Най-добрите хладилници с две врати (side by side)

Обща информация Хладилниците са модерно удобство, много от които не можем да си представим, че живеем без тях. Side by…

Обща информация

Хладилниците са модерно удобство, много от които не можем да си представим, че живеем без тях. Side by side хладилниците предлагат целия технологичен напредък на пазара, но са с по-тесни врати, които изискват по-малко пространство от другите стилове.

Някои от днешните странични хладилници могат да се използват като пълен команден център с дълъг списък от възможности от интериорни камери до таймери за готвене. Не всеки обаче иска или има нужда от хладилник със собствени приложения.

Ако не сте сигурни за това, от което се нуждаете, ще дойдете на правилното място. Тук, в Bestix, копаем дълбоко, за да ви предоставим обективна информация. Предоставяме ви ръководство за пазаруване на Side by side хладилници, за да ви информираме какви функции са налични и как могат да ви бъдат от най-голяма полза.

ЗА ВАС ЛИ Е SIDE BY SIDE ХЛАДИЛНИКА?

Има много причини, поради които някои хора предпочитат Side by side хладилник пред традиционния хладилник.

Предимства:

Много хора харесват хладилниците Side by side за своите дозатори за вода и лесно организирани рафтове. Ако ви харесва да имате лед, студена вода и понякога топла вода, изпускани за миг, Side by side хладилникът е за вас.

Вратите имат по-малък клирънс, което прави тези хладилници популярни в тесните кухни.

Тези хладилници също поддържат повечето храни на нивото на очите.

Има модели с четири врати, които предлагат допълнителна организация и повече контрол на температурата.

Недостатъци:

Поради по-тесните рафтове отстрани, широки артикули като кутии за пица не се поместват толкова лесно.

Водоразпределителите са един от най-често срещаните ремонти на хладилниците Side by side.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА SIDE BY SIDE ХЛАДИЛНИЦИТЕ

Размер

Подобно на всички видове хладилници, Side by side хладилниците се предлагат в много размери. Уверете се, че внимателно сте измерили кухненското си пространство, за да сте сигурни, че хладилникът, който гледате, не е нито прекалено висок, нито прекалено широк. Освен това, ще трябва да помислите дали ще се побере през входната ви врата, надолу в коридорите или нагоре по стълбите до кухнята.

Капацитет

Обикновено производителите препоръчват 19 до 22 кубически фута хладилно пространство за четиричленно семейство. Но при много хора, които купуват хранителни стоки на стойност повече от седмица, 20 до 25 кубически фута е много по-често срещано. Ако имате голямо семейство и купувате почти всичко на едро, може да се нуждаете от 25 до 30 кубически фута пространство. Имайте предвид, че количеството ви използваемо пространство може да бъде с 20% по-малко, отколкото производителят твърди.

Двойни изпарители

Някои Side by side хладилници имат двойни изпарители, което означава, че има изпарител за фризера и отделен за хладилника. Двойните изпарители предотвратяват циркулацията на въздуха между хладилника и фризера. Това предпазва студения, сух въздух от фризера от изсушаване на храната в хладилника. Освен това поддържа по-високи нива на влажност в чекмеджетата за зеленчуци, поддържайки продуктите по-свежи.

Меко затварящи се врати / чекмеджета

Меко затварящите се врати и чекмеджетата предотвратяват блъскането, което може да удължи живота на вашия хладилник. Ако имате деца или тийнейджъри, тази функция също може да предотврати необходимостта от ремонт.

Диспенсър за вода

Вграденият диспенсър за вода е една от основните причини хората да харесват хладилниците Side by side. Повечето дозатори правят и много повече от това. Някои също правят и разбиват лед, а други ви позволяват да изберете температурата на водата, която предпочитате, ако не искате да изчакате водата да заври, за да направите чаша горещ шоколад. Имайте предвид, че диспенсърът за вода заема част от пространството на вътрешната врата и е склонен към счупване.

Организация / съхранение

Достъп за съхранение от врата във врата: Този тип организация и съхранение ви дава допълнително пространство в рамките на вратата на хладилника и спомага за поддържане на вътрешната температура на хладилника. Можете да получите достъп, без да отваряте цялата врата на хладилника. Тук много хора слагат мляко, сок, подправки и други по-често използвани храни и напитки.

Регулируема конфигурация на чекмеджета и рафтовете

Възможността за регулиране на рафтовете и конфигурацията на интериора ви позволява да приспособите хладилника към вашия начин на живот и храна. Някои модели могат да предлагат един или два регулируеми рафта, докато други ви позволяват да подредите целия интериор по ваш вкус.

