- Advertisement -

Най-добрите препарати за намаляване и борба с изпотяването

- Advertisement -

Обща информация за прекомерното потене

Никой не обича да се поти прекомерно, така че използването на антиперспирант (козметика против изпотяване) е често срещана част от ежедневните хигиенни навици за повечето хора. Тези продукти съдържат съставки, които или намаляват, или предотвратяват изпотяването, и най-често се използват под мишниците. Някои антиперспиранти са формулирани предимно за контрол на изпотяването, докато други също са добавили съставки, които помагат за предотвратяване на миризмата и оставят приятни аромати. Освен това са налични формули, които предлагат контрол на силата на потта, който е идеален за хора, които са склонни да се потят обилно. Преди да купите, помислете кой вид предпочитате – стик, рол-он или отделни подложки, в които са налични активните съствки.

 

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите препарати против потене. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

 

ЕУЦЕРИН Спрей-помпа 72 ч. против интензивно изпотявaнe

C Eutzerin Sprei Pompa Dezodorant Protiv Intenzivno 20564 - Най-добрите препарати за намаляване и борба с изпотяването - Здраве

Дълготрайна защита срещу интензивно изпотяване
Нежната формула предпазва от неприятна миризма, подходяща е за чувствителна кожа или при непоносимост към дезодоранти.
Eucerin спрей помпа против интензивно изпотявaнe е специално създаден за хора, страдащи от интензивно изпотяване. Уникалната 72-часова формула осигурява сигурна и дълготрайна защита срещу интензивно изпотяване и неприятна миризма. Съдържа висока концентрация на две много ефикасни съставки против изпотяване: алуминиевият хлорхидрат (ACH) и алуминиевият хлорид (AC). AC навлиза по-дълбоко в потните жлези и осигурява по-дъготрайна защита. Клинични и дерматологични проучвания доказват намаляване на потенето с 91%.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

Блокер срещу изпотяване на краката Farmona Nivelazione

Res 8ffc3aab3cb63f7a85bbd7e6d5fe6884 - Най-добрите препарати за намаляване и борба с изпотяването - Здраве

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

Хранителна добавка срещу изпотяване със салвия, хлорофил и люцерна , BARBEL DREXEL

Res 419fb8867e999a3ff941a2113fc2312b - Най-добрите препарати за намаляване и борба с изпотяването - Здраве

ANTI SCHWITZEN / ANTI SWEATING Хранителна добавка, 90 капсули Anti Schwitzen на немската компания Barbel Drexel е натурален продукт спомагащ за намаляване на прекомерното изпотяване и редуциране на неприятната телесна миризма. Основно свойства: Допринася за нормалното функциониране на потните жлези. Спомага за намаляване изпотяването в областта на лицето и в критичните зони на подмишниците, дланите и стъпалата. Подпомага поддържането на свеж дъх. Притежава антибактериални и противогъбични свойства. Оказва силно детоксикиращо действие. Anti Schwitzen е 100% натурален продукт с висока бионаличност, съдържащ екстракти от салвия (градински чай) и люцерна, както и хлорофил под формата на хлорофилен комплекс. Екстрактът от салвия (градински чай) има антибактериално и противовъзпалително действие и спомагат за намаляване на изпотяването продиктувано от горещите вълни в периода на менопауза и при стрес. Екстрактът от люцерна притежава широк спектър от ползи за организма. Оказва благоприятно влияние върху сърдечно-съдовата и храносмилателната система, допринася за нормализирането на холестерола, подобрява метаболизма, облекчава симптомите при менопауза. Хлорофилът е мастноразтворим пигмент. Допринася за елиминиране на токсините от организма, неутрализира неприятните телесни миризми, премахва лошия дъх, дезодорира стомашно-чревния тракт.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

 

You might also like
UA-143862804-2