Най-красивите и най-популярни мъжки часовници Емпорио Армани (Emporio Armani)

Всеки уважаващ себе си елегантен мъж трябва да притежава часовник, който да допълва визията му. Даже бихме отишли по-далече, като кажем, че е необходим не един, а цяла колекция от часовници. Много е важно обаче видът на часовника да отговаря на визията ви в момента. Има обаче часовници, които се съчетават с всякакво облекло и стил на обличане. Те се съчетават еднакво добре с кежуъл или официално облекло, като придават завършен вид и излъчване. В следната класация подбрахме мъжки часовници Емпорио Армани, тъй като това е може би най-вдъхновяващия производител и милиони мъже по света се доверяват на мъжественото и модерно излъчване.

За качеството няма да говорим много – то е на топ ниво и би задоволило и най-претенциозните мъже.

За визията… уверете се сами. Това са най-красивите часовници, които отиват на млади и стари.

Подбрахме най-популярните, най-модерни и най-красиви мъжки часовници Емпорио Армани.В следващата класация ще ви представим нашия избор за мъжки часовници Емпорио Армани. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели.


ЧАСОВНИК EMPORIO ARMANI AR2447

Emporio Armani - Аксесоари

Часовник Emporio Armani AR2447 от колекция Renato се предлага в Timer.bg с луксозна брандирана кутия, гаранция, безплатна и бърза доставка в рамките на 1-2 работни дни. Моделът може да бъде закупен на изплащане без оскъпяване за 3 равни месечни вноски. За повече информация вижте кредитния калкулатор като натиснете бутона Купи на кредит.

Този часовник е среща между модерното и функционалното. Прекрасният мъжки хронограф на Armani е с корпус от неръждаема стомана, черен дисплей и прозорец за датата и черна кожена каишка. Водоустойчивост: 5 ATM – допускат се леки пръски и взимане на душ, не се препоръчва обилно мокрене.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


ЧАСОВНИК EMPORIO ARMANI AR1983

3-43 - Най-красивите и най-популярни мъжки часовници Емпорио Армани (emporio Armani) - Аксесоари

Часовник Emporio Armani AR1983 от колекция Luigi се предлага в Timer.bg на цена от 819.00 лв. с безплатна доставка и гаранция от производителя Emporio Armani. Моделът може да бъде закупен на лизинг без лихва за 3 и 4 месеца. За повече информация вижте лизинговия калкулатор като натиснете бутона “Купи на кредит”. Техническите характеристики на модела ще намерите в таблицата по-долу.

Чудесен мъжки механичен модел в ежедневно-елегантен стил. Часовникът е част от колекцията Luigi и е изработен от неръждаема стомана в комбинация с минерал-кристал; има сребрист скелетон дисплей със златисти акценти, кафява кожена каишка и покритие в цвят розово злато. Диаметър на корпуса 43 мм, дебелина на корпуса 11 мм, ширина на каишката 22 мм. Задвижва се от автоматичен механизъм. Водоустойчивост: 3 ATM

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


ЧАСОВНИК EMPORIO ARMANI ARS4003

Emporio Armani - Аксесоари

Часовник Emporio Armani ARS4003 от колекция Classic се предлага в Timer.bg с луксозна брандирана кутия, гаранция, безплатна и бърза доставка в рамките на 1-2 работни дни. Моделът може да бъде закупен на изплащане без оскъпяване за 3 равни месечни вноски. За повече информация вижте кредитния калкулатор като натиснете бутона Купи на кредит.

Красив модел в класически стил и с елегантна визия, напълно в стила на Армани. Има покритие от розово злато върху стоманения корпус, тъмносив дисплей хронограф с показател за дата и тъмносива кожена каишка. Часовникът се задвижва от кварцов механизъм Ronda 5040, произведен е в Швейцария и има диаметър на корпуса 44 мм с дебелина 12 мм и ширина на каишката 22 мм. Водоустойчивост: 5 ATM – допускат се леки пръски и взимане на душ, не се препоръчва обилно мокрене.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


ЧАСОВНИК EMPORIO ARMANI AR11174

5-35 - Най-красивите и най-популярни мъжки часовници Емпорио Армани (emporio Armani) - Аксесоари

Часовник Emporio Armani AR11174 от колекция Luigi се предлага в Timer.bg на цена от 585.00 лв. с безплатна доставка и гаранция от производителя Emporio Armani. Моделът може да бъде закупен на лизинг без лихва за 3 и 4 месеца. За повече информация вижте лизинговия калкулатор като натиснете бутона “Купи на кредит”. Техническите характеристики на модела ще намерите в таблицата по-долу.

