Най-добрите онлайн магазини за подаръци

Тенденции в онлайн пазаруването

Всички знаем, че онлайн пазаруването заема доста голям дял от пазаруването като цяло. Наблюдава се тенденция все повече млади хора да се насочват към пазаруването по интернет. Това до известна степен е очаквано и следва глобалните тенденции за дигитализация на живота като цяло. Забелязва се обаче и друга тенденция – хора в по-напреднала възраст също започват все по-често да заместват конвенционалното физическо пазаруване с пазаруване по интернет. Както винаги, Bestix.eu е тук, за да ви поднесе класация за най-добрите онлайн магазини за подаръци в България.

Как определяме кой онлайн магазин е добър?

Има много критерии, които определят дали един онлайн магазин е добър за пазаруване и дали попада в избора на най-добрите онлайн магазини. Тук ще се спрем на най-важните:

Разнообразие на предлаганите продукти

Като цяло можем да разграничим два вида онлайн магазини. Едните са големите гиганти, които предлагат стотици хиляди продукти от почти всички категории – от дрехи до автомобили. Другата категория са по-малките онлайн магазини, които са специализирани в предлагането на определена категория продукти – например био козметика.

Не може да се каже категорично кой тип е за предпочитане. Това зависи най-вече от личните предпочитания. Но, ако все пак имате навик да пазарувате различни категории продукти, по-добрият онлайн магазин за вас ще е по-големият с по-голям асортимент.

Репутация на магазина

Репутацията на магазина е от съществено значение. Нали не искате да използвате онлайн магазин със съмнителна репутация? И още повече да оставите личните си данни в ръцете на непознати субекти.

Тук отново предимството е на страната на големите гиганти.

Сигурност на разплащанията

Сигурността на онлайн разплащанията е една от най*важните характеристики на все онлайн магазин. Големите онлайн магазини влагат изключително големи ресурси, за да поддържат здрава, сигурна и защитена връзка, като по този начин гарантират сигурността на вашите лични данни и кредитни/дебитни карти.

Опции за доставка и плащане

Всеки има различни предпочитания как да заплати за дадени стоки. Едни хора предпочитат да заплатят с карта в момента на поръчката. Други предпочитат да заплатят с наложен платеж в момента на получаване. Важно е онлайн магазинът да предоставя богат набор от платежни опции, за да задоволи всеки клиент.

Доставката също е от голямо значение. Някои хора предпочитат доставка до адрес, а други до офис на куриерска фирма. Тук отново различните опции са от голямо значение.

Срок за доставка

Бързото изпращане гарантира и бърза доставка. Обърнете специално внимание на тези срокове, преди да направите покупка. Не оставайте изнендани, ако някои магазини ви определят срок за доставка от над 1 месец. Обикновено това са сайтове, които работят на принципа на дропшипинг и стоките се доставят от Китай.

Срок за връщане

Важно е да знаете, че законодателството в България и Европейския съюз гарантира право на връщане на всички стоки, закупени онлайн, до 14 дни. Това е валидно, в случай, че стоката не е повредена от Вас в периода на владеене. Така че, ако някой магазин ви откаже обратно изкупуване, имате право да се оплачете в Комисията за защита на потребителите.

Как определяме кои онлайн магазини са най-добрите за пазаруване

При изготвяне на класацията сме съпоставили всички тези критерии. Избрали сме магазини от всички категории, които предлагат оригинални и качествени стоки, с доказан произход. Тези магазини предлагат добра сигурност на разплащанията и на личните ви данни. Също така най-добрите онлайн магазини от нашата класация предоставят богат избор от начини за заплащане и доставка. И не на последно място – ние сме проверили тези магазини и впечатленията ни са били отлични.Най-добрите онлайн магазини за подаръци в България


EMAG.BG

Logo Emag 1414771793 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Безспорно можем да го наречем ГИГАНТЪТ, ГОЛЕМИЯТ. Предлага продукти от почти всяка категория. Предпочитам онлайн магазин за пазаруване от стотици хиляди Българи всеки ден. Много хора поръчват всичко, от което се нуждаят от ЕМАГ – разнообразието е наистина колосално.

В ЕМАГ ще получите висока сигурност на плащанията и на личните си данни, богато разнообразие от методи за плащане и за доставка, добро и качествено гаранционно обслужване и най-важното – бърза и безплатна доставка.

<<КЪМ EMAG>>


ALLEOP.BG

Logo Alleop Bg 1534161346 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Фирмата е създадена през 1990 година. Сами можете да се досетите, че онлайн магазинът е голяма традиции и е успял да достигне най-високо качество на обслужване. Предлагат продукти с високо качество на много добри цени. Техни лични марки продукти са SAPIR и ZEPHYR.

ALLEOP предлага богат набор от продукти, бърза доставка, богат набор от методи за заплащане и сигурност на личните данни.

<<КЪМ ALLEOP>>


podarime.bg

360x360-1 - Най-добрите онлайн магазини за подаръци - Общи

<<КЪМ PODARIME>>


POPARTPORTRETY.EU

Logo Popartportrety Eu 1547460102 - Най-добрите онлайн магазини в България - Общи

Продуктът е нов и уникален за България, но вече набира популярност сред по-младите хора. Този онлайн магазин предлага картини, които всеки може сам да нарисува – самостоятелно или с компания под формата на игра или забавление. Всичко, което е необходимо да направите, е да им изпратите снимки в близък план. В комплектите има всичко необходимо, за да се направи картината. Проверете и ще останете приятно изненадани.

<<КЪМ POPARTPORTRETY.EU>>


makaroon.bg

191214 Makaroon 20logo 20 4 351x90 - Най-добрите онлайн магазини за подаръци - Общи

Макароон БГ – Ваучери за преживявания е онлайн платформата предлагаща най-голямо разнообразие от уникални предложения за забавления, емоции и незабравими спомени.

Подбрали сме най-доброто и най-добрите в тази сфера. Ние ви предлагаме висококачествено обслужване на английски и български език, 7 дни в седмицата, по телефон, чат или имейл. Можете да изберете между: Ваучер изпратен по имейл – перфектен подарък, дори и в последния момент, получавате на имейла си за минути! Ваучер в подаръчен плик – завършен подарък, персонализиран, готов за поднасяне на любимите Ви хора.

<<КЪМ MAKAROON.BG>>


gift-tube.com

Logo - Най-добрите онлайн магазини за подаръци - Общи

IFT TUBE (gift-tube.com) е най-голямата платформа за преживявания, която предлага избор от 600+ забавления, с които да направиш оригинален подарък под формата на ваучер.

Ваучерите на GIFT TUBE са валидни 12 месеца.

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ УСЛУГИ – ОТ АДРЕНАЛИН ДО МАСАЖИ И АРТ ЗАНИМАНИЯ

В Gift Tube ще намериш както пълно разнообразие от приключенски услуги така и богата колекция от масажи, арт занимания, дегустация, билети за събития, фотосесии, дегустации, уроци, ексклузивни и нестандартни услуги.

ПРАВИШ ПОДАРЪК – ПОЛУЧАВАШ ПОДАРЪК С ВСЕКИ ВАУЧЕР

Поръчвайки ваучер от Gift Tube клиентът винаги получава и безплатно преживяване – подарък от Gift Tube. Всеки месец подаръкът е различен.

<<КЪМ GIFT-TUBE.BG>>


Може би ще ви хареса
UA-143862804-2