Най-добрите хеликоптери с дистанционно управление

0

Играчките с дистанционно управление се завръщат в голяма степен – и вече не само за състезания и офроуд! Хеликоптерите с дистанционно управление пренасят забавлението в небето, така че можете да летите с тях и да изследвате на открито или дори да правите въздушни трикове. Независимо дали търсите евтино решение за правене на въздушна фотография или просто сте любопитни относно хеликоптери с дистанционно управление, сега е моментът да си купите такъв. Не е нужно да харчите много, за да се забавлявате.

Пазарът на хеликоптери с дистанционно управление се припокрива с пазара на дронове, тъй като и двата са технически безпилотни летателни апарати, но хеликоптерите с дистанционно управление запълват уникална ниша за пилоти, които предпочитат формата на класическите хеликоптери, но не искат всички функции – или ценовите етикети – на традиционните дронове.

Ето всичко, което трябва да знаете, за да намерите правилния RC хеликоптер: случаите на употреба, които трябва да имате предвид, характеристиките, за които да следите, някои топ препоръки и нашите най-добри съвети за сключване на добра сделка.Ако сте готови да изберете вашия хеликоптер с дистанционно управление, прегледайте нашите най-добри предложения.

Ако не сте сигурни и искате да научите повече, прочетете нашето ръководство за избор на хеликоптер с дистанционно управление в статията по-долу.


RIC хеликоптер JJRC M05, Оборудван с 6-осен жироскоп, с дистанционно управление

Res 0e4deeab7238d531d9c551bf0eb28287 - Най-добрите хеликоптери с дистанционно управление - Подаръци

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Инфрачервен хеликоптер с дистанционно, Speed S5, Червено/Черен

Res 0af24adc58e5566b4777b32b101c29f9 - Най-добрите хеликоптери с дистанционно управление - Подаръци

Мини играчка хеликоптер за деца с дистанционно управление, LED светлина, 3-канален полет

Res A7a96f633badc2395b40bd2ba15f9ce1 - Най-добрите хеликоптери с дистанционно управление - Подаръци

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Летящ хеликоптер тип дрон със светлини и звуци

Res 51c1b37b1526e44bc8bfe43d22f2ff30 - Най-добрите хеликоптери с дистанционно управление - Подаръци

Хеликоптер SYMA S107H с дистанционно управление, 3 канала

Res D0365304e793f09cf577bc78449379e1 - Най-добрите хеликоптери с дистанционно управление - Подаръци

RIC хеликоптер JJRC M05, Оборудван с 6-осен жироскоп, Управление чрез дистанционно управление

Res 0e4deeab7238d531d9c551bf0eb28287 - Най-добрите хеликоптери с дистанционно управление - Подаръци

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Детски Хеликоптер с дистанционно управление Air Hogs Switchblade 017890-1 1-81, Функции да се управлява по земя и във въздуха

Res 2ec11a593327d0c922078cdb2a439c73 - Най-добрите хеликоптери с дистанционно управление - Подаръци

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Хеликоптер с дистанционно управление Shark Assassin, с LED светлини, 20,5 см, 8-12 метра

Res 8b144376fe8c510c7011913437361616 - Най-добрите хеликоптери с дистанционно управление - Подаръци

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Вижте още предложения за хеликоптери с дистанционно ТУК


КЛЮЧОВИ СЪОБРАЖЕНИЯ

Тъй като има стотици различни модели хеликоптери с дистанционно управление, първата стъпка е да изключите възможно най-много, за да можете да съсредоточите усилията си върху намирането само на тези, които отговарят на вашите нужди. Ето три ключови въпроса, които да си зададете и които ще ви помогнат да стесните търсенето си.

Искам ли да използвам моя хеликоптер с дистанционно управление през нощта?

Ако го искате, ще трябва да вземете хеликоптер с дистанционно управление с LED светлини или такъв, който е съвместим с опциите за следпродажбено осветление. Хеликоптерите с достатъчно ярки светлини, за да се използват на тъмно, са доста редки, но все пак съществуват. Ако светлините са задължителни за вас, може да се наложи да търсите малко повече от обикновено. Положителната страна е, че лесно ще можете да изключите повечето други хеликоптери с дистанционно управление.

Искам ли да снимам видео с моя хеликоптер с дистанционно управление?

