Най-добрите онлайн магазини за мобилни телефони

0

Мобилните телефони вече са част от нашия живот и ежедневие. Но често се налага да направим избор от кой онлайн магазин за мобилни телефони да закупим нашия нов апарат.

В момента пазарът предлага толкова много възможности за закупуване на мобилен телефон. Всеки от нас има различни предпочитания за начина, по който да го закупи. Естествено, има два основни варианта за закупуване на мобилен телефон – онлайн или от физически магазин.


Физически магазин за мобилни телефони

Някои хора предпочитат да закупят новия си мобилен телефон по “старомодния” начин – като посетят физически магазин. Има голямо разнообразие от физически магазини за телефони, но всички тези и като цяло този начин на пазаруване има своите недостатъци.

  • Не можете да върнете закупения телефон, ако не ви допадне;
  • Трябва да се разходите до самия магазин;
  • Цената обикновено е по-висока, което естествено произтича от факта, че физическите магазини заплащат по-високи разходи за обслужване на магазина си (персонал, наем за помещение, електричество и т.н.)

Онлайн магазин за мобилни телефони

Ние от bestix.eu препоръчваме да закупите своя нов или употребяват мобилен телефон от онлайн магазин. Това ще ви спести ходене до магазина и обикаляне на различните магазини, за да изберете най-добрата цена. Да не забравяме, че цената на всички продукти, закупени онлайн е значително по-ниска. А и още едно голямо предимство – съгласно Европейското и Българското законодателство, всеки продукт, закупен от разстояние (онлайн), може да бъде върнат в определен период от време (обикновени 14 дни или 30 дни), без да е необходимо да давате обяснение защо искате да го направите. При това, онлайн търговецът няма право да ви откаже връщането на телефона, освен ако не го връщате повреден или със следи от употреба. Така че, ако след като получите новия си мобилен телефон, нещо не ви допадне в дизайна, начина на работа или просто пожелаете да смените модела, сте напълно в ситуация да го направите без никакви усилия и проблеми.В следващата класация ще ви покажем нашата селекция за най-добрите онлайн магазини за мобилни телефони.

В анализа сме взели предвид критерии като богатство на разнообразието от модели, сервизно и гаранционно обслужване, надеждност на онлайн магазина за мобилни телефони, качество на обслужване, леснота за връщане и така нататък.


EMAG.BG

Logo Emag 1414771793 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

<<РАЗГЛЕДАЙТЕ МАГАЗИНА>>


ZORA.BG

Zora - Най-добрите онлайн магазини за мобилни телефони - Общи

<<РАЗГЛЕДАЙТЕ МАГАЗИНА>>


TOPMARKET.BG

Top Market - Най-добрите онлайн магазини за мобилни телефони - Общи

<<РАЗГЛЕДАЙТЕ МАГАЗИНА>>


GREENBOMILE-BG.COM

Logogreenmobile - Най-добрите онлайн магазини за мобилни телефони - Общи

<<РАЗГЛЕДАЙТЕ МАГАЗИНА>>


Може би ще ви хареса
UA-143862804-2