- Advertisement -

Най-добрите часовници Casio

- Advertisement -

За часовниците Casio

Когато става въпрос за достъпни и качествени часовници, е трудно да не се споменат часовниците на Casio. От здрав, спортен стил до по-елегантен, изискан дизайн за рокли, можете да намерите часовник за почти всеки повод. Единственият проблем, с който може да се сблъскате, е да сортирате всичките си опции.

Това е така, защото трябва да решите какъв материал на каишката, живот на батерията, водоустойчивост и други функции най-добре отговарят на вашия начин на живот, за да сте сигурни, че избирате идеалния часовник Casio. Ако осмислянето на всички тези избори изглежда малко непосилно, Bestix е тук, за да помогне.

Ако сте готови да закупите часовник Casio, ще намерите нашите най-добри препоръки. За общи съвети какво да търсите в часовника Casio, прочетете нашето ръководство за пазаруване.


ЧАСОВНИК CASIO SHE-3806GL-2AUER

Casio Watch - Аксесоари

<<Провери цена>>


ЧАСОВНИК CASIO G-SHOCK GWF-A1000RN-8AER

Casio Watch - Аксесоари

<<Провери цена>>


ЧАСОВНИК CASIO G-SHOCK GMA-S110CM-8AER

Casio Watch - Аксесоари

<<Провери цена>>


ЧАСОВНИК CASIO G-SHOCK GST-B100RH-1AER

Casio Watch - Аксесоари

<<Провери цена>>


ДАМСКИ ЧАСОВНИК CASIO BA-120-1BER

Casio Watch - Аксесоари

<<Провери цена>>


ДАМСКИ ЧАСОВНИК CASIO SHE-3517PGL-9AUEF

Casio Watch - Аксесоари

<<Провери цена>>


ДАМСКИ ЧАСОВНИК CASIO LWA-300HRG-5EVEF

Casio Watch - Аксесоари

<<Провери цена>>


ВИДОВЕ ЧАСОВНИЦИ CASIO

Аналогов или цифров

Casio предлага както аналогови, така и цифрови часовници, така че можете да изберете опция въз основа на вашите лични предпочитания.

Аналоговите часовници имат малък циферблат, часова стрелка, стрелка за минути и често секундна стрелка. Някои модели използват традиционни номера; други използват римски цифри.

Цифровите часовници предоставят времето в часове, минути, а понякога и секунди на електронен дисплей. Те обикновено имат повече функции от аналоговите часовници, като аларма, калкулатор и/или хронометър.

Мъжки или женски стил

Casio предлага едни и същи стилове на часовници както за мъже, така и за жени, но има разлики в размерите, които правят някои модели по-подходящи за някои хора.

Обиколка на китката

Дамските часовници Casio разполагат с каишка, предназначена за по-малки китки; мъжките стилове пасват най-добре на по-големи китки. Полът обаче не винаги определя размера на китката, така че изберете опцията, която ви подхожда най-добре. Като цяло, ако китката ви е седем инча или по-малка, изберете дамски стил. Ако китката ви е повече от седем инча, изберете мъжки стил.

Ширина на китката

Що се отнася до ширината, женските стилове обикновено са по-тесни.

Размер на циферблата

Мъжките часовници обикновено имат циферблати или каишки с по-голям диаметър. Средният размер на корпуса за мъжки часовници Casio е 37 до 39 милиметра (mm), докато мъжките спортни часовници обикновено са 40 до 44 mm. Дамските стилове на Casio обикновено са от 26 до 29 мм.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЧАСОВНИКА CASIO

Материал на каишката


Часовниците Casio се предлагат с каишки, изработени от няколко различни материала, включително силикон, неръждаема стомана и кожа.

Силиконът обикновено се намира в спортните часовници поради лекото си тегло и изключителна издръжливост. Каишките от силикон имат небрежен вид и се предлагат в различни забавни цветове, като червено, розово, зелено и жълто.

Неръждаемата стомана обикновено се използва за часовници за рокли с дизайн в стил гривна. Тези каишки се предлагат в покрития със сребрист и златен тон.

Кожата обикновено се използва за ежедневни часовници с лента, подобна на каишка. Предлагат се в черен, тъмнокафяв, тен и други цветове.

Мобилна връзка


Ако искате да сте свързани по всяко време, потърсете часовник Casio, който разполага с функцията Mobile Link, която безжично свързва часовника и телефона ви чрез Bluetooth, така че можете да получавате сигнали за обаждания, имейл, текстови съобщения и социални медии на часовника си. И ако загубите телефона си, можете да използвате часовника си, за да го намерите.

Компас


Някои часовници Casio разполагат със сензор за лагер на компас, който открива посоката въз основа на движение. Позволява ви да определите местоположението си и да пътувате към дестинация при мъгливи условия или други ситуации с ниска видимост.

Живот на батерията/слънчева енергия

Часовниците Casio обикновено осигуряват поне две до три години употреба, преди батерията да се нуждае от смяна. Някои модели разполагат с акумулаторна батерия, която може да работи до пет месеца преди презареждане.

Някои часовници Casio с акумулаторни батерии също се захранват от слънчева енергия. Ако са изложени на слънчева светлина, те могат да задържат заряда си от 19 до 24 месеца, без да е необходимо да се презареждат.

GPS

Някои часовници Casio са оборудвани с GPS за получаване на информация за местоположението и времето от сателити. Това означава, че можете да знаете точното време във вашето местоположение, независимо къде се намирате по света с просто натискане на бутон. Тези часовници са идеални за често пътуващи.

You might also like
UA-143862804-2