Най-добрите часовници за двойки

За много двойки идеята за дует „негов и неин” е привлекателна. Идеята е да има комплекти часовници от една и съща марка и колекция, които се предлагат в еднакво привлекателни мъжки и дамски варианти. По този начин обикновено има по-голяма и по-мъжка „негова“ версия, както и обикновено по-малка и вероятно по-декоративна „нейна“ версия на същия модел часовник. Комплекти от часовници за двойки са достатъчно често срещани, но намирането на такива, които изглеждат също толкова добре и за двамата, е малко по-предизвикателно. По-долу обобщаваме много от най-класическите и привлекателни часовници за двойки, които допълнително демонстрират важността и силата на наистина универсалния дизайн на часовниците.

Бърза бележка за еднополовите двойки, които може би по същия начин се интересуват от съвпадение, но различни часовници. Ситуацията за тези двойки всъщност е по-малко предизвикателна, тъй като в много случаи изборът няма да бъде модел на часовник, който има добре изглеждащи версии в различни размери, а по-скоро часовници, които са предимно еднакви, но с материал, цвят или други козметични разлики . По този начин еднополовите двойки, които търсят подходящи часовници, може да имат по-лека задача, въпреки че конкретни такива препоръки са извън обхвата на тази статия.

Може би не е изненада, че класически изглеждащите, консервативни часовници са склонни да изглеждат най-добре както в по-малки, така и в по-големи размери. По-отличителните или артистични дизайни на часовници са склонни да изглеждат най-добре в по-тесен набор от дизайнерски съображения. Като се има предвид това, ще забележите, че някои модели часовници от същата марка са доста различни в „неговата форма“ спрямо „нейната форма“. Истинското предизвикателство наистина се свежда до избора на комплект оригинални часовници за двойки, на които и двамата членове на двойката се радват еднакво.Тук ще ви представим нашия избор и предложения за най-добрите часовници за двойки.

Всички модели са оригинални, а за вас сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени, условия за доставка и връщане и най-добрата гаранция за автентичност на продуктите.


КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ ORIENT

Ra As0103a Ra Kb0004a 1200x1200 - Най-добрите часовници за двойки - Аксесоари

Мъжки часовник Orient RA-AS0103A

Функцията Sun and Moon илюстрита смяната на ден и нощ върху 24 часов ротиращ диск, а видимият баланс придава класическа визия. Има тънък стоманен корпус, извит минерал кристал придаващ винтидж визия и дисплей в тъмносиньо с индеки – прероден за семпъл нов стилен живот. Размери 41.5 х 47 мм, задвижван от автоматичен механизъм Cal.F6L24 Made in Japan, водоустойчивост 3 АТМ. Каишката е синя, от естествена кожа.

Дамски часовник Orient RA-KB0004A

Функцията Sun and Moon илюстрита смяната на ден и нощ върху 24 часов ротиращ диск. Има тънък стоманен корпус, извит минерал кристал придаващ винтидж визия и дисплей в тъмносиньо от седеф с индеки – прероден за семпъл нов стилен живот. Размери 34.3 х 39.6 мм, задвижван от кварцов механизъм Cal.VX3WE Made in Japan, водоустойчивост 3 АТМ. Каишката е синя, от естествена кожа.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ SWISS MILITARY BY CHRONO

Sm34002 03 03 1200x1200 - Най-добрите часовници за двойки - Аксесоари

Комплект часовници за двойки Swiss Military by Chrono SM34002/03.03 от колекция Quartz Watches се предлага в Timer.bg с луксозна брандирана кутия, гаранция, безплатна и бърза доставка в рамките на 1-2 работни дни. Моделът може да бъде закупен на изплащане без оскъпяване за 3 равни месечни вноски. За повече информация вижте кредитния калкулатор като натиснете бутона “Купи на кредит”.

