Най-трайните мъжки парфюми

0

Намерете идеалния аромат за вас с нашата селекция от най-добрите парфюми за мъже

Да изберете най-добрия мъжки парфюм, независимо дали за себе си или като подарък за някого, никога не е лесно. Подобно на вашия вкус към музиката, храната или футбола, вашите предпочитания към определени аромати и мъжки парфюми са силно лични, повлияни от всичко – от минал опит и вашето собствено индивидуално обоняние до размера на портфейла ви. Ароматът реагира по различен начин и на кожата на индивида, което означава, че това, което мирише добре на един мъж, може да мирише напълно различно на вас. Това не е лошо нещо; напротив, това е, което прави аромата толкова уникално, лично и ангажиращо изживяване.

Въпросът е, като се има предвид непрекъснато нарастващият брой мъжки парфюми на пазара, къде да започнете да търсите този аромат, който е точно за вас? В опит да помогнем, стеснихме полето до няколко парфюма, които са наградени, оценени от критиката или толкова успешни, че просто не могат да бъдат пренебрегнати. Смятаме, че тук има по нещо за всеки – от свежи, непретенциозни аромати, които можете да носите на работа, до чувствени вечерни мъжки парфюми, които излъчват сексапилния аромат, който очакваме да имат достойните за среща мъжки парфюми.В следващата класация ще ви представим нашите предложения за най-добрите и най-трайни мъжки парфюми:


Armaf Club De Nuit Man Intense Parfum Парфюм за мъже EDP

Res 6e572bad1028ac096a42ccfe56a6bb00 - Най-трайните мъжки парфюми - Козметика

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Christian Dior, Fahrenheit, мъже

Res A4e0364fc5e7364d6f847d73bfa6b76e - Най-трайните мъжки парфюми - Козметика

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Tom Ford Beau De Jour

 

Tom Ford Beau De Jour Parfyum Za Maje Edp - Най-трайните мъжки парфюми - Козметика

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Chanel Bleu De Chanel

 

Chanel Bleu Parfium Za Myje - Най-трайните мъжки парфюми - Козметика

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Christian Dior Sauvage Elixir

 

Christian Dior Sauvage Elixir Parfyum Za Maje Edp - Най-трайните мъжки парфюми - Козметика

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Jean Paul Gaultier Ultra Male

Jean Paul Gaultier Ultra Male Parfium Za Myje Edt - Най-трайните мъжки парфюми - Козметика

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Bvlgari Aqva

Bvlgari Aqva Toaletna Voda Za Myje - Най-трайните мъжки парфюми - Козметика

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Prada L`Homme L`Eau

Prada L Homme L Eau Parfium Za Myje Edt - Най-трайните мъжки парфюми - Козметика

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum

Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum Parfyum Za Maje Edp - Най-трайните мъжки парфюми - Козметика

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Versace Eros Parfum

Versace Eros Parfum Parfyum Za Maje - Най-трайните мъжки парфюми - Козметика

ВИЖ ДЕТАЙЛИ И ЦЕНА


Разгледайте още предложения за добри мъжки парфюми ТУК


Ръководство за избор на най-добрия мъжки парфюм

Нашето малко ръководство за това как да носите и как да изберете най-добрия мъжки парфюм за Вас също ще ви помогне да извлечете максимума от вашата инвестиция.

Каква е разликата между одеколон, тоалетна вода и парфюм?

Одеколон

На подиума за сила на парфюма третото място се заема от одеколоните, които са леки, свежи, съдържат около 2-4% ароматни съединения и ще ви запазят да ухаете сладко между два до четири часа. Те са най-малко концентрирани от всички типове аромати.

Тоалетна вода

Второ място заемат тоалетните води. Най-често срещаната разновидност на съвременните аромати, те съдържат между 5-15% ароматни съединения и обикновено издържат между четири до пет часа върху кожата.

Парфюмна вода

На първо място обаче са парфюмните води, които могат да съдържат до 20% ароматни съединения и остават върху кожата осем часа или повече.

А след бръснене?

Забравете за това – всичко, което щипе, когато го нанесете, не върши никаква работа. Всъщност е доста трудно да се намери афтършейв в наши дни, тъй като това е концентрация, която е изпаднала в немилост, въпреки че терминът остава като стенограма за всеки мъжки аромат, по начина, по който „одеколон“ се използва като общ термин за мъжки аромати в САЩ.


Защо миризмата на парфюма се променя с времето?

Това е свързано с начина, по който мъжките (а и дамските, естествено) парфюми са конструирани. Първото нещо, което усещате, са „горните“ нотки. Често цитрусови и молекулярно леки, те траят само няколко минути. След това се появяват „средните“ или „сърдечните“ нотки и накрая, след около час, се появяват по-тежките „базови нотки“. Това са тези, които се задържат най-дълго върху кожата. По същия начин, по който скритата сложност на доброто уиски се появява в устата, нюансите на мъжкия парфюм се появяват на етапи върху кожата.


Къде е най-доброто място за нанасяне на парфюм?

Традиционните места – точките на пулса на врата и китките – не са непременно най-добрите места, тъй като тяхната леко повишена температура, съчетана с факта, че кожата е изложена на въздух, означава, че парфюмът често има тенденция да се изпарява по-бързо. За по-дълготраен ефект нанесете вместо това върху гърдите, бицепсите или ключицата. Тъй като тези зони са покрити с дрехи, вие ще уловите аромата до кожата си, но те все още ще се разнасят нагоре, докато се движите. Експериментирайте и с други места, като извивката на гърба.


Колко парфюм трябва да използвам?

Вероятно по-малко, отколкото си мислите. Има тънка граница между това, че един мъжки парфюм е „eau yes!“ и „eau no!“ (Бъдете особено внимателни, ако носите парфюм, за да впечатлите представител на противоположния пол, тъй като жените имат по-добро обоняние от мъжете , така че по-малкото определено е повече.)


Как мога да извлека максимума от моя мъжки парфюм?

Подобно на хубавото вино, добрият мъжки парфюм се нуждае от правилно съхранение – далеч от слънцето и някъде, където няма твърде много температурни колебания – и все пак според проучване на Perfume Direct само 16% от нас съхраняват правилно парфюмите си, като 39 процента го съхраняват в банята.

За да предотвратите развалянето на аромата на вашия парфюм и да удължите максимално живота му, след отваряне го дръжте в оригиналната му кутия и на хладно място. Веднъж отворен, трябва да остане добър около две години, преди ароматът да се повлияе, въпреки че много от тях издържат много по-дълго, само с незначителни промени в миризмата.


Прочетете още: Най-трайните дамски парфюми


Може би ще ви хареса
UA-143862804-2