Най-добрите тримери за тяло

Обща информация

Може би се чудите каква е разликата между тример за тяло и електрическа самобръсначка. И двете устройства са предназначени за премахване на косми и наистина има някакво припокриване между двете. Ето различията.

Електрическите самобръсначки са специално проектирани да се плъзгат по извивките на лицето на човека, като целят да осигурят късо бръснене.

Грижата за тяло е по-обща функция. Докато мнозина включват глави или аксесоари за брада, те са по-скоро насочени към космите по тялото, включително гърба, гърдите, краката, подмишниците, горната част на ръцете и слабините.В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите тримери за тяло. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели.


Тример за тяло Philips BG5020/15, Работа на батерия до 60 мин., Зареждане за 1 час, Приставка за гръб

Res 481c4751d0e735c1195e80376fbe60a5 - Най-добрите тримери за тяло - Техника

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Philips MG7745/15 Series 7000 „14 в 1“, лице, коса и тяло 14 инструмента

4-30 - Най-добрите тримери за тяло - Техника

Изключителен стил и прецизност

Мултифункционален тример „14 в 1“ за изключителна гъвкавост

14 инструмента

Технология DualCut

До 180 мин време на работа

Водоустойчив

Технология DualCut за максимална прецизност с 2 пъти повече ножчета

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Хибриден уред за подстригване/оформяне Philips OneBlade Pro QP6651/61, За брада и тяло, Гребен с 14 дължини, Иновативно острие 360 с 2 страни, LED дигитален дисплей

Res 911b6d7536e21ea9a36a29682f01c509 - Най-добрите тримери за тяло - Техника

<<Провери цена>>


Philips BG5020/15 Series 5000

5-27 - Най-добрите тримери за тяло - Техника

Тример за тяло Philips Series 5000 BG5020/15

Тип: Тример за тяло

Вид бръснене: Сухо бръснене/Мокро бръснене

Работа: Без кабел

Цвят: Черен/Сребрист

Гаранция: 2 години

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>Комбиниран тример Remington PG2000 G2 Graphite

Res A0f1d5d7d122d2fec29856adf1d2a91f - Най-добрите тримери за тяло - Техника

Тример за лице и тяло Panasonic ER-GY60-H503, 3 in 1, Работа с и без кабел, Сребрист/Черен

Res Ddd9a4588f95c840ccab33a2d084779e - Най-добрите тримери за тяло - Техника


Тример за тяло Remington Bodyguard BHT2000A, Акумулатор, Waterproof, Черна/Сива

Res 2f051364528334d9fb7d7a0dc1f386bf - Най-добрите тримери за тяло - Техника

Тример за лице, коса и тяло Braun MGK7221, 10 функции + самобръсначка Gillette

Trimer 2 - Най-добрите тримери за тяло - Техника

<<Провери цена>>


Тример за цялото тяло BaByliss BG120E, Водоустойчив, Акумулатор, До 70 минути батерия, За коса и тяло, 3 настройки за дължина 3-5-7 мм, Бръснач с фолио, Черна

Res 4b9b4ac10e44a7509831dc162bc06cf4 - Най-добрите тримери за тяло - Техника

Вижте още тримери за тяло ТУК и ТУК


Кой се нуждае от обезкосмяване на тялото?

Не мислете, че тримерите за тяло са само за много космати момчета… или че трябва да махнете всеки косъм. Ако сте мъж с малко повече окосмяване, отколкото бихте искали в някоя част на тялото си, един тример за тяло ще бъде полезно допълнение към сутрешната ви рутина.

Можете да използвате устройството, за да премахнете цялото окосмяване от области, които обикновено са гладки – например, гърба ви – и просто почистете останалите космати области малко, като например подмишниците, гърдите и слабините.

Много от мъжете предпочитат да използват тример за тяло вместо кола маска, депилатори или лазерна епилация. Защо? Кола маската е болезнена, депилаторите са миризливи и отнемат много време, а лазерната епилация е скъпа и изисква много процедури.

Преди да закупите конкретен уред за тяло, помислете как ще го използвате. Например, искате ли напълно да премахнете всички косми в дадена област или просто искате да ги спрете малко? Задайте си следните въпроси, преди да направите покупката си. Вашите отговори ще ви помогнат да стесните търсенето.

За коя(и) област(и) е предназначен тримерът?

Ще откриете специални тримери за тяло, предназначени за гърба, за премахване на космите от носа или ушите, както и за почистване на брада и мустаци. Но повечето са универсални. Потърсете приставки за цялото тяло, ако искате да го използвате навсякъде.

Как се захранва тримера?

Повечето тримери за тяло имат акумулаторна батерия. Между употребите поставяте устройството на стойката за зареждане, докато батерията достигне пълна мощност. Някои тримери обаче използват батерии за еднократна употреба. Това може да бъде плюс, ако искате да пътувате с уреда си.

Какъв е животът на батерията?

Не искате да сте на половината процедура по бръснене, когато батерията умре. Изберете тример, който има дълъг живот на батерията, така че ще можете да свършите работата без загуба на мощност.

Как се усеща тримерът в ръката ви?

Правилният тример е удобен в ръката ви и лесен за ъгъл точно там, където ви е нужен.

Има ли настройки за дължина?

Добрият уред за тяло ви позволява да регулирате настройката за дължина на космите чрез превключване на накрайника. В зависимост от космите, която премахвате, може да искате по-дълга или по-къса дължина.

Включва ли калъф?

Много по-лесно е да съхранявате тримера за тяло и различните му аксесоари, ако има и калъф. Калъфът също е удобен за пътуване.

Устройството включва ли защитни прегради, които ви позволяват да почистите брадата си или подстригване, без да сваляте твърде много коса?

Можете да спестите доста пари за различни уреди, ако включва различни накрайници.

Има ли дълга дръжка за гърба?

Подстригването на космите без асистент е трудно упражнение, освен ако тримерът ви няма много дълга дръжка, специално предназначена за тази задача. Тези дръжки обикновено се сгъват за лесно съхранение, когато не ги използвате.

Колко лесно е да се почисти тримера?

Добрият тример лесно се разглобява за почистване. Трябва да можете да изплаквате всички части и предпазители и да избърсвате тялото на громера, за да премахнете парчетата косми, крема за бръснене и общия отпадък. Това поддържа устройството чисто.


Може би ще ви хареса
UA-143862804-2