Страхотен комплект за двойки на марката Swiss Military by Chrono с класически дизайн, идеален спътник в ежедневието. Моделите са изработени от висококачествена стомана и са укрепени с устойчив минерал кристал. Дисплеят е със семпъл дизайн с луминисцентно покритие върху стрелките и част от индексите, и мъжкият модел притежава показател за дата на 3 часа. Задвижват се от прецизни швейцарски кварцови механизми. Диаметър на дамския часовник е 27 мм, а на мъжкия – 39 мм. Водоустойчивост: 5 АТМ – позволява миене на ръце, не се препоръчва обилно мокрене.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ VICEROY

401053-37-40934-37-1200x1200 - Най-добрите часовници за двойки - Аксесоари

Мъжки часовник Viceroy 401053-37

Мъжки часовник от специалната серия Antonio Banderas Design с модерна, ежедневна визия. Има корпус от неръждаема стомана с черно покритие, минерално стъкло, аналогов син дисплей с прозрачна външна част и златисти детайли. Верижката е стоманена, черна. Диаметър 42 мм, водоустойчивост 10 АТМ.

Дамски часовник Viceroy 40934-37

Дамски часовник от специалната серия Antonio Banderas Design с модерна, ежедневна визия. Има корпус от неръждаема стомана с цялостно черно покритие, минерално стъкло, аналогов тъмносин дисплей с прозрачна външна част и декорация от инкрустирани кристали. Верижката е стоманена, черна. Диаметър 34 мм, водоустойчивост 5 АТМ.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ FESTINA

F20005 3 F20006 3 1200x1200 - Най-добрите часовници за двойки - Аксесоари

Мъжки часовник Festina F20005/3

Изискан мъжки часовник Festina с класически дизайн и стилна визия, подходящ за всеки повод и визия. Моделът е изработен от неръждаема стомана в комбинация със сапфирено стъкло, устойчиво на удари. Дисплеят е аналогов в син цвят с датник на 3 часа и златисти акценти. Задвижва се от швейцарски кварцов механизъм. Диаметър 40 мм. Водоустойчивост: 10 АТМ – позволява мокрене, къпане и плуване във водни басейни.

Дамски часовник Festina F20006/3

Изящен дамски часовник Festina с класически дизайн и стилна визия, подходящ за всеки повод и визия. Моделът е изработен от неръждаема стомана в комбинация със сапфирено стъкло, устойчиво на удари. Дисплеят е аналогов в син цвят с датник на 3 часа и златисти акценти. Задвижва се от швейцарски кварцов механизъм. Диаметър 29 мм. Водоустойчивост: 10 АТМ – позволява мокрене, къпане и плуване във водни басейни.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ CALVIN KLEIN

K5r31b46 K5r33b4g 1200x1200 - Най-добрите часовници за двойки - Аксесоари

Мъжки часовник Calvin Klein K5R31B46

Мъжки класически спортно-елегантен часовник Calvin Klein. Корпусът и верижката са направени от неръждаема стомана. На корпуса и дисплея са налице PVD покрития. Дисплеят е аналогов. Стъклото е минерално. Разполага с дата на 3 часа. Диаметър на корпуса – 40 мм. Водоустойчивост – 5 АТМ.

Дамски часовник Calvin Klein K5R33B4G

Дамски класически спортно-елегантен часовник Calvin Klein. Корпусът и верижката са направени от неръждаема стомана. На корпуса и дисплея са налице PVD покрития. Дисплеят е аналогов. Стъклото е минерално. Разполага с дата на 3 часа. Диаметър на корпуса – 30 мм. Водоустойчивост – 3 АТМ.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ CASIO

Dw 5600slc 9er Bgd 565slc 9er 1200x1200 - Най-добрите часовници за двойки - Аксесоари

Мъжки часовник Casio G-Shock DW-5600SLC-9ER

Моделът притежава корпус от полимер и двуцветна силиконова каишка. Дисплеят е с дигитални показатели и минерално стъкло, устойчиво на надраскване. Гърбът на корпуса е гравиран с модел на пчелна пита, акцентиран с очарователна медоносна пчела. Функции на часовника: час/дата, хронометър, таймер, многофункционална аларма, почасов сигнал, електролуминисцентна подсветка, автоматичен календар, 12/24 часов формат и др. Задвижва се от кварцов механизъм CR1616 с 2 години живот на батерията. Размери височина 48.9 мм, ширина 42.8 мм, дебелина 13.4 мм и тегло 53 г. Водоустойчивост: 20 ATM – позволява мокрене, къпане, плуване и гмуркане във водни басейни.

