Най-добрите онлайн магазини в България

Тенденции в онлайн пазаруването

Всички знаем, че онлайн пазаруването заема доста голям дял от пазаруването като цяло. Наблюдава се тенденция все повече млади хора да се насочват към пазаруването по интернет. Това до известна степен е очаквано и следва глобалните тенденции за дигитализация на живота като цяло. Забелязва се обаче и друга тенденция – хора в по-напреднала възраст също започват все по-често да заместват конвенционалното физическо пазаруване с пазаруване по интернет. Както винаги, Bestix.eu е тук, за да ви поднесе класация за най-добрите онлайн магазини в България.

Как определяме кой онлайн магазин е добър?

Има много критерии, които определят дали един онлайн магазин е добър за пазаруване и дали попада в избора на най-добрите онлайн магазини. Тук ще се спрем на най-важните:

Разнообразие на предлаганите продукти

Като цяло можем да разграничим два вида онлайн магазини. Едните са големите гиганти, които предлагат стотици хиляди продукти от почти всички категории – от дрехи до автомобили. Другата категория са по-малките онлайн магазини, които са специализирани в предлагането на определена категория продукти – например био козметика.

Не може да се каже категорично кой тип е за предпочитане. Това зависи най-вече от личните предпочитания. Но, ако все пак имате навик да пазарувате различни категории продукти, по-добрият онлайн магазин за вас ще е по-големият с по-голям асортимент.

Репутация на магазина

Репутацията на магазина е от съществено значение. Нали не искате да използвате онлайн магазин със съмнителна репутация? И още повече да оставите личните си данни в ръцете на непознати субекти.

Тук отново предимството е на страната на големите гиганти.

Сигурност на разплащанията

Сигурността на онлайн разплащанията е една от най*важните характеристики на все онлайн магазин. Големите онлайн магазини влагат изключително големи ресурси, за да поддържат здрава, сигурна и защитена връзка, като по този начин гарантират сигурността на вашите лични данни и кредитни/дебитни карти.

Опции за доставка и плащане

Всеки има различни предпочитания как да заплати за дадени стоки. Едни хора предпочитат да заплатят с карта в момента на поръчката. Други предпочитат да заплатят с наложен платеж в момента на получаване. Важно е онлайн магазинът да предоставя богат набор от платежни опции, за да задоволи всеки клиент.

Доставката също е от голямо значение. Някои хора предпочитат доставка до адрес, а други до офис на куриерска фирма. Тук отново различните опции са от голямо значение.

Срок за доставка

Бързото изпращане гарантира и бърза доставка. Обърнете специално внимание на тези срокове, преди да направите покупка. Не оставайте изнендани, ако някои магазини ви определят срок за доставка от над 1 месец. Обикновено това са сайтове, които работят на принципа на дропшипинг и стоките се доставят от Китай.

Срок за връщане

Важно е да знаете, че законодателството в България и Европейския съюз гарантира право на връщане на всички стоки, закупени онлайн, до 14 дни. Това е валидно, в случай, че стоката не е повредена от Вас в периода на владеене. Така че, ако някой магазин ви откаже обратно изкупуване, имате право да се оплачете в Комисията за защита на потребителите.

Как определяме кои онлайн магазини са най-добрите за пазаруване

При изготвяне на класацията сме съпоставили всички тези критерии. Избрали сме магазини от всички категории, които предлагат оригинални и качествени стоки, с доказан произход. Тези магазини предлагат добра сигурност на разплащанията и на личните ви данни. Също така най-добрите онлайн магазини от нашата класация предоставят богат избор от начини за заплащане и доставка. И не на последно място – ние сме проверили тези магазини и впечатленията ни са били отлични.Най-добрите универсални онлайн магазини в България


EMAG.BG

Logo Emag 1414771793 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Безспорно можем да го наречем ГИГАНТЪТ, ГОЛЕМИЯТ. Предлага продукти от почти всяка категория. Предпочитам онлайн магазин за пазаруване от стотици хиляди Българи всеки ден. Много хора поръчват всичко, от което се нуждаят от ЕМАГ – разнообразието е наистина колосално.