Ако го искате, ще трябва да потърсите хеликоптер с дистанционно управление, който може да записва видео, или да помислите за дрон. Има някои хеликоптери с дистанционно управление, които изглеждат и летят като традиционните хеликоптери, но имат функции за дрон като вградено видео и, най-важното, имат по-евтината цена от традиционните хеликоптери с дистанционно управление. Ако сте съгласни с базово качество на видеото, потърсете хеликоптер с дистанционно управление, който снима видео. Ако качеството на видеото е ключово за вас, ще бъдете по-доволни, ако похарчите малко повече и си купите дрон. Ако не искате да правите видеоклипове с вашия хеликоптер с дистанционно управление, можете да спестите много пари, като си купите такъв без функционалността.

Искам ли традиционно изглеждащ хеликоптер с дистанционно управление или квадрокоптер?

Повечето хеликоптери с дистанционно управление изглеждат като техните пълноразмерни еквиваленти и летят чрез въртене на чифт перки. Някои по-модерни хеликоптери с дистанционно управление се наричат ​​„квадрокоптери“, защото тези модели използват четири отделни комплекта перки за постигане на по-големи височини и скорости. Ако се съсредоточавате върху летенето възможно най-високо или бързо, помислете за квадрокоптер, но ако предпочитате традиционния вид, изберете хеликоптер с дистанционно управление.


ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ХЕЛИКОПТЕРИТЕ С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ

Хеликоптерите с дистанционно управление могат да бъдат трудни за разграничаване, тъй като толкова много от тях предлагат едни и същи функции, но фините разлики могат да окажат огромно влияние. Ето тези, на които трябва да обърнете най-голямо внимание, докато пазарувате:

  • Стабилизация на борда: Много хеликоптери с дистанционно управление имат вграден стабилизатор, наречен жироскоп, така че хеликоптерът да е по-малко засегнат от вятъра и по-лесен за управление. Наличието на жироскоп означава, че прекарвате много по-малко време в коригиране на грешките си, така че това определено е първокласна функция, която си струва да търсите.
  • Множество канали: При хеликоптерите с дистанционно управление всяка посока, в която може да се движи, се управлява от канал на дистанционното управление. За да имате по-прецизен контрол върху посоката и движението на вашия хеликоптер с дистанционно управление, вземете такъв с множество канали. Повечето собственици предпочитат триканални хеликоптери.
  • LED светлини: LED светлините са идеални за осветяване на нощното небе или просто за виждане на вашия хеликоптер с дистанционно управление, докато лети в тъмното. Ако ще извършвате нощни полети, потърсете хеликоптер с дистанционно управление с вградени LED светлини – те ще направят огромна разлика във видимостта.

СЪВЕТИ

  1. Уверете се, че имате допълнителни батерии за дистанционното управление и хеликоптера. Както дистанционното управление, така и самият хеликоптер изискват батерии. Хеликоптерите с дистанционно управление обикновено изискват литиево-йонни батерии, които можете да презареждате чрез USB, а контролерите обикновено работят с AA батерии. Каквато и да е настройката на батерията на модела, който купувате, планирайте предварително и дръжте резервни батерии наоколо, така че забавлението никога да не спира.
  2. Потърсете онлайн видеоклипове, които други са направени с помощта на хеликоптери с дистанционно управление. Ако купувате хеликоптер с дистанционно управление, който записва видео, след като стесните търсенето си до няколко модела, потърсете видеоклипове онлайн. Много собственици на хеликоптери с дистанционно управление и дронове публикуват видеоклипове, които са заснели, така че можете да видите какви са кадрите в реални условия. Търсете в YouTube по номера на модела и се уверете, че сте доволни от видео резултатите, които всеки е произвел за други потребители.
  3. Купете хеликоптер с дистанционно, който е подходящ за пространството, където ще го използвате най-често. Хеликоптерите за закрити помещения обикновено са по-малки и по-тихи и се движат само умерено бързо. Хеликоптерите за открито имат много повече мощност на борда, така че са по-големи и по-шумни и могат да се движат много по-бързо и да летят по-високо.
  4. Обърнете специално внимание на препоръчителната възрастова граница за всеки хеликоптер с дистанционно управление. Ако купувате такъв за малко дете, уверете се, че моделът, който получавате, е подходящ за възрастта.
  5. Пазете се в безопасност: вземете хеликоптер с дистанционно управление с меки перки. Меките остриета са функция за безопасност. Ако хеликоптерът неочаквано падне върху вас, меките остриета ще направят много по-малко щети от твърдите пластмасови традиционни остриета.

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2