Най-добрите семейни игри

Твърде заети ли сме?

Имате ли проблеми да накарате децата да свалят екраните си и да общуват със семейството? Татко по-интересно ли е да гледа футбол, отколкото да общува с децата си? Мама твърде ли е заета, за да седне и да се отпусне? Ако е така, може да изпитвате отчаяна нужда от семейна игра вечер.

Какво ни дават семейните игри?

Събирането да играем на настолна игра като семейство предлага чудесна възможност да се забавлявате и да се свържете отново с другите членове на семейството. Но при толкова много налични опции, изборът на правилната игра може да бъде предизвикателство. Фактори, които трябва да се вземат предвид, включват възрастта на хората, които ще играят, големината на семейството и нивото на трудност на играта. И, разбира се, трябва да вземете под внимание кои игри на днешния пазар биха били забавни за вашия екип.

Нашата класация

Bestix е вашата основна дестинация за точни и безпристрастни препоръки за купуване. Ние изследваме продуктите сами, като се консултираме с експерти и събираме отзиви от собствениците на продукти. За да създадем това ръководство за пазаруване, прекарахме часове, преглеждайки най-добрите семейни игри на пазара, за да разберем кои са най-добрите.

Така че, ако искате да добавите малко нещо ново към семейната си игра вечер, разгледайте нашите препоръки в списъка с продукти по-долу. По-долу можете да прочетете повече за избора на правилните настолни игри за семейства от всякакви размери, възрасти и нива на умения.ВЪПРОСИ ПРЕДИ ЗАКУПУВАНЕ НА СЕМЕЙНА ИГРА

На колко години са играчите?

Повечето производители на игри предлагат предполагаем възрастов диапазон от външната страна на кутията, но това не е задължително. Например, игра, предназначена за ученици от шести клас, също може да бъде много забавна за тийнейджъри или дори възрастни.

Най-младият набор от играчи, ранни начални ученици и деца от предучилищна възраст, може би предпочитат игри, които включват в себе си елемента на късмет. По-големите деца от основното училище и тийнейджърите вероятно биха оценили нещо, което държи съзнанието и ръцете им заети. По-големите деца също са склонни да оценяват игри с по-сложни правила и малко хумор.

Колко хора ще играят?

Една област, в която настолните игри се различават значително, е броят на необходимите играчи. Някои игри, като табла и шах, са предназначени само за двама играчи. Други (например Scrabble) работят добре за малки семейства, но могат да оставят някои в по-големи групи настрани.

За семейства от пет или повече години е препоръчително да изберете игри в стил парти, които изискват много играчи.

Какви видове предизвикателства искате във вашата игра?

Има два основни типа настолни игри: късмет игри и стратегически игри. Разбира се, някои игри включват и двете, но махалото обикновено се люлее по един или друг начин.

Игрите, базирани на късмет, обикновено са бързи, лесни и конкурентни за играчи от всички възрасти.

Игрите, базирани на стратегията, изискват умения за мислене на по-високо ниво. Те могат да бъдат много интензивни и забавни за игра.
Очевидно трудността на играта, която играете, трябва да зависи от възрастта на играчите. Не бихте искали да играете на Candy Land с тийнейджъри, а шахът вероятно би бил малко сложен за деца в детска градина. Ако търсите средно ниво игра, може да да помислите за игра на средно ниво, която съчетава късмет и стратегия. Игрите за писане и други думи са чудесни за тази цел, тъй като обикновено разчитат както на шанс, така и на умения.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите семейни игри. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.


8-1 - Най-добрите семейни игри - Подаръци
Семейна игра-кръстословица, предназначена за възрастни и деца над 9-годишна възраст. Целта на играта е да бъдат създадени максимален брой думи върху полето, състоящо се от 213 цветни квадрати, със 100-те плочки с букви, включени комплекта. Всяка буква носи точки, а поставени върху съответните полета, точките се умножават. Играта ще помогне на децата да обогатят речника и общата си култура, докато се забавляват.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Настолнa игра Play Land Опознай България

9-1 - Най-добрите семейни игри - Подаръци
Тип продукт Настолна игра
За Семейство
Възраст 8 години +
Развиване на умения за Обща култура Мислене

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Настолна игра Noris – Escape room 2.0

Res D6334c7ffe379209a98cee798c048b5a - Най-добрите семейни игри - Подаръци

С настолната игра на ще се озовете в четири нови стаи за бягство – тази на Алиса в страната на чудесата, на Титаник, на зобмита и друго измерение. Ако никога не сте играли Escape Room, то се пригответе за едно изцяло ново приключение, изпълнено с много изненади. В комплекта ще намерите и хроно декодер, който отброява минутите от 60 до 0 и създава подходяща атмосфера за игра. Времето за бягство от всяка стая е 60 минути.

 

<<Провери цена>>


13-1 - Най-добрите семейни игри - Подаръци

Алкохолна рулетка с шотове,16 бр, диаметър на рулетка 29см

характеристики:

– е чудесен начин да комбинирате добро забавление с хазарт.

-16 стъклени чаши, маркирани с цветове

– черно и червено.

-прекрасна идея за забавление с приятели.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Настолна игра Joking Hazard

Res 567deb01aff9e87bacd0822539c430c2 - Най-добрите семейни игри - Подаръци
Joking Hazard е отвратителната и великолепна нова картова игра от създателите на Cyanide & Happiness вдъхновена от Random Comic Generator. Състезавайте се за да довършите ужасен комикс, използвайки панели изтеглени от тесте, пълно с десетки милиони секси и ужасяващи възможности.