В ЕМАГ ще получите висока сигурност на плащанията и на личните си данни, богато разнообразие от методи за плащане и за доставка, добро и качествено гаранционно обслужване и най-важното – бърза и безплатна доставка.

<<КЪМ EMAG>>


ALLEOP.BG

Logo Alleop Bg 1534161346 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Фирмата е създадена през 1990 година. Сами можете да се досетите, че онлайн магазинът е голяма традиции и е успял да достигне най-високо качество на обслужване. Предлагат продукти с високо качество на много добри цени. Техни лични марки продукти са SAPIR и ZEPHYR.

ALLEOP предлага богат набор от продукти, бърза доставка, богат набор от методи за заплащане и сигурност на личните данни.

<<КЪМ ALLEOP>>


PAZARUVAI-LESNO.BG

Logo Pazaruvai Lesno Bg 1440142497 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

На пазара е от 2008 година. Вече има своите многобройни доволни клиенти. Опира се най-вече на разнообразието от продукти за кухнята. Принчипите на магазина са да предлагат качествени продукти на добри цени, а обслужването да е коректно и бързо.

<<КЪМ PAZARUVAI-LESNO.BG>>


topmarket.bg

 

Top Market - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

<<КЪМ TOPMARKET.BG>>


bgbrands.bg

 

Logo - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

<<КЪМ TOPMARKET.BG>>


Най-добрите онлайн магазини за мода и дрехи в България


FASHIONDAYS.BG

Logo Fashiondays Bg 1524714495 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Безспорно можем да го наречем ГИГАНТЪТ, ГОЛЕМИЯТ. Предлага продукти от почти всяка категория на модата – дрехи, обувки, чанти и аксесоари. Предпочитан онлайн магазин за пазаруване на модни колекции от стотици хиляди Българи всеки ден. Много хора поръчват всички дрехи, от които се нуждаят от fashiondays.bg – разнообразието е наистина колосално.

В този онлайн магазин ще получите висока сигурност на плащанията и на личните си данни, богато разнообразие от методи за плащане и за доставка, добро и качествено гаранционно обслужване и най-важното – бърза доставка. Ето защо fashiondays.bg заслужено заема топ позицията за най-добър онлайн магазин за модни дрехи и аксеосри в нашата класация.

<<КЪМ FASHIONDAYS.BG>>


TWIGGYSHOP.BG

Logo Twiggyshop Bg 1531215533 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

В този онлайн магазин се стремят към индивидуалност. Специализирани са в предлагането на дрехи за дами, като моделите не са серийно производство, а се изготвят по индивидуална поръчка. Работят със стотици европейски производители. Посетете онлайн магазина и ще останете очаровани. Това е един от любимите ни магазини, който се отличава с индивидуалност.

<<КЪМ TWIGGYSHOP.BG>>


vodo.bg

Logo Vodo Bg 1479390392 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Vodo вече години наред се утвърждава на онлайн пазара в България с дамска, мъжка и детска мода. От две години продължаваме нашето развитие към Румъния и държави от западна Европа.

Нашата основна концепция е да предлагаме артикули от ниския и средния ценови клас в три категории- обувки, дрехи, аксесоари. Всяка седмица нашата продуктова гама се обновява, което кара потребителите да се връщат при нас за нови покупки. Продукция се държи в складови наличности и при поръчка доставяме продукта в рамките на 1 работен ден.

<<КЪМ VODO.BG>>


bg-look.com

Logo Bg Look Com 1610003963 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Магазинът ни работи от 2007 година, подържан от ентусиазиран и мотивиран екип. От самото начало фокусът на портфолиото от продукти е насочен към дамското облекло и обувки. В продължение на генезиса на продажбите добавихме, дамски бижута, аксесоари /чанти и шалове/ както и дребна техника за красота.

