Най-добрите прахосмукачки роботи (роботизирани прахосмукачки)

Обща информация за роботизираните прахосмукачки Може би се чудите дали роботите прахосмукачки са просто прищявка, или са нещо необходимо. Ние…

Обща информация за роботизираните прахосмукачки

Може би се чудите дали роботите прахосмукачки са просто прищявка, или са нещо необходимо. Ние сме склонни да мислим последното. Тъй като технологията на изкуствения интелект расте и се разширява, някои аспекти от нашия живот стават по-прости.

Помислете за закупуване на робот прахосмукачка, ако за вас е валидно някое от следните:

  • Вие сте зает човек, който би искал да делегира задачата да почиствате на пода на някого (или нещо друго).
  • Обичате да живеете в среда с безупречни подове.
  • Трудно ви е да се справите с постоянно натрупващите се коса или други отломки в дома ви.
  • Искате да сведете до минимум времето, прекарано в почистване на дома ви.
  • Интересувате се от високотехнологични приспособления и ще получите голямо удоволствие от роботизирана прахосмукачка.
  • Търсите начини да опростите живота си.

Въпроси, които трябва да зададете, когато избирате робот прахосмукачка

Дали роботизираната прахосмукачка може да се движи в помещенията на моя дом?

Някои роботизирани прахосмукачки използват технология за картографиране за навигация в различните стаи във вашия дом. Не всички роботизирани прахосмукачки могат да направят това интелигентно. Ако имате къща с множество сложни оформления на помещенията, може да помислите за устройство с по-напреднал изкуствен интелект.

Може ли прахосмукачка да се справи, ако не съм у дома (отложен старт)?

Решете дали искате да пуснете вашата робот прахосмукачка, когато не сте вкъщи. Потребителите, които искат техните роботизирани прахосмукачки да работят, докато са навън, трябва да се погрижат да си купят такъв, който може да работи независимо – с отложен старт и без нужда от наблюдение.

Какво е нивото на избягване на опасността от роботизираните прахосмукачки?

Нивото на избягване на опасността от робот-прахосмукачката е важно съображение. Някои уреди са оборудвани с функции, които предотвратяват падане по стълбището. Много роботизирани прахосмукачки също идват с „виртуални стени“, които ви позволяват да блокирате някои области на вашия дом.

Какъв тип живот на батерията има роботът?

Роботизираните вакууми са оборудвани с акумулаторни батерии, но животът на батериите варира от един продукт на друг. За по-големите домове е необходим по-дълъг живот на батерията, така че е важно да се направи справка за квадратурата, която искате да почистите.

С какъв тип настилки и боклуци ще се справяте?

Някои роботизирани прахосмукачки са по-способни да се справят с различни видове мръсотия и боклуци. Дебелите килими изискват по-мощен двигател, както и големите количества косми от домашни любимци. Ако сте собственик на домашни любимци, ще искате да сте сигурни, че сте избрали модел, който може да се справи с козината, която са хвърлили. Изборът на устройство с високоефективен филтър за частици (HEPA) ще гарантира, че алергените ще бъдат сведени до минимум във вашия дом.

Искате ли робот прахосмукачка с безжични възможности?

Възможността да се свържете безжично с вашата робот-прахосмукачка е божествен, когато сте далеч от дома си и трябва да проверите процеса на почистване. Някои от тези вакууми позволяват автоматично планиране, което ви помага да планирате почистването предварително, дори по време на отсъствието.

Потенциални минуси на роботизирани прахосмукачки

Въпреки, че са много удобни и полезни, има някои потенциални недостатъци в роботизираните прахосмукачки, за които трябва да сте наясно преди да купите.

Цена

Роботизираните прахосмукачки обикновено са много по-скъпи от повечето нормални прахосмукачки.

Задръстване

Роботизираните прахосмукачки могат да се заклещят. Дори и най-умните модели не са толкова умни и може да се заклещят под дивани или да се объркат в разхвърляна стая.

По-малко енергия

Роботизираните прахосмукачки нямат силата на традиционните прахосмукачки. Просто не можете да получите супер дълбоко почистване с роботизираа прахосмукачки. Препоръчваме да го използвате често в комбинация с традиционна прахосмукачки за силно замърсени зони или върху плътни повърхности като рунтави килими.

