Най-добрите препарати за намаляване и борба с изпотяването

Обща информация за прекомерното потене

Никой не обича да се поти прекомерно, така че използването на антиперспирант (козметика против изпотяване) е често срещана част от ежедневните хигиенни навици за повечето хора. Тези продукти съдържат съставки, които или намаляват, или предотвратяват изпотяването, и най-често се използват под мишниците. Някои антиперспиранти са формулирани предимно за контрол на изпотяването, докато други също са добавили съставки, които помагат за предотвратяване на миризмата и оставят приятни аромати. Освен това са налични формули, които предлагат контрол на силата на потта, който е идеален за хора, които са склонни да се потят обилно. Преди да купите, помислете кой вид предпочитате – стик, рол-он или отделни подложки, в които са налични активните съствки.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите препарати против потене. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели.


ЕУЦЕРИН Спрей-помпа 72 ч. против интензивно изпотявaнe

C Eutzerin Spreipompa 72 Ch Protiv Intenzivno Izpoty 29604 - Най-добрите препарати за намаляване и борба с изпотяването - Здраве

Дълготрайна защита срещу интензивно изпотяване
Нежната формула предпазва от неприятна миризма, подходяща е за чувствителна кожа или при непоносимост към дезодоранти.
Eucerin спрей помпа против интензивно изпотявaнe е специално създаден за хора, страдащи от интензивно изпотяване. Уникалната 72-часова формула осигурява сигурна и дълготрайна защита срещу интензивно изпотяване и неприятна миризма. Съдържа висока концентрация на две много ефикасни съставки против изпотяване: алуминиевият хлорхидрат (ACH) и алуминиевият хлорид (AC). AC навлиза по-дълбоко в потните жлези и осигурява по-дъготрайна защита. Клинични и дерматологични проучвания доказват намаляване на потенето с 91%.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Блокер срещу изпотяване на краката Farmona Nivelazione

Res 8ffc3aab3cb63f7a85bbd7e6d5fe6884 - Най-добрите препарати за намаляване и борба с изпотяването - Здраве

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Хранителна добавка срещу изпотяване със салвия, хлорофил и люцерна , BARBEL DREXEL

Res 419fb8867e999a3ff941a2113fc2312b - Най-добрите препарати за намаляване и борба с изпотяването - Здраве

ANTI SCHWITZEN / ANTI SWEATING Хранителна добавка, 90 капсули Anti Schwitzen на немската компания Barbel Drexel е натурален продукт спомагащ за намаляване на прекомерното изпотяване и редуциране на неприятната телесна миризма. Основно свойства: Допринася за нормалното функциониране на потните жлези. Спомага за намаляване изпотяването в областта на лицето и в критичните зони на подмишниците, дланите и стъпалата. Подпомага поддържането на свеж дъх. Притежава антибактериални и противогъбични свойства. Оказва силно детоксикиращо действие. Anti Schwitzen е 100% натурален продукт с висока бионаличност, съдържащ екстракти от салвия (градински чай) и люцерна, както и хлорофил под формата на хлорофилен комплекс. Екстрактът от салвия (градински чай) има антибактериално и противовъзпалително действие и спомагат за намаляване на изпотяването продиктувано от горещите вълни в периода на менопауза и при стрес. Екстрактът от люцерна притежава широк спектър от ползи за организма. Оказва благоприятно влияние върху сърдечно-съдовата и храносмилателната система, допринася за нормализирането на холестерола, подобрява метаболизма, облекчава симптомите при менопауза. Хлорофилът е мастноразтворим пигмент. Допринася за елиминиране на токсините от организма, неутрализира неприятните телесни миризми, премахва лошия дъх, дезодорира стомашно-чревния тракт.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Мултиминерали комплекс156 таблетки

Multi Mineral Komplex Multiminerali Kompleks 156 Tabletki - Най-добрите препарати за намаляване и борба с изпотяването - Здраве

Висококачествен мултиминерален комплекс, осигуряващ 100% натурални морски минерали в естествено съотношение, които се отличават с висока степен на абсорбция и бионаличност.

<<Провери цена>>


Anti SchwitzenСрещу изпотяване – със салвия, хлорофил и люцерна

Anti Schwitzen Sreshtu Izpotyavane Sas Salviya Hlorofil I Lyucerna 90 Kapsuli - Най-добрите препарати за намаляване и борба с изпотяването - Здраве

Anti Schwitzen е билков препарат срещу обилно изпотяване и неприятна телесна миризма. Съдържа екстракти от салвия (градински чай) и люцерна, както и хлорофил под формата на хлорофилен комплекс.

<<Провери цена>>


Хлорофреш® Хлорофил Капки

Hlorofresh Hlorofilovi Kapki 59 Ml Bez Alkohol - Най-добрите препарати за намаляване и борба с изпотяването - Здраве

При лош дъх и неприятна телесна миризма в критичните зони на подмишниците, интимната област и стъпалата. Допринася за:

  • дезодориране на стомашно-чревния тракт, очистването му от токсините и нормализиране на изхождането при запек;
  • освежаването на дъха и намаляване лошия мирис на потта, включително в най-горещите точки като подмишници, слабини и стъпала;
  • неутрализиране неприятния мирис на урината и изпражненията;
  • намаляване неприятната вагинална миризма, явила се в резултат от изпотяване, запарващо бельо, агресивни измиващи средства, дисбиоза, и др. Може да бъде от полза при наличие на болестотворните гъбички Candida albicans, причиняващи кандидоза при над 75% от жените.

<<Провери цена>>


Хлорофил x 473 ml с ментов вкус

Hlorofresh Techen Hlorofilen Komplek 2 - Най-добрите препарати за намаляване и борба с изпотяването - Здраве

Хлорофреш® /Течен хлорофилен комплекс с ментов вкус/ – естествен продукт за детоксикация и неутрализиране на нежелани телесни миризми

Неприятна телесна миризма и лош дъх – понякога дори изрядната хигиена не може да елиминира напълно тези проблеми. Причината е, че те могат да се дължат и на неправилно хранене, запек и задръстване на червата, прием на лекарства и др. В тези случаи можем да подпомогнем стандартната грижа за лична хигиена трябва със специално детоксикиращо средство, което атакува миризмите отвътре навън. Най-подходящо за целта средство е хлорофилът, който има уникални детоксикиращи, антибактериални, противогъбични и антиоксидантни свойства!

<<Провери цена>>

 

You might also like
UA-143862804-2