С гордост споделяме, че подкрепяме българските производители от самото начало. 95 % от продуктите, които предлагаме, са произведени в България.

<<КЪМ BG-LOOK.COM>>


elissports.bg

Logo Elissports Bg 1639403296 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Elis е Британски спортен бранд, който стартира през 2020 година в Англия след което Испания, Италия, Франция, Германия, Полша, Румъния и от скоро България.

За създаването на бранда Elis ни вдъхновиха древните Олимпийски игри, възникнали през 776 г. пр.н.е. в град Елис. Арена на първите спортни сблъсъци била областта Олимпия в Пелопонес (Гърция), където било дадено начало на първите върхови атлетически постижения и вечният стремеж към усъвършенстване, и победа. По време на Олимпиадите се прекратявали бойните действия, дори се сключвали мирни договори, а победителите били удостоявани с най-голямата почит и техните подвизи били записвани за бъдещите поколения. Чрез тези състезания  най-бързият и най-силен атлет получавал титлата шампион, а оттогава до днес, ние като общество никога не сме спирали да търсим хора, чиито постижения надминават всякакви граници и ги превръщат в герои.

<<КЪМ ELISSPORTS.BG>>


elmaira.bg

Logo Elmaira Bg 1517385773 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Онлайн магазин Елмайра предлага богато разнообразие от дамски дрехи. Моделите, които ще откриете в магазина, са българско производство и с най-високо качество. Магазинът е на пазара от повече от 10 години и се е наложил като един от водещите лидери при покупката на ежедневни дрехи от жените във всяка възраст.

<<КЪМ ELMAIRA.BG>>


clothink.eu

Logo Clothink Eu 1443104997 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Clotihnk.eu е нещо повече от онлайн магазин за дрехи и аксесоари. Clothink е начин на обличане, clothink e начин да изразите себе си.

Вдъхновени от идеята да създаваме уникални дизайнерски тениски, блузи и аксесоари създадохме cloTHINK.

cloTHINK е начин да изглеждате и да се чувствате различно.

В cloTHINK се стараем да се придържаме към настоящите модни тенденции, но винаги вмъквайки нещо, което да ни откроява.

Разполагаме със собствено печатно студио, в което грижливо изработваме и отпечатваме щампите. Печатът не е сериен а индувидуален, което ни позволява да следим стриктно неговото качество.

За отпечатване на щампите използваме последно поколение принтери за дигитален фотореалистичен печат с максимална  3600 x 1200dpi

<<КЪМ CLOTHINK.EU>>


matmazel-bulgaria.com

Logo Matmazel Bulgaria Com 1654001148 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Matmazel-bulgaria.com е онлайн магазин за висококачествени чанти от естествена и изкуствена кожа, портфейли, раници и аксесоари, сандали и обувки от естествена кожа. Предлаганите от магазина продукти са стилни и в крак с съвременните тенденции в модата. В магазина може да намерите разнообразни модели, които задоволят вкуса на всеки клиент.

<<КЪМ MATMAZEL-BULGARIA.COM>>


armadabg.eu

Armada 2 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Създаден през 2017г. онлайн магазин ARMADA бързо добива популярност сред дамската аудитория, като сигурен и любим уебсайт за пазаруване на модерни дамски обувки и аксесоари. Брандът се наложи трайно на пазара, благодарение на високото си ниво на обслужване и честно обновяващия се и интересен асортимент от продукти.

В ARMADA вярват, че щастието на жената е неизменно свързано с нейния гардероб. Именно затова работим с доказали се производители на обувки, като ежемесечно проучваме най-новите тенденции в модата и успешно ги имплементираме в сезонните колекции. От 2021г. лансирахме и собствена продуктова линия в сайта.

Основна цел на онлайн магазина е задържането му на лидерска позиция в онлайн търговията на дамски обувки. Като неизменна част от развитието ни е да запазим личното си отношение към клиентите, високото качество на продуктите, както и конкурентните цени.