Чудесен мъжки модел в ежедневно-елегантен стил. Часовникът е част от колекцията Luigi и е изработен от неръждаема стомана с тъмно покритие в комбинация с минерал-кристал и има преливащ се сив дисплей хронограф с показател за дата и черна кожена каишка с оранжеви акценти. Размери на корпуса 43 х 51 мм, дебелина на корпуса 11 мм, ширина на каишката 22 мм. Задвижва се от кварцов механизъм. Водоустойчивост: 5 ATM

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


АСОВНИК EMPORIO ARMANI AR11154

Emporio Armani - Аксесоари

Часовник Emporio Armani AR11154 от колекция Luigi се предлага в Timer.bg с луксозна брандирана кутия, гаранция, безплатна и бърза доставка в рамките на 1-2 работни дни. Моделът може да бъде закупен на изплащане без оскъпяване за 3 равни месечни вноски. За повече информация вижте кредитния калкулатор като натиснете бутона Купи на кредит.

Чудесен мъжки хронографски модел в ежедневно-елегантен стил. Часовникът е част от колекцията Luigi и е изработен от неръждаема стомана в комбинация с минерал-кристал и има тъмен дисплей с показател за дата и тъмносива текстилна каишка. Размери на корпуса 43 х 51 мм, дебелина на корпуса 11 мм, ширина на каишката 22 мм. Задвижва се от кварцов механизъм, има и цялостно тъмносиво покритие. Водоустойчивост: 5 ATM

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


ЧАСОВНИК EMPORIO ARMANI AR11450

Emporio Armani - Аксесоари

Часовник Emporio Armani AR11450 от колекция Luigi се предлага в Timer.bg с луксозна брандирана кутия, гаранция, безплатна и бърза доставка в рамките на 1-2 работни дни. Моделът може да бъде закупен на изплащане без оскъпяване за 3 равни месечни вноски. За повече информация вижте кредитния калкулатор като натиснете бутона “Купи на кредит”.

Спортно-елегантен мъжки часовник с корпус от неръждаема стомана с черно покритие и механизъм Miyota JS25, задвижван от батерия. Каишката е хибридна – комбинация от силикон от вътрешната и текстил от външната страна, подходящ модел за китки с обиколка от 16,5 до 21,5 см. Диаметър 46 мм, дебелина на корпуса 9 мм, широчина на каишката 22 мм в основата и 20 мм при закопчалката. Моделът е водоустойчив до 5 АТМ, което означава, че не бива да бъде мокрен обилно.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


ЧАСОВНИК EMPORIO ARMANI ARS4202

Emporio Armani - Аксесоари

Часовник Emporio Armani ARS4202 от колекция Classic се предлага в Timer.bg с луксозна брандирана кутия, гаранция, безплатна и бърза доставка в рамките на 1-2 работни дни. Моделът може да бъде закупен на изплащане без оскъпяване за 3 равни месечни вноски. За повече информация вижте кредитния калкулатор като натиснете бутона Купи на кредит.

Способен да следи и показва едновременно месец, седмица, ден и дата, този класически модел с лунна фаза е съвременен прочит на класически механизъм. Покритието в цвят розово злато и кафявата алигаторска каишка допринасят за изтънчения му вид. Часовникът се задвижва от кварцов механизъм, произведен е в Швейцария и има следните размери: диаметър 44 мм, дебелина 12.4 мм, ширина на каишка 22 мм. Водоустойчивост: 3 ATM – допускат се леки пръски, не се препоръчва обилно мокрене.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

<<Провери цена>>


Вижте още предложения за мъжки часовници Emporio Armani


Подобно ревю: Най-красивите и най-луксозни дамски часовници с диаманти


Може би ще ви хареса
UA-143862804-2