Най-добрите семейни игри

Твърде заети ли сме? Имате ли проблеми да накарате децата да свалят екраните си и да общуват със семейството? Татко…

Твърде заети ли сме?

Имате ли проблеми да накарате децата да свалят екраните си и да общуват със семейството? Татко по-интересно ли е да гледа футбол, отколкото да общува с децата си? Мама твърде ли е заета, за да седне и да се отпусне? Ако е така, може да изпитвате отчаяна нужда от семейна игра вечер.

Какво ни дават семейните игри?

Събирането да играем на настолна игра като семейство предлага чудесна възможност да се забавлявате и да се свържете отново с другите членове на семейството. Но при толкова много налични опции, изборът на правилната игра може да бъде предизвикателство. Фактори, които трябва да се вземат предвид, включват възрастта на хората, които ще играят, големината на семейството и нивото на трудност на играта. И, разбира се, трябва да вземете под внимание кои игри на днешния пазар биха били забавни за вашия екип.

Нашата класация

Bestix е вашата основна дестинация за точни и безпристрастни препоръки за купуване. Ние изследваме продуктите сами, като се консултираме с експерти и събираме отзиви от собствениците на продукти. За да създадем това ръководство за пазаруване, прекарахме часове, преглеждайки най-добрите семейни игри на пазара, за да разберем кои са най-добрите.

Така че, ако искате да добавите малко нещо ново към семейната си игра вечер, разгледайте нашите препоръки в списъка с продукти по-долу. По-долу можете да прочетете повече за избора на правилните настолни игри за семейства от всякакви размери, възрасти и нива на умения.

ВЪПРОСИ ПРЕДИ ЗАКУПУВАНЕ НА СЕМЕЙНА ИГРА

На колко години са играчите?

Повечето производители на игри предлагат предполагаем възрастов диапазон от външната страна на кутията, но това не е задължително. Например, игра, предназначена за ученици от шести клас, също може да бъде много забавна за тийнейджъри или дори възрастни.

Най-младият набор от играчи, ранни начални ученици и деца от предучилищна възраст, може би предпочитат игри, които включват в себе си елемента на късмет. По-големите деца от основното училище и тийнейджърите вероятно биха оценили нещо, което държи съзнанието и ръцете им заети. По-големите деца също са склонни да оценяват игри с по-сложни правила и малко хумор.

Колко хора ще играят?

Една област, в която настолните игри се различават значително, е броят на необходимите играчи. Някои игри, като табла и шах, са предназначени само за двама играчи. Други (например Scrabble) работят добре за малки семейства, но могат да оставят някои в по-големи групи настрани.

За семейства от пет или повече години е препоръчително да изберете игри в стил парти, които изискват много играчи.

Какви видове предизвикателства искате във вашата игра?

Има два основни типа настолни игри: късмет игри и стратегически игри. Разбира се, някои игри включват и двете, но махалото обикновено се люлее по един или друг начин.

Игрите, базирани на късмет, обикновено са бързи, лесни и конкурентни за играчи от всички възрасти.

Игрите, базирани на стратегията, изискват умения за мислене на по-високо ниво. Те могат да бъдат много интензивни и забавни за игра.
Очевидно трудността на играта, която играете, трябва да зависи от възрастта на играчите. Не бихте искали да играете на Candy Land с тийнейджъри, а шахът вероятно би бил малко сложен за деца в детска градина. Ако търсите средно ниво игра, може да да помислите за игра на средно ниво, която съчетава късмет и стратегия. Игрите за писане и други думи са чудесни за тази цел, тъй като обикновено разчитат както на шанс, така и на умения.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите семейни игри. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

Настолна игра PlayLand – Игра на думи, Classic

Семейна игра-кръстословица, предназначена за възрастни и деца над 9-годишна възраст. Целта на играта е да бъдат създадени максимален брой думи върху полето, състоящо се от 213 цветни квадрати, със 100-те плочки с букви, включени комплекта. Всяка буква носи точки, а поставени върху съответните полета, точките се умножават. Играта ще помогне на децата да обогатят речника и общата си култура, докато се забавляват.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

Настолнa игра Play Land Опознай България

Тип продукт Настолна игра
За Семейство
Възраст 8 години +
Развиване на умения за Обща култура Мислене

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

Escape Room – Света за забавленията

Escape Room – Funland е разширение на настолната игра Escape Room The Game.

Ще можете ли да избягате oт нoктитe нa Bobo, злoвeщия клoyн или щe ycпee дa тe зaдъpжи зa нeгoвoтo „freak“ шoy! Aдpeнaлинът e гapaнтиpaн!

Чудесна нacтoлнa игpa, c кoятo щe мoжeтe дa ce пpeнeceтe във въoбpaжaeмa cтaя, oт кoятo тpябвa дa ce измъкнeтe в paмитe нa 60 минyти.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

Алкохолна рулетка с шотове Palmonix 16 бр

Алкохолна рулетка с шотове,16 бр, диаметър на рулетка 29см

характеристики:

– е чудесен начин да комбинирате добро забавление с хазарт.

-16 стъклени чаши, маркирани с цветове

– черно и червено.

-прекрасна идея за забавление с приятели.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

Настолна игра Риск – Elderscrolls Skyrim

Играта на стратегическо завладяване. Изберете своя страна, разгърнете армиите си и преминете в битка. Красиво изработени парчета от игра, включително герои и дракони. Рискът е в играта, когато трябва да завладееш всичко! Брой играчи: 2-6 Време за игра: 60-120 минути Английски език Възраст: 8+

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

Подобно ревю: Най-добрите епилатори

Последни ревюта

Най-добрите прахосмукачки Миеле (Miele)

За Прахосмукачките Миеле (Miele) Типичният производител на прахосмукачки Миеле може да се похвали с мощността на засмукване на своите машини,… Прочетете още

Най-добрите дигитални (цифрови) микроскопи

За дигиталните микроскопи Когато искате да получите нова перспектива за нещо, често отстъпвате. Въпреки това може да бъде много по-разкриващо,… Прочетете още

Най-добрите микроскопи

За микроскопите Ако някога сте искали да видите как изглежда светът на микроскопично ниво, добрият микроскоп е инструментът, от който… Прочетете още

Всичко за бързите кредити – информация, мнения, препоръки, съветник

За кредитите като цяло Едва ли има човек, който никога не е теглил кредит. Кредитите са този инструмент, който ни… Прочетете още

Всичко, което трябва да знаете за ипотечните кредити

За ипотечните и жилищните кредити Когато говорим за ипотечен кредит и за жилишен кредит, трябва да направим разграничението. Това са… Прочетете още

Philips OneBlade – ревю, мнения, характеристики

Какво представлява Philips OneBlade? Не съвсем тример за брада, не съвсем самобръсначка, OneBlade е електрически грумер, предназначен за мъже, които… Прочетете още

Този сайт използва cookies