<<КЪМ ARMADABG.EU>>


Най-добрите онлайн магазини за бебета, деца и играчки в България


ABUBU.BG

Logo Abubu Bg 1467622286 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Този онлайн магазин е един от любимите магазини за много родители. Предлагат изключително качествени дрехи, като най-популярните са марките MINOTI Англия и DIRKJE Холандия. Наистина богато разнообразие от бебешки и детски дрехи. Обслужването е качествено и бързо, разплащанията ви са защитени, а продуктите са с гарантирано топ съотношение между цена и качество.

<<КЪМ ABUBU.BG>>


KIDSCORNERBG.COM

Kids Corner Logo - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Продуктите, които предлагаме са бебешки и детски дрешки и аксесоари за дечица от 0 до 5г.

Ние сме две майки – Цвети и Зоя, и сме водени от мисълта, че дрешките подчертават характера на дечицата. За това залагаме освен на модерни дрешки и на авторските им презентации.

Нашият двигател са доволни клиенти и щастливи дечица, за това обръщаме особено внимание на комуникацията и качеството на услугата ни.

Започнахме нашия семеен бизнес през 2019 година, като страница във фейсбук, а днес вече сме онлайн магазин, който се разраства стабилно във времето.

<<КЪМ KIDSCORNER>>


fintera.bg

 

Logo 60099d4c63ee2 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

<<КЪМ FINTERA.BG>>


neshtasdusha.com

 

Webp Net Resizeimage 3 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

<<КЪМ NESHTASDUSHA.COM>


Най-добрите онлайн магазини за козметика в България


Parfium.bg

Logo Parfium Bg 1589959930 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Parfium.BG e водещ онлайн магазин за оригинална маркова парфюмерия и козметика, който стартира своята дейност през 2009 година и реализира големи ръстове на растеж с всяка изминала година. Разполагаме с богата гама от парфюми, тестери, комплекти и козметика от всички световно известни брандове. Работим единствено с доказали се с времето доставчици на оригинални продукти.

<<КЪМ PARFIUM.BG>>


thebodyshop.bg

Logo Thebodyshop Bg 1586847545 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Използваме висококачествени натурални съставки от цял свят и създаваме 100% вегетариански козметични продукти с грижа за хората, животните и околната среда. Никога не сме тествали върху животни и заедно с Cruelty Free International се борим за забраната на тази практика в световен мащаб.

Открихме първият си магазин в България на 16.06.2018г., а малко след това вече имахме и www.thebodyshop.bg. Днес имаме 4 физически магазина и успешно разрастващ се уебсайт.

<<КЪМ THEBODYSHOP.BG>>


Curly.bg

Logo Shop Curly Bg 1640099144 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Curly.bg е първият в България онлайн магазин за козметика, специално подбрана, според нуждите на къдравата и чуплива коса.

Вдъхновени от страстта към красотата на къдриците, предлагаме продукти за всеки тип къдрава коса. Целта ни е да улесним всички къдрокоски да намират лесно на едно място всички продукти и аксесоари, от които има нужда косата им.

В онлайн магазина на Curly клиентът има достъп до селектирана козметика за къдрава коса, за жени, мъже и деца, в следните продуктови групи:

  • Шампоани
  • Балсами
  • Маски и терапии
  • Стилизиращи продукти
  • Боя за коса
  • Аксесоари
  • Комплекти
  • За деца

<<КЪМ CURLY.BG>>


mycbd.bg

Logo Mycbd Bg 1637051959 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

MyCBD.bg предлага различни разновидности на CBD продукти, като CBD масло, капсули, козметика и други. Сайтът предлага продуктите на Cannadoca, чиято гама е произведена изцяло с натурални съставки. Всеки продукт е с проследим произход и е тестван за качество в независима Европейска лаборатория.

