Най-добрите системи за пречистване на вода

В много домове бутилираната вода е основен продукт в седмичния списък с хранителни стоки. Водата от чешмата в много области просто няма толкова добър вкус и дори може да съдържа замърсители, които я правят опасна за пиене. Пиенето на много вода е важно, за да останете здрави и хидратирани, така че купуването на бутилирана вода често изглежда като единственото решение.

Но докато бутилираната вода е удобна алтернатива на опасната чешмяна вода, тя също може да бъде много скъпа – особено ако пиете толкова от нея, колкото се препоръчва.

Ако сте уморени да харчите толкова много за бутилирана вода, системата за филтриране на вода може да е отговорът. Тя не само доставя безопасна, вкусна питейна вода, когато пожелаете, но може да ви спести значителни пари с течение на времето.

Изборът на система за пречистване на вода обаче може да бъде малко плашещ. Има няколко различни типа, които трябва да имате предвид, като някои са по-добри при филтрирането на определени замърсители от други. Някои системи също са по-лесни за използване и поддръжка и предлагат функции, които ги правят по-ефективни, така че е важно да знаете какво да търсите, за да изберете правилната опция за вашия дом.Ако сте готови да закупите система за филтриране на вода, разгледайте нашите най-добри препоръки. За обща информация как да изберете новата си система за пречистване на вода, продължете да четете нашето ръководство за пазаруване по-надолу в статията.


Hygea Water System

Осем степенна система за филтрация на чешмяна вода, което без никакво електричество, на гравитационен принцип и без да трябва да се свързва с чешмата, може да трансформира Вашата хлорирана, чешмяна вода, като я направи кристално чиста, мека, вкусна, с pH около 9.0-9.5 и с мощни антиоксидантни свойства.
 • ПРЕЧИСТВА ОТ ХЛОР, РЪЖДА, ПЯСЪК, НИТРАТИ, БАКТЕРИИ И ДР.;
 • ОМЕКОТЯВА ВОДАТА, КАТО НАМАЛЯВА ВАРОВИКА ДО 75%;
 • ПРАВИ ВОДАТА АЛКАЛНА , КАТО ПОВИШАВА pH ДО 9.0-9.5;
 • ПРАВИ ВОДАТА МОЩЕН АНТИОКСИДАНТ;
 • МИКРОСТРУКТУРИРА ВОДАТА, ЗА ПО-ЛЕСНО УСВОЯВАНЕ;
 • ИДВА С ВСИЧКИ ФИЛТРИ ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА;
 • РАБОТИ БЕЗ ЕЛЕКТРИЧЕСТВО;
 • 12 ЛИТРА КАПАЦИТЕТ;
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Диспенсър за пречистване и подгряване на вода Caso

Res 39b422cb1f865e52a0c3d6cd3611a01f - Най-добрите системи за пречистване на вода - Здраве

 • Перфектен за приготвяне на чай, разтворимо кафе  и бебешка храна
 • Спестяване на време: Гореща вода само за няколко секунди.
 • Икономия на енергия: 50% по-малко от конвенционалните електрически кана
 • 8 предварително зададени количеството на водната струя:100/150/200/250/300/350/400 ml и непрекъснато
 • 7 различни температурни настройки: 40 – 100 ° C (на интервали от 10 ° C)
 • Подвижен, лесен за пълнене резервоар за вода от 2,7 литра
 • Максимална височина на чашата: с поставка за капки 17 см / без поставка за капки 19,5 см
 • Бутон за директен избор за оптимално приготвяне на бебешка храна (40 ° C)
 • Интегрирано напомняне за премахване на котлен камък
 • Елегантен дизайн от висококачествена неръждаема стомана
 • Вкл. воден филтър за перфектно качество на водата
 • Подходящ за употреба у дома или в офиса

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Кана за филтриране на вода ZeroWater, Стъклена, 9л

Res 006091b4c9631f7f7773b8a1e8f3854f - Най-добрите системи за пречистване на вода - Здраве

ZeroWater е единствената кана за филтриране на вода, която е сертифицирана от NSF за филтриране на олово. Оловото е много вредно за Вашето здраве.

Водните компании филтрират по-голямата част от оловото от питейната вода. Въпреки това, голямо количество олово все още може да попадне във водата Ви от чешмата, например когато имате вътрешни оловни тръби.

