлайн магазини за компютърна техника в България. Оторизиран дилър на Asus, Acer, Philips, Sony, Canon, Logitech, GygaByte, Samsung, Benq, Dell, HP, Epson, LG, Toshiba. Голямо разнообразие от компютри, лаптопи, компютърни аксесоари, гейминг конзоли и много много други. Експресна доставка и много добро обслужване. Магазинът предлага изключително висока сигурност на разплащанията и личните данни. Ето защо попада в челните позиции за най-добрите онлайн магазини за компютри и техника в България.

<<към MALLBG.COM>>

SMARTDEVICES.BG

Онлайн магазиът е специализиран в продажбата на интелигентни уреди и всякакви функционални джаджи за смартфони, за дома или за ежедневието – умен дом, умни крушки и други. Препоръчваме го, поради сигурността на разплащанията, високата удовлетвореност на клиентите и иновативността на продуктите им.

<<към SMARTDEVICES.BG>>

Най-добрите онлайн магазини за домашни любимци в България

ZOOWORLD.BG

Един наистина много добър онлайн магазин за стоки за домашни любимци. Предлагат хиляди продукти на световни производители. И най-хубавото е, че всичко е представено с любов към животните. Самите собственици казват, че целта им е да окуражат хората, че отглеждането на домашни любимци е лесно и полезно. Магазинът има хиляди доволни клиенти всеки ден, поради високото качество на продуктите, сигурността на разплащанията и богатият набор от методи за плащане и доставка.

<<към ZOOWORLD.BG>>

Най-добрите онлайн магазини за часовници в България

TIMER.BG

Timer.bg е онлайн магазин за маркови часовници с гарантирано качество. При тях ще намерите само оригинални модели на официални вносители или дистрибутори на часовници за България. Всеки часовник е придружен с гаранционна карта с период на валидност от 12, 24 или 36 месеца в зависимост от модела.

Timer.bg се ангажира да предостави на своите клиенти само най-добрите продукти, на възможно най-добри цени и обслужване.

Timer.bg е собственост на „Уебмейт“ ООД.

От 2014г. Уебмейт ООД е официален представител на бранда WeWood за България – иновативни часовници със социален привкус.

<<към TIMER.BG>>

TIMEDIX.BG

Онлайн магазин Timedix предлага луксозен каталог от подбрани маркови ръчни часовници на намалени цени. Всички техни продукти са 100% оригинални модели на световноизвестни марки часовници. При тях можете да откриете ликвидационна стока на луксозни модели от настоящи и минали колекции ръчни маркови часовници, които сте мислили, че вече няма да срещнете никога! Не само това, от онлайн магазин Timedix, ги предлагат на възможно най-ниски цени на избраните оригинални маркови часовници.

<<към TIMEDIX.BG>>

TIMEIS.BG

Timeis.bg e онлайн магазин за продажба на 100% оригинални часовници. В богатия им каталог предоставят някои от най-продаваните марки часовници в България от нисък и среден диапазон на цените.

Всички часовници са с гаранция от 12 до 24 месеца, според марката на модела.

<<към TIMEIS.BG>>

НЕ НАМИРАТЕ ВАШЕТО РЕВЮ?

ПОИСКАЙТЕ ГО ОТ НАС И НИЕ ЩЕ ГО ИЗГОТВИМ БЕЗПЛАТНО

Последни ревюта

Най-добрите прахосмукачки Миеле (Miele)

За Прахосмукачките Миеле (Miele) Типичният производител на прахосмукачки Миеле може да се похвали с мощността на засмукване на своите машини,… Прочетете още

Най-добрите дигитални (цифрови) микроскопи

За дигиталните микроскопи Когато искате да получите нова перспектива за нещо, често отстъпвате. Въпреки това може да бъде много по-разкриващо,… Прочетете още

Най-добрите микроскопи

За микроскопите Ако някога сте искали да видите как изглежда светът на микроскопично ниво, добрият микроскоп е инструментът, от който… Прочетете още

Всичко за бързите кредити – информация, мнения, препоръки, съветник

За кредитите като цяло Едва ли има човек, който никога не е теглил кредит. Кредитите са този инструмент, който ни… Прочетете още

Всичко, което трябва да знаете за ипотечните кредити

За ипотечните и жилищните кредити Когато говорим за ипотечен кредит и за жилишен кредит, трябва да направим разграничението. Това са… Прочетете още

Philips OneBlade – ревю, мнения, характеристики

Какво представлява Philips OneBlade? Не съвсем тример за брада, не съвсем самобръсначка, OneBlade е електрически грумер, предназначен за мъже, които… Прочетете още

Този сайт използва cookies