<<КЪМ MYCBD.BG>>


vitalconcept.bg

 

1_150x150 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

<<КЪМ VITALCONCEPT.BG>>


phenolife.bg

 

Phenolife Green - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

 

<<КЪМ PHENOLIFE.BG>>


Най-добрите онлайн магазини за персонализирани подаръци в България

POPARTPORTRETY.EU

Logo Popartportrety Eu 1547460102 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Продуктът е нов и уникален за България, но вече набира популярност сред по-младите хора. Този онлайн магазин предлага картини, които всеки може сам да нарисува – самостоятелно или с компания под формата на игра или забавление. Всичко, което е необходимо да направите, е да им изпратите снимки в близък план. В комплектите има всичко необходимо, за да се направи картината. Проверете и ще останете приятно изненадани.

<<КЪМ POPARTPORTRETY.EU>>


podarime.bg

Logo Podarime Bg 1591343610 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Всеки пакет в Podarime е създаден с много креaтивност, труд и любов. Ние искаме да ви предложим подаръчни пакети, които са практични и ще направят вашите близки и приятели щастливи!

Произведени в България

Продуктите, произведени от нас са направени от висококачествена рециклирана дървесина. Всеки дървен продукт, произведен в България в Podarime е екологичен и спомага за изсичането на по-малко дървета. Ние сме много загрижени за природата. Затова искахме да направим нещо, с което да я опазим.

ПО НАШ ДИЗАЙН

Историята зад един продукт има значение за нас. Искаме да знаем как е направен, кой го прави и процеса, който води до готовия дизайн. Затова ние изцяло изготваме нашите продукти. Занимаваме се с производство на мебели и дървени изработки от 20 години Гордеем се, че предлагаме продукти с независим дизайн и Podarime.bg е мястото да покажем своята работа.

ГОТОВИ ЗА ПОДАРЪК

Всички продукти в Podarime.bg са опаковани ръчно от нас и са готови за подаряване. Дизайнът на кутията за подарък “Podarime” е направен от нас. Ако продукт в Podarime.bg е прекалено голям, за да бъде опакован в кутия, ще ви уведомим, когато ви се обадим за потвърждение на поръчката.

<<КЪМ PODARIME.BG>>


annycandles.com

Logo Annycandles Com 1654772615 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

ANNY CANDLES е домашен бизнес създаден от Ани и Миро. В нашата малка работилница изработваме всичките ни ароматни свещи изцяло на ръка от началото до тяхното опаковане и изпращане. Всичките ни свещи са създадени с много любов и грижа до най-малкия детайл. Всяка една от нашите свещи е вдъхновение, позитивизъм, успокоение, комфорт и носталгия. Натуралните съставки в свещите ги правят подходящи за всеки дом, защото може да се използват дори и в присъствието на деца и животни, тъй като не са токсични. Гордеем се с нашите свещи, защото са плод на любов и отдаденост към ръчната изработка, занаят и отношение към най-малкия детайл. За Вас и любимите Ви хора и места!Всяка ароматна свещ ANNY CANDLES е ръчно налята с чист, натурален соев восък и парфюмна композиция с ароматни масла от най-високо качество. Използваме 100% памучен фитил, който е изработен от чист памук и тънки хартиени нишки, преплетени за по -стабилно и последователно изгаряне. Всичките свещи, опаковки и етикети за ароматни свещи ANNY CANDLES са напълно рециклируеми. Създадени с мисъл към природата.

<<КЪМ ANNYCANDLES.COM>>


makaroon.bg

191214 Makaroon 20logo 20 4 351x90 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Макароон БГ – Ваучери за преживявания е онлайн платформата предлагаща най-голямо разнообразие от уникални предложения за забавления, емоции и незабравими спомени.

Подбрали сме най-доброто и най-добрите в тази сфера. Ние ви предлагаме висококачествено обслужване на английски и български език, 7 дни в седмицата, по телефон, чат или имейл. Можете да изберете между: Ваучер изпратен по имейл – перфектен подарък, дори и в последния момент, получавате на имейла си за минути! Ваучер в подаръчен плик – завършен подарък, персонализиран, готов за поднасяне на любимите Ви хора.

