Най-добрите туристически раници

Туристически раници

Ако знанията ви за раници започват и свършват с раниците, които децата ви носят в училище, направихме това ръководство за пазаруване за вас.

Туристическите раници имат много различен дизайн от тези училищни раници, както и от обикновените, които носите в града. Опитайте се да носите раницата на детето си на сериозен поход и най-вероятно ще ви усетите разликите. Туристическата раница предлага здрави материали и много джобове за носене на малки и големи предмети. Те са проектирани да бъдат много регулируеми, така че раницата да може да пасва идеално на тялото ви за удобен туризъм.

Можете да разчитате на нашите съвети като свободни от пристрастия. Моля, продължете да четете това ръководство за пазаруване, за да научите повече за туристическите раници и да изберете най-доброто за вашите нужди.В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите туристически раници. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели.


Раница за планински туризъм BYONDSELF, 65L, 4 в 1

Res 4a17cdd111b92f44e05d40e3b837670f - Най-добрите туристически раници - Туризъм

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Раница за трекинг FORCLAZ mt100 easyfit, 50 литра

Mazhka Ranitsa Za Treking Mt100 Easyfit 50 Litra - Най-добрите туристически раници - Туризъм

<<Провери цена>>


ТУРИСТИЧЕСКА РАНИЦА PINGUIN EXPLORER 75

Ranica Pinguin Explorer 75 New 550x550h - Най-добрите туристически раници - Туризъм

<<Провери цена>>


Раница за трекинг DEUTER air contact lite 50+10 литра

Ranitsa Za Treking Air Contact Lite 5010 Litra - Най-добрите туристически раници - Туризъм

<<Провери цена>>


Раница Ташев Mount 100+20 S+, Камуфлаж

Res Ca32ea336d088f9d549a3806bd7d7107 - Най-добрите туристически раници - Туризъм

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Раница за трекинг FORCLAZ mt900 symbium, 90+10 литра

Mazhka Ranitsa Za Treking Mt900 Symbium 9010 Litra - Най-добрите туристически раници - Туризъм

<<Провери цена>>


Раница Deuter Futura Pro 36 литра

Res 1b1e3cdaedbf8ba416ece140b17c3b8f - Най-добрите туристически раници - Туризъм

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


ТРЕКИНГ РАНИЦА PINGUIN BOULDER 38Л

Ranica Pinguin Boulder 38 New 550x550h - Най-добрите туристически раници - Туризъм

<<Провери цена>>


Туристическа раница Salomon XA 35 Unisex BLUE/EBONY M-L

Res 23abc59a6498058e1c544b33e49ad10d - Най-добрите туристически раници - Туризъм

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Ranica Pinguin Explorer 60 New 550x550h - Най-добрите туристически раници - Туризъм

<<Провери цена>>


Res 60d380333d9fb91df2d0e66a4151ca05 - Най-добрите туристически раници - Туризъм

ТУРИСТИЧЕСКА РАНИЦА PINGUIN EXPLORER 100 Л

Turisticheska Ranitsa Pinguin Explorer 100 L 550x550 - Най-добрите туристически раници - Туризъм

Свързани публикации

<<Провери цена>>


Раница ТАШЕВ Nomad 60+10, Черна/Синя

Res 38428df7701b01a05820bfb797480729 - Най-добрите туристически раници - Туризъм

Camelbak Дамски туристически пакет Fourteener™ 24 Hydration с раница Crux® – Smoke Blue/Fiery Coral

Res Eca6f623b79be9303eb24a38903080b9 - Най-добрите туристически раници - Туризъм

Вижте още предложения за туристически раници ТУК и ТУК


Ключът към успешното изкачване се състои в три аспекта на раницата. Уверете се, че намирате модел, който отговаря на вашите нужди в тези три области и ще получите най-доброто усещане.

Капацитет

Уверете се, че избраната от вас раница ще побере всички съоръжения, които трябва да вземете. Тази нужда може да варира от пътуване до пътуване, затова потърсете такава, която да побере най-голямото количество съоръжения, които трябва да вземете. Капацитетът варира в широки граници и трябва да направите някои проучвания за това, което ви трябва.

Комфорт

Никой не се радва на поход, когато презрамките на раницата се впиват в мускулите и кожата. Комфортът е от ключово значение. Ще носите багаж на гърба си, най-вероятно за продължителен период от време.

