Най-добрите уреди за понички

0

Понякога часовникът за понички удря в най-неподходящите моменти. Гладът за понички често започва в уюта на собствения ви дом, така че защо да напускате къщата, за да задоволите копнежа си? Уредът за понички е щастливо решение за създаване на сладки изкушения във вашата кухня за минути. Просто разбийте обикновено тесто, изсипете го във формите за понички, изпечете и се насладете – всичко това в рамките на около 15 минути.

Уредите за понички са насочени към тези, които се интересуват от печенето на малки количества мини понички, така че са идеални за семейства и домакини на партита. Те също придобиха популярност сред тези, които са готови да се насладят на по-здравословни домашни понички, използвайки любимите си съставки. Уредите за понички също са любими подаръци за новодомци и сватби, защото придават забавно значение на малките кухненски уреди.Ако е време да задоволите това желание, разгледайте някои от уредите за понички, които препоръчваме. Ако все още не сте решили, прочетете, за да научите повече за тези уреди в нашето ръководство за избор на уред за понички по-долу в статията.


Уред за приготвяне на понички и десерти Lexical LDM-2301, 750W, бял

Res Dbc84492ac413eaf5e00cb5320df4b89 - Най-добрите уреди за понички - Техника

Представяме в истрахотния уред на немския бранд – Lexical.

Производител на понички:
220-240v 50-60 Hz, 750 w
7 бр. Плоча за понички
Незалепващо гранитно покритие
Функция за мощност и готовност на два индикатора
Лесно използване и почистване

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Уред за приготвяне на понички и десерти Lexical LDM-2301, 750W

Res Dbc84492ac413eaf5e00cb5320df4b89 - Най-добрите уреди за понички - Техника

Представяме в истрахотния уред на немския бранд – Lexical.

Производител на понички:
220-240v 50-60 Hz, 750 w
7 бр. Плоча за понички
Незалепващо гранитно покритие
Функция за мощност и готовност на два индикатора
Лесно използване и почистване

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Машина за понички

Res B90b65994717ab791134418789769f6b - Най-добрите уреди за понички - Техника

Уред за понички STEBA, 3бр сваляеми приставки с незалепващо покритие, 800 W

Res 66c88f5b3d9d96d5dccc1ea3b8d7d2fd - Най-добрите уреди за понички - Техника

  • Уред 3 в 1 за приготвяне на понички, бухтички и мъфини на немският производител STEBA
  • 3бр сменяеми плочи от висококачествен алуминий с незалепващи покритие
  • Корпус от неръждаема стомана
  • LED светлинен индикатор за вкл. и достигната нужна температура
  • Лесени за почистване части
  • Удобно съхранение на кабела
  • Мощност: 800W

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Уред за гофрети и понички Cecotec, Fun Gofrestone, 3в1

Res 76a74acac46acf8319021c89b5529c3a - Най-добрите уреди за понички - Техника

Уред за понички – 12 форми
Студен корпус
Незалепващо покритие – лесен за почистване
Топлоустойчива ръкохватка
Блокираща система, управляваща се чрез термостат
Предпазно термично изключване и термо – предпазител
2 пилотни индикатора за мощност и загряване
Мощност 1400W

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Гофретник Russell Hobbs Fiesta 24620-56, 900 W,3 в 1, Понички, Кифли, Вафли

Res 66838836062c26b0a6829e29c75d7519 - Най-добрите уреди за понички - Техника

Забавлявайте се с 3 в 1 машина за десерти ! Устройството Fiesta , приготвено за понички, кифли и вафли, е създадено, за да създаде вкусни десерти и най-важното – специални моменти! Можете да разкрасите деня си с някои сладкиши, за които със сигурност знаете, че ще извадят усмивка по лицата на любимите ви хора.

Мразите ли да търсите цяла вечност в чекмеджета след подходящата тава за печене? Благодарение на това устройство можете лесно да смените подвижните чинии, за да приготвите десерта, за когото жадувате. Освен това ще се насладите на приготвянето на любимите си десерти, без да прекарвате цяла вечност в почистване след себе си. Това е просто – благодарение на незалепващото покритие, трябва само да избършете плочките, след като ги използвате, или да ги поставите в съдомиялната машина, получавайки просто и бързо почистване.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


КЛЮЧОВИ СЪОБРАЖЕНИЯ ПРИ ИЗБОРА НА УРЕД ЗА ПОНИЧКИ

Поничките, които приготвяте в уреда за понички, не се пържат дълбоко в мазнина или масло; тестото се пече на горещи плочи, подобни на тези в електрическите гофретници. Ако се интересувате от печенето на по-здравословни понички, можете да експериментирате с различни видове тесто, включително безглутенови, нискомаслени и пълнозърнести рецепти.