<<КЪМ MAKAROON.BG>>


gift-tube.com

Logo - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

IFT TUBE (gift-tube.com) е най-голямата платформа за преживявания, която предлага избор от 600+ забавления, с които да направиш оригинален подарък под формата на ваучер.

Ваучерите на GIFT TUBE са валидни 12 месеца.

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ УСЛУГИ – ОТ АДРЕНАЛИН ДО МАСАЖИ И АРТ ЗАНИМАНИЯ

В Gift Tube ще намериш както пълно разнообразие от приключенски услуги така и богата колекция от масажи, арт занимания, дегустация, билети за събития, фотосесии, дегустации, уроци, ексклузивни и нестандартни услуги.

ПРАВИШ ПОДАРЪК – ПОЛУЧАВАШ ПОДАРЪК С ВСЕКИ ВАУЧЕР

Поръчвайки ваучер от Gift Tube клиентът винаги получава и безплатно преживяване – подарък от Gift Tube. Всеки месец подаръкът е различен.

<<КЪМ GIFT-TUBE.BG>>


Най-добрите онлайн магазини за здраве и лична грижа в България


VITANIA.BG

Logo Vitania Bg 1459413260 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Този магазин ни спечели с богатото си разнообразие от продукти. Предлага всякакви хранителни добавки, медицински изделия, апарати, медицинска техника. Описанията на продуктите са изключително подробни, за да изберете най-доброто за вас. Доставката е много бърза, обслужването е с високо качество, а сигурността на разплащанията е висока.

<<КЪМ VITANIA.BG>>


THEBODYSHOP.BG

Logo Thebodyshop Bg 1586847545 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

The Body Shop е световен козметичен бранд с повече от 3000 магазина в 70 държави.

Използват висококачествени натурални съставки от цял свят и създават 100% вегетариански козметични продукти с грижа за хората, животните и околната среда. Никога не са тествали върху животни и заедно с Cruelty Free International се борят за забраната на тази практика в световен мащаб.

Откриват първият си магазин в България на 16.06.2018г., а малко след това вече имат и електронен магазин. Днес имат 4 физически магазина и успешно разрастващ се уебсайт.

<<КЪМ THEBODYSHOP.BG>>


phenolife.bg

Logo Phenolife Bg 1646642751 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Phenolife.bg е Българския сайт на международния бранд за висок клас, 100% натурални CBD продукти Pheno Life.
Широката гама от продукти е подходяща за хора, които искат да преоткрият силата на конопа като част от холистичен подход, който помага при много различни заболявания и състояния.

Във PhenoLife се ангажираме да изследваме и разработваме висококачествени естествени решения, използвайки нетоксичните съединения на конопеното растение – CBD (канабидиол). Всички продукти на PhenoLife преминават през строг процес на тестване, преди да бъдат пуснати в продажба. Всички материали и процеси се наблюдават стриктно от селекцията на семената до пристигане на крайните продукти на рафтовете. Продуктовата гама на PhenoLife се произвежда без изкуствени или ГМО компоненти (немодифицирани генетично) и отговаря на най-високите производствени стандарти

<<КЪМ PHENOLIFE.BG>>


givelin.bg

Logo Givelin Bg 1654779144 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Givelin.bg е онлайн магазин за ароматерапия и уелнес.

Ние сме български семеен бранд, фокусиран върху първокласни продукти за домашна и професионална ароматерапия.

Нашите фокус продукти са:

–          Качествени дифузери за ароматерапия – като водещ вносител на арома дифузери, приемаме сериозно ангажимента към клиентите си да получат уред, изработен от подходящи материали, перфектно работещи функции и отговарящ на най-актуалното технологично поколение. Осигуряваме 2 години гаранция, но избираме уреди, които ще работят много след това. Предлагаме богат асортимент лично проверени уреди и подаряваме чисто етерично масло към всяка покупка на ултразвуков или небулизиращ дифузер, поръчан през сайта.