Дамски часовник Casio Baby-G BGD-565SLC-9ER

Моделът е изработен в комбинация от полимер за корпуса и силикон за каишката. Дисплеят е с дигитални показатели и минерално стъкло, устойчиво на надраскване. Гърбът на корпуса е гравиран с модел на пчелна пита, акцентиран с очарователна медоносна пчела. Функции на часовника: час/дата, хронометър, таймер, многофункционална аларма, почасов сигнал, електролуминисцентна подсветка, автоматичен календар, 12/24 часов формат и др. Задвижва се от кварцов механизъм CR1616 с 2 години живот на батерията. Размери височина 42.1 мм, ширина 37.9 мм, дебелина 11.3 мм и тегло 30 г. Водоустойчивост: 10 АТМ – позволява мокрене, къпане и плуване във водни басейни.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ MOVADO

607210-607211-1200x1200 - Най-добрите часовници за двойки - Аксесоари

Мъжки часовник Movado 607210

Мъжки модел в класическия за марката стил с точка на 12 часа (museum dial). Корпус и верижка от неръждаема стомана с цялостно черно покритие, сапфирено стъкло с антирефлексно покритие, черен аналогов дисплей. Част от колекцията Ultra Slim. Водоустойчивост: 3 ATM – допускат се леки пръски, не се препоръчва обилно мокрене.

Дамски часовник Movado 607211

Дамски модел в класическия за марката стил с точка на 12 часа (museum dial). Корпус и верижка от неръждаема стомана с цялостно черно покритие, сапфирено стъкло с антирефлексно покритие, тъмен седефен аналогов дисплей. Част от колекцията Ultra Slim. Водоустойчивост: 3 ATM – допускат се леки пръски, не се препоръчва обилно мокрене.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ ORIENT

Ra As0103a Ra Kb0004a 1200x1200 - Най-добрите часовници за двойки - Аксесоари

Мъжки часовник Orient RA-AS0103A

Функцията Sun and Moon илюстрита смяната на ден и нощ върху 24 часов ротиращ диск, а видимият баланс придава класическа визия. Има тънък стоманен корпус, извит минерал кристал придаващ винтидж визия и дисплей в тъмносиньо с индеки – прероден за семпъл нов стилен живот. Размери 41.5 х 47 мм, задвижван от автоматичен механизъм Cal.F6L24 Made in Japan, водоустойчивост 3 АТМ. Каишката е синя, от естествена кожа.

Дамски часовник Orient RA-KB0004A

Функцията Sun and Moon илюстрита смяната на ден и нощ върху 24 часов ротиращ диск. Има тънък стоманен корпус, извит минерал кристал придаващ винтидж визия и дисплей в тъмносиньо от седеф с индеки – прероден за семпъл нов стилен живот. Размери 34.3 х 39.6 мм, задвижван от кварцов механизъм Cal.VX3WE Made in Japan, водоустойчивост 3 АТМ. Каишката е синя, от естествена кожа.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ BMW

Bmw9000 1200x1200 - Най-добрите часовници за двойки - Аксесоари

Страхотен комплект за всяка двойка, любители на стилните аксесоари и колите! Двата часовника са идентични като изработка – от неръждаема стомана, с минерално стъкло и тъмносини дисплей с централно разположено лого, като при мъжкия има и датник. Диаметър мъжки – 42 мм, диаметър дамски – 34 мм. Водоустойчивост: 5 ATM – Не се препоръчва обилно мокрене, допускат се леки пръски.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Вижте всички предложения за часовници за двойкиПодобно ревю: Най-добрите детски смарт часовници

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2