Характеристики

Помислете как обичате да се разхождате или да лагерувате, като например дали ще бъдете близо до вода или в студено време. Изберете туристическа раница, която ви дава възможност да се справите с тези условия. Характеристиките също варират от раница до раница, така че направете вашите изследвания на това, което мислите, че имате нужда и / или предпочитате да имате.

Капацитет на туристическите раници

Опитайте се да разберете капацитета на туристическата раница, от който се нуждаете, което представлява още едно предизвикателство за туристите. Пазарът предлага много различни туристически раници с различен капацитет – ще трябва да прекарате известно време, за да помислите как планирате да използвате раницата.

Когато търсите подходящия капацитет на раницата, помислете за вида на оборудването, което искате да носите, и дали ще се разхождате за един или за няколко дни.

Разберете, че различните производители на раници описват капацитета на раниците си при различни измервания. Някои използват литри, някои използват кубически сантиметра, а някои използват кубични метра.

Многодневни туристически раници

За няколкодневни къмпинги е добре да потърсите най-големите раници, които позволяват капацитет от 65 или повече литра.

Тези раници работят чудесно за зимни съоръжения, както и за палатки, храна и съоръжения за готвене, необходими за дълъг период къмпингуване.

Можете да използвате и този най-голям капацитет за специални уреди, като например инструменти за алпинизъм.

Двудневни туристически раници

За една раница, която ще вземете за къмпинг за един уикенд, ви е необходим обем от около 40 до 65 литра. Тези средни раници вършат работа за носене на малка палатка, заедно с други съоръжения, които ще са ви необходими за два дни. Може да се побере някаква прохладна метеорологична екипировка в опаковка с такъв размер, но за много зимни съоръжения вероятно ще ви трябва по-голям пакет.

Еднодневни туристически раници

Те се идентифицира по високия и тънък дизайн. Повечето от тези малки туристически раници предлагат между 20 и 40 литра капацитет. Този тип раница ще работи и като туристически пакет за еднодневна екскурзия. Просто не очаквайте да поставите палатка или тежка зимна екипировка в нея.

Намирането на правилното прилягане

Пасването играе ключова роля за удовлетвореността от вашата туристическа раница. Ако не легне правилно върху гърба ви, тя може да причини болка, докато я носите.

Много е важно да си купите подходяща раница, особено ако носите някакво по-голямо тегло. Трябва да тествате как се чувствате с толкова голяма тежест, колкото и да пътувате, за да го оцените наистина.

Измерете торса си, за да намерите най-подходящата раница за туризъм. Измерете дължината от основата на гърба до върховете на бедрата. Използвайте това разстояние, за да намерите подходящата раница за височината си.

Допълнителни функции на раницата

Дори след много проучвания на вашата туристическа раница, след като я получите, може да откриете няколко екстри, за които не сте знаели. Някои производители на раници включват някои интересни функции, които не разгласяват добре в информацията за продукта.

Експертите препоръчват внимателно да прегледате раницата, след като сте я получили. Трябва да сте напълно запознати с всички допълнителни функции, така че да можете да се възползвате от тях на походите си. Някои общи черти, които трябва да търсите, включват:

  • Бънджи шнурове
  • Спасителни сигнализационни свирки
  • Външни джобове
  • Външни ремъци
  • Допълнително уплътнение
  • Мрежести торбички
  • Скрити джобове
  • Водоустойчиви отделения

Други приложения на раниците

Разбира се, основната функция на вашата туристическа раница е да носите оборудването си. Но туристическите раници работят чудесно и за други функции, което ги прави гъвкави и ценни части от оборудването.

Облегалката

Когато е пълна, туристическата раница работи отлично като удобна облегалка или докато сте в лагер, или докато почивате по време на екскурзията. Когато правите бърза почивка и не искате да сваляте раницата, просто седнете на скала, останете с раницата и се облегнете на нея.

Възглавница

Меки едностранни туристически раници работят добре като възглавница за бърза дрямка или за сядане на мека повърхност, а не на твърда почва или скала.

Съхранение вкъщи

Организирайте хаоса си, като използвате капацитета на раницата. Можете да я използвате, за да съхраните някои от вашите съоръжения за лагеруване, като ги държите организирани и готови да тръгнат, например.

Сенник

Поставете някои по-високи елементи в раницата, за да осигурите малко защита от слънцето по време на пешеходен туризъм. Ако е висока и достатъчно пълна, тя ще ви осигури сянка на гърба, на тялото, шията и главата ви, докато я носите.


Може би ще ви хареса
UA-143862804-2