Игра Twister

Res 5447accd57dbf2b3adce891c6026501b - Най-добрите семейни игри - Подаръци

Twister е игра, която буквално ви заплита. Трябва да завъртите стрелката и да действате според инструкциите на колелото.

Усукване и заплитане, сега с 2 допълнителни хода. Не докосвайте килима с нищо друго освен с ръка или крак.

Игра за 2 или 4 играча.


Семейна настолна игра Dixit

Res 09c469b5d9319c734af1abebff96f01b - Най-добрите семейни игри - Подаръци

Първоначално всеки играч взима своята фигура на зайче и я поставя в началото на игралното поле. Картите с илюстрации се разбъркват и се раздават на всеки по 6 карти за игра. Всички останали карти образуват тестето за теглене на нови илюстрации. Допълнително играчите получават и плочки за гласуване.

По време на всеки ход има един, който е Разказвачът. Това е играчът, който си избира една карта от своето тесте и разказва нещо за нея. Разказвачът може да използва една или няколко думи, може да е само звук или пък да е име на песен, сериал, филм, книга и др. Избраната карта се поставя обърната надолу върху масата.

След което е ред на всички останали играчи да изберат една карта от тестето си, която най-добре се доближава до картата на Разказвача. Всеки поставя избраната от него карта върху масата отново с лицето надолу.

Всички избрани карти се разбъркват и подреждат на масата като вече са открити. Всички играчи с изключение на Разказвача гласуват. Те се целят да познаят неговата карта, за да спечелят най-много точки. Гласуването става чрез плочките за гласуване. Всеки играч поставя своето предположение на масата, но скрито докато всички са готови.

Следващата стъпка е да бъдат отчетени точките за всички и да бъдат преместени зайчетата по игралното поле. В случай че всички са познали картата на Разказвача или никой не я е познал, то играчите печелят по 2 точки. Самият Разказвач не получава нито една точка.


Комплект Бинго MAXIMA, С метална сфера

Res 1ca61e4aac6b4a712cc01bc5a843d6dc - Най-добрите семейни игри - Подаръци

Комплектът съдържа метална „Бинго“ сфера, 75 пластмасови топчета с числата от 1 до 75, 18 „Бинго“ карти, цветни прозачни пулове за отбелязване на изтеглено число, както и номерирана поставка за изтеглените топчета. Правила на играта: Избира се водещ, който раздава картите с числа, върти сферата и обявява изтегленото число. Ако някой от играчите има това число на своя карта, го отбелязва с пул. Победител е този играч, който първи закрие 5 последователно разположени вертикално, хоризонтално или диагонално числа на картата си и извика „Бинго“. Комплектът е с тегло 1 кг. Опакован е в кутия с размери 20.5х20.5х20.5 см. Предназначен е за деца над 7 години.

<<Провери цена>>


Игра Monopoly – World Tour, Български език

Res 959dcd72021f65ccdaf429fcab474bd5 - Най-добрите семейни игри - Подаръци

Отидете на околосветско пътешествие и посетете интересни дестинации! Когато стигнете до всяко място, следете пътуването си на игралната дъска с помощта на печати за многократна употреба. Светът е твой! Играчите се движат около игралната дъска и посещават различни места, за да завършат своите пътувания, за да спечелят. Шанс картите маркират пътуванията на играчите. Колкото повече играчи пътуват, толкова повече се променя играта.

Играта включва лесна за изтриване игрална дъска, 4 печата за многократна употреба, които играчите могат да използват, за да подпечатат всяка дестинация, когато стигнат до там, карти с шансове, карти с сандък на общността, карти със заглавие на собственост, 2 зара и ръководство за играта. Готови ли сте да откриете света с Monopoly?

Играта е на Български език.


Настолна игра Harry Potter Labyrinth – Семейна

Res 37f22027df1efb0976e5a2cc54cf3f51 - Най-добрите семейни игри - Подаръци

Кой може да наблюдава внимателно лабиринта на Хари Потър и да намери скритите пътеки към Хогуортс? Хари, Рон, Хърмаяни, професор Дъмбълдор, Хагрид и совата на Хари Хедуиг ви очакват да ги намерите. Ако преместите тактически лабиринта, скоро ще намерите пътеки до там, където е имало задънени улици. Продължавайте да правите нови пътища, за да намерите някои от любимите си герои от Хари Потър.

Лесно за игра и безкрайно вълнуващо!

<<Провери цена>>


Настолна игра Z-man Pandemic, По ръба на ножа

Res 36c9836fed24826187b2a4393d182137 - Най-добрите семейни игри - Подаръци

Настолна игра Експлодиращи котета – NSFW Deck

Res Aed6ca9743e35cc994751c851d97e7b8 - Най-добрите семейни игри - Подаръци
Първоначално проектирано като разширение за Експлодиращи Котета (Exploding Kittens), играта с най-успешната Kickstarter кампания някога, това издание съдържа карти, които са доста ужасяващи и/или невероятни за игра, която да е безопасна и за деца. Затова изданието е превърнато в самостоятелна игра, която може да се комбинира и със стандартната версия на Експлодиращи Котета (Exploding Kittens). Ако комбинираш двете тестета, можеш да играеш с до 9 играча.

Вижте и други предложения за семейни настолни игриПодобно ревю: Най-добрите епилатори

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2