–          Етерични масла – на сайта ще намерите първокласна селекция от чисти етерични масла за здравословно и хармoнично ежедневие. Избираме внимателно всеки представен бранд, като към момента можете да намерите продукти на два водещи световни бранда:

  1. oterra – американска компания и лидер в производството и научните изследвания на етерични масла. Етеричните масла на Дотера преминават редица тестове за качество и безопасност и не случайно са MOST TESTED.MOST TRUSTED.
  2. ioflore – белгийски бранд, създаден от водещ ароматерапевт с фокус да предостави качествени и тествани етерични масла, добити от малки ферми и дестилерии, така че да достигнат най-високо качество на възможно най-добрата цена.

–          Консумативи за ароматрапия – ролон бутилки, бутилки с капкомер, спрей бутилки, инхалери, буркани за крем, кейсове за съхранение, удари за етерични масла и още много. Гордеем се с постоянно увеличаващия се асортимент от качествени продукти за ароматерапия и домашна козметика.

–          Функционален чай – Вдъхновени от силата на ароматерапията, събрахме екип от най-висок клас експерти, с които да създадем перфектната комбинация … чай. В него избрахме най-въздействащите билки, които се ползват в ароматерапията и добавихме още ключови съставки – адаптогени и супер храни – за максимално въздействие.

Предлагаме два модела премиум чай и термос с инфузер за перфектно съхранение – от неръждаема двойно вакумно изолирана стомана.

<<КЪМ GIVELIN.BG>>


Най-добрите онлайн магазини за часовници в България

TIMER.BG

Logo Timer Bg 1425395669 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Timer.bg е онлайн магазин за маркови часовници с гарантирано качество. При тях ще намерите само оригинални модели на официални вносители или дистрибутори на часовници за България. Всеки часовник е придружен с гаранционна карта с период на валидност от 12, 24 или 36 месеца в зависимост от модела.

Timer.bg се ангажира да предостави на своите клиенти само най-добрите продукти, на възможно най-добри цени и обслужване.

Timer.bg е собственост на “Уебмейт” ООД.

От 2014г. Уебмейт ООД е официален представител на бранда WeWood за България – иновативни часовници със социален привкус.

<<КЪМ TIMER.BG>>


TIMEDIX.BG

Logo Timedix Bg 1588153453 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Онлайн магазин Timedix предлага луксозен каталог от подбрани маркови ръчни часовници на намалени цени. Всички техни продукти са 100% оригинални модели на световноизвестни марки часовници. При тях можете да откриете ликвидационна стока на луксозни модели от настоящи и минали колекции ръчни маркови часовници, които сте мислили, че вече няма да срещнете никога! Не само това, от онлайн магазин Timedix, ги предлагат на възможно най-ниски цени на избраните оригинални маркови часовници.

<<КЪМ TIMEDIX.BG>>


TIMEIS.BG

Logo Timeis Bg 1585055169 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Timeis.bg e онлайн магазин за продажба на 100% оригинални часовници. В богатия им каталог предоставят някои от най-продаваните марки часовници в България от нисък и среден диапазон на цените.

Всички часовници са с гаранция от 12 до 24 месеца, според марката на модела.

<<КЪМ TIMEIS.BG>>


Най-добрите магазини за спортни стоки

DECATHLON.BG

Logo 20decathlon 20blue - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

МАГАЗИНЪТ С НАЙ-ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ СПОРТНИ ОБУВКИ ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ СПОРТОВЕ. ОСВЕН ТОВА ДЕКАТЛОН Е МАГАЗИНЪТ С ЕДНИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРОМОЦИИ КАТО ПРОЦЕНТ ОТСТЪПКА, КАКТО И НАЙ-ДОБРО СЪОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ЦЕНА И КАЧЕСТВО.

към DECATHLON.BG

 


Може би ще ви хареса
UA-143862804-2