- Advertisement -

Най-добрите сешоари

- Advertisement -

Сешоари

Докато всички сешоари да изглеждат съвсем еднакви, всеки с непокорна коса знае истината: Добрият сешоар си струва парите.

Сешоарите вече не са пълни с горещ въздух: Правилният може да ви помогне да постигнете нови стилове, да се отървете от сплъстена коса и дори да направите косата копринена и блестяща. За съжаление, обратното също е вярно – грешният сешоар може да бъде гигантска грешка, която ви оставя с лоша коса.

Ако сте готови да намерите перфектния си сешоар, или просто имате нужда от такъв, който ще издържи повече от година или две, ще ви помогнем. Прочетете най-добрите ни съвети за избора на сешоар и направете покупката си успешна.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите сешоари. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.


Rowenta Infini Pro Volume

2-26 - Най-добрите сешоари - Техника

Rowenta Infini Pro Volume CV8730 – Високоскоростният сешоар Infini Pro ви дава възможност да оформите косата си професионално сами. Задвижван от мощен АС мотор със силна въздушна струя за ултра бързо изсушаване, осигурявайки безупречна точност чрез два тънки концентратора или допълнителен обем с дифузер. Характеризира се с йонен генератор за елиминиране на статичното електричество и персонализиране на прическата по желание за всички типове коса.

Предпазва косата

Благодарение на керамично покритие, сушите косата си без да я увреждате.

Лъскава и мека на допир коса

Негативните йони се свързват с водните молекули в косата и я изглаждат за приятно усещане при допир.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Remington D7779 Air3D

4-24 - Най-добрите сешоари - Техника

Сешоар Remington D7779 Air3D, 1800 W, 3 температури, 2 скорости, Бронз

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Philips DryCare

5-21 - Най-добрите сешоари - Техника

ThermoBalance сензорът автоматично разпознава и регулира температурата на въздуха, докато изсушава косата ви. Това постоянно регулиране предотвратява горещи зони, които създават сухота, което води до 22% повече блясък.

Сензор ThermoBalance

Иновативният вграден сензор ThermoBalance измерва и настройва температурата 30 пъти в секунда, така че вашият скалп и кутикули на космите остават защитени. В резултат от това можете да се насладите на богата на влага коса с до 22% повече блясък.

2200 W бърза, висока мощност при сушене

Този професионален сешоар с мощност 2200 W създава силен въздушен поток. Полученото съчетание от мощност и скорост ускорява и улеснява сушенето и оформянето на косата ви.

Хладната струя фиксира прическата ви

Задължителна професионална настройка, Хладната струя предоставя полъх студен въздух. Използвайте след оформяне, за да фиксирате и завършите прическата си.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Сешоар Remington AC9096, 2400 W

Res 61044871cb1610b8858af4e38cbdbd48 - Най-добрите сешоари - Техника

Професионален сешоар, който предлага бързо и ефектвно сушене на косата. Благодарение на мотора с мощност 2400 W, високата скорост на издухване на въздуха от 140 км/ч, йонният генератор и керамичната решетка правят Silk AC9096 идеалният сешоар за мека и бляскава коса, при всяко ползване.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Комплект за прически Philips BHP398/00, 1600W, 3 настройки за скорост/температура, Керамични плочи с кератин

Res 3d470d4023be4571f24870c10514312c - Най-добрите сешоари - Техника

Сешоар Dyson Supersonic HD07, Fuchsia

Res De9a9cf6e425358f6f74f2c3f66f93ed - Най-добрите сешоари - Техника

Професионален сешоар с отрицателни йони Xiaomi Soocas H5, алуминиево тяло, 1800 W, Тъмнозелен, Лимитирана Ван Гог серия

Res 29bd16a92ca60050b85e0e30f891df0b - Най-добрите сешоари - Техника

Сешоар Remington Keratin Protect AC8002, 2200W, 3 степени на температурата, 2 скорости, Cool Shot, 2 концентратора, Дифузер за обем, Златист

Res 1b8fdc3f2642b6e517b329ecb796356f - Най-добрите сешоари - Техника

Сешоар BaByliss 6709DE Smooth Pro, 2100W, Дифузер, Концентратор, 2 скорости, 3 нива на температурата

Res F77510834dab4e010fa65511abbc5021 - Най-добрите сешоари - Техника

Сешоар Philips BHD530/00, 2300W, Технология ThermoShield, Грижа с йони, 2 настройки за скорост, 3 настройки на температура, Дифузер, Фризьорска глава 11 мм, Rose gold/Pearly

Res Bb18a187e645115170c961e5d94376bf - Най-добрите сешоари - Техника

Сешоар Remington PROluxe AC9140, 2400 W, Йонизатор, OPTIheat, Функция PRO+ Style Shot, 3 настройки на температурата, 2 скорости, Cool Shot, 2 концентратора, Дифузер, Бял

Res 2194cd18fd19151245392c75f975d227 - Най-добрите сешоари - Техника

Какви са ползите от сешоар?

