Най-добрите онлайн магазини за козметика

Най-добрите онлайн магазини за козметика

Our rating

Select Our ratings Out Of 5

User's rating

Categories Здраве, Козметика и Общи.
Total views260
Daily views1

Тенденции в онлайн пазаруването

Всички знаем, че онлайн пазаруването заема доста голям дял от пазаруването като цяло. Наблюдава се тенденция все повече млади хора да се насочват към пазаруването по интернет. Това до известна степен е очаквано и следва глобалните тенденции за дигитализация на живота като цяло. Забелязва се обаче и друга тенденция – хора в по-напреднала възраст също започват все по-често да заместват конвенционалното физическо пазаруване с пазаруване по интернет. Както винаги, Bestix.eu е тук, за да ви поднесе класация за най-добрите онлайн магазини за козметика в България.

Как определяме кой онлайн магазин е добър?

Има много критерии, които определят дали един онлайн магазин е добър за пазаруване и дали попада в избора на най-добрите онлайн магазини. Тук ще се спрем на най-важните:

Разнообразие на предлаганите продукти

Като цяло можем да разграничим два вида онлайн магазини. Едните са големите гиганти, които предлагат стотици хиляди продукти от почти всички категории – от дрехи до автомобили. Другата категория са по-малките онлайн магазини, които са специализирани в предлагането на определена категория продукти – например био козметика.

Не може да се каже категорично кой тип е за предпочитане. Това зависи най-вече от личните предпочитания. Но, ако все пак имате навик да пазарувате различни категории продукти, по-добрият онлайн магазин за вас ще е по-големият с по-голям асортимент.

Репутация на магазина

Репутацията на магазина е от съществено значение. Нали не искате да използвате онлайн магазин със съмнителна репутация? И още повече да оставите личните си данни в ръцете на непознати субекти.

Тук отново предимството е на страната на големите гиганти.

Сигурност на разплащанията

Сигурността на онлайн разплащанията е една от най*важните характеристики на все онлайн магазин. Големите онлайн магазини влагат изключително големи ресурси, за да поддържат здрава, сигурна и защитена връзка, като по този начин гарантират сигурността на вашите лични данни и кредитни/дебитни карти.

Опции за доставка и плащане

Всеки има различни предпочитания как да заплати за дадени стоки. Едни хора предпочитат да заплатят с карта в момента на поръчката. Други предпочитат да заплатят с наложен платеж в момента на получаване. Важно е онлайн магазинът да предоставя богат набор от платежни опции, за да задоволи всеки клиент.

Доставката също е от голямо значение. Някои хора предпочитат доставка до адрес, а други до офис на куриерска фирма. Тук отново различните опции са от голямо значение.

Срок за доставка

Бързото изпращане гарантира и бърза доставка. Обърнете специално внимание на тези срокове, преди да направите покупка. Не оставайте изнендани, ако някои магазини ви определят срок за доставка от над 1 месец. Обикновено това са сайтове, които работят на принципа на дропшипинг и стоките се доставят от Китай.

Срок за връщане

Важно е да знаете, че законодателството в България и Европейския съюз гарантира право на връщане на всички стоки, закупени онлайн, до 14 дни. Това е валидно, в случай, че стоката не е повредена от Вас в периода на владеене. Така че, ако някой магазин ви откаже обратно изкупуване, имате право да се оплачете в Комисията за защита на потребителите.

Как определяме кои онлайн магазини са най-добрите за пазаруване

При изготвяне на класацията сме съпоставили всички тези критерии. Избрали сме магазини от всички категории, които предлагат оригинални и качествени стоки, с доказан произход. Тези магазини предлагат добра сигурност на разплащанията и на личните ви данни. Също така най-добрите онлайн магазини от нашата класация предоставят богат избор от начини за заплащане и доставка. И не на последно място – ние сме проверили тези магазини и впечатленията ни са били отлични.

 

Най-добрите онлайн магазини за козметика в България

EMAG.BG

Logo Emag 1414771793 - Най-добрите онлайн магазини в България

Безспорно можем да го наречем ГИГАНТЪТ, ГОЛЕМИЯТ. Предлага продукти от почти всяка категория. Предпочитам онлайн магазин за пазаруване от стотици хиляди Българи всеки ден. Много хора поръчват всичко, от което се нуждаят от ЕМАГ – разнообразието е наистина колосално.

В ЕМАГ ще получите висока сигурност на плащанията и на личните си данни, богато разнообразие от методи за плащане и за доставка, добро и качествено гаранционно обслужване и най-важното – бърза и безплатна доставка.

<<към EMAG>>

CALINACHI.BG

Logo Calinachi Bg 1567164222 - Най-добрите онлайн магазини в България

Този онлайн магазин предлага нови за българския пазар козметични продукти, които дават заявка за нещо революционно и обещаващо. Calinachi са специализирани козметични продукти за коса и кожа. Серията задоволява изискванията дори на хората с най-чужствителни кожа и скалп.

