Най-добрите шевни машини

За шевните машини

Днес шевната машина е сложно технологично устройство, което може да помогне дори на начинаещ човек да изпълни сложно шиене. Разбираемо, става все по-трудно да се разбере какви функции трябва да имат най-добрите шевни машини.

Дори и да сте ветеран шивачка или шивач, най-малкото искате шевна машина, която разполага с широк асортимент от предварително програмирани шевове, разнообразие от крачета, автоматична резба и калерче. Програмируема WiFi шевна машина, която може да зарежда модели от вашия компютър, се препоръчва за най-креативните хора.

Ако искате да научите повече за различните шевове и да получите асортимент от съвети и техники за шиене, продължете да четете. Ако обаче сте готови да закупите шевна машина, помислете за един от любимите ни модели, които описваме по-надолу в тази статия.В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите шевни машини. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели.


Шевна машина Brother J14S, 14 шева

Res Dbf62adcc468ca4764f82b43ece1faad - Най-добрите шевни машини - Техника

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Шевна машина Singer SMART II, 7 програми, 1500 имп/мин

2-1 - Най-добрите шевни машини - Техника
Шевната машина е подходяща за всички ваши проекти. С нея можете да режете, шиете, правите подгъви, да поставяте копчета, да зашивате ластици, бродерии и декораци. Съвместима с всякакви материали за шиене!

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Шевна машина Singer TALENT 3323, 23 Програми, 1500 имп./мин

3-1 - Най-добрите шевни машини - Техника
С тази шевна машина можете да завършите всичките си проекти. Можете да зашивате, да коригирате ръбове, да добавяте ципове, копчета, ластици, можете да пришивате копчета и различни декорации. Този уред ви помага да зашиете всеки материал, който пожелаете!

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Шевна машина Singer HEAVY DUTY 4423

Sevna Masina Singer Heavy Duty 4423 62723e4404a6f 600x600 - Най-добрите шевни машини - Техника
За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

Шевна машина Singer M2405, 8 основни шевове, Led осветление

Res 6c9eceba7a6136d1a1f739174ef65e33 - Най-добрите шевни машини - Техника

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Шевна машина Heavy Duty 4423, 23 програми, Висока скорост на шиене (1100 бримки в минута), Горна капачка

Res C488f8e20f4c462b25212ef5eb2fc960 - Най-добрите шевни машини - Техника

Шевна машина Singer Prelude, 13 програми, Автоматична 4-стъпкова бутониера

Res Eceb21614e3eed72021d882b50daef8e - Най-добрите шевни машини - Техника

Шевна машина Techwood TMAC-1211, 10 програми, Мрежово зареждане или батерии, LED подсветка

Res Feb55eb5f092c315de44a58073b6a534 - Най-добрите шевни машини - Техника

Шевна машина Pfaff SMARTER 160S

Sevna Masina Pfaff Smarter 160s 627a12480231f 800x800 - Най-добрите шевни машини - Техника

Шевна машина Brother KE20 Little Angel, 20 шева, LCD екран, Устройство за вдяване, Регулируема ширина и стъпка, 3 модела бутониери 1 стъпка, 750 имп/мин

Res 7eabdc74631d5c2cabeba3636153aca7 - Най-добрите шевни машини - Техника

Вижте още предложения за шевни машини ТУК и ТУК


ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ШЕВНИТЕ МАШИНИ

Когато решавате кои функции искате в шевната машина, имайте предвид какво планирате да шиете и колко често ще използвате вашата шевна машина. Общите основни характеристики включват:

 • Прав и зигзагообразен шев
 • Бутон за обратно движение (за заключване на шева)
 • Регулиране на напрежението
 • Регулиране на дължината и ширината на шева

Тези основни функции ще ви позволят да боравите с повечето основни проекти за шиене.

Но ако искате да разширите способностите си, има по-модерни функции, които не са необходими за повечето проекти, но може да е хубаво да имате под ръка, когато имате нужда от тях.