Повечето хора купуват сешоар, защото искат бързо да изсушават косата си, след като я измият. С качествен сешоар можете да изсушите косата си само за 5 до 10 минути, в зависимост от това колко дебела е косата ви.

Ако имате къдрава коса, сешоарът може да ви помогне да я изправите. Използването му с кръгла четка може да помогне за изглаждане на къдриците и да повиши блясъка им за елегантен, привлекателен стил.

От друга страна, ако имате фина и тънка коса, която няма обем, можете да използвате сешоар, за да добавите обем. Обърнете главата си надолу, докато сушите косата си и фокусирате сешоара в корените си, за да повдигнете косата си и да и увеличите обема.

Колко дълго издържат?

Инструментите за оформяне на коса като сешоар обикновено издържат между две и седем години. Животът им зависи от неговото качество.

Евтините сешоари, които се изработват с по-нискокачествени материали, могат да издържат само година или две. Ако инвестирате в по-висок клас, по-вероятно е да получите пет до седем години – вероятно повече, вярна служба.

Не забравяйте обаче да помислите колко често използвате сешоара. Ако сушите косата си само няколко пъти в седмицата, сешоарът ви ще издържи по-дълго, отколкото ако го използвате всеки ден. Повечето сешоари обикновено имат продължителност на живота около 800 часа.

Ако искате вашият сешоар да издържи колкото е възможно по-дълго, поддръжката също е важна. Трябва да почиствате вентилационните отвори веднъж седмично, така че мъхът да не отива навътре към нагревателя, който може да се повреди.

Характеристики за сешоарите

Мощност

Колкото по-голяма е мощността на сешоара, толкова по-мощен е той – и колкото по-мощен е, толкова по-малко време ще отнеме да изсушите косата си.

Ако имате хубава коса, сешоар с около 1800 вата обикновено е най-добрият вариант.

Ако имате дебела или груба коса, трябва да закупите сешоар между 2000 и 3600 вата.

Скорости

В допълнение към многото настройки на топлината, повечето сешоари за коса идват с настройки за променлива скорост. Това ви позволява да регулирате нивата на топлина и въздушен поток отделно за най-голям контрол над сешоара.

Потърсете сешоар, който има поне две настройки на скоростта: ниска и висока. За най-голяма гъвкавост, обаче, помага да имате и трета настройка на скоростта, средна.

Настройки за температура

Почти всеки сешоар е снабден с поне две топлинни настройки: ниска и висока. В повечето случаи най-добре е да изберете сешоар, който е оборудван с повече топлинни настройки, като например ниско, средно и високо, така че да имате по-добър контрол.

Също така е добра идея да потърсите сешоар със студена настройка за въздуха. Това ви позволява да превключите на студен въздух, когато косата ви е предимно суха, за да запечатате кутикулата на косата за допълнителен блясък. Настройката на хладния въздух може също да помогне за фиксиране на къдрици и масури.

Материали

Нагревателният елемент в сешоара може да бъде покрит с различни материали, които влияят на неговите характеристики.

Изборът на подходящ материал за вашия тип коса е от ключово значение.

Керамичните сешоари работят добре за повечето видове коса. Керамиката помага да се запази влагата в косата и разпределя топлината възможно най-равномерно. Това го прави особено подходящ за фина или суха коса.

Сешоарите с турмалин съдържат нагревателни елементи, покрити с полускъпоценен камък, който помага за улавяне на влагата и изхвърля отрицателни йони, за да се предотврати насищането на положително заредените йони в косата и причиняване на наелектризиране. Това прави турмалиновите сешоари добър избор за къдрава, гъста и трудна за сушене коса.

Титановите сешоари разпределят топлината равномерно и стабилно, което я прави по-гореща от другите опции. В резултат на това, това не е най-добрият избор за косата, податлива на увреждане, като сухи или боядисани коси. Въпреки това, ако имате много коса или изключително гъста коса, това е ефективен вариант, защото може да изсуши косата по-бързо.

Докато турмалиновите сешоари естествено произвеждат отрицателни йони за борба с къдриците, можете да намерите и йонни керамични или титанови сешоари, които също ще се справят добре.

Тегло и ергономичност

Изберете сешоар, който е удобен за носене и удобен в ръката, особено ако имате дълга, дебела или всякакъв вид коса, която се изсушава дълго време.

You might also like
UA-143862804-2