Поддръжка

Те изискват по-често изпразване, отколкото обикновените прахосмукачки, защото те просто не са големи по размер. Обаче, изпразването на контейнера на роботизирана прахосмукачка е доста просто – просто трябва да го правите редовно.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите прахосмукачки роботи. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

Miele SCOUT

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

Робот прахосмукачка ROWENTA Explorer Allergy Serie 40 RR7245WH, 0.25 л, Smart Exploration, Функция на моп, Черен

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

iRobot Roomba 895

Благодарение на навигацията iAdapt, тристепенната почистваща система AeroForce и акустичното разпознаване на отпадъци с този модел почиствате безпроблемно цялата къща. Можете да управлявате Roomba 895 от всяко кътче на света, благодарение на мобилното приложение iRobot HOME (съвместим с iOS, Andriod). С приложението задавате в кой ден от седмицата и точно колко часа да започне почистването, за да бъде дома ви готов когато се приберете.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

Робот прахосмукачка Roborock S6 Pure, Моп, Навигация LiDAR, Зона No-Go, Google Assistant & Alexa, WiFi, 5200 mAH, Бял

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

ILIFE V80

Интелигентно планирано почистване с i-навигация Path

ILIFE V80 притежава интелигентна планирана система за почистване, като постига максимално покритие за по-малко време. В  режим Path, роботът планира маршрута си, чрез четирите стени, след това започва да прахосмуче. Разбира се, можете да го ползвате и в автоматичен режим.

Робот 2 в 1 – мие и прахосмуче

ILIFE V80 е робот, който прахосмуче и мие. Със системата i-Dropping ILIFE V8s има пълен контрол над количеството вода, което попада на пода Ви, така че да не нанеси щети върху повърхността.

ILIFE V80 притежава 2 странични четки, вакуум тръба, контейнер с голяма вместимост и филтър, както и контейнер за вода с моп.

ILIFE V8s – Робот прахосмукачка с моп

RoadRover колела

Със специално разработените си колела ILIFE V80 може с лекота да преминава препятствия, като лайсни и килими.

Автоматично зареждане

ILIFE V80 автоматично се прибира на базата си за зареждане след изтощаване на батерията.

ILIFE V8s – Робот прахосмукачка с моп

Режими на работа

Path – умна навигация

Автоматичен

Max – увеличен вакуум

Покрай стени и ъгли

Spot – почистване в определена точка

Програмиране

Седмичен график

Можете да зададете седмичен график за всеки ден от седмицата(или колко дни желаете), в различни часове.

Голям контейнер с високоефективен филтър

Контейнерът на ILIFE V8s е с вместимост 750 мл, което му позволява да почиства дълго време без да е необходимо изхвърляне на боклука. Високоефективният филтър улавя и най-фините частици.

Съобразява се със заобикалящата го среда

Уникалният дизайн на ILIFE V80 му позволява да преминават свободно през тесни пространства, така че няма да пропусне скрит прах и остатъци под мебелите.

Зареждане:  Автоматично/ Ръчно

Режими: Path/Автоматичен/Макс/Покрай стени/Спот

Време за зареждане: 200-350 мин.

Време на почистване: до 80 мин.

Батерия: литиево – йонна 2600mAh

Преминаване на препятствия: ≤ 12mm

Подходящ за: паркет, ламинат, плочки, килими(до 1.2см), мокети и др.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

iRobot Braava Jet

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

Поискайте ревю

Последни ревюта

Най-добрите прахосмукачки Миеле (Miele)

За Прахосмукачките Миеле (Miele) Типичният производител на прахосмукачки Миеле може да се похвали с мощността на засмукване на своите машини,… Прочетете още

Най-добрите дигитални (цифрови) микроскопи

За дигиталните микроскопи Когато искате да получите нова перспектива за нещо, често отстъпвате. Въпреки това може да бъде много по-разкриващо,… Прочетете още

Най-добрите микроскопи

За микроскопите Ако някога сте искали да видите как изглежда светът на микроскопично ниво, добрият микроскоп е инструментът, от който… Прочетете още

Всичко за бързите кредити – информация, мнения, препоръки, съветник

За кредитите като цяло Едва ли има човек, който никога не е теглил кредит. Кредитите са този инструмент, който ни… Прочетете още

Всичко, което трябва да знаете за ипотечните кредити

За ипотечните и жилищните кредити Когато говорим за ипотечен кредит и за жилишен кредит, трябва да направим разграничението. Това са… Прочетете още

Philips OneBlade – ревю, мнения, характеристики

Какво представлява Philips OneBlade? Не съвсем тример за брада, не съвсем самобръсначка, OneBlade е електрически грумер, предназначен за мъже, които… Прочетете още

Този сайт използва cookies