Химикалите PFOS и PFOA са редовно в новините поради техния ефект върху здравето. ZeroWater филтрира тези вещества от водата с 5-степенния филтър. ZeroWater USA кандидатства за сертифициране на NSF за тази цел. Това би направило ZeroWater единствената марка филтри с тези сертификати.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Диспенсър за вода със система за филтриране Zass ZTWD 04 WF

Res 38196eab0de2500f0d29f616c5bcad53 - Най-добрите системи за пречистване на вода - Здраве

Диспенсър за вода Zass ZTWD 04 WF с мрежово свързване, система за филтриране на вода, топла/студена вода, охлаждане на компресора

Диспенсърът се свързва директно към водопровода

Температура на гореща вода: 85 – 95° C, 5 л на час

Температура на студената вода: между 4 и 12° C, 2 л на час

LED индикатори за гореща/студена вода

Бутони за включване/изключване на спестяване на енергия

Резервоари за вода от неръждаема стомана

Автоматичен термостат

Мощност на отопление: 500W

Мощност на охлаждане: 60W

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Диспенсър за пречистване и затопляне на вода ELIXIR, Обратна осмоза, Минерално обогатяване

Res 3106316e2124c3acdaee9118cf8eaa57 - Най-добрите системи за пречистване на вода - Здраве

Машината за пречистване и затопляне на вода Elixir е ефективен уред, който Ви осигурява консумирането на безопасна вода в дома или офиса без значение от първоначалното ѝ качество. Освен че предлага безкомпромисно качество, тя е лесна за използване, а компактният й размер и елегантният дизайн Ви позволяват да я позиционирате на всяко едно място. Диспенсърът за пречистване на вода разполага и с модерна технология за загряване на пречистената вода до желана от Вас температура само за 3 секунди! Уредът пречиства водата чрез 3-степенна филтрация, подсигурена от мембранен филтър за обратна осмоза, композитен карбонов филтър и филтър за допълнителна минерализация!

Ако се съмнявате в качеството на водата от чешмата, ако искате да осигурите чиста и здравословна питейна вода за цялото си семейство, то филтърната система с обратна осмоза Elixir е най-доброто решение за Вас. Системата е подходяща за дома, офиса или всяко друго място, където имате нужда от чиста вода. Не изисква специална инсталация – просто я поставете на подходящо място и напълнете вода в контейнера за нефилтрирана вода!


Диспенсър за вода със система за филтриране Zass ZTWD 04 WF

Res 38196eab0de2500f0d29f616c5bcad53 - Най-добрите системи за пречистване на вода - Здраве

Мощен и безшумен компресор за охлаждане;
Температура на топлата вода: над 90°C, 5 л на час;
Температура на студената вода: между 8 и 10°C, 2,5 л на час;
LED индикатори за топла/студена вода;
Бутони  за включване/изключване;
Отделение за съхранение 14 л;


Вижте още предложения за системи за пречистване на вода ТУК


Често срещани замърсители на водата

Водата от чешмата с лош вкус или мирис обикновено съдържа замърсители като хлор и други химикали. Ако вашият дом получава вода от кладенец, той може да съдържа бактерии и паразити, като Cryptosporidium и Giardia, поради замърсяване от канализацията или други отпадъци. Вкусът и миризмата на вашата вода можгат да бъдат засегнати.

Освен това, ако вашият дом е построен преди 1990 г., има вероятност тръбите му да съдържат олово, което може да изтече във водата. Вкусът и миризмата на водата обикновено не се повлияват, така че оловните замърсители могат да бъдат трудни за откриване.

Видимите частици или отломки във вашата чешмяна вода обикновено са резултат от ръжда и утайка, които могат да се съберат на дъното на вашата тоалетна или съдомиялна машина. Всички тези условия са отлични причини да инсталирате система за филтриране на вода!

ПРЕДИМСТВА НА СИСТЕМИТЕ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДА

Със система за филтриране на вода в дома ви ще имате здравословна вода, когато пожелаете. Можете да пълните безопасни бутилки с вода за многократна употреба с вода от вашия кран, за да вземете със себе си в движение.
Филтърната система за вода може да подобри вкуса на водата, като премахва замърсителите, които му придават неприятен вкус и мирис, като хлор и бактерии.
Тъй като системата за филтриране на водата премахва бактериите и паразитите от водата в дома ви, вие няма да поглъщате замърсители, които могат да причинят чревни и храносмилателни проблеми.
Ако вашето семейство в момента пие бутилирана вода, системата за пречистване на вода може да ви спести значителни пари, като осигури безопасна питейна вода у дома.
Използването на система за филтриране на вода е по-добро за околната среда, защото няма да добавяте повече пластмасови бутилки към депата.

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2