Чекмеджета с висока влажност

Тези чекмеджета ви позволяват да регулирате влажността на чекмеджето въз основа на вида храна в него. Някои модели имат цифрови контроли, които можете да използвате, за да промените температурата в чекмеджето, докато други имат прост ръчен механизъм за плъзгане за регулиране на влажността.

Енергийна ефективност

Повечето хора са много по-наясно с енергийната ефективност сега, отколкото преди десетилетие. Хладилник с рейтинг на EPA Energy Star ви казва, че е в топ 25% от пазара по ефективност. Енергоефективният модел може да ви спести от 100 до 200 лева годишно или 1000 лева за живота на вашия хладилник. Когато сравнявате модели, проверете годишните експлоатационни разходи и използваните киловатчаса годишно, за да получите точна представа за спестяванията.

Контрол на температурата

Основните Side by side хладилници имат циферблат, номериран от едно до десет, за да контролират вътрешната температура. Може да отнеме някакъв опит и грешка, за да намерите правилната настройка за вашия модел. По-скъпите модели имат дигитален дисплей, който ви казва точната температура в хладилника и фризера. Въпреки че тези модели струват повече, те предлагат по-добра безопасност и контрол върху температурата на вътрешността.

Умни функции

Кой би си помислил, че интелигентните функции ще са опция за хладилник? Все повече и повече модели включват много от тези технологии. Ако безжичният контрол и мониторинг са на първо място в списъка ви с приоритети, може да сте готови да платите допълнителните хиляда лева, необходими за получаване на много от тези интелигентни функции. От друга страна, по-голямата сложност създава повече предпоставки за неизправност на хладилника.

Мониторинг на енергията

Хладилниците с тази опция могат да се синхронизират с интелигентната мрежа във вашия град, след което да планират цикли на размразяване за време с по-ниски нива на енергия.

Гласов контрол

Някои модели могат да се синхронизират с виртуални асистенти, така че да можете да проверите температурата на вътрешността и да я регулирате от всяка точка на стаята. Можете също да проверите филтъра за вода или въздух, просто като попитате.

Многозадачен команден център за кухнята

Командните центрове на хладилника имат големи сензорни екрани и дълъг списък от приложения, които могат да включват таймер за готвене, рецепти, цифрови календари и музика.

Вътрешни камери

Ако сте в хранителния магазин и не можете да си спомняте дали ви е необходимо мляко, интериорната камера ви дава визуална картина. (Може също така да ви информира кой изяжда любимото ви кисело мляко:))

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите side by side хладилници. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

Двукрилен хладилник Side by Side LG GSL480PZXV, 601 л, Клас F, No Frost, Интелигентен инверторен компресор, H 179 см, Сребрист

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

Двукрилен хладилник Side by side Heinner HSBS-M492MNFDXF+, 469 l, Full No Frost, Клас A+, Display touch, Електронно управление, H 177.5 см, Антрацит

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

Двукрилен хладилник Side by side Samsung RS50N3513SA/EO, 501 л, Клас F, Full No Frost, Компресор Digital Invertor, Дисплей, Диспенсер, H 178 см, Metal Graphite

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

Японски хладилник с фризер Hitachi R-X670GE (X), Общ капацитет 525л, Клас А++, Full No Frost, Огледален, 60 м. гаранция

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

Двукрилен хладилник Side by side Daewoo MFRS-T30H3, 818 л, Клас A+, No Frost, H 179 см, White

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>

Подобно ревю: Най-добрите епилатори

Последни ревюта

Най-добрите прахосмукачки Миеле (Miele)

За Прахосмукачките Миеле (Miele) Типичният производител на прахосмукачки Миеле може да се похвали с мощността на засмукване на своите машини,… Прочетете още

Най-добрите дигитални (цифрови) микроскопи

За дигиталните микроскопи Когато искате да получите нова перспектива за нещо, често отстъпвате. Въпреки това може да бъде много по-разкриващо,… Прочетете още

Най-добрите микроскопи

За микроскопите Ако някога сте искали да видите как изглежда светът на микроскопично ниво, добрият микроскоп е инструментът, от който… Прочетете още

Всичко за бързите кредити – информация, мнения, препоръки, съветник

За кредитите като цяло Едва ли има човек, който никога не е теглил кредит. Кредитите са този инструмент, който ни… Прочетете още

Всичко, което трябва да знаете за ипотечните кредити

За ипотечните и жилищните кредити Когато говорим за ипотечен кредит и за жилишен кредит, трябва да направим разграничението. Това са… Прочетете още

Philips OneBlade – ревю, мнения, характеристики

Какво представлява Philips OneBlade? Не съвсем тример за брада, не съвсем самобръсначка, OneBlade е електрически грумер, предназначен за мъже, които… Прочетете още

Този сайт използва cookies