 • Бутон с една стъпка (има четири стъпални бутони, но те могат да бъдат трудни)
 • Избор на крака като: бутониера, цип, сляп подгъв,
 • Автоматична настройка на скоростта (задава скоростта във връзка с или вместо с помощта на крачния педал)
 • Автоматична игла за везба

За напредналите шивачки списъкът с функции продължава да расте. Някои от които може да се възползвате, макар и рядко, са:

 • Свободна способност за движение
 • Слоеста система за подаване на плат
 • Сензорен екран за управление
 • Големи обръчи за бродиране

ЛЕСНО ИЗПОЛЗВАНЕ

Да си признаем, шиенето може да изисква внимание към детайла. Лесни за използване машини могат да намалят времето за шиене и да намалят стреса, като елиминират причинени от машината грешки. Навиването и зареждането на калерчето може да бъде често срещан източник на неудовлетвореност. Функциите, които увеличават лекотата на използване включват:

 • Кабина за отваряне
 • Автоматично нарязване на калерчета
 • Автоматична игла за резба
 • Проста подмяна на иглата
 • Бутон за скорост, който задава скоростта, независима от крачния педал

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ШЕВНИТЕ МАШИНИ

Всеки модел шевни машини предлага собствено разнообразие от стандартни, декоративни и усъвършенствани шевове, но има някои основни шевове, които всяка машина трябва да предложи. Трябва да можете да регулирате ширината, дължината и напрежението на шевовете за най-добри резултати. В допълнение, потърсете тези основни шевове, когато пазарувате шевна машина за начално или средно ниво.

Зигзаг бод

Зигзаговият шев е основен шев, който трябва да имате. Ще ви е необходим за тъкани, които имат всякакъв вид опъване. Зигзагът позволява на тъканта да се разтегне, без да разплита шевовете. Можете да регулирате височината и дължината на зигзагообразния шев според количеството на разтягане в тъканта, която се шие.

Прав шев

Правият шев е най-използвания в света на шиенето. Иглата и конецът се движат напред по права линия, докато машината подава материал към потребителя. Резултатът: две парчета плат, съединени от шев. Трябва да можете да регулирате напрежението на този шев, за да отчитате тъкани с различна дебелина. Повечето машини ще ви позволят да регулирате дължината на този шев по същата причина.

Заключващ шев

Шевните машини обработват заключващия шев по един от двата начина. Първият е да шиете назад върху съществуващ ред шевове, създавайки заден шев в началото и края на шева. Ако машината не го прави автоматично, ръчен бутон или лост може да се задържи, когато искате да шиете назад. Когато се освободи, машината отново ще шие напред. Другият тип заключващ шев създава почти невидим възел в началото и в края на шева.

Шев за копчета

Шиенето на копчета се счита за един от най-трудните шевове за традиционните ръчни шивачки. Горната, долната и страничната част трябва да бъдат подсилени, за да се предотвратят скъсвания. Точното поставяне също е важно. Автоматичната опция за бутони и краче премахва голяма част от догадките от процеса, като извършва предварително програмирана серия от подсилени шевове.

Оверлог шев

Оверлогът може да е малко напреднал за начинаещи, но не отнема много време за овладяване и е полезен шев за използване. Откритият ръб на тъканта от вътрешната страна на шева може да се счупи, ако не бъде завършен правилно. Може да се използва зигзаг шев или ножици за прищипване. Но за тези, които искат по-завършен вид, оверлог бодът осигурява свободни шевове и създава по-професионален завършек.

Декоративни и бродиращи шевове

Една от радостите от шевната машина е възможността за създаване на декоративни, както и функционални шевове. Много шевни машини – дори и тези в ценовия диапазон на базисно ниво – предлагат селекция от ръчни шевове и бродерии за творчески проекти. Добавянето на персонализиран начален или флорален модел към калъфката е лесно да се направи с правилната шевна машина и някои практики. Няколко декоративни шева, които може да искате да потърсите:

 • Полумесец: Може да се използва за кант на покривка, калъфка за възглавница, яка или подгъв на пола.
 • Даринг бод: Прави дамските чорапи прости.
 • Прилепване: Бърз шев, който държи всичко заедно, преди да шиете шева.
 • Рич рак бод: Използва се за закрепване на декоративен рич рак.

По-специално, освен ако не сте авантюристичен шивач, няма да се нуждаете от повечето споменати по-горе допълнителни шевове.Подобно ревю: Най-добрите епилатори

Може би ще ви хареса
UA-143862804-2