Магазинът предлага всичко, за да го класираме на челни позиции в нашата класация за най-добрите онлайн магазини за козметика в България – бърза доставка, революционни продукти с висок потенциал, сигурност на разплащанията и разнообразие от опции за плащане и доставка.

<<към CALINACHI.BG>>

 

CANNA-THERAPY.SHOP

Logo Canna Therapy Shop 1558097920 - Най-добрите онлайн магазини в България

Едни наистина революционни продукти. Този онлайн магазин предлага козметични продукти с коноп, които вече са доказали уникалното си действие и много дами вече им се довериха. Всички продукти са произведени в Чехия с изключително модерна технология. Най-добрите продукти от серията включват  крем за лице, шампоан и балсам за облекчаване на мускулни и ставни болки, които са напълно органични.

Магазинът предлага всичко, за да го класираме на челни позиции в нашата класация за най-добрите онлайн магазини за козметика в България – бърза доставка, революционни продукти с висок потенциал, сигурност на разплащанията и разнообразие от опции за плащане и доставка.

<<към CANNA-THERAPY.SHOP>>

VITALCONCEPT.COM

Logo Vitalconcept Com 1541064581 - Най-добрите онлайн магазини в България

Това е една амбициозна компания, която операира не само на българския, но и на световния пазар. Предлагат 21 хранителни добавки, които се произвеждат в Германия и предлагат най-високо качество. Повечето продукти предлагат комплексно действие, като помагат за различни метаболитни процеси едновременно. Продуктите притежават всички европейски и световни сертификати за качество и безопасност.

<<към VITALCONCEPT.COM>>

 

VITANIA.BG

Logo Vitania Bg 1459413260 - Най-добрите онлайн магазини в България

Този магазин ни спечели с богатото си разнообразие от продукти. Предлага всякакви хранителни добавки, медицински изделия, апарати, медицинска техника. Описанията на продуктите са изключително подробни, за да изберете най-доброто за вас. Доставката е много бърза, обслужването е с високо качество, а сигурността на разплащанията е висока.

<<към VITANIA.BG>>

 

STEPBYSTEP-BG.COM

Logo Stepbystep Bg Com 1465976547 - Най-добрите онлайн магазини в България

Това не е точно стандартен онлайн магазин. Това е по-скоро уебсайт на фирма, която предлага цялостна пробрама за балансиране на метаболитните процеси в тялото. Методите, които са използвани са взети от Аюрведа и от китайската медицина. Резултатите са внушителни и много обещаващи. Този сайт попада в нашата класация, като предлагащ нещо различно и уникално за българския пазар.

<<към STEPBYSTEP-BG.COM>>

 

GREENHEALTHLAB.BG

Logo Greenhealthlab Bg 1559639282 - Най-добрите онлайн магазини в България

Един много добър онлайн магазин за хранителни добавки. В продуктите им има добавки за облекчаване на менструални болки, за мъжка потентност, за пречистване от паразити, за отслабване, за нормалната функция на простатата или на черния дроб, за регулиране на кръвното налягане и продукти за справяне с холестерола.

<<към GREENHEALTHLAB.BG>>

 

 

НЕ НАМИРАТЕ ВАШЕТО РЕВЮ?

ПОИСКАЙТЕ ГО ОТ НАС И НИЕ ЩЕ ГО ИЗГОТВИМ БЕЗПЛАТНО

Angel Stoev

Други ревюта

Най-добрите таванни багажници за кола (автобокс)

Най-добрите таванни багажници за кола (автобокс)

Изглежда ли, че в колата ви никога няма достатъчно място за всичко, което искате да вземете на

0 Continue Reading

Всичко за отслабването с броене на калории

Всичко за отслабването с броене на калории

Всеки иска да има слабо и стегнато тяло. Това, обаче, не винаги е лесно. Може би много от вас са

0 Continue Reading

Най-добрите дрегери

Най-добрите дрегери

Дрегерът може да бъде забавна форма на забавление на парти или може да предпази вас и другите

0 Continue Reading

Най-добрите колбасорезачки

Най-добрите колбасорезачки

Ако редовно се наслаждавате на сандвичи и колбаси, може да искате да инвестирате в резачка за

0 Continue Reading

Най-добрите фризерни ракли

Най-добрите фризерни ракли

Лесно е камерата на вашия хладилник да се напълни, независимо дали обичате да се запасявате с

0 Continue Reading

За нас

Целта ни е да ви представяме най-добрите продукти в различни категории, като ви представим подробни наръчници относно спецификите на всеки продукт и за какво е важно да се внимава при избора на продукти

Последвайте ни във Фейсбук