Размер и количество

Уредите за понички обикновено са предназначени за домашна и хоби употреба, а не за търговски цели. Те правят до 12 мини понички (с диаметър няколко сантиметра) наведнъж, въпреки че са създадени да правят няколко партиди една до друга. Това е практично решение – имате уред достатъчно малък, за да го съхранявате, като същевременно правите разумно количество понички, за да нахраните семейства и партита от всякакъв размер.

Плочи за готвене

Подвижни: Много уреди за приготвяне на понички са многофункционални уреди, които се доставят с допълнителни готварски плочи за приготвяне на палачинки, гофрети или мъфини. Дори и да не се възползвате от допълнителните плочи, фактът, че те могат да се свалят, е удобна дизайнерска функция. Това прави плочите лесни за почистване направо в мивката или съдомиялната. Уред за понички с несменяеми плочи може да бъде по-труден за почистване, особено след като не искате да повредите машината за понички, като я намокрите.

Незалепващо покритие: Повечето или почти всички уреди за понички, имат незалепващи плочи за готвене и някои не е необходимо да се намазват с масло, преди да изпекат вашите понички, но зависи от това какво препоръчва производителят, защото има различни качества и степени на незалепващо покритие. Има и някои модели, които може да изискват намазване след известно време на употреба, тъй като незалепващата повърхност се разваля след време.

Други производители на понички, от друга страна, изискват подходящо олио преди печене. Маслото и олиото изглежда са най-популярни и някои потребители съобщават, че използват кокосово, зехтин, рапично или слънчогледово олио. До голяма степен зависи от предпочитанията, това, което е под ръка в момента, и точката на дим на определено масло.


ХАРАКТЕРИСТИКИ НА УРЕДИТЕ ЗА ПОНИЧКИ

Настройки на температурата

Най-простите уреди за понички имат само една настройка на температурата, но като се има предвид, че те обикновено струват по-малко от 50-60 лева, не е много изненадващо.

Моделите с три или четири температурни настройки са по-трудни за намиране и обикновено са по-скъпи. Някои потребители обаче предпочитат модел с регулируеми настройки, защото има толкова много рецепти за тесто с различни съставки и различно време за печене. Наличието на уред за приготвяне на понички с регулируема температура означава, че можете да експериментирате с различни рецепти и степени на готовност.

Бързо нагряване

Поради малката повърхност на плочите за готвене в уредите за понички, няколко модела могат да се похвалят с бързо време за нагряване. Средно обикновеният уред за приготвяне на понички се загрява за около десет минути, докато моделите с бързо нагряване могат да бъдат достатъчно горещи, за да се изпекат само за четири или пет минути. Уредите за понички с тази функция са проектирани да улавят и концентрират топлината, което също означава, че имат уникален механизъм за заключване на капака или стратегически разположени форми за понички.

Аксесоари

Тъй като печенето от всякакъв вид понички изисква разнообразие от кухненски инструменти и прибори, някои производители окомплектоват своите уреди за понички с тези артикули. Скъпи и средни устройства за производство на понички, понякога идват с вилици, щипки, охладителни стелажи или патентовани кърпи за почистване. Като се има предвид цената на всеки от тези артикули, ако се закупи отделно, изборът на напълно оборудвана машина за понички е разумен и рентабилен избор.

Рецепти

Много уреди за понички се доставят с книжка с рецепти, която да напътства пекарите, които са нови в използването на този уред. Въпреки че може да изглежда като незначителен елемент, рецептите са тествани от производителя на собствените му устройства, така че сте сигурни, че ще работят добре във вашия уред за понички. В допълнение към всяка брошура, включена в уреда за приготвяне на понички, уебсайтовете на много производители включват специален раздел с нови рецепти, така че да можете да сте на върха на вашата игра за печене.

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2